KERESÉS search-close

molesztálás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "molesztálás"

Hat év börtön a gyerekeket molesztáló hitoktatónak

Rezzenéstelen arccal hallgatta az ítéletet a gyerekmolesztáló hitoktató. Hat év börtönt kapott, mert korábban alsós gyerekeket molesztált. Tavaly tett feljelentést az iskola, miután egy 7 és egy 9 éves gyereket szexuálisan zaklatott a férfi. Az egykori oktatót gyermek-pornográfiával is vádolják, a nyomozáskor ugyanis több száz, kiskorúakról készült felvételt találtak a számítógépén.

12 évet is kaphat a hitoktató

Megrázó riport!
Akár 12 évre is rács mögé kerülhet az a volt hitoktató, aki a vád szerint többször molesztálta tanítványait egy tatabányai iskolában. Az ügyészség most emelt vádat ellene, szerintük a férfi egy 7 és egy 8 éves kislányt zaklatott az órán – egyikük nadrágját le is húzta. Korábban már volt börtönben: 6 évet ült, amiért többször megerőszakolta és megverte az akkor még kiskorú nevelt fiát. Ennek ellenére mégis taníthatott hittant.

 

A vád szerint kilenc nőt molesztáltak Budapesten

Jóvátételi munkára kötelezte, illetve próbára bocsátotta a bíróság azokat a fiatalokat, akik a vád szerint kilenc nőt molesztáltak Budapesten, még 2017 nyarán. Az ügyészség szerint az akkor 14 és 16 év közötti fiúk az V. kerületben támadtak rá áldozataikra, fogdosták őket és megpróbálták lerángatni a ruhájukat. A négy támadó mindezt videóra vette és fel akarta tölteni az internetre.

 

Súlyosabb büntetést kérnek a bicskei gyermekotthon volt igazgatójára

Újabb bűncselekmények miatt emelne vádat és az ítéletet is súlyosbítaná az ügyészség a bicskei gyermekotthon egykori igazgatójának zaklatási ügyében. A Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint ugyanis túl enyhe az elsőfokú ítélet, amelyben a volt igazgató 8 év fegyházbüntetést, egy korábbi nevelő pedig másfél év felfüggesztett börtönt kapott, mert szexuálisan zaklatott több gondjaira bízott gyereket.

 

Lillát molesztálta a volt főnöke?!

Lillának újra szembe kell néznie egykori főnökével, akiről kiderül, hogy korábban folyton fogdosta és kihasználta a tanárnő helyzetét. Vajon mi történik, amikor újra találkoznak?

Mindenkit sokkoltak a Michael Jackson film részletei

Michael Jackson magyar rajongói legalább annyira kiborultak, mint a popkirály családtagjai. Jackson halála után tíz évvel két férfi egy filmben azt állítja, hogy gyerekkorukban molesztálta őket a sztár. Lehet alapja az eddig soha nem bizonyított vádaknak? Ha pusztán újabb rágalomhadjárat, akkor miért és kinek az érdeke?

Érkezik az újabb Michael Jackson dokumentumfilm!

Már most kétkedve várja a közönség az alkotást, ami korántsem a csillogásról fog szólni…

Első fok: 8 év fegyházat kapott a volt igazgató, akit a Házon kívül leplezett le

Kicsit több mint két éve jó egy hónapot dolgozott a Házon kívül szerkesztősége azon, hogy mi magunk is biztosak legyünk abban, amit nevelőintézeti fiatalok és egykori nevelők állítanak: azt, hogy a bicskei gyermekotthon igazgatója hosszú-hosszú éveken keresztül molesztálta a rábízott gyerekeket. Két év kellett ahhoz, hogy ne csak mi, hanem a bíróság is bizonyítottnak lássa, V. János tényleg elkövette azt, amit mondtak róla: ezért 8 év fegyházra ítélték első fokon.

7 éves korában zaklatták a Muzsika TV énekesnőjét

Sihell Vanessza, a Muzsika TV énekesnője a Story Extra kamerái előtt már mesélt szörnyű múltjáról, most pedig a Reggeliben is elmondta történetét, hogy ezzel is segítsen sorstársain!

8 évet kapott molesztálásért a bicskei gyermekotthon egykori igazgatója

Első fokon nyolc év fegyházbüntetésre ítélte a bíróság a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóját. A férfit szexuális erőszak, szexuális erőszak kísérlete és szexuális visszaélés bűntettében is bűnösnek találták, az ügyet a Házon kívül hozta nyilvánosságra két évvel ezelőtt.

Molesztálták a Muzsika TV sztárját!

Sihell Vanessza most úgy döntött, történetével kiáll a nyilvánosság elé, hátha bátorságából erőt merítenek sorstársai. Az énekesnőnek nem volt könnyű elmesélni az igazságot, és többször sírva fakadt a Story Extra kamerája előtt.

10 éves kislányt molesztálhatott

Megrázó történet! Kést tett a nyakához, így molesztált egy 10 éves kislányt egy férfi Dombóváron. A család feljelentést tett. A rendőrség őrizetbe vette az 58 éves zaklatót. A kislány születi azt vették észre, hogy gyermekük szótlan, és magába forduló lett. Apja az RTL híradónak, azt mondta, hogy lányuk csak hosszú unszolásra vallotta be, hogy egy helybéli férfi molesztálta.

Két nap alatt kilenc nőt molesztáltak

Két nap alatt kilenc nőt támadott meg az a négyfős társaság Budapesten, amelynek tagjai ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a tizenéves fiúk nőket molesztáltak a belvárosban, fogdosták őket és megpróbálták lerángatni a ruhájukat. Két nap alatt elfogták őket. Kiderült, hogy a támadásokat videóra vették és az internetre akarták feltölteni.

Sajátos jogszabály vonatkozik a hitoktatókra

Nem kötelező erkölcsi bizonyítvány kérnie az egyháznak és az iskoláknak sem egy hitoktatótól, mert sajátos jogszabály vonatkozik rájuk. Ezt mondta az RTL Híradónak nyilatkozó ügyvéd. Néhány napja beszélt először Híradónknak, annak a tatabányai hitoktatónak a nevelt fia, akit két kislány molesztálásával gyanúsítanak. A férfi korábban hat évet ült, mert nevelt fiát éveken át verte és erőszakolta.
Az RTL Híradó korábbi riportját itt nézhetik meg.

„Engem is megerőszakolt”

Megrázó történet!
Sokkolta, hogy nevelőapja újra gyerekek közelébe kerül - megszólalt Híradónknak a gyerekmolesztálás gyanújába keveredett hitoktató nevelt fia, akivel éveken keresztül szintén erőszakoskodott. Múlt héten számoltunk be arról, hogy a hitoktató előzetes letartóztatásba került, miután egy tatabányai iskolában 7 és 9 éves kislány tanítványait próbálta molesztálni. Kiderült, korábban már hat évet ült börtönben, mert többször megerőszakolta akkor még kiskorú nevelt fiát. A férfi ennek ellenére taníthatott hittant.

Gyermekmolesztáló hittantanár?

Egy hittantanár szexuálisan bántalmazott egy 7 és egy 9 éves kislányt egy általános iskolában. A gyanú szerint egyiküket arra kényszerítette, hogy vetkőzzön le, a másikat pedig magához húzta. Amikor a gyerekek menekülni akartak a teremből, nem engedte ki őket. Kiderült, hogy a férfi korábban állt bíróság előtt hasonló okból.

 

Újabb vád a bicskei-ügyben

Újabb bűncselekményekkel vádolták meg a bicskei gyermekotthon volt igazgatóját. A szexuális zaklatáson és erőszakon kívül vesztegetés és kényszerítés miatt is felelnie kell. A vád szerint helyettesével több érintett gyereket próbáltak rávenni arra, hogy vonják vissza terhelő vallomásukat. Ezt az ügyet szeptemberben tárgyalja majd a Fehérvári Törvényszék.

A volt fociedző áldozata is gyereket molesztált

Elsírta magát a bíróságon a volt fociedző, amikor meghallotta, hogy jogerősen hét év börtönbüntetésre ítélték. Kilenc éve egy kis faluban megrontott egy kisfiút. Csak évekkel később derült ki, hogy mit tett. Akkor, amikor - már felnőtt - áldozata is megrontott egy kiskorút. Az is kiderült, hogy gyerekkorában az edzőt is megrontották.

 

Két kislányt is megerőszakolt

Az ügyészség szerint a zalaegerszegi férfi egyik áldozata élettársának 12 éves lánya, akit két éven át rendszeresen molesztált. A másik lány az unokahúga, aki még 10 éves sem volt, amikor bántalmazta.

Woody Allen szerint felesége így akar bosszút állni rajta

Woody Allen 32 éves nevelt lánya most először beszélt nyilvánosan egy amerikai tv show-ban arról, hogy Allen kiskorában szexuálisan molesztálta őt. A 82 éves rendező tagadja a vádakat, amit egy most kiadott közleményben is megerősített.

Meztelen kisfiúval akart tusolni

12 éves kisfiúval tusolt meztelenül  - másfél év felfüggesztett börtönt kapott első fokon a mindszenti molesztáló. 2015-ben hívta diákmunkára az akkor 12 éves fiút, napközben fogdosta, majd később rányitott a tusoló gyerekre és vele akart fürödni.

A bicskei gyermekotthonról szóló riport készítőjével beszélgettünk

A Hégető Honorka pályázat díjnyertes alkotásait és alkotóit mutatjuk be. Ebben a riportban Moskovics Judittal beszélgetünk, aki a bicskei gyermekotthonról szóló riportot készítette.

 

Megrázó vallomás Salma Hayektől

Dühödt szörnyeteg, aki azzal fenyegetőzött, hogy megöli. Ezt állítja a színésznő a szexuális zaklatással vádolt producerről, Harvey Weinsteinről. A New York Timesban közölt cikkében a filmsztár azt írta, hogy egyike azoknak a színésznőknek, akiket a filmes mogul molesztált. Weinsteint az ügy októberi kirobbanása óta a cégéből is eltávolítottak.

Házon kívül 2017-12-13


szerző:
2017.12.14. 00:05
14 év a molesztáló tanárnak

Megrázó történet. 14 évre ítélte a bíróság azt a volt nevelőtanárt, aki az ügyészség szerint 36 gyereket molesztált az elmúlt években. Egy XI. kerületi gyermekotthonban, valamint a csepeli Burattino iskolában molesztálta áldozatait, akik közül többen még 12 évesek sem voltak.

 

„Vannak fájós részek”

Vannak részek, amiket nem szívesen mesél el újra, de amit elkezdett, csinálni kell. Ezt mondta az RTL Híradónak az a fiatalember, aki elsőként vallott a Házon kívülinek tavaly, arról, hogyan zaklatta őt és társait éveken keresztül szexuálisan a bicskei gyermekotthon igazgatója.

Vádalkut kötött a csapatorvos

Zaklatta és molesztálta a lányokat, köztük több olimpiai bajnokot, az amerikai tornászválogatott orvosa. Larry Nassar vádalkut kötött és bűnösnek vallotta magát a bíróság előtt. Az 54 éves férfit több mint 130-an vádolták meg szexuális zaklatással, áldozatainak többsége 15 évesnél fiatalabb volt.

 

13 éves fiúval akart fürdeni

Diákmunka ígéretével csalt a nyaralójába egy 13 éves fiút egy 66 éves mindszenti férfi még tavaly nyáron. A munka végeztével megpróbált a gyerekkel együtt tusolni. A rendőrök azután kezdtek az ügyben nyomozni, hogy a történet sajtónyilvánosságot kapott.

 

Több gyereket is molesztálhatott a békési tanár

Több gyereket is molesztálhatott az a békési tanár, aki Londonba akart szökni 11 éves tanítványával. Ezt állítja egy vállalkozó, akinek egy másik szülő arról számolt be, hogy a tanár kikezdhetett kisfiával. A vállalkozó több hasonló történetet is hallott.

 

Fókusz 2017-11-21


szerző:
2017.11.21. 17:20
Kivágják Spacey jeleneteit

Kivágják Kevin Spacey jeleneteit legutóbbi filmjéből, aminek jövő héten lett volna a bemutatója. A szexuális zaklatással vádolt Oscar díjas színész helyett a szintén Oscar-díjas Christopher Plummerrel forgatják újra a jeleneteket, és azt ígérik, néhány hét alatt el is készülnek az új variációval.

Férfiuralom: történelmi adottság?

A tűzvészként terjedő zaklatási botrányokból fakadó kérdések közül az első nyilván az, amivel tele van a média, hogy lehet-e társadalmi, jogi, politikai áttörés az ilyen ügyek kezelésében. De amivel nincs tele a média, az a főleg férfiak keltette botrányok társadalmi és történelmi háttere, ha úgy tetszik, történelmi beágyazottsága.

Egy fotós lány, aki segít feldolgozni a zaklatást

Egy 24 éves fotós lányt gyerekkorában molesztálta a nevelőapja. Orsinak a zaklatás befejezése után 10 év kellett ahhoz, hogy azt mondhassa: feldolgozta a történteket. Nemrég úgy döntött, hogy ő akar segíteni másokon: olyanokról készít fotókat, akik hasonló zaklatáson mentek keresztül, mint ő.

Házon kívül 2017-11-08


szerző:
2017.11.09. 00:00
Elküldték a zaklató dékánt

Szexuális zaklatás miatt elbocsájtották az ELTE egyik dékánját is. Mikonya György a Tanító- és Óvóképző Kar vezetője volt. Azután indult ellene belső vizsgálat, hogy egy közvetlen beosztottja azzal vádolta, folyamatosan molesztálta.

Fókusz 2017-11-08


szerző:
2017.11.08. 17:20

Fókusz 2017-10-16


szerző:
2017.10.16. 17:20
Sárosdi Lilla: Engem is molesztáltak!

Nemcsak Hollywoodban zaklatják szexuálisan a színésznőket - ezt állítja Sárosdi Lilla színésznő, Schilling Árpád rendező felesége. A színésznő Facebook posztjában arról ír, 18 évesen egy elismert magyar rendező molesztálta.

 

Molesztálás: mi lett a bicskei fiatalokkal?

Pont egy éve két bátor fiatal kiállt, és elmesélte, hogyan zaklatta őket éveken át szexuálisan a bicskei gyermekotthon igazgatója. Riportunk hatalmas hullámokat vetett, a rendőrség gyors és példás munkát végzett, az igazgató már egy éve előzetesben van és vádat is emeltek ellene. A nevelőnek 17 áldozata volt, a legfiatalabb mindössze 10 éves. Mi lett a srácokkal, akik beszéltek?

Erőszakkal vonszolta el a fiút

Egy 10 év körüli gyereken akarta kiélni szexuális vágyait az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat Szombathelyen. Az ügyészség szerint egy aluljáróban leszólította a fiút, aki nem akart vele menni, ezért erőszakkal elvonszolta őt egy elhagyott épületbe. Áldozatának sikerült elszöknie, mielőtt bármi történt volna. A férfi tettéért 8 év börtönt is kaphat.

Magyar szexuális bűnözők

Kisgyerek szexuális bántalmazásáért került rács mögé egy magyar pár Londonban!  A 31 éves férfi korábban rendőrként dolgozott Budapesten. A bíróság szerint rendkívül kegyetlen volt. A férfi telefonján több gyerekről készült fotót és videót is találtak. Volt olyan felvétel, amin párjával együtt molesztáltak egy kislányt. A nőt most négy év börtönre, volt élettársát még tavaly 8 év 8 hónap börtönre ítélték.

Idős férfi zaklathatta a kisfiút

Hatéves kisfiút zaklathatott szexuálisan egy 78 éves férfi a Zemplén megyei Vajdácskán. A férfi azzal hívta át a szomszédjában lakó gyereket, hogy mutatni akar neki valamit, majd a gyanú szerint a kerti fészerbe vitte és molesztálta. A kisfiú otthon sírva mesélte el, hogy mi történt vele, azóta pszichológus kezeli, mondta az RTL Híradónak családja. A 78 éves férfi előzetes letartóztatásban van.

Előzetesben: molesztálás a gyanú

Újabb fiú állítja azt, hogy molesztálta őt az a 70 éves mindszenti férfi, aki ellen nemrég vádat emelt az ügyészség. A rendőrség őrizetbe vette és a bíróság pénteken már el is rendelte az előzetes letartóztatását. Néhány héttel ezelőtt számoltunk be először arról, hogy a férfi diákmunkára hívta a gyerekeket, munka közben azonban - a fiúk állítása szerint - molesztálta őket. Akkor a szülők fordultak a nyilvánossághoz. Valószínűleg ennek köszönhetően jelentkezett egy újabb fiú a rendőrségen. A férfi a bíróságon tagadta a bűnösségét.

Kislányokat molesztált a táborban a tanár

Táborban molesztált kislányokat- szexuális visszaélés miatt emelt vádat az ügyészség egy tolna megyei tanár ellen. Azzal vádolják, hogy 2014-ben és 2015-ben bemászott az akkor tizenegy és tizenkét éves gyerekek sátrába, majd simogatta, és volt, hogy meg is csókolta őket. Úgy tudjuk, hogy az egyik kislány anyja tett feljelentést. Ha elítélik a tanárt, akkor nyolc év börtönt is kaphat.

 

Szigorítás a bicskei molesztálás miatt

Szigorítottak a gyerekotthonok vezetőinek kiválasztásán - ezt közölte az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán azt mondta, hálás az RTL-nek, amiért segített feltárni a bicskei molesztálási ügyet. Tavaly ősszel a Házon kívül műsorban a bicskei otthon két korábbi lakója beszélt arról, hogy éveken át szexuálisan zaklatta őket az igazgató, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A miniszter most bejelentette, hogy 2020-ig megszüntetik a bicskeihez hasonló otthonokat. Még több részlet itt!

Szigorítottak a gyerekotthonok vezetőinek kiválasztásán

Szigorítottak a gyerekotthonok vezetőinek kiválasztásán - ezt közölte az emberi erőforrások minisztere. Balog Zoltán azt mondta, hálás az RTL-nek, amiért segített feltárni a bicskei molesztálási ügyet. Tavaly ősszel a Házon kívül műsorban a bicskei otthon két korábbi lakója beszélt arról, hogy éveken át szexuálisan zaklatta őket az igazgató, aki jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A miniszter most bejelentette, hogy 2020-ig megszűntetik a bicskeihez hasonló, monstre otthonokat.

Megszűntetik az összes bicskeihez hasonló gyerekotthont

Balog Zoltán miniszter bejelentette, hogy 2020-ig megszűntetik az összes bicskeihez hasonló, 200-300 férőhelyes gyerekotthont. Azt mondta, a gyerekek nevelőszülőket kapnak, vagy legfeljebb 12 személyes lakásotthonba költöztetik majd őket, ahol Balog Zoltán szerint családias környezetet vár majd rájuk. A kormány csaknem 6 milliárd forintot különített el a fejlesztésre - európai uniós forrásból.

Kamaszfiúkból álló banda zaklatott nőket a Parlamentnél

A fiatalok rátámadtak és fogdosták a környéken egyedül sétáló nőket, amit egyikük telefonjával videóra is vett. A rendőrség szeméremsértés miatt indított eljárást.

Unokahúgával fajtalankodhatott

Négy és fél éves unokahúgával fajtalankodhatott egy férfi a Baranya megyei Sellyén. A gyanú szerint 2014 nyarától 2015 májusáig több tucatszor molesztálta a rá bízott kislányt. Kiderült, hogy a nagybácsi többször áthívta az egyik barátját is, aki szintén bántotta a gyereket. A rendőrség szexuális erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz. Mind ketten előzetesben vannak. Megrázó történet.

Molesztálta 13 éves tanítványát?

Letartóztattak egy isaszegi történelemtanárt, mert a gyanú szerint molesztálta egy tizenhárom éves tanítványát. A 44 éves férfi a Velvet információi szerint januárban kezdett közeledni a lányhoz. A Blikk úgy tudja, a gyerek anyja tett feljelentést, mert a lány mobiltelefonján kompromittáló üzeneteket és fényképeket talált. A férfit azonnal felmentették a munkavégzés alól és az ügyben a tankerület is vizsgálatot indított.

Kisfiúkat molesztálhatott

Édességgel a bizalmukba férkőzött, majd saját udvarán molesztált kilenc és tizenkét év közötti fiúkat egy pécsi férfi - most emeltek vádat ellene. Egy játszótéren figyelte ki őket, összebarátkozott velük így elmentek hozzá. A molesztálásról az egyik gyerek szólt édesanyjának így derült ki minden. Megrázó történet.

Börtönbe megy a molesztáló tanár

6 éven át molesztálta a diáklányokat, 3 év börtönt kapott a nyíregyházi kollégiumi nevelőtanár. A bíróság szerint a 60 év körüli férfi rendszeresen simogatta a lányokat és többször rájuk nyitott a zuhanyzóban is. A férfit februárban tartóztatták le. Csaknem fél évet volt előzetes letartóztatásban, majd első fokon 2 év felfüggesztettet kapott. Végül a napokban jogerősen is elítélték.

Büntetőeljárás indult

A rendőrség kezdeményezte annak a nyugdíjasnak az előzetes letartóztatását, aki egy hétéves kislányt molesztálhatott Cegléden. A Velvet írta meg, hogy a gyerek csütörtökön ötéves húgáért ment az óvodába, de nem ért oda. Nevelőszülei kerestetni kezdték, a lányt néhány óra múlva a hatvanhat éves férfi házában találták meg. Sajtóinformációk szerint a kislány azért ment egyedül húgáért, mert anyját műtötték, apja pedig dolgozott.

Rengeteg gyereket molesztáltak

Dagad a brit foci gyerekmolesztálási botránya. Már több száz játékos állítja, hogy fiatal korában zaklatta edzőjük, a rendőrségnek egyre több ügyben kell nyomoznia. Az áldozatok elképesztő részletekkel álltak a nyilvánosság elé, a legnagyobb klubok is érintettek.

Ártatlannak vallják magukat

Ártatlannak vallják magukat a szexuális zaklatással meggyanúsított mentősök. Egyikük ügyvédje az RTL Híradónak azt mondta, a sértett lány vallomása több ponton is ellentmondó és nem életszerű. Kollégánknak sikerült beszélnie az áldozattal, aki továbbra is azt állítja, a mentősök molesztálták. Azt viszont elismerte, hogy ivott és drogot is fogyasztott.

Rács mögött marad a bicskei gyermekotthon igazgatója

A székesfehérvári járásbíróság 3 hónappal meghosszabbította előzetes letartóztatását. A férfit azzal gyanúsítják, hogy molesztálta és szexuálisan zaklatta a gondjára bízott gyermekeket. A gyermekotthon egykori munkatársa azt mondta, azért örül a döntésnek, mert így fel sem merül, hogy az igazgató befolyásolja a tanúkat.

Előzetesben az otthon igazgatója

Tagadja a bicskei gyermekotthon volt igazgatója, hogy bűncselekményt követett volna el. A bíróság délelőtt 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte. Szexuális zaklatással gyanúsítja a rendőrség. Azután indult nyomozás az ügyben, hogy az RTL Házon kívül című műsorában az intézmény több korábbi lakója is arról beszélt, hogy az igazgató zaklatta őket éveken át. Az intézmény vezetője 26 évig vezette a gyermekotthont, állami kitüntetést is kapott munkájáért.

Bicskei molesztálási ügy: előzetesben az igazgató!

Előzetes letartóztatásba került a bicskei gyermekotthon igazgatója, kiskorúak molesztálása miatt. A székesfehérvári ügyészség közlése szerint a férfi 2007 és 2016 között több kiskorú fiúval is szexuális kapcsolatot létesített, ezzel veszélyeztette erkölcsi, érzelmi fejlődésüket.

 

 

ŐRIZETBEN: A bicskei gyermekotthon igazgatója

Szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetésének alapos gyanúja miatt folyik ellene büntetőeljárás. Az RTL Házon kívül című műsorában állította néhány hete több egykori gondozott is, hogy évekig molesztálta őket az igazgató. Közben ma Bicskén szimpátiatüntetést is rendeztek az igazgató mellett, mert nem hiszik el, amit mondanak róla. Este hatkor a Híradóban kiderül, miért.

Újabb áldozatok jelentkeztek

Egy hónappal a rendőrségi feljelentés után kihallgatták azt a fiatalembert, aki azt állítja, hogy őt és társait éveken át molesztálta a bicskei gyermekotthon igazgatója. Az ügyről a Házon kívül számolt be két hete. A riportfilm szereplőinél több korábbi áldozat is jelentkezett, hogy az igazgató hozzájuk is közeledett. Erről láthatnak részletes riportot a Házon kívülben.

Bicskei molesztálás: hogyan maradhatott  26 éven át titokban?

Múlt heti riportunk nagy vihart kavart. Biztosan emlékeznek, két fiú, akik a bicskei gyermekotthonban nőttek fel arról meséltek, hogy az igazgató éveken át szexuálisan zaklatta őket. A ma már huszonéves fiúk bátran, arccal, névvel vállalták vallomásukat. Időközben a bicskei gyermekotthon igazgatóját felfüggesztették, és a hétvégén ki is kellett költöznie az intézetből, ahol 26 éven át lakott.  De még mindig nagyon sok kérdés van a történettel kapcsolatban. Talán a legfontosabb az, hogy maradhatott titokban a szexuális zaklatás 26 éven át? Jól működik-e az a rendszer, ahol a bántalmazott gyerekek nem mernek beszélni a nevelőknek, a gyámoknak? És szerettük volna megérteni azt is, mi zajlott le az áldozatokban? Miért mentek vissza újra és újra a bántalmazójukhoz?

Házon kívül 2016-10-12


szerző:
2016.10.12. 23:50
Felfüggesztették, de az intézményben lakik

A Házon Kívül szerdai riportjában elmondtuk, hogy a rendőrség egy hónapja megint nyomoz az intézetben történt szexuális zaklatás miatt. Az otthont fenntartó Gyermekvédelmi Főigazgatóság az RTL Híradó kérdésére azt válaszolta, hogy az igazgatót felfüggesztették, ennek ellenére úgy tudjuk, hogy jelenleg is az intézetben lakik. Azt is közölték, hogy ők is feljelentést tettek szexuális zaklatás miatt. Arra azonban, hogy miért lakhat még az igazgató a gyermekotthonban, nem kaptunk választ. A Bicskei polgármester szerint mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.

Bicskei zaklatás: már korábban is nyomoztak

Öt évvel ezelőtt is nyomozott már a rendőrség a bicskei gyermekotthonban szexuális zaklatás miatt. Szerdán vallott két egykori bentlakó fiatal a Házon Kívülben arról, hogy az igazgató éveken át szexuális viszonyt folytatott velük. Öt évvel ezelőtt az akkor még ott dolgozó nevelők tettek feljelentést. Az igazgatót akkor felfüggesztették, de az intézetben lakhatott, ott, ahol a gyerekek is.  A rendőrség végül nem találta megalapozottnak a gyanút, szerintük a gyerekek véletlenszerű érintésekről számoltak be, így az igazgató a helyén maradhatott.

Tűrtek, mert úgy érezték nem tehetnek mást

Egy hónappal ezelőtt a bicskei vasútállomásnál egy 18 éves fiú a vonat alá ugrott, mert nem bírta feldolgozni azt a megaláztatást, amit a gyermekotthonban, ahol felnőtt az intézmény igazgatójától több éven keresztül kellett elviselnie. Másnap egy barátja, aki szintén a szexuális zaklatás áldozata volt feljelentést tett a rendőrségen. A riport sokakat érzékenyen érinthet.

Fókusz 2016-10-06


szerző:
2016.10.06. 17:25
Éveken át molesztálhatta a rábízott fiúkat

Éveken keresztül molesztált több rábízott gyereket a bicskei gyermekotthon igazgatója. Ezt állítja az intézet egyik volt lakója, egy 22 éves fiú a Házon kívül című műsorban. A fiatal fiú feljelentést is tett szexuális zaklatás miatt. Azt állítja, hogy neki 4 éven keresztül volt intim viszonya az igazgatóval. De nemcsak ő, hanem egy másik fiú is nyilatkozik a műsorban. Ő azt mesélte, hogy 12 éves korától kezdve 8 éven át volt szexuális kapcsolatban az igazgatóval, és nemcsak ők ketten áldozatok. A rendőrség az RTL-nek megerősítette, hogy nyomoznak az ügyben.

 

Ügyvéd: Fondorlatos, gátlástalan elkövetés

Még ügyvédje sem tudott mentséget felhozni védence tettére. Az 52 éves férfit tavaly szeptemberben rokonai kapták rajta, amint egy 11 hónapos csecsemővel erőszakoskodik. Egy éve van előzetes letartóztatásban. Azóta egyszer sem láttak rajta megbánást. Első fokon 12 évre ítélték a kisfiú molesztálásáért. De fellebbezett, mert enyhébb ítéletet akart. Most, másodfokon 9 év fegyházat kapott.

Pedofiltól féltik a gyereküket a szülők

Pedofiltól féltik gyermekeiket a békásmegyeri szülők Budapesten. A helyeik szerint a férfi a kislányokat parfümmel csábítja el, a kisfiúkat pedig cigarettával kínálja. Az egyik apa másfél hete dulakodott egy férfival, aki az egyik gyermek szerint korábban zaklatta. Az eset miatt azonban az apa ellen tettek feljelentést. Szülők közben közösségi oldalon csoportot hoztak létre, hogy segítsék egymást. Szerintük ugyanis a rendőrség nem tesz meg mindent, hogy elfogják a férfit.

Mi igaz a pedofil vádakból?

Miközben az aggódó szülők kész hajtóvadászatot kezdtek az óbudai pedofil után, a rendőrség tényleg nem tesz semmit? Kik és miért akarnak tüntetni? Tényleg az a férfi zaklathatja a gyerekeket, akit dühös civilek elkaptak és fotóját már több ezren megosztották a neten? Mi van akkor, ha ártatlanul hurcol meg valakit a nép haragja? Forrongó indulatok nyomába eredtünk.

13 éves fiút molesztált


szerző:
2016.07.01. 18:10
13 éves fiút molesztált

3 évre ítéltek egy férfit, aki még tavaly áprilisban molesztált egy 13 éves fiút Győrben. Az áldozat korábban azt mondta Híradónknak, hogy az erőszakoskodó és társa berángatták egy panelházba, majd egyikük a vécében molesztálta. A férfit szexuális erőszakkal és személyi szabadság megsértésével vádolták, de a bíróság szerint az erőszakra nem volt elég bizonyíték, ezért szexuális visszaélés miatt ítélték el. A döntés nem jogerős.

Merj beszélni róla!


szerző:
2016.05.27. 17:30
Merj beszélni róla!

Ne kelljen többé titkolni, ne kelljen többé hallgatni, ne kelljen többé bujkálni. Ezt mondják azok a felnőttek nők és férfiak, akik gyerekként szexuális traumát éltek át. Kihasználta őket egy felnőtt, elhitetve velük, hogy tehetnek arról, hogy áldozatok. Mint például azt a nekünk nyilatkozó nőt, akit hat éves korában ért az erőszak, és aki csak harmincnyolc évesen tudott erről beszélni.         

Ütnek-vágnak az uszodákban?

Miközben az úszósportban a legfrissebb londoni eredményeket ünneplik, itthon tovább potyognak a csontvázak a szekrényekből. Egykori versenyzők, élsportolók közül egyre többen vállalják, hogy nyíltan beszélnek arról mi történt velük, mi volta siker ára, amikor még gyerekek voltak. Edzői terrorról, verésekről, megalázásokról, molesztálásokról vallanak.

Molesztálás miatt pereli zaklatóját az énekesnő

Rehabilitációs kezelésre szorult Kesha, ugyanis producere tíz éven át molesztálta testileg és lelkileg egyaránt. Miután összeszedte bátorságát, feljelentette zaklatóját, ám sajnos a kiadója is a vádlott mellé állt, ami jócskán megnehezítette az énekesnő helyzetét.

Élő adásban molesztálták a riportert

Élő adásban molesztáltak német fiatalok egy belga riporternőt a kölni karnevál első napján. A mulatság hatalmas rendőri készültség mellett kezdődött, nehogy megismétlődjenek a szilveszteri, tömeges zaklatások. A hatóságok szerint nem történt több bűncselekmény, mint az előző években. Ez annak is köszönhető, hogy felszámoltak egy terroristasejtet, amely a gyanú szerint a karnevál alatt akart merényleteket végrehajtani.

A szülők szerint zaklatja a diákokat a tanár

Szexuális zaklatással vádolja több szülő egy alapítványi középiskola tanárát. Az egyik diáklány hívta fel az anyját azzal, hogy a tanár úr jobb jegyért cserébe szexet kért az egyik osztálytársától. Az iskola udvarán álló faházban kellett volna megtörténnie az együttlétnek, hogy a lány ne bukjon meg. Megbukott.

ZAKLATÓ TANÁR: Szexért cserébe nem buktat

Rendszeresen zaklatja a diákjait egy fővárosi gimnázium tanára - ezt állítja több szülő. Egyikük nyilatkozott Híradónknak és azt mesélte, a tanár jobb jegyeket ígért a gyerekeknek szexért cserébe.

Felfüggesztett börtön a kalauznak

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a kalauzt, akit azzal vádoltak, hogy egy tizennégy éves lányt molesztált a vonaton 2013 nyarán. A bíróság szerint azt nem lehetett bizonyítani, hogy a férfi szemérem elleni erőszakot követett el, így csak amiatt ítélték el, mert lefogta és nem engedte elmenni a lányt.

Nevelt unokáját molesztálhatta


szerző:
2015.09.15. 18:15
Nevelt unokáját molesztálhatta

Nevelt unokáját molesztálta másfél éven át egy férfi a vád szerint. Bírósági tárgyalása most kezdődött Miskolcon. A férfit azzal vádolják, hogy rendszeresen zaklatta a tizenkét éves kislányt, a másfél év alatt legalább húsz alkalommal kényszerítette arra, hogy szexuális vágyait teljesítse. A férfi mindent tagad, a bíróságon ma azt mondta, a gyereknek túlzott szexuális fantáziája van, és hajlamos keverni a képzeletet a valósággal.

Több volt bencés diák is pszichológushoz jár

Egy osztálytalálkozón derült ki, hogy a panonnhalmi szerzetes több diákját is pszichésen bántalmazta és - ahogy a főapát fogalmazott - megsértette testi intimitásukat. Erről a 444.hu írt. Az osztálytalálkozón többen is arról számoltak be, hogy pszichológushoz járnak volt tanáruk miatt. A 10 évvel ezelőtti esetekről hétfőn adott ki közleményt a pannonhalmi főapátság. Kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt belső vizsgálatot indítottak, a rendőrségnek nem szóltak. Ott hivatalból indítottak eljárást.
 

13 éves gyereket molesztáltak Győrben

Fényes nappal az utcáról ráncigált be egy panellakásba egy 13 éves fiút Győrben két férfi. Ott molesztálták és nem akarták elengedni. A gyereknek sikerült elszöknie és szülei azonnal értesítették a rendőrséget. A molesztálókat elfogták. Szexuális erőszakkal és személyi szabadság megsértésével gyanúsítják őket, csütörtökön kerülhetnek előzetes letartóztatásba. Megrázó történet!

Ön bántotta már a gyerekét?

Kutatók szerint Európában 100-ból 20 gyereket vernek vagy szexuálisan molesztálnak. A molesztálók rendre családtagok vagy ismerősök. És Magyarországon? Sokáig csend. Hallgatás. Az áldozatok lassan írni és beszélni kezdenek. Történeteikből maratoni felolvasást rendeztek kedden Budapesten. Részletek és szakértők a stúdióban.

Megtaláltuk a cserkészvezetőt


szerző:
2014.12.07. 18:15
Megtaláltuk a cserkészvezetőt

Híradónk megtalálta azt a cserkészvezetőt, aki kiskorú gyerekeket zaklathatott. Felvette a telefonját, de amikor meghallotta, hogy miért keressük, azonnal bontotta a vonalat. Ahogyan azt szombati Híradónkban elmondtuk, a Hír Tv számolt be róla, hogy a gyanú szerint a férfi nyár elején szexuális játékokra vette rá a rábízott kiskorú gyerekeket. 

Gyerekeket molesztálhatott a cserkészvezető

Kiskorú gyerekeket zaklathatott egy veszprémi cserkészvezető. A férfi szexuális játékokra vehette rá a rábízott kiskorú gyerekeket. Az ügyről a Hír TV számolt be elsőként. Az RTL Híradónak nyilatkozó Solymosi Balázs, a Magyar Cserkészszövetség nevelési vezetője azt mondta: az eset nyár elején történt és a szülők szóltak nekik.

Előzetes: Kiskorú gyereket zaklathatott a cserkészvezető

Kiskorú gyereket zaklathatott egy veszprémi cserkészvezető. A férfi a gyanú szerint szexuális játékokba vonta be a rábízott gyerekeket, úgynevezett "férfivá avatási szertartást tartott” nekik. Szülők szóltak a cserkészszövetségnek, amelynek vezetői ezután feljelentést tettek. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Fókusz 14-11-19


szerző:
2014.11.19. 19:25
Fókusz 14-11-19

Fókusz: Szulejmán visszatér - Nézők ezrei követelték vissza a képernyőre, miközben egy család mini Törökországot épített Egerben. Molesztálták- Bozsik Ivett vallomása az őt ért traumáról. Kihez fordulhatunk, ha gyerekünk szexuális bűncselekmény áldozata lesz?

Segítség! Molesztálták a gyermekemet!

A pedofília áldozatai gyakran a tagadásba temetkeznek, nem csak súlyos traumát szenvednek el, de nagyon erős szégyenérzet is jellemző. Ez lehet az oka, hogy sokan nem mernek beszélni az őket ért sérelmekről.
 

Diákjait molesztálta, nyolc évre ítélték

Jogerősen nyolc év letöltendő börtönbüntetést kapott az a dunakeszi tanár, aki évekkel ezelőtt szexuális játékokat játszatott diákjaival táborokban és a drámaórákon. A férfit örökre eltiltották a tanítástól.
 

Előzetes: Öt éven át molesztálhatott lányokat egy rendőr

Az alezredes drogprevenciós és bűnmegelőzési előadásokat tartott, táborokat szervezett általános és középiskolás diákoknak. Azokon azonban szexuális tartalmú feladatokat is adott a gyerekeknek. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.
 

Megszólalt a pedofíliával vádolt tanár

Nyilatkozott az RTL Híradónak az a dunakeszi tanár, akit azzal vádolnak, hogy évekkel ezelőtt több alsó tagozatos diákját is molesztálta. A férfi azt állítja ártatlan.

Előzetes: Megszólalt a diákjai molesztálásával vádolt tanár

A férfi az RTL Híradónak nyilatkozott először. Azt mondta: ártatlan és csak meg akarják hurcolni. A vád szerint évekkel ezelőtt több alsó tagozatos diákját is molesztálta.

Disznók mellett éltek a gyerekek, akiket szüleik molesztáltak

Letartóztatásban vannak azok a sásdi szülők, akiknek a gyermekei disznókkal, nyulakkal aludtak egy ágyban. A gyanú szerint a szülők verték, kínozták, és szexuálisan molesztálták a gyerekeket. A családsegítők csak többszöri próbálkozásra tudták nevelőszülőknél elhelyezni a fiatalokat, akik most már biztonságban vannak.

Molesztált a fociedző?


szerző:
2014.03.13. 17:30
Molesztált a fociedző?

Rendőrség nyomoz a soproni utánpótlás női labdarúgó csapat edzője ellen. Egy tizenöt éves lány szülei tettek feljelentést szexuális zaklatás miatt. A férfinak 2012-ben is volt hasonló ügye, akkor egy 16 éves lány megerőszakolásával vádolták.

Mit tehetünk a molesztálás ellen?

Egy csepeli iskola testnevelő tanárja állítólag több diákját is molesztálta, a kollégáknak viszont ez nem tűnt fel. Ennek kapcsán merült fel a kérdés, hogy miért buknak le ilyen ritkán a gyermeket molesztáló felnőttek, illettve nekünk feltűnne-e, ha környezetünkben egy ilyen ember élne. Balogh Kamilla, klinikai szakpszichológus meglepő adatokkal sokkolt minket, majd elárulta mik az árulkodó jelek, ha megtörtént a baj.

Forró nyomon - Best of 13-07-28

Forró nyomon - Best of: Bemutatunk egy megrázó családi történetet: egy létavértesi kislánynak évekig kellett tűrnie a családon belüli erőszakot, végül véget vetett életének. Aztán elmondjuk, mit tehetünk, ha a mellettünk lakó számunkra elviselhetetlen körülményeket teremt. Végül egy olyan férfi napját követjük végig, akit húsz éve tart fogságban a heroin és más kábítószerek.

Fókusz 13-06-07


szerző:
2013.06.07. 19:50
Fókusz 13-06-07

Fókusz: Elszabadult indulatok - 30 év után a Fókusz kamerája előtt találkoztak. Az unokahúg is molesztálással vádolja a magyar úszók gyúróját. A kihívásokat kereste - Kivételes tehetség volt. Fotók és emlékek Kiss Péterről, akiről egykori főnöke mesél. Vízözön - Voltak, akik nem akartak költözni. A védekezés és várakozás képei az ország minden tájáról.

Szembesítés: 30 éves sérelmek törtek felszínre

Fontos mérföldkő lehet a zaklatások történetében, ha az állítólag molesztált unokahúghoz hasonlóan további nők jelennek meg a kamerák előtt, és elmesélik történt-e a legendás masszőrhöz köthető további abúzus.

Csak a Fókusznak adott interjút Kicsi bácsi

Egy 70 éves profi tapasztalattal rendelkező sportmasszőrt sok kritika ér mostanában egy botránykönyv miatt, melynek lapjain Szepesi Niki írónő bejelentette, őt és sportoló barátnőit is molesztálta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való