KERESÉS search-close

mulatós

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mulatós"

Bécy Lalinak: „Szerződést ajánlok…”

Miután Lali egész nap Bécy-t hajkurászta az új dalával, Bécy meglátogatta Lalit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali hatalmasat csalódott Joe-ban

Lali meghallotta, amint Joe kibeszéli őt és az énekesi ambícióit…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali: „Ki fogok költözni az albérletből…”

Szofiék randit szerveztek Flórának. Orsi mérges volt Andréra. Lali az új slágerén dolgozott.

Lali csúnyán beégett rögtönzött fellépésével

Evelin tiltása ellenére Lali fellépett a T.É.R.-ben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lali: „Újra popsztár leszek!”

Tamás nem tudott teljesen megbocsátani Szofinak. Lili bepánikolt. Lali elhatározta, hogy visszatér a mulatós szakmába.

Rolandék egy mulatós bárt vettek meg?

Rolandék rájöttek, hogy a bár, amit megvásároltak nem épp az ő stílusukat képviseli…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Roland és Teó csúnyán felsültek a megvásárolt bárjukkal

Karesz képtelen volt egyszerre dolgozni és gyermeket nevelni. Rolandék úgy érezték, megtalálták a tökéletes bárt. Joe újra megkereste Renit.

Dubstep és mulatós? A 20+-osok megcsinálták!

Szalay Bence hiába próbálta, nem tudta meggyőzni a többieket: összehozták a dubstep alapokat a mulatós ritmusokkal. Neonfények, hangos zene és pörgés.

A 20+-os csapat utolsó közös produkciója szétszakította őket?

A 20+-osok sokat gondolkodtak, vajon milyen közös produkcióval kellene villantaniuk a színpadon. Gergő kitalálta: hozzák össze a mulatóst a dubsteppel... Szalay Bence az ötlet hallattán nem kicsit elképedt.

Balázs Pali 50 éves


szerző:
2018.08.10. 16:55
Balázs Pali 50 éves

A romantikus zene koronázatlan királya, Balázs Pali kerek évfordulót ünnepel. Mi egy visszatekintésre kértük őt, és elmesélte, mi volt élete legnagyobb élménye, és mi az az emlék, amitől szívesen megszabadulna.

Kis Grófo is meghozta a saját nyári slágerét!

A bulibáró is beszállt a nyári slágerbizniszbe, ti hallottátok már a Kameszitót?

Ha nem előadóművész lennél, mivel foglalkoznál?

Valószínűleg el sem tudják képzelni az életüket zene nélkül, most mégis erre kértük a Muzsika TV sztárjait.

Timi Lalinak: „Tudod, mire voltál nekem jó? Hogy ne kelljen mosogatnom...”

Lali reggel iszonyú lelkes volt: ma lesz a koncertje! A bulira azonban nem került sor, mert Georg kibukott: ő kifejezetten megtiltotta Lalinak, hogy koncertet szervezzen a klubba. Georg megszüntette az együttműködését Lalival, és Timit is nagyon letolta. Lali elindult megvigasztalni Timit, akinek azonban kutya baja sem volt, nem érdekelte a koncert. Lali teljesen maga alá került.

Lali megtalálta a tökéletes lányt?

Lali reggel elhatározta, hogy nem vár addig, amíg Georg felhívja, hanem besegít neki a maga módján. Felhívja Georgot, hogy engedélyt kérjen egy koncertre a Bécy-klubban, de a vonal akadozott, Lali pedig úgy értelmezte Georg szavait, hogy rábólintott a fellépésre. Bécy pedig kénytelen volt beletörődni ebbe, ezért Tamásra bízta Lalit, akit a srác totál kicsinált a szervezési ötleteivel. Lali ráadásul teljesen beleesett az új pultoslányba, Timibe.

A Muzsika TV-hez igazolt Csocsesz!

2018 márciusától újabb sztárral bővül a Muzsika TV képernyőseinek listája. Kiss Attila, ismertebb nevén Csocsesz a Muzsika TV Extra műsorvezetőjeként debütál a csatornán.

Lali újra mulatós sztár lesz?

Lali elhatározta, hogy felkeresi Bécy-t, ám meglepetésére ott találja Georgot is, aki még két évvel ezelőtt segített neki a mulatós fellépéseivel. Lali megkörnyékezte a férfit, de Georg lepattintotta őt, ráadásul Bécyt is sikeresen kellemetlen helyzetbe hozta, amiért a két férfi kidobatta őt a bárból. Lali azonban elhatározta, hogy nem adja fel az álmát, ő akkor is mulatós sztár lesz.

Evelin Daninak: „Gyűlölöm azt a napot, amikor megismertelek…”

Evelin kiosztotta Danit. Milán megtalálta a módját, hogy közelebb lehessen Aysehoz. Lali felkereste Bécy-t.

Fókusz 2018-01-29


szerző:
2018.01.29. 19:05

Fókusz 2018-01-19


szerző:
2018.01.19. 18:55

Fókusz 2018-01-16


szerző:
2018.01.16. 18:55
A mulatós kisfiú, aki 9 évesen már klipet forgat

A kisiskolás Enrikó az interneten bontogatja szárnyait. A „Légy az enyém” című felvételét már több mint hétmillióan nézték meg a legnagyobb videómegosztó portálon. Volt kitől örökölnie hangját, nagybátyja, a bulibárós Kis Grófo.

Hungary’s Got Talent: Kis Grófo komoly kihívóval nézett szembe

Két éve már annak, hogy a mulatós császára kiesése ellenére kőkemény bulit csinált az RTL Klub színpadán. Most idézzük fel tőle a legjobb pillanatokat!

Story Extra 2017-10-19


szerző:
2017.10.19. 15:40
Gyerekzsúr a Muzsika TV sztárjaival

Sihell Ferry és Henna rengeteg embernek csal mosolyt az arcára. Így van ezzel a 7 éves Lujzika és az 5 éves Martin is, akik alig várják, hogy ismét találkozhassanak a mulatós zene nagyágyúival. A lurkók nem jöttek zavarba: együtt ropták a táncot kedvenceikkel!

Roberto valóra váltotta Edit legnagyobb álmát

Roberto eleget tett Edit kérésének, és elénekelte az Anikó Show stúdiójában Edit kedvenc dalát. A mulatós énekes nemcsak elénekelte a dalt, de azt is elmesélte, mi ihlette.

Hatalmasat fog szólni a Muzsika Tv legújabb műsora!

Ha szereted a hazai mulatós zenét, ha részese lennél egy igazán jó hangulatú lakodalomnak, akkor itt a helyed nálunk!

Ibolya kétszer is dalra fakadt a konyhában

Ibolya elárulta, hogy nagyon szeret énekelni, ezért Bence nem habozott, kért egy kis zenei alapot, az anyuka pedig énekelni kezdett. Amíg Ibolya kieresztette a hangját, Valkóék táncra perdültek, Brigi pedig próbálta uralni a helyzetet.

Ilyen egy igazi celeb party Győző módra!

Bizonyára sokan emlékeznek az RTL Klub nagysikerű főzőműsorára a Vacsoracsatára! Nyolc évvel ezelőtt a BeleValóVilág műsorvezetőjére, Gáspár Győző volt soros, és vendégeit mérhetetlenül szerette volna meglepni és elkápráztatni. Az éhes csatázók nem biztos, hogy fel voltak készülve arra, hogy belecsöppennek majd egy mulatós partiba. A fogadtatás úgy tűnt, jól sikerült!

Ilyen a mulatósok élete – Kulisszatitkok!

A mulatós műfaj kicsit olyan, mint a foci, mindenkinek megvan róla a véleménye, valaki élvezi, valaki fanyalog, de végső soron tele a stadion. Három évvel ezelőtt a Fókusz riportere is belecsöppent egy nagy mulatós buliba, és számos titokra fény derült.

Jollynak kezd elege lenni!


szerző:
2016.10.26. 17:25
Jollynak kezd elege lenni!

Két éve nem tud megegyezni a No roxa áj című dal jogain Jolly és Kamy.  A bíróság tavasszal kimondta az ítéletet: 60-40% százalékban kell osztozniuk a dal bevételeiből, és kártérítést is kellett fizetnie Jollynak. Jolly már utalta a pénzt, Kamy viszont további összeget vár tőle, amit akár be is hajtatna rajta.  A mulatós királya értetlenül áll a történtek előtt.

Story Extra 2016-10-11


szerző:
2016.10.11. 16:55
Megvannak a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadójának nyertesei! – Gratulálunk!

Szombaton adták át a mulatós zene műfajának egyik legrangosabb díját. A Vácon megrendezett nagyszabású gálán 16 fellépő, köztük neves művészek szórakoztatták a közönséget, a talpalávalóról már nem is beszélve. 

A mulatós slágerek kampánydalokként születtek újjá

A párbajozóknak egy-egy slágert kellett újra gondolniuk, és mindketten saját szövegeket írtak a közelgő Párbaj tiszteletére. Jöhetett is az igazi mulatós bulika!

Szavazhatnak a hazai mulatós zenei élet kiválóságaira

A hétvégén kiderül, hogy a Muzsika Tv előadói közül kiket szeretnek a legjobban a nézők. A csatorna október 8-án, egy nagyszabású díjátadón adja majd át a hazai mulatós zenei élet kiválóságainak, valamint a sláger-örökzöld tánczenei előadó művészeknek az Arany Hangjegy díjakat öt kategóriában. És aki még szerdán leadja szavazatát, ott lehet a fergeteges szombati bulin!

ÉNB Lalit is jelölték a Muzsika TV Arany Hangjegy díjára

Lali mostanában visszavett az éneklésből, így nem számított jelölésre a Muzsika TV Arany hangjegy díjára. Most viszont, hogy tudja, jelölték, már mindent megtesz azért, hogy nyerhessen. Hétvégén adják át a díjakat, addig még bármi megtörténhet.

Meglestük, hol készülnek Jolly slágerei!

A mulatós műfaj egyik mesteréhez, Jollyhoz kopogtunk be, aki otthonának minden szegletét megmutatta nekünk. kérdés váratlanul vágatlanul. Tarcsi Zoltán, azaz Jolly.

Story Extra 2016-06-03


szerző:
2016.06.03. 17:25
Hamarosan jön a mulatóssláger, a No roxa áj folytatása!

Jolly számos újítással készül a dal kapcsán. Többek között partnert is cserélt, tehát ezúttal már nem Grofó lesz a társa a duettben. Ezenfelül arról is mesél, hogy milyen esztétikai beavatkozásra szánta el magát és hogy hogy áll jelenleg a No roxa áj szerzői jogáért zajló ügy.

Mindenki Lalival csapatta a Bulicsászárt

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja Lali, évek óta keményen küzd, hogy mulatós énekesként is elismerjék. Legújabb slágerét, a Bulicsászárt már vele énekelte a közönség kecskeméti fellépésén. Mi is elkísértük Lalit, és legjobb barátját, Gábort.

Elszabadult a mulatós: bulihegyek mindenhol!

Manapság divatos cikinek tartani a mulatós zenét és a haknizó zenészeket. Ízlés kérdése, hogy kinek, mi tetszik, de az biztos, hogy a Muzsika TV sztárjai megtöltötték a kecskeméti sportcsarnokot. Fergeteges hangulat, kirobbanó jókedv és a legnagyobb slágerek jellemezték az estét.

Lali az utcán szerez rajongókat

Lali úgy dönt, hogy útnak indul, és rajongókat toboroz a városban.

Kis Grófo újra menővé tette a mulatós zenét

Amióta Kis Grófo elénekelte a Nézését, meg a járását, Magyarország nem ugyanaz a hely többé. A fesztiválok állandó szereplője lett. Híres színészek szavalják el dalszövegét. A magyar nyelvbe pedig lassan beépül a mulatási kifejezés is. Vajon mi lehet a titka?

Fókusz 2015-11-30


szerző:
2015.11.30. 18:55
Fókusz 2015-11-30

Álmában döntős lett - Zsófikát szülei ébresztették, hogy elmondják, bejutott a Hungary’s Got Talent döntőjébe. Na, ki a király? - Jollyt beperelte egy énekesnő, mondván ellopta a dalát. A mulatós zenésznek bíróságon kell felelnie. Hittek benne - Kleinheisler Laci már kétévesen is tudta a labdát kezelni, a szülei kölcsönkértek a focicipőre.

Hejehuja party jön


szerző:
2015.10.28. 16:30
Hejehuja party jön

Metálparty után stílust váltunk! Linda horrorbulija jelenleg vezet, de jön Miki a csibész mulatós. Mulatni pedig mindenki szeret, ugye?

Mi muzsikus lelkek 2015-10-06

Muzsikus lelkek, bohém fiúk és lányok, a legszebb nóták, a legismertebb örökzöldek, a leghíresebb operettek. Egy műsorban válogatott muzsika mindenkinek! Nosztalgia, öröm és bánat, vigadalom és szerelmes dallamok. Mert mindenkiben van muzsikus lélek!

A Muzsika TV bemutatja! 2015-10-04

A Muzsika TV bemutatja! című műsor, a csatorna legnépszerűbb műsoraiból válogat. Vasárnap délidőben egy-egy emblematikus műsor mutatkozik be az RTL Klub nézőinek. Minden héten új összeállítással várják a nézőket a Muzsika TV sztárjai. Részleteket láthatnak a Házibuli Attilával, a NAGYfröccs és a Zenés Randevú Balázs Palival című produkciókból. Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett.

A Muzsika TV bemutatja! 2015-09-20

Ma a NAGYfröccs adásaiból láthatnak ízelítőt. A szórakoztató, könnyűzenei műsor különlegessége, hogy minden adásának más-más előadó a műsorvezetője. Az összeállításból kiderül például, hogy melyek Márió vagy Csocsesz kedvenc slágerei, előadói. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 2015-09-13

Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

 

A Muzsika TV bemutatja! 15-07-12

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

Mert a nézését meg a jogdíját…

Lassan már ez is lehetne a refrénje Kis Grófo mulatós slágerének, ami egyébként nem is az övé. Fásy Ádám és zenész kollégája Kothencz Lajos ugyanis azt állítják, ők már levédették ezt a dalt, ami alig fél év alatt közel 10 millió kattintást hozott Kis Grófonak. Forgó Viktor riportja.

Forronganak az indulatok a népszerű mulatós sláger körül

Mert a nézését meg a jogdíját… Lassan már ez is lehetne a refrénje Kis Grófo mulatós slágerének, ami egyébként nem is az övé. Fásy Ádám és zenész kollégája Kothencz Lajos ugyanis azt állítják, ők már levédették ezt a dalt, ami alig fél év alatt közel 10 millió kattintást hozott Kis Grófonak. Forgó Viktor riportja.

A Muzsika TV bemutatja! 15-06-21

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-05-03

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-04-26

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a Zenés Randevú Balázs Palival című műsor következik, amelyben az ország legnépszerűbb előadói és slágerei szerepelnek. Az összeállításban természetesen Balázs Pali romantikus slágerei is felcsendülnek, de láthatjuk majd többek között a Bikini együttest, Auth Csillát, Szolnoki Pétert, Gergely Róbertet és a Kozmixot is. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-04-19

A Muzsika TV bemutatja!: Ma NagyFröccs adásaiból láthatnak ízelítőt. A szórakoztató, könnyűzenei műsor különlegessége, hogy minden adásának más-más előadó a műsorvezetője. Az összeállításból kiderül például, hogy melyek Márió vagy Csocsesz kedvenc slágerei, előadói. Hétről hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

A Muzsika TV bemutatja! 15-04-12

A Muzsika TV bemutatja!: Ma a hazai mulatós és popzenei sztárokat felvonultató Házibuli Attilával adásokból láthatnak ízelítőt. Tilinger Attila műsorában lehetőséget kapnak a fiatal pályakezdő énekesek is a már jól ismert előadóművészek mellett. Hétről-hétre megújult tartalommal jelentkezik a Muzsika TV bemutatja! az RTL Klub-on.

Új ritmus, új külső!


szerző:
2015.03.14. 15:05
Új ritmus, új külső!

Ki új frizurát, ki új hacukát kapott. Átváltoztatták és meg is örökítették a Muzsika TV sztárjainak nagy találkozását.

A 3+2-re többen voltak kíváncsiak, mint Tina Turnerre

A vajdasági zenekar első lemezéből több mint másfél millió példány fogyott, ez azóta is a magyar rekord. Sokan lenézték a zenét amit, csinálnak, ők mégis úgy érzik, ha ezt szereti a nép, az ellen nem lehet tenni semmit.
 

X-MULATÓS: Először volt ilyen produkció az X-Faktorban

MC Attika és Sir Round lazán vették az X-Faktor válogatását. Úgy voltak vele, hogy ők csak jól akarják érezni magukat. Fellépésük azonban sokkal jobban sült el a vártnál.

 

MC Hawer kisimult: nem nyúl többé alkoholhoz

Koczka Géza, akit az ország mulatósabb fele csak MC Hawerként ismer, nehéz időszakon van túl. Évek óta alkoholfüggő volt, sokszor megígérte már, hogy leszokik az italról. Úgy tűnik, most sikerült neki, régóta nem láttuk ennyire kisimultnak.

24 óra szórakozás a mulatósok élete?

A mulatós műfaj kicsit olyan mint a foci, mindenkinek megvan róla a véleménye, valaki élvezi, valaki fanyalog, de végső soron tele a stadion. Nemrég a Fókusz riportere is belecsöppent egy nagy mulatós buliba.

Fókusz Plusz 13-11-23


szerző:
2013.11.23. 20:00
Fókusz Plusz 13-11-23

Fókusz Plusz: Elvesztettem zsebkendőmet, bújj-bújj zöldág. Ártatlan népdalok, amelyek értelméről gyerekként fogalmunk sem volt. Merthogy legtöbbjük pajzán erotikával fűtött. Miközben vannak, akik cikizik őket, a mulatós zene legnagyobb sztárjai megállás nélkül turnéznak.

Fókusz 13-11-13


szerző:
2013.11.13. 20:00
Fókusz 13-11-13

Fókusz: Egy baleset titkai - Mi történhetett azon az éjszakán? Bozsek Márk és X-Faktoros társai elmesélik a karambol okait. Az utolsó csepp… - VV Éva már előadást is tart az alkoholizmusról. De tényleg meg tudja állni, hogy ne igyon? „Kék a szeme…” - Mulatós party a műfaj illusztris képviselőivel. De mit keres itt Karda Bea és Zalatnay Cini?

A mulatós Fecó rajtra kész


szerző:
2012.03.19. 19:00
A mulatós Fecó rajtra kész

Bár a főnyereményt nem vitte el, talán sokkal nagyobbat nyert az egész játékon, ugyanis visszakapta Angélát. Fecót Pécsen látogattuk meg, hogy megnézzük, hogyan alakul az élete a Villa után.

Dáridó Lajcsival 10-08-01

A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Dáridó Lajcsival 10-07-25

A szórakoztató zene koronázatlan királya, Lajcsi újra Dáridózik!

Reggeli 10-03-10


szerző:
2010.03.10. 07:57
Mulatós sztárok segítettek a sérült fiúnak

A zenészek ingyen léptek fel, a bevételt pedig a gyermek családjának adják.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való