KERESÉS search-close

meghalt gyerek

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meghalt gyerek"

Megdöbbentő interjú: nyilatkozott a halálra éheztetett kislány apja

Az apuka szerint csak gondatlanság volt, hogy halálra éheztették feleségével a lányukat. Jogerősen elítélték őket gyerekgyilkosság miatt 18 és 15 év fegyházra. Mindketten ártatlannak vallják magukat és nem is értették az ítéletet. Az apa a Váci Fegyházban nyilatkozott a Fókusznak.

Kigyulladhatott a szendvicssütő, emiatt halhatott meg a 6 éves kisfiú

Megpróbálta kimenteni a kisfiát, de a füst miatt nem tudott bejutni a szobájába, ezt mondta híradónknak a miskolci lakástűzben tegnap meghalt hatéves kisfiú édesanyja. Az asszony szerint lehet, hogy egy szendvicssütő gyulladt ki, amit fűtésre használtak. Az épület lakhatatlanná vált, ezért egy alapítvány most gyűjtést szervez a szerencsétlenül járt családnak.

Öngyújtó miatt halhatott meg a gyerek

Az asztalon felejtett öngyújtó miatt halhatott meg egy 5 éves kisfiú a Pest megyei Kosdon még tavaly nyáron – édesapját most gyanúsították meg a rendőrök. A kisgyerek a testvérével játszott a fészerben, ahová magukkal vitték a lakásban talált öngyújtót. Egy szikrától azonban lángra kaptak az ott tárolt ruhák. Bátyja még ki tudott menekülni a tűzből, de a kisfiú bent rekedt és meghalt.

Biciklis baleset: a kislány nem tudja, hogy meghalt a fiú

Családja még el sem merte mondani a kerékpáros balesetet túlélt kislánynak, hogy meghalt a 9 éves unokatestvére. A kisfiú a lány mögött ült a biciklin, amikor egy kisteherautó elé hajtottak. A sofőrnek esélye sem volt megállni...

Meghalt a gyerek a mandulaműtét után

Meghalt egy berhidai kisfiú néhány nappal a mandulaműtétje után. A veszprémi kórházban műtötték, majd hazaengedték, később belázasodott és a várpalotai ügyeletre vitte édesanyja. Múlt hét vasárnap otthonában újra rosszul lett, a kiérkező mentők pedig két órán át küzdöttek az életéért.

Börtönt kapnak a figyelmetlen szülők

Bűnösnek mondta ki a bíróság másodfokon azt a pécsi anyát, aki a vád szerint nem figyelt oda kisfiára, így ő forró vizet engedett magára 2014 januárjában. Az akkor hároméves gyerek másodfokú égési sérüléseket szenvedett. Anyja és nevelőapja mégsem vitte kórházba, hanem lefektették aludni a hideg szobában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való