KERESÉS search-close

megakadályozás

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megakadályozás"

Hasznos ajándékokat vitt a TASZ

Fertőtlenítő, WC ülőke, terítő és nedves törlőkendő is került a TASZ karácsonyi csomagjába, amit december végéig tizenkét kórház beteg gyermekei és szüleik között osztanak szét. A Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezet szerint ezek is segítenek a kórházi fertőzések megelőzésében, azonban legtöbbször ezt a szülőknek maguknak kell vinniük, mert az intézményeknek nincs elég.

Zászlókat rakott a zebrákhoz – így akar segíteni

Fényvisszaverős zászlókat rakott ki egy férfi zebrákhoz Gödöllőn. Az interneten gyűjtött pénzt az anyagra, volt, aki ingyen megvarrta azokat. A városban néhány héttel ezelőtt a zebrán ütöttek el egy asszonyt. Azután gondolkodott el azon, hogyan lehetne biztonságosabbá tenni az átkelőket. A zebra zászlókat külföldön, több helyen használják.

 

JÓTANÁCS: Hogyan essünk el sérülés nélkül?

Dobrotka Béla, az Esések Iskolájának az alapítója megmutatta a Híradó riporterének, hogy hogyan kell védeni magunkat esés közben. A technika elsajátítása nagyon fontos, ugyanis a halálos balesetek 38%-át a fejre mért csapások okozzák.

Következő rész (2015. december 16.)

Tóbiás rájöhet, hogy Ádám készítette a lesifotót? Ágnes vacsorára hívja Róbertéket. Vajon kibékül Ludwig és Róbert? Timi képes lehet megakadályozni Nóra és Róbert esküvőjét?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való