KERESÉS search-close

nászéjszaka

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "nászéjszaka"

Fésűs Nelly a nászéjszakájáról mesélt!

Fésűs Nelly azt hitte, hogy barátnője esküvőjére megy, viszont kiderült, hogy a sajátjára! A részleteket maga Nelly mesélte el!

Fókusz 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 19:05
Heti Hetes: Farkasházy felesége sikítozott a nászéjszakán

Három évvel ezelőtt Teddy esküvőjéről mesélt a többieknek, később pedig cserére ajánlotta fel feleségét Para-Kovács Imrének. A reakció naná, hogy mindenkit meglepett.

Ilyen volt Doma és Adrienn nászéjszakája

Nagyon gyorsan egymásra hangolódtak, szinte már az anyakönyvvezető előtt. A lakodalom pedig csak még közelebb hozta őket egymáshoz.

Édes volt az ébredés Doma és Adrienn nászéjszakája után

Adrienn első kérdése az volt Domához, hogy hogy érzi magát férjként. A házasok nagyon pozitívan élték meg az eddig történteket...

Házasság első látásra: Izzott a levegő Adri és Doma között

Házasság első látásra, ami rögtön egy valódi hitvesi csókkal pecsételődött meg. Csakúgy szikrázott a levegő Adri és Doma között, amikor tegnap megpillantották egymást az esküvőn. Bár csak most találkoztak először, a külső szemlélőnek úgy tűnt, mintha már ezer éve együtt lennének. És ezt le sem tagadhatták volna – de nem is akarták.

Robi a nászéjszakán:

A lagzi után eljött az első együtt töltött éjszaka ideje. Robi beismerte, hogy elindult benne egy késztetés, hogy ne foglalkozzon a fáratságukkal, inkább tegyen kísérletet arra, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz.

Kinga és Robi: Hogyan tovább?

A nászéjszaka után az összeköltözést tervezgeti Robi és Kinga. Nem is gondolnánk, milyen folyamatokat indított el az újdonsült feleségben ez a beszélgetés...

Eljött a nászéjszaka ideje!

Rita kiborult, amitől Zoli pedig teljesen kétségbeesett. Viszont Lilian és Balázs esküvője egész jól sikerült. Vajon milyen lesz így a nászéjszaka?

Rita sírva ébredt férje mellett a nászéjszaka után

A nászéjszaka után komoly beszélgetésbe kezdett Zoli és Rita. A feleség kerek-perec kijelentette férjének, hogy ő nem az, akire számított...

Lilian és Balázs már a nászútjukat tervezik első együtt töltött éjszakájuk után

Reggeli közben megbeszélte az ifjú pár, hogy mivel is töltik majd a mézesnapokat. Lilian elárulta, hogy ő már közelebb engedte magához Balázst.

Kétnapos nászéjszakáért trükköznek a rabok

Hogy élvezhessék a nősüléssel járó kedvezményeket, rendszeresen válnak el és házasodnak újra feleségükkel egy romániai börtön férfi rabjai.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való