KERESÉS search-close

melegedés

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "melegedés"

TAVASZ vagy TÉL - egy nap alatt


szerző:
2019.03.22. 17:39
TAVASZ vagy TÉL - egy nap alatt

Egy napon belül akkorát változott a hőmérséklet, mintha egy évszakot ugrottunk volna.

(tavaszi kép: Ritter Judit nézőnktől)

35 fok plusz néhány nap alatt?

Egy éve számoltunk be róla: a hét közepén még sapkában, nagykabátban járt mindenki az országban, most hétvégén akár pólóban is lehet. Nemrég egyes helyeken -15 fokot mutattak a hőmérők, vasárnap mégis kora nyári idő lesz. A hirtelen felmelegedés megviselheti a mentális állapotunkat is: fáradtság, figyelmetlenség, ingerlékenység, türelmetlenség a kellemetlen tünetek.

Váratlan tél után jön a kora nyár

A váratlan tél után ismét jön a kora nyári meleg. Szerdára már húsz fok fölött lehet a hőmérséklet. A pár napig tartó tél miatt több helyen elfagyott a termés. A húsz fokos hőmérsékletingadozás nem csak a növényeknek, az emberi szervezetnek sem tesz jót. A Kardiológiai Intézetben ilyenkor másfél-kétszer annyi panaszost kell ellátni, mint egy átlagos napon.

Újra támad a hideg


szerző:
2017.02.05. 18:25
Újra támad a hideg

Mintha tavasz lenne - tele voltak a parkok és játszóterek a fővárosban, hétágra sütött a nap nyugaton, és bár északkeleten esett az eső, ma már sehol sem fagyott. Nem sokáig élvezhetjük viszont a korán érkezett tavaszt, visszatér az ónos eső és hó, sőt, a jövő hét végétől mínusz 10 foknál is hidegebb lehet.

Enyhülve érkezett a hidegfront


szerző:
2011.03.06. 18:55
Enyhülve érkezett a hidegfront

Hó, vihar, és mínusz 10 fok. Volt, ahol havazott, ennek ellenére kevésbé hűlt le az idő, mint várták.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való