KERESÉS search-close

megvert gyerek

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megvert gyerek"

Tagadja, hogy ököllel ütötte kisfiát

Tagad az apa, akit azzal vádolnak, hogy alig két hónapos kisfiát ököllel úgy hátba vágta, hogy több bordája eltörött. A gyerek anyja szerint azonban volt párja bántotta a kicsit. A kisfiút a szülők napokkal a bántalmazás után vitték csak orvoshoz, így az anyát segítségnyújtás elmulasztásával, míg párját testi sértéssel vádolják.

A tanár ütötte meg a gyereket?

Agyrázkódással került kórházba, úgy megütötte a testnevelőtanár. Ezt állítják egy bátonyterenyei diák szülei, akik feljelentést is tettek. A pedagógust hiába kerestük. A polgármester Facebook posztjában, nyíltan kiállt a tanár mellett, szerinte szerény és tisztelettudó, aki sokat tett a hátrányos helyzetű gyerekekért.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való