KERESÉS search-close

négypárti vita

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "négypárti vita"

Népszavazás: ellenzéki zűrzavar

Magyarországon meghosszabbított, tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet van, de bevándorló vagy menekült alig. A kormány tudja, mit akar a népszavazástól, az ellenzék nem annyira.

Szeptember 15-től életbe lép a határzár

Igyekszünk a menekültválságot sok műsorban, sokoldalúan és sok szempontból bemutatni. Éjféltől teljes határzár és jogilag is új helyzet a magyar-szerb határon, ahol napok óta minden nap többen jönnek át, mint az előző napon. Időközben Ausztriát és Németországot követve más országok is elkezdték a nem minden egyes járműre kiterjedő, szúrópróba-szerű határ-ellenőrzéseket, ezzel a schengeni egyezmény a határok szabad átjárhatóságáról egyelőre zárójelbe került. Napról-napra változik a helyzet. Négy párt képviselőit kérdezzük: mit tegyen, mit tehet Magyarország?

Menekültválság: mi változik meg éjféltől?

Ma még rekordszámban érkeznek a menekültek, de holnaptól teljes határzár, és meglehet válsághelyzet, mondja a kormány. Katonaság a határon, de tranzitzónák mégsem  lesznek Magyarországon. De akkor mi változik éjféltől? Ausztria után tegnaptól Németország is ellenőrzi határait. Mindettől megáll a menekülthullám?  Mit kezdene a válsággal három ellenzéki párt? Négypárti vita.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való