KERESÉS search-close

milliárdos

49 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "milliárdos"

A kanadai milliárdos, üzletember megmutatta budapesti luxus-otthonát

Milliárdos. Kanadai származású. Budapesten él. Imádja a luxusautókat. Üzletember. Josh nem az átlag magyarok életét éli, de még csak nem is az átlag magyar hírességekét, ráadásul nagyon ritkán nyilatkozik magyar sajtónak. Velünk most kivételt tett, és hónapokon át tartó szervezést követően végül több napon keresztül forgathattunk vele.
A luxuslakásáról készült felvételekből ide kattintva láthat még többet.

OKOSLAKÁS: Így néz ki Josh Cartu szupermodern otthona

Luxusautókat gyűjt, milliárdos és hónapokon át tartó szervezés után még belvárosi szupermodern okoslakását is megmutatta Josh Cartu.

Top 3 - A rejtőzködő milliárdos, aki kőművessegédként kezdte

Aranytojást tojó tyúkja egy felnőtteknek szóló webkamerás oldal, de nem csak ebben, egy új sportág bevezetésében is jeleskedett. Nevéhez fűződik a teqball felfuttatása is, amit világsztár sportolók, többek között Ronaldinho is népszerűsít.

Miért jött Magyarországra a multimilliomos indiai médiamogul?

Sandeep Marwah India egyik leggazdagabb embere. Az ország egyik legnagyobb filmstúdiója az övé, és körülbelül 100 000 embernek ad munkát. Stúdiójában évente több száz film készül. Amikor Magyarországon járt, mesélt a Fókusznak az indiai Bollywoodról és arról, miben látja a filmezés új lehetőségeit.

 Kylie Jenner lett a világ legfiatalabb milliárdosa

A Kardashian-Jenner klán legfiatalabb tagja még csak 21 éves, de már most 360 millió dollárra becsülik a vagyonát. A listán ő a legfiatalabb, aki saját erőből lett milliárdos, amit kozmetikai cégének köszönhet.

Leggazdagabb magyarok: van, aki percenként keres 600 ezer forintot

Az ország leggazdagabb embere ismét az OTP vezérigazgatója, az MLSZ elnöke, az ötgyerekes családapa, Csányi Sándor lett. A Napi. hu 2002 óta készíti el a 100 leggazdagabb magyar listáját, melynek élére 320 milliárd forinttal újra a bankvezér került. De a második helyezett Mészáros Lőrinc sem járt rosszul a tavalyi évben, az ő becsült vagyona 280 milliárd forint.

Ki örökli Prince vagyonát?

Prince 300 millió dollárra, azaz több mint 87 milliárd forintra becsült vagyonát nem lesz egyszerű felosztani az örökösök között, hiszen gyereke még csecsemő korában meghalt, feleségeitől elvált. Egy évvel ezelőtt, az énekes halálának első évfordulóján, jelent volna meg egy új Prince album, de ezt egy amerikai bíróság jogvédelmi okokból máris megakadályozta. Egyébként máris ő az ötödik a legtöbbet kereső halott világsztárok listáján.

Mit hoz a magánűrkorszak?

Elon Musk, egy Dél-Afrikából indult, immár amerikai migráns, aki: meg akarja állítani a globális felmelegedést, a Marson keres új helyet az emberiségnek és közben közlekedési forradalmat tervez a földön. A világ jelenleg legerősebb és arányosan legolcsóbb rakétáját indította sikeresen a világürbe. A távlati cél a Mars. A magáncégek és a világűr.

Fókusz 2017-06-22


szerző:
2017.06.22. 18:55
A GAZDASÁGI HATALOM

Simicska Lajos nevét a 2000-es években már sokan csak félve menték kimondani, ha egyáltalán ki merték. Hogyan építette ki a gazdasági hatalmát, ami milliárdokat hozott neki?

Az orosz miniszterelnök mesés vagyona

70 milliárd rubel, vagyis mintegy 350 milliárd forint eltitkolt vagyon! Egy orosz ellenzéki politikus és tényfeltáró újságíró szerint ennyit harácsolt össze a hivatalban lévő orosz miniszterelnök, Dimitrij Medvegyev.

Bálint terve balul sül el, és duplán pofára esik

Bálint a rossz anyagi helyzete miatt úgy dönt, hogy felszed egy idős milliárdos hölgyet. Bernadettel minden a terv szerint alakul, ugyanis a golfozás után hamar szóba jön a hölgy magánélete, és az ingatlanok is. A remekül indult napnak rossz vége lesz, ugyanis Bálint legújabb hódításáról az egész ország tudomást szerez.

Trump: Milliókat sértett már meg nyilatkozataival

Most már biztos, hogy a milliárdos üzletember Donald Trump a republikánus elnökjelölt. Még annak ellenére is, hogy folyamatosan emberek tömegeit sérti meg és a modell felesége egy az egyben lenyúlta Obama feleségének nyolc évvel ezelőtti beszédét. A nála 25 évvel fiatalabb modellt 10 éve vette feleségül, akiből most akár First Lady is lehet.

Trump diadala

Düh, elkeseredettség, öröm. Ezek az első reakciók arra, hogy gyakorlatilag eldőlt az elnökjelöltségért folytatott küzdelem a republikánusoknál. Donald Trump botrányhős milliárdos megnyerte az előválasztást Indiana államban, fő riválisa pedig visszalépett. A demokratáknál még folytatódhat a verseny.

LA FERRARI: Újra az utakon az összetört csoda

Ismét az utakon az októberben összetört La Ferrari. A 400 milliós sportautót megjavíttatta tulajdonosa. Úgy tudjuk: másfél hónapig szerelték az olasz gyárban. A kocsiról most két rajongó készített videót, akik bele is ülhettek. A La Ferrari ritka látvány a magyar utakon. Még a milliárdosok közül is csak kevesen engedhetik meg maguknak.

Megszületett a milliárd-dolláros bébi

Világra jött Mark Zuckerberg kislánya, Max. A 31 éves édesapa gyermekének írt levelében bejelentette, hogy részvényeinek 99 százalékát jótékony célokra ajánlja fel, amelynek jelenlegi értéke 45 milliárd dollár, vagyis mintegy 13 ezer milliárd forint.

A felcsúti polgármester nem áll le, cégeket vásárol és dől a pénz az akadémiához

Mészáros Lőrinc, a gázszerelőből lett milliárdos egyszerűen nem tud leállni. A 100 leggazdagabb magyar egyike csak az idén 7 céget is megvett: van köztük pizzagyár, biosüti-üzem, ásványvíz palackozó. És közben hatalmas összeget kapott az általa irányított Puskás Akadémia: valamivel több mint 3 milliárd forintot, ami jórészt fűthető pályákra megy majd. És ez majdnem annyi, mint amennyiből a teljes felcsúti fociaréna felépült. Oroszi Babettel néztünk körül Felcsúton és környékén, ahol már csak egy kis idő, és sok 100 millióból elkészül a kisvasút is.

Csányi Sándor az első magyar dollármilliárdos!

Az MLSZ elnök, OTP bank vezérigazgató idén ismét a leggazdagabb magyar lett és 287,9 milliárd forintos, azaz 1 milliárd dolláros becsült vagyonával bekerült a világ leggazdagabb emberei közé. Csányi Sándor saját alapítványa hátrányos helyzetű, tehetséges fiatalokat karol fel, a 12 éve megalapított Príma Primissima díjjal pedig a magyar kulturális és tudományos életet támogatják.

100 milliárdos üzlet Vajnáéknak

100 milliárdos üzletet ajándékozott a kormány Andy Vajna és Szima Gábor kaszinótulajdonosok kezébe. Így értékelte a Szerencsejáték Szövetség elnöke azt a fideszes törvénymódosítást, miszerint mostantól csak olyan cég üzemeltethet online kaszinót, amely rendelkezik hagyományos kaszinóval. A Fidesz szerint azért nem akartak új pályázatot kiírni, mert lényegében nincs más, aki üzemeltetni tudná ezeket.

Csalással gyanúsítják a milliárdos borászt

Arany- és gyémántlelőhelyeket keresett Afrikában, sós vízből édeset állított elő Iránban, kórházat alapított és finanszíroz Nigériában, rendszeresen vitorlázik az óceánokon, tengereken – most viszont saját birtokát sem hagyhatja el a világhírű magyar borász, Szeremley Huba legalább egy hónapig.

Elítélték a holttest-rablókat


szerző:
2015.05.19. 18:10
Elítélték a holttest-rablókat

Börtönbe kerülnek az osztrák milliárdos holttestének elrablói. A három vádlott közül kettőt ítéltek el jogerősen, mert másfél milliárd forintnak megfelelő eurót követeltek Karl Flick holttestéért, amit a családi kriptából loptak el.

Amerikában is sikeresek a milliárdos magyar vállalkozások

Több százmilliós vállalkozások vezetői, ötletemberei, fiatal magyarok, akikről ránézésre azt hihetnénk, hogy egyetemisták, vagy világjáró informatikusok. Pedig a világ az ő gondolataikat lesi, a tőzsde és az amerikai elnök is rájuk figyel.

Hogyan lehet egy jó ötlettel a csúcsra jutni?

Magyarország milliárdos üzletembereit látogattuk meg. A leggazdagabb magyarok TOP 150 listáján szereplőket. Gyártulajdonosok, bankárok, kereskedők, számítógépes guruk világába kísérjük most el Önöket. Oda, ahová még egy 2 milliárdos lottónyereménnyel sem lehet bekerülni.

Fókusz 13-06-19


szerző:
2013.06.19. 19:45
Fókusz 13-06-19

Fókusz: Döbbenetes részletek - Hollywoodban forgattak filmet a magyar milliárdos meggyilkolásáról. Az áldozat testvére felháborodott. Törvényes megcsalás? - Hujber Feri bevallotta, hogy feleségének sosem ígért hűséget. Vajon mindenkinek jó lehet egy nyitott házasság? A nagy utazás - Páratlan lehetőség súlyosan beteg gyerekek számára, Írországig repültünk a szerencsésekkel, akik el akarták feledni szenvedésüket.

Ízléstelen film készült a gyilkosságról

Húsz évvel ezelőtt meggyilkoltak egy magyar milliárdost Floridában. A bűncselekmény sztorijából nemrég hollywoodi film született. A család úgy érzi, gúnyt űztek belőlük, az áldozat testvére több hónap egyeztetés után elsőként a Fókusznak adott televíziós interjút.

Vendégségben a világ leggazdagabb üzletemberénél!

A férfit II. Erzsébet is kitűntette már, ott volt Katalin hercegnő eljegyzésén, ő mégis a magyar egyetemi oklevelére a legbüszkébb. Exkluzív interjú Hong Kongból!

Fókusz 12-05-07


szerző:
2012.05.07. 20:50
Fókusz 12-05-07

Fókusz: A nagy összecsapás - Élő adásban esett egymásnak Hajós András és Puzsér Róbert. A feszültség a kulisszák mögött is folytatódott. Dollármilliók zsebből - Megvett egy szállodát, majd sétált a belvárosban. A világ egyik leggazdagabb embere velünk is találkozott. Újabb áldozat - Jéglavina temette maga alá Erőss Zsolt társát. Vannak, akiket még mindig hazavárnak szeretteik.

Fókusz Plusz 12-04-21


szerző:
2012.04.21. 19:30
Fókusz Plusz 12-04-21

Fókusz Plusz: Irány a döntő! - Öltöztetők, fodrászok, tánc- és énekpróbák. Az utolsó roham a Csillag Születik élő show-ja előtt. A pénz nem számít - Milliárdosok lóversenye, ahol magyarokkal is találkoztunk. És egy nagy bejelentés! Exkluzív riport Dubai-ból.

Félmilliárdos adomány a tehetős vállalkozótól

Ki az, aki közel félmilliárd forintot adományoz a vagyonából? Egy eddig rejtőzködő üzletember, aki az autópályán vezetve döntötte el, hogy segíteni akar: leült az internet elé, és megkereste az első szervezetet, amelyet kidobott a keresőprogram.

Milliárdosok bunyóztak a tévében

Megütötte vitapartnerét Alexander Lebegyev orosz milliárdos egy tévéműsorban.

A pénz nem boldogít, vagy mégis?


szerző:
2011.05.05. 19:46
A pénz nem boldogít, vagy mégis?

155 milliárd forintos vagyonnal ma bárki a leggazdagabb ember lehet Magyarországon. A legtehetősebb nőnek pedig minimum 34 milliárdot kell összeszednie. De hogyan tehetünk szert ekkora bevételre? A listavezetők életművében megtaláljuk a titkot.

Fókusz 11-04-13


szerző:
2011.04.13. 20:45
Fókusz 11-04-13

Fókusz: Orrvérzésig tartott a buli Szandikával! - A lány megsérült, de túlélte. Leleplezzük a műtét eredményét. A siker kovácsa - Manhattani luxuslakása után budapesti birodalmát is megmutatta a magyar milliárdos. Az első interjú - Két év után először sikerült interjút készíteni a Bolíviában raboskodó Tóásó Előddel.

Ingatlanokból épült milliárdos álom

39 évesen 16 milliárd a vagyona. Nem rejtőzködik, és látványos épületeket emel: átalakítja a belvárost és monumentális házat épít magának Buda elit részén.

Fókusz 11-03-01


szerző:
2011.03.01. 20:45
Fókusz 11-03-01

Fókusz: Exkluzív interjú a dollármilliárdossal - A Fókusz forgathatott a világon elsőként az egyik leggazdagabb arab üzletember magánbirtokán. Most múlik pontosan - Janicsák Veca az X-Faktorban is ezzel a dallal aratta felejthetetlen sikerét, de kinek köszönhetjük az eredeti dalt? A Quimby zenekar már-már himnusszá vált slágere és a banda története.

Fél Kettő 11-01-19


szerző:
2011.01.19. 14:55
Fél Kettő 11-01-19

Fél Kettő: Tudatos karrierépítés - Hogyan érjük el céljainkat és legyünk sikeresek? Vendégünk Lázár Vilmos. Előttem az utódom - A versenyben énekelt dalok szerzőivel találkoztak az X-Faktorosok, vendégünk Bródy János. Nyaralás helyett bosszúság - Évente 2-3 utazási iroda jelent csődöt. Mit tehetnek a károsultak?

Fókusz 10-10-21


szerző:
2010.10.21. 20:40
Fókusz 10-10-21

Fókusz: Emberére talált Fábry, de arra senki nem számított, hogy éppen a Dallas egykori Lucy-je tudja majd sarokba szorítani a showman-t. A legendás tévésorozat szexbombája a műsor producerét sem kímélte. Ilyen esküvőt még nem láttunk! A szexi magyar modell, a szépségversenyeken is arató Csősz Boglárka hollywoodi külsőségek mellett mondta ki az igent párjának. A török milliárdos az isztambuli elit előtt csókolta meg feleségét!

Magyar milliárdos bulija a chilei vájároknak

A hatalmas partin mindegyik vájár kapott egy motort, sőt kettőnek házakat is vett Leonardo Farkas.

Milliárdos mecénások


szerző:
2010.02.13. 19:30
Milliárdos mecénások

Két milliárdos mutatta meg nekünk, hogyan élik hétköznapjaikat, és azt is elmondták, miért fontos nekik, hogy támogassák a művészetet.

Benéztünk a sportolók pénztárcájába

30 ezer itt, 2 millió ott. A szombati Fókusz Pluszban a magyar sportolók fizetésének eredünk a nyomába.

A francia elnök titkai


szerző:
2010.02.03. 14:55
A francia elnök titkai

Gyenge volt matekból, évet is kellett ismételnie Nicolas Sarközy-nek. A francia elnök apja mesélt fia életének legapróbb részleteiről, amikor XXI. Század riportere nála vendégeskedett.

A vagyon kötelez


szerző:
2010.01.20. 19:47
A vagyon kötelez

150 milliárdja van, és hátrányos helyzetű gyerekeket támogat. Csányi Sándor, Magyarország második leggazdagabb embere a Fókuszban!

Rendőrkézen az egyik koporsótolvaj

A férfit egy német-osztrák milliárdos koporsójának ellopásával gyanúsítják.

Öt gyanúsított a koporsó-rablás ügyben

Két magyart már elfogtak a rendőrök, három román állampolgárt pedig még keresnek.

Magyar milliárdosok klubja


szerző:
2009.10.27. 14:18
Magyar milliárdosok klubja

Hamarosan kiderül, kik tartoznak Magyarország 150 leggazdagabb embere közé.

Elverték a börtönben a milliárdost

Megverte a börtönben egyik rabtársa Allen Stanford texasi milliárdost.

Felépült a milliárdosok faluja


szerző:
2009.07.16. 11:36
Felépült a milliárdosok faluja

Bevándorló munkásokkal építtették a Moszkvához közeli települést

Börtönbe vonult a legnagyobb csaló

A milliárdos Bernard Madoff megkezdte 150 éves börtönbüntetését.

Bíróság előtt a francia milliárdos gyilkosa

A bankárt egy szado-mazo jelmezben találták meg genfi lakásában 4 évvel ezelőtt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való