KERESÉS search-close

megrázó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megrázó"

Hónapokon át éltek a halott nagymamával

Hónapokon át éltek a halott nagymamával. Hiába keresték a szomszédok 71 éves asszonyt a Bács-Kiskun megyei Csátalján, családtagjai mindenkinek azt mondták, nem fogad látogatókat. A háziorvos sem jutott be a házba, ő hívta a rendőröket. Ekkor derült ki, hogy az asszony holteste már hónapok óta a kisszobában van.

Videó a brutális kínzásról

Brutálisan kínoztak és megaláztak ápolók betegeket a mozsgói fogyatékos otthonban - erről mutat be exkluzív felvételeket ma este a Házon kívül. A rövid videókat az otthon egy korábbi dolgozója készítette. Felháborította az, ahogy bánnak a betegekkel, és az is, hogy szerinte az intézetben sokan tudtak a bántalmazásokról, mégsem tettek semmit. Az ügyben rendőrségi nyomozás folyik.

Mintha élőben közvetítenék: így próbálják közelebb hozni a fiatalokhoz a Holokausztot

Megrázó felvételek készültek egy 13 éves korában megölt magyar zsidó kislány, Heyman Éva naplójából. A platform kicsit szokatlan, ugyanis az Instagramon, rövid videókban láthatják Éva történetét. Az alkotók így próbálják közelebb hozni a fiatalabb korosztályhoz a Holokauszt tragédiáját.

A szag és a legyek buktatták le a kegyetlen gyilkost

A rengeteg döglégy és a szag buktatta le azt a férfit, aki a vád szerint leszúrta ismerősét, majd egy hónapig együtt élt a holttesttel tavaly ősszel Pécsen. A holttestet egy leeresztett műanyagmedencébe csavarta, majd egy szőnyeget is tett rá, de a szagot nem tudta elfedni. Kedden kezdődött meg a férfi tárgyalása, akár 15 év börtönt is kaphat.

12 évet is kaphat a hitoktató

Megrázó riport!
Akár 12 évre is rács mögé kerülhet az a volt hitoktató, aki a vád szerint többször molesztálta tanítványait egy tatabányai iskolában. Az ügyészség most emelt vádat ellene, szerintük a férfi egy 7 és egy 8 éves kislányt zaklatott az órán – egyikük nadrágját le is húzta. Korábban már volt börtönben: 6 évet ült, amiért többször megerőszakolta és megverte az akkor még kiskorú nevelt fiát. Ennek ellenére mégis taníthatott hittant.

 

Saját gyerekével hozatta be a vascsövet, amivel később megverte élettársát

Gyerekei szeme láttára, válogatott módon kínozta élettársát, 15 évet kapott jogerősen a kegyetlen férfi csütörtökön, Szegeden. Még 2016-ban támadt élettársára egy kecskeméti férfi, a nőt napokig megkötözve tartotta és bántalmazta közös tanyájukon. Az egyik esetben, úgy verte meg a nőt egy vascsővel, hogy azt a saját gyerekével hozatta be az udvarról.

Éheztették, harapdálták és láncra verve tartották 13 gyereküket

Életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság a gyerekkínzó szülőket az Egyesült Államokban. A házaspár születésétől fogva éheztette, harapdálta és láncra verve tartotta 13 gyerekét. Tavaly kapták el őket, miután egyik lányuk megszökött és értesítette a rendőröket. A szülők az ítélethirdetésen azt mondták, sajnálják a történteket, de csak jót akartak.

Az áldozatok rokonai mesélik el hozzátartozójuk tragédiáját

Megrázó film a halálos balesetek áldozatainak rokonaival. Hozzátartozók mesélnek családjuk tragédiájáról abban a baleset megelőzési videóban, amit a veszprémi rendőrkapitányság készített. A film bemutatójára elment egy apa is, aki 14 éve veszette el fiát motorbalesetben. Azt mondja, minden nap gondol rá.

Több embert ölnek meg Magyarországon, mint Európa legtöbb országában

Magyarországon minden harmadik nap megölnek valakit.  Az unió országai között sajnos az elsők között vagyunk az öngyilkossági listán is. A kriminálpszichológus szerint az emberölést elkövetőkre jellemző, hogy alacsony iskolázottságúak, rossz egzisztenciális körülmények között élnek, sokszor munkanélküliek és nagyon sok esetben az elkövetés időpontjában az elkövető és a sértett is alkoholos befolyásoltság alatt áll.

Megrázó felvételeken a száguldás ára!

Megrázó felvételek, tönkrement életek, gyászoló családok, akiknek egy motoros karambol miatt kell szenvedniük. Mennyit számít a védőfelszerelés, és mennyit a józan ész?

Megrendülten fogadta az ítéletet a gyilkos anya

Tíz év fegyházra ítélte a bíróság azt a hat gyerekes anyát, aki két éve egészséges kisfiút szült, de az udvari wc-ben magára hagyta. Az asszony a bíróságon azt mondta nem tudta, hogy terhes és nem érzi magát bűnösnek.

11 éves lányát zaklatta az apa

Megrázó történet!
Fegyházba küldené az ügyészség azt a 42 éves őcsényi férfit, aki a vád szerint saját lányát zaklatta évekig. Hetente többször is szexuális együttlétre kényszerítette a 11 éves lányát, máskor pornográf képek készítésére kérte. Megfenyegette a gyereket, aki ezért nem beszélt senkinek az erőszakról. A bátyja vette észre a telefonján az apjuktól érkezett üzeneteket, a kislány csak ezután mondta el, hogy mi történt.

100 napos nemzeti gyász Ruandában

Minden idők egyik legkegyetlenebb eseményére emlékezik a világ: 25 éve ezen a napon kezdődött a ruandai népirtás. Három hónap alatt legalább 800 ezer, egyes becslések szerint 1 millió embert, főként tuszi származásúakat és mérsékelt hutukat gyilkoltak le a kis kelet-afrikai országban. A térség a mai napig szenved a következményektől.

Az előző babáját is megölhette a sárkeresztúri nő

Megrázó riport!
Hazudott a rendőröknek: nem az erdőben hagyta, hanem megölte elsőszülött gyerekét a 23 éves sárkeresztúri nő. Két hete azért tartóztatták le, mert – a gyanú szerint – néhány nappal azelőtt egy sufniban szült, majd végzett a babával Zichyújfaluban. A kihallgatásán derült ki, hogy 2017-ben is világra hozott egy gyereket. Akkor azt állította: a csecsemőt magára hagyta az erdőben, de mostanra kiderült, nem így történt. Most azzal védekezik: nem akart gyereket, de nem akart szégyent sem.

Csecsemőgyilkosság: 2017-ben is szült a sárkeresztúri nő, akkor az erdőben hagyta a babát

Bilincsben hozzák a rendőrök a 23 éves sárkeresztúri nőt, aki múlt hét szombaton ölhette meg újszülött csecsemőjét. A zichyújfalusi ház hátsó kertjében, az egyik sufniban találták meg a kislány holttestét. A gyanú szerint a nő megszülte, majd megfojtotta a csecsemőt. A nő bevallotta, hogy 2017-ben szintén szült, akkor az erdőben. Majd miután megszülte, magára hagyta a babáját. A nő édesanyja nyilatkozott az RTL Klubnak. Azt mondta, hogy a lánya felhívta őt telefonon, hogy nagyon rosszul van és vérzik. De senki sem vitte orvoshoz. Ezután szülte és ölte meg a csecsemőt.

Eltemették a megölt kislányt

Több százan kísérték szerdán utolsó útjára azt a hatéves kislányt, akit március elején öltek meg Szekszárdon. A gyanú szerint az áldozatot a 19 éves unokabátyja csalta magával a közeli patakhoz, majd brutálisan agyonverte. A gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, jelenleg letartóztatásban van. Igazságügyi szakértő állapítja majd meg, hogy a brutális támadáskor fel tudta-e mérni tette súlyát.

Tagadja a plébános a verekedést!

Tagadja a somlóvásárhelyi plébános, hogy megütötte volna a helyi általános iskola pedagógusát. A helyiek szerint viszont ököllel ütötte meg az igazgatóhelyettest. A plébános legutóbb 2016-ban került be a hírekbe, mert megpofozott egy fiút hittanórán.

17 perces élő videóban közvetítette az elkövető a tömegmészárlást!

Megrendülten nyilatkozott az a mentőtiszt, aki elsőként érkezett a kollegáival az új-zélandi Christchurchbe ahhoz a muszlim mecsethez, ahol pénteken egy férfi lövöldözni kezdett. Az elkövető válogatás nélkül lelőtt mindenkit, aki az útjába került, mindezt pedig egy 17 perces élő videóban közvetítette Facebookon. A támadás során ötvenen meghaltak, negyvenkilencen pedig súlyosan megsérültek.

Megszülte majd megfojtotta gyermekét a 23 éves nő

Mi visz rá egy anyát arra, hogy saját kezével ölje meg a gyermekét? A családja és az egész falu - sokkban van a fiatal nő rémtette miatt, aki a hátsó kertben megszülte és megfojtotta a kisbabáját.

19 éves fiú ölhette meg a 6 és féléves kislányt

Megrázó történet!
Részben beismerte tettét a szekszárdi gyerekgyilkosság gyanúsítottja. A rendőrség szerint egy 19 éves helyi fiatalember ölte meg a 6 és féléves kislányt, akinek a holttestét egy patak medrében találták meg két nappal ezelőtt. A meggyilkolt gyerek apja továbbra is azt állítja, a gyerek unokatestvére végzett lányával, és egy korábbi családi vita áll a történtek mögött. A gyanúsított letartóztatásáról hétfőn dönthet a bíróság.

BÁNTALMAZOTT TINI: „Tenyérrel ütöttek, aztán fojtogatott”

Még most is annyira fél, hogy a biztonsága érdekében azt kérte, ne legyen felismerhető. Azt mesélte, barátnőjével hintázott iskola után, amikor belekötöttek. Támadói az egészet videóra vették. A felkavaró képsorokat szombaton mutattuk be Híradónkban. Azt mondja, azért kötöttek bele a lányok, mert szerintük meg akarta verni őket. Ő azonban ezt tagadja. Végül olyan erővel ütötték-verték, hogy kórházba került. Az arca feldagadt, a lába több helyen is zúzódott.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

​Videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány

Megrázó történet!
Videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány, aki társával még februárban brutálisan megvert és megszégyenített egy 16 éves diáklányt. A verekedést telefonnal rögzítették. A sokkoló felvételt szombaton mutattuk be a Híradóban. Ma az összevert lány és az őt nevelő nagymamája is nyilatkozott. Szerintük a bocsánatkérés kevés. Szeretnék, ha felelősségre vonnák a támadókat.
A tinilánnyal készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

GYÁSZOLÓ APA: Egy perc sem telik el, hogy ne gondolnék rájuk

Négy hónappal szerelme és gyermeke elvesztése óta most először szólalt meg az apa. Még szeptemberben, a gyanú szerint a nő korábbi párja ölte meg a két éves kisfiút és az anyát várpalotai házukban. A gyilkossággal gyanúsított férfi először mindent bevallott és a történtek óta letartóztatásban van. Ügyvédjétől úgy tudjuk, a vallomását azóta megváltoztatta és most azt állítja, hogy ártatlan.

 

Vadlovak pusztultak el az Ausztráliát sújtó hőség miatt

Sokak számára felkavaró képek következnek. Csaknem 100, különleges vadló pusztult el Ausztrália északi területén.

Ilyen volt a párizsi robbanás helyszíne

Még mindig kritikus állapotban van 10 ember a tegnapi párizsi gázrobbanás sérültjei közül. A négy halálos áldozattal járó detonáció okait még vizsgálják. Az olasz Rai televízió egyik munkatársa éppen a pékséggel szemben lévő hotelben aludt a tragédia idején, és felvette a robbanás után történteket.

Öngyújtó miatt halhatott meg a gyerek

Az asztalon felejtett öngyújtó miatt halhatott meg egy 5 éves kisfiú a Pest megyei Kosdon még tavaly nyáron – édesapját most gyanúsították meg a rendőrök. A kisgyerek a testvérével játszott a fészerben, ahová magukkal vitték a lakásban talált öngyújtót. Egy szikrától azonban lángra kaptak az ott tárolt ruhák. Bátyja még ki tudott menekülni a tűzből, de a kisfiú bent rekedt és meghalt.

Birkóztak a fegyverért – megrázó videón a lövöldözés

Drámai videófelvételt hozott nyilvánosságra az amerikai rendőrség egy körözött bűnöző elfogásáról. A férfi fegyvert rántott egy rendőrnőre, aki hosszú másodpercekig hadakozott vele. Végül egy másik rendőr tette ártalmatlanná a támadót, aki meghalt. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

Lezárták a nyomozást a megölt baba ügyében

A szilveszteri buli után egy patakparton szült, majd megölte a csecsemőjét - ezt állapította meg a most lezárt nyomozás egy 34 éves pásztói nő ügyében. A Nógrád megyei településen idén január nyolcadikán fedezték fel a csecsemő holttestét. A rendőrök nem sokkal később a gyermek anyját is elfogták.

Nyomoznak a rab halála miatt

Rokonai szerint megverhették azt a férfit, aki még két hete lett öngyilkos a Márianosztrai börtönben. Ezért feljelentést tettek. Tudomásukra jutott, hogy a férfit egy egyszemélyes zárkába vitték, mert összeveszett a cellatársaival. Azt azonban nem értik, hogyhogy nem vették észre, hogy mire készül, ugyanis a biztonsági zárkát folyamatosan kamerával figyelik. A Központi Nyomozó Főügyészség nyomozást rendelt el az ügyben.

INDONÉZ CUNAMI: Megrázó felvételek a pusztításról

Éppen befejezte egyik számát a Seventeen nevű helyi rockbanda amikor elsodorta a szökőár a színpadot rajta a zenekarral és magával ragadt többtucatnyi embert. Hiába próbáltak menekülni, szinte mindenkit elsodort a hatalmas hullám. A zenekar rokonai, basszusgitárosa és menedzsere is odaveszett. Hatalmas pusztítást okozott a szökőár az indonéziai Jáva és Szumátra szigetek közti Szunda szoros térségében: letarolt többszáz házat, elsodort mindent, ami az útjába került. A helyieket váratlanul érte: nem volt cunamiriadó.

Halálra késelte két nevelt fiát

Megrázó történet!
Halálra késelte két nevelt fiát egy férfi Ózdon, egy 16 és egy 18 éves fiú az áldozat. A férfi az élettársára is rátámadt, őt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Ezután megpróbált öngyilkosságot elkövetni, de csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A szomszédok csak keveset tudnak a családról, néhány hónapja költöztek be az albérletbe.

Megrázó: saját nagymamáját ölte meg

Baltával ütötte a nagymamája fejét, majd a szemetesben próbálta elrejteni a holttestét. Az egy évvel ezelőtti sarkadkeresztúri brutális gyilkosság iratait a napokban adta át a rendőrség az ügyészségnek. A 35 éves asszony azon veszett össze a nagyanyjával, hogy pénzt kért, de nem kapott.

Megölhette 4 hónapos csecsemőjét

Figyelem, megrázó történet!
Megfojtotta 4 hónapos csecsemőjét egy asszony pénteken délután a Pest megyei Sülysápon. Nem sokkal később feladta megát a rendőrségen. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tragédiát. A közelben élők is csak találgatnak. Azt mondják sokat látták a nőt az utcán a gyerekével sétálni. Boldognak tűnt. Úgy tudjuk a rendőrség őrizetbe vette az anyát és emberölés miatt indult ellene eljárás. 

Nem találkozott a vádlottakkal

Nem kellett a gyilkosság vádlottjaival egy teremben lennie a tanúvallomás alatt - így védte a bíróság azt a nőt, akinek párját brutális kegyetlenséggel ölték meg a Borsod megyei Putnokon februárban. A támadók akkor arra kényszerítették, hogy végig nézze élettársa kivégzését.

Apja előtt gázolták halálra

Biztonsági kamera vette fel, a csütörtöki gyerektragédiát, amikor halálra gázoltak egy 19 hónapos kisfiút Kisberényben. Mostanra kiderült, hogy a gyerek apja épp átvette a leveleket a postástól az utcán, amikor fia kiszaladt a kertből a postás kocsi elé. A sofőr valószínűleg nem vette észre az elé lépő gyereket. Az édesapa megrendítő interjút adott Híradónknak.

MEGRÁZÓ: A meggyilkolt kisfiú nagymamájával beszéltünk

Elmesélte a csütörtökön meggyilkolt kisfiú nagymamája, mit él át most a család, miután meggyilkolták unokájukat és annak édesanyját.

Megölhették az anyát és kisfiát

Megrázó történet!
Megdöbbentő bűncselekmény Várpalotán. Meggyilkolhattak egy 2 éves kisgyereket és 22 éves édesanyját, holttestükre pénteken délelőtt találtak rá a város külterületén a házukban. A kicsi nagymamája úgy tudja, az ablak be volt törve és az édesanyán verés nyomai látszottak. Azt, hogy pontosan mi történt, még neki sem mondták meg a rendőrök, egyelőre csak annyit közöltek, hogy büntetőeljárást indítottak az ügyben.

Megrázó vallomást tett Solti Ádám és párja kameránk előtt

A Barátok közt jóképű színésze és menyasszonya számára a gyerekvállalás szinte az első perctől kezdve közös életük természetes célja és értelme volt. Úgy tűnt, hogy nyáron dédelgetett álmuk végre beteljesülhet, de rémálom lett belőle. Berni méhen kívüli terhességét csak az utolsó pillanatban vették észre. A késlekedés miatt azóta kevesebb eséllyel eshet újra teherbe. Most azért beszélnek arról, hogyan teszi próbára kapcsolatukat a gyerekért való küzdelem, hogy másoknak is erőt adjanak.

Tagadják, hogy halálra verték

Megrázó történet! Nem tartják magukat bűnösnek és nem is tettek vallomást a bíróságon a nyéstai gyilkosság vádlottjai. Elkezdődött tárgyalásuk a Miskolci Törvényszéken. Három férfit és két nőt vádolnak azzal, hogy tavaly tavasszal egy éjjel betörtek egy 86 éves asszony házába Nyéstán, és az alvásból felriasztott nőt halálra verték, majd kirabolták.

Nyárs szúrta át a kisfiú fejét

Szinte csoda, de túlélte egy kisfiú Amerikában, hogy nyárs fúródott a fejébe. A gyerek egy lombházban játszott, amikor darazsak támadták rá. Menekülni próbált, leesett, ám szerencsétlenségére arccal épp egy fém nyársra, amely átszúrta a fejét.

Videó a 17 halálos áldozatot követelő iskolai mészárlásról

Megrázó felvételek. Tétovázó biztonsági személyzet és az életükért rohanó diákok. Ez is látszik azokon a biztonsági kamerás felvételeken, amelyeket most tettek közzé a februári, 17 halálos áldozatot követelő iskolai mészárlásról az Egyesült Államokban. Van olyan oktatási intézmény, ahol az ámokfutások miatt elkezdték kiképezni a tanárokat arra, hogyan tegyenek ártalmatlanná egy lövöldözőt.

Zokogott az anya a tárgyaláson


szerző:
2018.08.24. 18:10
Zokogott az anya a tárgyaláson

Megrázó tudósítás. A bírónak kellet megnyugtatnia annak a fiatalembernek az édesanyját, akit még februárban gyilkoltak meg brutális kegyetlenséggel a Borsod megyei Putnokon. Karddal kaszabolták halálra egy kocsmai veszekedés után, majd testét egy emésztőgödörbe dobták. Az ügyben pénteken tartották az első tárgyalást. Az anya akkor omlott össze, mikor az egyik vádlott védekezését hallgatta.

 

Megrázó felvétel a gázolásról

Sokkoló felvételt tett közzé egy gázolásról a rendőrség. Térfigyelő kamera rögzítette, ahogy négy gyalogost üt el egy autós Szentendrén. A két gyerek és a két nő már a zebrán volt, amikor a szélső sávban megjelent a gázoló. Az utolsó pillanatban fékezett, de már nem tudott megállni és a gyalogosok közé hajtott.

5 éves kisfiú halt meg a tűzben


szerző:
2018.08.14. 15:52
5 éves kisfiú halt meg a tűzben

Megrázó riport következik! Egy öngyújtóval játszott testvérével a fészerben – ez okozta egy 5 éves kisfiú halálát a Pest megyei Kosdon. Hétfőn délután a melléképületben játszottak a gyerekek, amikor egy üres zacskó meggyulladt az öngyújtó szikrájától. Ettől pedig az egész fészer lángra kapott. Három gázpalack is felrobbant. A nagyobbik fiú még ki tudott menekülni, de öccse már nem. Szüleik megtörten nyilatkoztak az RTL Híradónak.

Megrázó felvétel: felvette, ahogy lezuhannak

Megrázó felvételt készített telefonjával a kedden lezuhant mexikói gép egyik utasa a földbe csapódásról. A videón a pánikba esett emberek sírnak és fohászkodnak, majd a kényszerleszállás után próbálnak minél távolabb futni a lángoló roncstól. A balesetet végül mindenki túlélte, a legsúlyosabb sérülést a pilóta szerezte, aki ennek ellenére végig vezette a mentést.

Teherautó baleset miatt jött világra, miközben anyja meghalt

Horrorbaleset, és elképesztő túlélés Brazíliában. A túlélő egy baba, aki a baleset következményeként jött világra, miközben anyja meghalt.

Csoda, de a baba túlélte


szerző:
2018.07.31. 16:55
Csoda, de a baba túlélte

A kitakart képen a baba mentését látják. Az asszony egy farönköket szállító teherautóban utazott, amikor a sofőr elvesztette uralmát az autó fölött, amely felborult. A szélvédőt áttörve a nő kizuhant, a szállítmány néhány darabja pedig ráesett. A rönkök súlya szó szerint kiszakította a 9. hónapban lévő anya méhéből a babát.

DRÁMAI! Bekerítette a tűz!


szerző:
2018.07.28. 17:03
DRÁMAI! Bekerítette a tűz!

Hihetetlen lelkierővel vette videóra egy férfi, ahogy a viharos gyorsasággal terjedő tűz bekeríti házát, és őt magát is, Görögországban. Megrázó videó!

A tengerbe menekültek a tűz elől

Megrázó történet! Már több mint hatvan halálos áldozata és rengeteg sérültje van az Athén környékén pusztító erdőtűznek. A gyorsan terjedő lángokat nem hogy megfékezni nem tudják, de sokan még menekülni sem tudtak előlük: több áldozat a kocsijában, az autópályán égett halálra. Egy felperzselt üdülőtelep turistáit pedig a tengerbe szorította a tűz.

Még több felvételért kattintson ide.

Gyerekei előtt szúrta meg a nőt

Megrázó történet következik! Gyerekei szeme láttára megvert és hátba szúrt egy nőt egy férfi Fonyódon. Az ügyészség szerint kevésen múlt, hogy az asszony nem halt bele a bántalmazásba. A nő részletesen elmesélte a Híradónak, mi történt vele. Régóta ismerte támadóját, a 47 éves férfiról kiderült, ült már börtönben gyilkosságért.

Megrázó: véletlenül lőtte fejbe saját kislányát

Megtörve állt a bíróság előtt az a férfi, aki a vád szerint tavaly nyáron véletlenül lelőtte kislányát. Egy szatyorban találta a fegyvert, amit a szomszédasszonya megőrzésre adott a családnak. Az apa épp nézegette, amikor elsült.

 

Exkluzív: vallásos életet élt a zaklató

Minden nap bibliát olvasott és rendszeresen járt templomba az a hitoktató, akit nemrég gyanúsítottak meg azzal, hogy kislányokat zaklatott. Korábbi nevelt fia mesélte ezt róla, akit a férfi szintén szexuálisan molesztált. A fiatalember azt mondta, esténként azért imádkozott, hogy aznap ne erőszakoskodjon vele nevelőapja. A 22 éves fiú új részleteket mesélt gyerekkoráról és zaklatójáról az RTL Híradónak.

Szakítottak, ezután gyilkolt

Megrázó történet!
Szakítottak, ezért ölhetett újévkor Szegeden a vajdasági férfi. Az ügyészség szerint a pár szilveszterezni érkezett Szegedre, csakhogy a férfi túl sokat ivott, és a fiatal lány közölte, hogy szakít vele. A férfi ezt látszólag tudomásul vette, de később fojtogatni kezdte az alvó lányt, majd a fejét a falba verte. A lány belehalt a sérüléseibe.

MEGSZÓLALT A MOLESZTÁLÓ HITOKTATÓ NEVELT FIA: „5-6 éves lehettem, amikor ez kezdődött”

Sokkolta, hogy újra gyerekek közelébe kerül - megszólalt Híradónknak a molesztáló hitoktató férfi nevelt fia, akivel éveken keresztül szintén erőszakoskodott. Múlt héten számoltunk be arról a tatabányai iskoláról, ahol a hitoktató előzetes letartóztatásba került, miután 7 és 9 éves tanítványait próbált molesztálni. Kiderült, korábban már hat évet ült börtönben, mert többször megerőszakolta akkor még kiskorú nevelt fiát.

A Szaharában hagyták magukra a bevándorlókat

Megrázó videókat hozott nyilvánosságra az AP hírügynökség. Algéria az elmúlt 14 hónapban több mint 13 ezer bevándorlót utasított ki az országból és hagyott magára a Szaharában, köztük terhes nőket és gyerekeket. Az embereket Algéria és Niger határán, a sivatagban teszik ki élelem és víz nélkül. A szerencsések elérik a legközelebbi falut, többségük azonban nem éli túl.

 

MEGRÁZÓ: Lefejezett kutya miatt hívták az állatvédőket

A Kecskemét melletti Helvécián egy kertes ház előtt találták meg az állat fejét, a testét pedig a kerítés másik oldalán, az udvaron. Az állatvédők szerint valaki levághatta az állat fejét, a rendőrök inkább arra gyanakodnak, hogy egy másik kutya támadhatott a pórul járt ebre.

Barátnője előtt végeztek vele

Figyelem, megrázó történet következik!

Karddal és tucatnyi késszúrással négyen végeztek ki egy férfit - most emeltek vádat ellenük. A brutális gyilkosság februárban, a Borsod megyei Putnokon történt, két nőnek és két férfinak kell bíróság elé állnia. A vád szerint kocsmai vita után végezték ki a férfit. Élettársának végig kellett néznie a brutális gyilkosságot.

Járdán sétáló emberek közé hajtott egy taxi Moszkvában

A drámai jelenetet felvette egy térfigyelő kamera. Nyolcan sérültek meg, köztük két mexikói fociszurkoló. A taxis kiugrott a kocsiból, és elrohant, mert meg akarták lincselni. A jelenlévők azt hitték, hogy terrorista. A rendőrség azonban közölte, hogy szó sincs erről, baleset történt. Figyelem, megrázó felvételek következnek.

 

Börtön a gyerekgyilkos anyának


szerző:
2018.06.07. 18:08
Börtön a gyerekgyilkos anyának

Amivel vádolják, arra képtelen lett volna. A gyermeke volt a mindene. Ezt mondta az utolsó szó jogán a saját csecsemője meggyilkolásával vádolt nő, aki a vád szerint többször fejen ütötte, majd megrázta 7 hónapos babáját.

15 évig ápolta anyját, végül megölte

Megrázó történet következik. SMS-ben szólt a lányának, hogy megölte az anyját, és saját magával is végez. A családi tragédia még februárban történt a Bács-Kiskun megyei Foktőn. Egy 64 éves nő végzett magatehetetlen 92 éves anyjával, akit 15 évig ápolt. Ezután öngyilkos akart lenni, de a rendőrök időben rátalálták. Az asszony szabadlábon védekezhet.

 

Mit láthatott a védett tanú?

Megrázó történet következik. Visszatért a tetthelyre a darabolós gyilkossággal vádolt darnózseli hentes. A férfit korábban felmentették, de a pere újraindult. A kétgyerekes családapa a vád szerint 4 éve megölte, majd feldarabolta feleségét, maradványait pedig a közeli réten szórta szét. Pénteken a helyszínen tartottak tárgyalást.

 

Saját lányuk ölhette meg az idős házaspárt

Megrázó történet következik! Saját lányuk és annak élettársa ölhette meg a hódmezővásárhelyi idős házaspárt. Holttestükre pénteken bukkantak kiégett házukban. Kiderült, hogy a gyilkosok a tűzzel próbálták eltüntetni a nyomokat.

Nem először ölt embert


szerző:
2018.05.25. 18:17
Nem először ölt embert

Élete végéig is börtönben maradhat az a többszörösen visszaeső gyilkos, aki - az elkészült vádirat szerint - 2016 októberében halálra verte élettársát. A holttestre egy hónap után találtak rá. A férfi a gyilkosság után betakarta áldozata testét, megfürdött majd ismerőseihez költözött. Információink szerint már korábban is ült börtönben. 12 évet kapott szintén gyilkosság miatt.

A vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét

Megrázó történet következik. Látta, hogy sósavat vett a felesége meggyilkolásával vádolt darnózseli hentes - ezt vallotta egy tanú a bíróságon. A férfit elsőfokon felmentették, de pere újraindult. A kétgyerekes férfi a vád szerint 2014-ben megölte, majd feldarabolta feleségét, a nyomok egy részét pedig sósavval tüntette el.

15 éves fiú gyilkolhatta meg a kislányt

Személyiségzavarral küzdhet az a 15 éves fiú, aki a gyanú szerint meggyilkolhatott egy 8 éves kislányt a Veszprém megyei Sólyon. A fiatalt már őrizetbe vették. Megrázó történet!

Megdöbbentő gyilkosság – 8 éves gyerek az áldozat!

A gyerek véres ruháit falubeliek találták meg, később pedig a kislány meztelen holtteste is előkerült. Édesanyja megtörten nyilatkozott Híradónknak. A rendőrök keresik a gyilkost. Megrázó történet!

Enni akart az áldozatából


szerző:
2018.05.03. 18:22
Enni akart az áldozatából

Hátborzongató részleteket hozott nyilvánosságra az osztrák hatóság, az április közepén, a Fertő-tóban megtalált női holttesttel kapcsolatban. Akkor egy emberi torzóra bukkantak a tó osztrák részén. A tetem többi részét a gyilkos mélyhűtőjében találták meg nemrég. A férfi azt mondta: enni akart belőle.

9 éves kisfiú halt meg biciklis balesetben

A kerékpárt egy 10 éves kislány tekerte, az áldozat mögötte, a csomagtartón ült, amikor egy kisteherautó elé hajtottak.  A kocsi elsodorta a gyerekeket. A fiú olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítás közben, a mentőautóban meghalt. A kislány sokkot kapott.

KALAPÁCSHINTA:  Javul Krisztofer állapota

Édesanyja szerint, ha lassan is, de egyre jobban fejlődik Krisztofer, aki tavaly szeptemberben zuhant ki egy extrém hintából, miután az eltört Várpalotán. Máthé Zoltánné azt mondta, ezt a tragédiát soha nem tudják feldolgozni, de van remény, hogy fiuk felépül.

Bedrogozva halálra rugdosták - most enyhébb büntetést kaptak

Első fokon életfogytiglanra és 18 év fegyházra ítélték Kecskeméten azokat a fiatalokat, akik még 2016-ban kiraboltak és brutálisan megöltek egy izraeli világutazót Tiszakécskén. A fiatalok fellebbeztek, a másodfokú bíróság szerint hiába voltak különösen kegyetlenek, enyhébb büntetést érdemelnek.

Elhanyagolták gyerekeiket, kislányuk fél szemére megvakult

Elhanyagolták gyerekeiket, kislányuk meg is vakult, börtönbe kerülhetnek a szülők a Heves megyei Erdőteleken. A hároméves kisfiú és az ötéves kislány mosdatlanul, éhesen járt óvodába, nem volt megfelelő ruhájuk. A kislány krónikus beteg volt, a gondozás hiányában az egyik szemére megvakult.

MEGRÁZÓ: Szétmarcangolt nyúltetemek a Lajta partján

Zacskóban találtak meg egy nőstény nyulat és kicsinyét csütörtökön, a Lajta partján, Mosonmagyaróvárnál. Ma, amikor stábunk ott járt, szétmarcangolt nyulakat talált a folyóban. A helyi állatvédő szerint valószínűleg mindegyik esetért ugyanaz a személy lehet a felelős. Figyelem, megrázó felvételek!

Két kislányt is megerőszakolt

Az ügyészség szerint a zalaegerszegi férfi egyik áldozata élettársának 12 éves lánya, akit két éven át rendszeresen molesztált. A másik lány az unokahúga, aki még 10 éves sem volt, amikor bántalmazta.

Ellopta és megölte a kiskutyát

Maját egy kisgyerekes pár vásárolta meg kölyökként, nemrég lopták el tőlük. Ezt végignézte a szomszédjuk, de nem szólt a családnak. A kiskutya tetemét nem sokkal később találták meg egy fehér színű zsákban, nem messze a családi háztól. A lehetséges állatkínzót egy biztonsági kamera is felvette, amint a tetemet a biciklivel az erdőhöz viszi.

MEGRÁZÓ: felvételen a kutyakínzó

Elloptak, majd megvertek és megfojtottak egy három hónapos Staffordshire kiskutyát Kecskeméten. Maját egy kisgyerekes pár vásárolta, tőlük vitte el az ismeretlen - biztonsági kamera rögzítette, amint az állat tetemét biciklire akasztott zsákban viszi egy közeli erdőbe.

Összeverte az idős asszonyt

Figyelem megrázó történet következik. Összevert és megrugdosott egy 78 éves asszonyt a támadója a Békés megyei Szeghalmon. A gyanú szerint pénz akart szerezni a nőtől, aki megzavarta a tolvajt. A férfi elmenekült, kevesebb, mint 10 óra múlva fogták el az egyik ismerősénél. Úgy tudjuk, hogy a megtámadott asszonynak a lábai törtek el.

 

Keresem a családom: megrázó történettel zárult a harmadik évad

Egy évvel ezelőtt a harmadik évad utolsó adásában Izabell történetét ismerhették meg a nézők. A lány Egerben született egy roma családban, három éves koráig Editnek hívták. Kiskorában fogadta örökbe egy amerikai házaspár, most New York-ban él, három nyelven beszél. Ez volt a „Keresem a családom!” egyik legmegrázóbb és leginkább elgondolkodtató története.

Megölte gyerekét, majd magát is

Családi tragédia Lengyeltótiban. Megölte hat hónapos kisbabáját aztán magával is végzett egy nő.  A helyiek szerint korábban depressziós volt, és bár úgy tűnt felépült belőle, nem tartják kizártnak, hogy ez vezetett a tragédiához.

 

A család kutyája marcangolta halálra kislányukat

Megrázó: a család kutyája marcangolta halálra másfél éves kislányukat. A gyerek életéért több mint egy órán át küzdöttek, sikertelenül. A kicsi az udvaron volt, amikor rátámadt a keverék kutya. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz. 

 

Agyonverte a takarítónőt egy vendég

Az asszony szóvátette, hogy a férfi összejárkálta a frissen felmosott padlót. A gyilkosság egy szigetszentmiklósi wellnessközpontban történt csütörtök este. Az áldozat holttestét a konditeremben találták meg, a fejét ért sérülésekbe halt bele. A vendég meg sem próbált menekülni, a rendőrök a helyszínen elfogták.

Mentés a trágyából


2018.02.09. 18:29
Mentés a trágyából

Elképesztő állatmentés a Felvidéken. Menguszfalva egyik tehénistállójának padlózata beszakadt és három szarvasmarha elmerült a trágyában. Kis híján megfulladtak az állatok a saját ürülékükben. 15 órás küzdelemmel sikerült megmenteni őket. A téma egyeseket érzékenyen érinthet!

Nagy erejű földrengés Tajvanon

Heten meghaltak, több mint 200-an megsérültek, miután földrengés rázta meg Tajvan szigetét. A Richter-skála szerinti 6,4 erősségű földmozgás után 90 embert még nem találnak a mentőalakulatok.

 

Megrázó: saját édesanyjával végzett

Megölte magatehetetlen anyját, majd magával is végezni akart egy 64 éves asszony. A családot jól ismerő szomszéd szerint a gyilkossággal gyanúsított nő végső elkeseredésében döntött úgy, hogy véget vet mindkettőjük életének.

Hátborzongató részletek a kakucsi gyilkosságról

Újabb hátborzongató részletek derültek ki a kakucsi gyilkossági ügy első tárgyalásán. A vád szerint 2016-ban egy húsz éves fiatal ölte meg volt gyermekkori szerelmét. A fiú egy diszkóból vitte haza a lányt, akivel előbb romantikázott az erdő szélen, majd szeretkezés közben megkéselte.

Nem hívtak mentőt a kisfiúkhoz

A fürdőben leforrázta magát, a szobában pedig hagyták kihűlni gyermeküket, ezzel vádolnak egy pécsi párt. A kisfiút felügyelet nélkül hagyták a fürdőben, ahol forró vizet engedett magára. Másodfokú égési sérülést szenvedett, de csak reggel hívtak hozzá mentőt, amikorra a hideg szobában már annyira kihűlt, hogy 34,8 fokra csökkent a testhőmérséklete.

Halálra verte, majd lefeküdt

Életfogytig tartó börtönt is kaphat az a szentlőrinci férfi, aki a vád szerint úgy megverte párját, hogy az belehalt sérüléseibe. A támadás tavaly áprilisban történt, a férj a földön fekvő nejére többször rá is taposott. A verés után lefeküdt aludni. Figyelem megrázó történet!

Nem emlékszik az anya a verésre

Azt mondta, nem emlékszik semmire, mert nyugtatókat vett be. Ma kezdődött a tárgyalása annak a fertőendrédi nőnek, aki az ügyészség szerint 2016 októberében megölte 7 hónapos kislányát. Figyelem megrázó tudósítást láthatnak!

Kettészakadt az autó a balesetben

Durva baleset az M1-es autópályán! Átrepült a szalagkorláton a szemközti sávba egy BMW, amibe belerohant egy autószállító. A BMW kettészakadt, a sofőr kirepült a kocsiból, és egy másik autós halálra gázolta. Megrázó felvételek következnek.

13 éves lányt kényszeríthetett prostitúcióra

A prostitúció gyanúsítottjai külföldre vitték a kislányt, ahol bántalmazták és szexre kényszerítették, a pénzt pedig elvették tőle. A rendőrség tavaly augusztusban fogta el a feltételezett bűnbanda tagjait –köztük egy 15 éves fiút. Az ő kivételével mindenki előzetes letartóztatásba került.

 

Leforrázta gyermekét, akár 20 évet is kaphat

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolják a két és fél éves kislányát megégető kiskunmajsai apát. Akár 20 évet is kaphat. Az ügyészség szerint a férfi azon dühödött fel, hogy a kislányt éjszaka tisztába kellett volna tennie.

Egy elfelejtett háború


szerző:
2018.01.20. 18:40
Egy elfelejtett háború

Felkavaró felvételeket tett közzé az ENSZ gyermekvédelmi szervezete, az UNICEF a jemeni polgárháború borzalmairól. A több mint három éve dúló harcok miatt már tízezernél is több civil halt meg és milliók éheznek.

Szörnyű részletek a horror házról

Az ügyész 94 év börtönt kért a szülőkre, akik gyerekeiket éveken át ágyhoz láncolták, verték és éheztették Kaliforniában. Egyik lányuknak sikerült megszöknie és segítséget kért a rendőrségtől, ezután tartóztatták le a házaspárt. Az első bírósági tárgyaláson ártatlannak vallották magukat.

Lilu: „Gyakran találkozom örökbefogadó szülőkkel”

A „Keresem a családom!” műsorvezetője egy igen szívbe markoló posztot osztott meg a minap közösségi oldalán, mely garantáltan téged is megérint.

Láncraverték 13 gyereküket

Megrázó riport. Láncraverte, kínozta, éheztette 13 gyerekét egy amerikai házaspár. A szadista szülők úgy buktak le, hogy a gyerekek egyike megszökött a fogságból, és értesítette rendőrséget.

 

BRUTÁLIS PÁSZTÓI GYILKOSSÁG: Rémálmok gyötrik a férfit

Élve született az a csecsemő, akinek az egyik testrészét hétfőn egy kutya vitte be egy pásztói házba. Elköltözik, azt mondja, nem tud itt élni tovább. Balázs Szabolcsot rémálmok gyötrik, mióta kutyája megtalálta a csecsemő maradványait.

LÉLEKTAN: mi állhat a brutális csecsemő gyilkosság mögött?

Példátlan bűntett történt Pásztón, amikor hétfő este egy csecsemő fejét vitte haza egy kutya a település egyik portájára. A nyomozók fél nap alatt megtalálták az asszonyt, aki a gyanú szerint eltitkolta a terhességét és szülés után megölte a gyermekét. Németh Zsolt kriminológust kérdezte az RTL Híradó stábja arról, hogy vajon mi állhat egy ilyen brutális gyilkosság háttere mögött.

Halálra verhette feleségét

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki a gyanú szerint úgy megverte párját, hogy az belehalt sérüléseibe.

Sírt, ezért ölhette meg kisfiát

Megrázó: túl sokat sírt, ezért olyan brutálisan megverte egyéves kisfiát, hogy a gyerek belehalt. A vádirat szerint az akkor is terhes nő 2016 októberében többször a földhöz vágta a gyerekét, miután nem tudta elviselni, hogy napok óta folyamatosan sírt.

Halott gazdája mellett feküdt

Hetekig feküdt gazdája holtteste mellett egy kutya Budapesten. A nő valószínűleg már karácsony környékén meghalt, de csak most találtak rá, miután a szomszédok jelentették a rendőrségnek, hogy erős szag jön a lakásból.

Egy éves fia megölésével vádolják

Hangosan sírt, ezért verte meg tavaly októberben kisfiát egy anya, a gyerek nem élte túl a bántalmazást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való