KERESÉS search-close

megerőszakolta

14 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megerőszakolta"

Nem bizonyítható az erőszak

Felmentette a bíróság azt a fiatalt, aki a vád szerint két évvel ezelőtt megerőszakolta nem egészen 12 éves iskolatársát. Két barátja pedig segített neki ebben. A 15 éves fiú egy évfolyamra járt a lánnyal. A vád szerint az iskolához közeli erdőbe mentek, és míg két barátja őrködött, kétszer is megerőszakolta. 

Gyermekeket erőszakolt: 18 év fegyházat kapott

Tizennyolc év fegyházra ítélte a bíróság a kilenc éves unokahúgát és tizenkét éves nevelt lányát is megerőszakoló Zala megyei férfit. Szakemberek szerint az esetek több mint kétharmadában családtagok követik el a gyerekek elleni szexuális erőszakot, ami szinte mindig visszafordíthatatlan kárt okoz a gyerekek fejlődésében.

Két kislányt is megerőszakolt

Az ügyészség szerint a zalaegerszegi férfi egyik áldozata élettársának 12 éves lánya, akit két éven át rendszeresen molesztált. A másik lány az unokahúga, aki még 10 éves sem volt, amikor bántalmazta.

Megerőszakolta és megfojtotta ismerősét

Akár életfogytiglani büntetést is kaphat az a férfi, aki a rendőrök gyanúja szerint megölte egy ismerősét tavaly szeptemberben Kőbányán. Megverte, megkötözte, megerőszakolta majd megfojtotta a nőt. Ezután 150 ezer forintot vett le a számlájáról, és külföldre szökött. Néhány nap múlva Bécsben fogták el.

Tagadja, hogy gyilkolt volna

14 év fegyházra ítélték a férfit, aki a vád szerint 2002-ben betört egy 81 éves asszony otthonába Kántorjánosiban. Megerőszakolta, majd megölte. Tette 13 éven keresztül titokban maradt. 2015-ben azonban újra kihallgatták az ügyben, és megtört. Mindent beismert. A vallomásán azóta többször is változtatott. A nemi erőszakot beismerte, a gyilkosságot azonban még a mostani ítélethirdetés után is tagadta. A döntés nem jogerős.

Elsírta magát a tárgyaláson az erőszakoló

„Bűnös vagyok” - ezt mondta pénteken megtörten a bíróságon az a férfi, aki tavaly ősszel megtámadott és megerőszakolt egy 17 éves lányt Debrecenben. A hajdúhadházi férfi nyolc évre is rács mögé kerülhet. Ítélet 1-2 héten belül várható.

Éveken át erőszakolta a lányát

Drámai fordulatot hozott a nyomozás egy boldvai család ügyében. Többször is megerőszakolhatta az apja azt a lányt, aki tavaly titokban szülte meg gyermekét, majd rongyokba csavarta és az ágyneműtartóba rejtette. A kisbaba meghalt. A nyomozás végül kiderítette, hogy a csecsemőt a lány apja nemzette. A gyanú szerint felesége is tudott arról, hogy rendszeresen erőszakoskodik lányukkal, de nem tett semmit. Most mindketten előzetesben vannak, a lány szabadlábon védekezhet.

Fókusz 2016-05-11


szerző:
2016.05.11. 17:25
Megerőszakolta 82 éves szomszédját

Hajnalban magához hívta, megverte majd megerőszakolta 82 éves szomszédját egy 56 éves férfi Miskolcon. A magatehetetlen asszonyt ezután a ház előtt lévő négysávos út közepére vitte, és magára hagyta. Az eset egy hete történt, a férfi előzetes letartóztatásáról a napokban döntöttek. A részletekről sem a rendőrség, sem a bíróság nem beszél. Az egyik szomszéd szerint az is lehet, hogy a nő és a férfi nem is ismerték egymást.

Gyereket erőszakolt és ölt


szerző:
2015.04.18. 18:35
Gyereket erőszakolt és ölt

Borzalmas bűntény sokkolja Franciaországot. Egy lengyel férfi elrabolt, megerőszakolt, majd megölt egy 9 éves kislányt Calais-ban. A gyereket fényes nappal, az otthona elől, sokak szeme láttára vitte el a kocsijával. Pár óra alatt elfogták. A helyiek dühösek, és nem értik: egy börtönviselt, és többször elítélt ember hogyan autózhat át Európán. A férfit egyébként néhány éve kitiltották Franciaországból. Figyelem, sokakat érzékenyen érintő tudósítás következik.

Napokig fogva tartott egy lányt


szerző:
2014.12.04. 18:15
Napokig fogva tartott egy lányt

Napokig tartott fogva egy fiatal lányt egy miskolci férfi, alig adott neki enni és inni, és többször megerőszakolta. A nő hiába akart szabadulni, nem engedte ki a lakásból. Mindez nyáron történt, a férfi ellen most emelt vádat az ügyészség.
 

Forró nyomon 13-05-08


szerző:
2013.05.08. 21:30
Forró nyomon 13-05-08

Forró nyomon: Megtörten nyilatkozott a Forró nyomonnak a börtönben a rendőrgázoló. Azt mondja, nem akart ölni. Aztán: Mennyit kereshetnek évente a termékbemutatósok? És mikor kell gyanakodnunk? Végül megmutatjuk, hol és hogyan hajtotta végre a szörnyű leszámolást a féltékeny férfi.

Damu összetört, Ruttner csalódott

Csaknem másfél éves ügy végére tett pontot kedden a bíróság: négy és fél év börtönre ítélte Damu Rolandot. A színész ügyvédje az ítélet ismeretében nyilatkozott a Reflektornak.

41 éven át szexuálisan zaklatta és verte lányait?

Újabb vérfertőzési botrány Ausztriában: 41 évig bántalmazta, és többször megerőszakolta szellemi fogyatékos lányait egy 80 éves férfi.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való