KERESÉS search-close

mutogatta magát

8 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mutogatta magát"

Szatírtól rettegnek Szolnokon

Az ismeretlen férfi többször is molesztált nőket a városban. Először a Tisza-parti sétányon mutogatta magát és fogdosott nőket, még tavaly. Pár hónapja pedig egy buszmegállóban tette ugyanezt. Ekkor viszont már valakinek sikerült felvennie őt a telefonjával, amint biciklizik – most ez alapján körözik a rendőrök.

Pénzbüntetés a szatírnak

120 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság a berkesdi szatírt. A vád szerint a 69 éves férfi tavaly nyáron négy nőnek is mutogatta magát. Volt olyan szülő, akinek gyermekével menekülnie kellett előle. A férfi most kezdődő tárgyalásán tagadta, hogy bármi ilyesmit tett volna. Az ítélet jogerős.

Kislányoknak mutogatta magát

Ablakból mutogatta meztelen alsótestét egy férfi a Nógrád megyei Endrefalván az utcán sétáló iskolás lányoknak. Erről egyikük nagymamája beszélt az RTL Híradónak. Azt mondta: a gyerekek hazafelé tartottak, amikor arra figyeltek fel, hogy a félmeztelen férfi kopog nekik az ablakból. Megijedtek, majd haza szaladtak. A mutogatót az egyik szülő feljelentette, a rendőrök eljárást indítottak.

Meztelenül kapták el a konzult

Meztelenül mutogatta magát Magyarország tiszteletbeli konzulja egy floridai strandon. A 71 éves Gergátz István 5 másik idős férfival együtt meztelenkedett és szexre csábította a parton pihenőket. A sarasotai rendőrség azért tudta lefülelni őket, mert már több bejelentés is érkezett mutogatós bácsikról. Mindannyiukat letartóztatták szeméremsértésért, azóta pár száz dollár óvadékért már kiszabadultak.

Hatéves kisfiút zaklatott egy takarító

Magukra zárta a WC ajtót és a nemi szervét mutogatta egy férfi egy hatéves kisfiúnak. Az eset az egyik budapesti bevásárlóközpont mosdójában még csütörtökön történt. Már elfogták a rendőrök, kiderült, hogy a 24 éves férfi az áruház takarítója volt, már elbocsátották. Az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus azt mondja: a gyerekkori zaklatás befolyásolhatja az áldozatok felnőttkori szexuális életét is.

Fantomkép készült a pécsi szatírról

Szatírt keres a rendőrség Pécsen. A férfi nemrég magával csalt egy 10 éves kislányt egy panelház tízedik emeletére, ahol a nemi szervét mutogatta, de úgy tudjuk, a kislány még azelőtt elmenekült, hogy a szatír hozzáért. A rendőrség most egy fantomképet is közzétett róla, és a lakosság segítségét kéri.

Elfogták a margitszigeti szatírt


szerző:
2015.05.04. 18:00
Elfogták a margitszigeti szatírt

A férfi még május 1-jén a futópálya mellett leült egy padra egy fiatal nő mellé, és mutogatni kezdte magát. A nő szólt neki, hogy hagyja abba, de hiába. Valaki rendőrt hívott, és a szatírt még ott helyben elfogták. Kiderült, hogy korábban már elítélték szexuális erőszak miatt, 8 évet ült Miskolcon. A bíró elrendelte elmeorvosi vizsgálatát is.

Előzetes: Bíróság előtt a margitszigeti szatír

A férfi még május 1-jén a futópálya mellett leült egy padra egy fiatal nő mellé, és mutogatni kezdte magát. A nő szólt neki, hogy hagyja abba, de hiába. Valaki rendőrt hívott, és a szatírt még ott helyben elfogták. Kiderült, hogy korábban már elítélték szexuális erőszak miatt, 8 évet ült Miskolcon. Hogy mit mondott a férfi a bíróságon, kiderül 6-kor az RTL Híradóban.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való