KERESÉS search-close

megölte

98 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "megölte"

Megszólaltak a kőbányai brutális gyilkossággal gyanúsított fiú barátai

Megszólaltak a kőbányai brutális gyilkossággal gyanúsított 23 éves fiú barátai. Cs. Dániel szerdán még üzenetet küldött, amiben tagadta, hogy ő végzett volna barátnőjével. Azt mondta, tudja ki a tettes, és végezni fog vele. Dánielt egy Frankfurti plázában kapták el a rendőrök. Azonnal le is tartóztatták. A gyilkossággal őt gyanúsítják.
A barátokkal készült interjút itt nézheted meg hosszabban.

A gyanú szerint lelőtte volt feleségét az érdi autószerelő

Információink szerint lelőtte volt feleségét az az érdi autószerelő, akit hétfőn délután fogtak el a rendőrök. A házaspár gyereke találta meg az édesanyja holttestét vasárnap este. A férfit Tárnokon egy horgásztó mellett fogták el. A házaspár nemrég vált el. A helyiek szerint sokat veszekedtek. Olyan is előfordult, hogy rendőrt kellett hívni miattuk az utcába.

Beismerte, hogy megölte élettársa anyját

Késsel ölte meg élettársa anyját egy 32 éves nő a Fejér megyei Polgárdiban. Hátba és a nyakon szúrta az idős asszonyt. A támadót délután letartóztatták. Mindent beismert, ő hívta a rendőröket is. A szomszédok azt mondják, csak egyetlen kiáltást hallottak, de nem gondoltak rosszra.

Megölte saját „dinoszaurusz-madara”

Madártámadás áldozata lett egy 75 éves amerikai férfi Floridában. Egy kazuár végzett vele. A Délkelet-Ázsiában és Ausztrália északi részén őshonos, röpképtelen madár ráugrott a testére, amikor a férfi elesett, majd tőrszerű karmaival összevagdosta.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki brutálisan meggyilkolta tacskóját

Vádat emelt az ügyészség egy szombathelyi férfi ellen, aki 2018 novemberében brutálisan meggyilkolta tacskóját

Családirtás - életveszélyben a kislány

Már reagál, de továbbra is életveszélyes állapotban van a 3 éves kislány, akit nővére volt élettársa lőtt meg és vert fejbe csütörtökön Káptalanfán. Az 57 éves osztrák férfi a családapát kivégezte, majd öngyilkos lett. A támadó a 22 éves lányt életveszélyesen megsebesítette, anyja súlyos sérüléseket szenvedett, három éves testvére életéért pedig még mindig küzdenek az orvosok.

Öt évig titkolta, hogy megölte lakótársát

Öt évig titkolta, hogy megölte lakótársát, most 10 év börtönt kapott. Baltával támadt a férfira egy csongrádi fiatalember még hat évvel ezelőtt. A fiatalember háza udvarán ásott egy két méter mély árkot, ahová néhány nap múlva eltemette áldozatát. Öt éven keresztül senki nem kereste a férfit. Gyilkosa a bíróságon beismerte bűnösségét.

 

Megölte gondozóját a fehér tigris

Megtámadta, és megölte egyik gondozóját egy ritka fehér tigris az egyik japán állatkertben.

Az állat ketrecében találtak rá a vérző férfira

Megtámadta, és megölte egyik gondozóját egy ritka fehér tigris az egyik japán állatkertben.

Gyerekeire hivatkozott a gyilkos

Nem akarta elveszíteni gyerekeit, ezért próbálta meg eltüntetni felesége holttestét.

Kegyetlenül vízbe fojtotta kutyáját

Kegyetlenül vízbe fojtotta kutyáját egy zalaegerszegi férfi: a gyanú szerint súlyzót kötött az állatra és egy tóba dobta. A rendőrök eljárást indítottak ellene. Az állatmentőket megdöbbentette az eset. Azt mondják, csak Zalaegerszegen három állatvédő egyesület működik. A kutya elpusztítása helyett a férfi akár segítséget is kérhetett volna tőlük.

 

Dicsekedett azzal, hogy megölte nevelőapját, de senki sem hitt neki

Vádat emeltek az ellen a csongrádi férfi ellen, aki még 2012-ben ütötte agyon és ásta el anyja volt élettársát. Tettéről részegen többször beszélt a helyi kocsmában, de nagyotmondónak tartották és nem hittek neki. Az áldozatot 2017-ben kezdték keresni a rendőrök, akkor hallgatták ki a vádlottat, aki mindent beismert.

Gyűjtést szerveznek a meggyilkolt inárcsi asszony családjának

A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete az alapítványi számlájára várja az adományokat. A háromgyermekes asszonyt, aki a helyi családsegítőben dolgozott, múlt héten gyilkolta meg egy férfi, aki kilakoltatástól tartott. A szakszervezet szerint más családsegítő szolgálatoknál is előfordul, hogy fenyegetik a dolgozókat.

 

Laptop és egy fényképezőgépet lopott áldozatától

Egy laptop és egy fényképezőgép. Ezeket vitte el az ügyészség szerint áldozatától az a 29 éves férfi, aki tavaly nyáron meggyilkolt egy 57 éves nőt Csepelen. Egy internetes társkeresőn ismerkedett meg a nővel, akivel többször is találkozott, majd elhatározta, hogy kirabolja. A tragédia estéjén rátámadt a nőre és elvágta a torkát, majd elmenekült a lakásból. Pár nappal később adta fel magát, azóta börtönben van.

Baltával ölte meg társát

Baltával végzett egyik ismerősével egy férfi Miskolcon csütörtök este. Együtt ittak és valamin összevesztek, a 25 éves férfi ez után sújtott le többször is 45 éves áldozatára. A város egyik lakótelepe melletti erdős területen éltek 3 társukkal, a támadás után egy nőismerősük szaladt ki segítséget kérni a közeli házakhoz. A 25 éves férfit szinte azonnal elfogták, most őrizetben van.

 

Élettársa késelhette halálra

Saját élettársa késelhetett halálra egy 41 éves férfit éjjel Budapesten. A rendőröket a nő hívta, aki azt mondta, hogy a férfi sebesülésekkel ért haza és rosszul van. A mentők már nem tudták újraéleszteni, a helyszínen meghalt. Délutánra kiderült, hogy a 34 éves nő hazudott a rendőröknek és valószínűleg ő késelte halálra élettársát. Azt, hogy miért szurkálta meg a férfit, egyelőre nem tudni.

Szakítottak, ezután gyilkolt

Megrázó történet!
Szakítottak, ezért ölhetett újévkor Szegeden a vajdasági férfi. Az ügyészség szerint a pár szilveszterezni érkezett Szegedre, csakhogy a férfi túl sokat ivott, és a fiatal lány közölte, hogy szakít vele. A férfi ezt látszólag tudomásul vette, de később fojtogatni kezdte az alvó lányt, majd a fejét a falba verte. A lány belehalt a sérüléseibe.

Gyilkosság Almáskamaráson: nem tudta visszatartani a vejét

Ha nem leszel az enyém, ne legyél másé sem. Ezzel fenyegetőzött korábban az a férfi, aki a hétvégén megölte a felesége új barátját majd magával is végzett a Békés megyei Almáskamaráson. Az éjszakai támadásról az asszony mostohaapja beszélt Híradónknak.

Nagybátyja ölte meg a lányt

Tizenegy évvel eltűnése után derült ki, hogy a lányt megölték, méghozzá a saját nagybátyja. A férfi egész idő alatt azt hazudta, hogy unokahúga külföldön dolgozik.

Ölhetett, mégsem bűnös a szegvári asszony

Váratlan fordulat: ölhetett, mégsem bűnös a szegvári asszony. 2000-ben tűnt el nyomtalanul a férje, a nő 2015-ben vallotta be a rendőröknek: egy családi veszekedés után megölte. A holttest és a gyilkos fegyver sem került elő, a nő ma a bíróságon visszavonta a vallomását. A bíró viszont úgy látta, a nő igazat mondott, de mivel a részeg férj éjjel támadt az asszonyra, jogos önvédelem volt.

Ügyvédje szerint mindent megbánt

A férfi a rendőrök szerint megölt egy idős asszonyt. Ügyvédje azt mondja, védence tudja, hogy hibázott, de azt tagadja, hogy alkohol, vagy drog hatása alatt állt volna a támadáskor. Úgy tudjuk: megkötözte, és halálra verte a 69 éves asszonyt, akitől milliós összegű megtakarítást zsákmányolt.

 

Megölte és kifosztotta áldozatát a burkoló

Életfogytig tartó fegyházra ítélte a bíróság azt a pécsi burkolót, aki a vád szerint megölt és kifosztott egy idős nőt 2014 júniusában. A támadó jól ismerte az asszonyt, korábban ugyanis ő újította fel a konyháját. Fél évvel később megint elment hozzá, elterelte a figyelmét, addig társa ellopta a pénzét. A nő rájött a csapdára, kiabálni kezdett, a burkoló ekkor leütötte. Később visszament hozzá és több helyen megszúrta.

Barátnője ölte meg kisfiát

Apja barátnője ölhette meg azt a nyolc éves spanyol kisfiút, akit február végén tűnt el. A nő a gyerek apja mellett részt vett a kisfiú keresésében. Gabrielt a halottkémi vizsgálat szerint eltűnése napján fojtották meg. A gyanúsan viselkedő nőt kezdetektől megfigyelték a rendőrség és akkor fogták el, amikor a kisfiú holttestét egyik rejtekhelyről a másikra akarta elszállítani

 

Megölte a jótevőjét


szerző:
2018.03.06. 18:04
Megölte a jótevőjét

Egy hónapig rejtegette a holttestet a gyanú szerint a gyilkos Komorón. Egy 53 éves férfit gyanúsít azzal a rendőrség, hogy halálra verte 61 éves lakótársát. Az áldozat egy éve fogadta be otthonába, de néhány hete összevesztek, majd a gyanúsított dühében agyonverte a férfit. A holttestet pedig a nyári konyha pincéjébe rejtette.

 

8,5 év a csecsemőgyilkos anyának

Több mint egy éven át rejtegethette kislánya holttestét - nyolc év hat hónap börtönre ítélte a bíróság az érdi asszonyt. A vád szerint 2015. végén megszülte, majd megfojtotta a gyereket, azután egy kutyaólban rejtette el a testet. Az ítélet nem jogerős, mert a nő enyhítésért fellebbezett. Megrázó történet következik.

 

Megtört és mindent bevallott

A 83 éves férfi két hete ölhette meg 72 éves párját a Borsod megyei településen. A rendőrök szerint a férfi először azt állította a nyomozóknak, hogy párja öngyilkos lett, majd azt, hogy baleset történt. Végül megtört, és mindent bevallott.

 

15 év után újra gyilkolt


szerző:
2018.01.20. 18:05
15 év után újra gyilkolt

Megrázó: több mint tíz késszúrással megölte apját egy férfi. Az RTL Híradó úgy tudja, a gyanúsított 15 éve is gyilkolt, de pszichés betegsége miatt kényszergyógykezelésre ítélték. 

Rejtegette a megölt csecsemőjét

Megszülte gyermekét, majd megfojtotta, a maradványokat pedig egy éven át rejtegette az ügyészség szerint az az érdi nő, aki ellen most emeltek vádat. Az asszony 2015-ben szülte meg a kislányt, de azonnal megfojtotta, majd a testét zacskókba csomagolta. Ezután egy éven át a ház különböző pontjain rejtegette, míg végül családtagjai rá nem találtak.

A vád szerint kegyetlenül végzett egy 81 éves asszonnyal

Órákig bizonygatta ártatlanságát az a gondozónő, aki a vád szerint 2014-ben kegyetlenül végzett egy 81 éves asszonnyal Debrecen közelében. Halálra késelte - holttestét fia találta meg.

Megölte és elásta ismerősét

Halálra késelte áldozatát, majd a holtestet elásta - ezt vasárnap, előzetes tárgyalásán beismerte a 31 éves budapesti férfi.  A rendőrök csütörtökön kapták el. Lakásásra mentek érte, oda, ahol a gyilkosság is történt. Úgy tudjuk, hogy áldozatával kábítószert fogyasztottak, amikor összevesztek valamin. A férfi akár élete végéig börtönbe kerülhet. Megrázó riport!

Fókusz 2017-09-05


szerző:
2017.09.05. 17:20
Megölte és elásta férjét

Több mint 15 év után vallotta be egy szegvári nő, hogy megölte a férjét, és még két év kellett, hogy most vádemelést javasoljanak ellene. A férfit 2000 ősze óta eltűntként keresték, majd halottá nyilvánították. A rendőrök két éve újra elővették az ügy aktáit, az asszony akkor vallotta be, hogy egy pajszerrel megölte a férjét és a holttestet elásta. Hogy miért vallott, nem tudni. Bár a maradványok és a gyilkos fegyver sincs meg, a nő bíróság elé kerülhet.

Megbánta tettét a gyilkos anya

Megbánta amit tett - zokogva csak ennyit mondott utolsó szó jogán az a 3 gyermekes taktaharkányi nő, aki a vád szerint tavaly januárban titokban szülte meg kislányát, majd az újszülöttet a kerti wc-be dobta. A nő később rosszul lett, ezért mentőt hívtak hozzá, így derült ki, hogy mi történt. Ma jogerősen 10 év börtönre ítélték. Figyelem, megrázó történet.

 

Kukában rejtegette nagyapja holttestét

Megölte nagyapját, majd két éven keresztül egy kukában rejtegette a holttestet egy budapesti fiatalember a gyanú szerint. A napokban vették őrizetbe a rendőrök. Az idős nyugdíjas eltűnését fia jelentette be még tavaly novemberben. Ezután derült ki, hogy a szomszédok 2015-ben látták utoljára. A gyanú az unokára terelődött, aki a nyomozók szerint megölte nagyapját, majd eladta a lakását és még a nyugdíját is felvette csaknem két éven át.

 

Megölte és elásta apját

Szórakozni ment miután megölte apját egy férfi a Nógrád megyei Ecsegen. Házuk kertjében temette el, majd egy hétig úgy tett, mintha semmi sem történt volna. A szomszédoknak lett gyanús, hogy már napok óta nem látták a polgárőrként dolgozó áldozatot. A helyiek szerint a férfi rendszeresen verte az apját. A rendőrök elfogták, már őrizetben van.

Ittak, aztán leszúrta élettársát

Késsel ölte meg élettársát egy férfi a Békés megyei Mezőhegyesen. Éjszaka valószínűleg részegen összevesztek, verekedtek és ekkor került elő a kés. Mindketten megsebesítették egymást, az asszony viszont reggelre belehalt sérüléseibe. Egy ismerősük találta meg a holttestet, és ő hívta a rendőröket. Az áldozat élettársa is a lakásban volt, onnan vitték el a rendőrök.

 

18 év a brutális gyilkosnak


szerző:
2017.03.22. 18:23
18 év a brutális gyilkosnak

Megbánta és nem tudja feldolgozni, amit tett. Ezt mondta az utolsó szó jogán a bíróságon az a férfi, aki 2015-ben kegyetlen módon végzett élettársával. 18 év fegyházra ítélték. Előbb késsel, majd baltával támadt az asszonyra Apajon. A nő otthonát csak horrorházként emlegették, miután néhány hónappal korábban a kertben egy férfi holttestére bukkantak a rendőrök.

Az apa ölte meg a kábszeres fiát

Saját fiát ölte meg az apa – a családi tragédia Bács-Kiskun megyei Jánoshalmán történt tegnap kora délután. A két férfi összeszólalkozott, ekkor szúrhatta mellkason 29 éves fiát az 51 éves apa. A férfi másik fia Híradónknak azt mondta, apja szerinte csak védekezett, mert drog hatása alatt lévő testvére rátámadt. A férfit emberöléssel gyanúsítják, mindent beismert. A családban már történt hasonló tragédia.

Áldozata holtteste mellett élt

Napokig élhetett áldozata holttestével a gyanú szerint az a 66 éves férfi, aki még szombaton végezhetett lakótársával egy Vámospércs közelében lévő tanyán. Úgy tudjuk, részegen valamin összeveszhettek, majd dühében agyonverte barátját. A gyanúsított mindent beismert.

Megkéselte, nem hívott mentőt

Nem akarta megölni, mégsem hívta a mentőket, mert félt a következményektől. Tavaly márciusban brutálisan megkéselte volt szeretőjét egy 58 éves férfi Győrben. Többször is megszúrta az asszonyt, akinek végül sikerült az utcára menekülnie és segítséget kérnie. Kedden kezdték a tárgyalást. A bíróságon a férfi azt mondta azért szúrt, mert nem akarta, hogy barátnője végleg szakítson vele, és mással randevúzzon.

Szex közben ölte meg


szerző:
2017.01.05. 18:08
Szex közben ölte meg

Szex közben a nadrágszíjával ölte meg partnerét az a férfi, akit az M0-ás mellett talált prostituált megölésével vádolnak. Most kezdődött el a pere. 2014 decemberében fojtotta meg a nőt, a holttestet ezután Vecsés közelében kirakta kocsijából, a nő holmiját pedig eldobálta. Azt mondta, szexuális játék közben történt a tragédia.

Jelentkezett a család


szerző:
2017.01.03. 18:07
Jelentkezett a család

Jelentkeztek a Külügyminisztériumnál a Fülöp-szigeteken meggyilkolt magyar férfi rokonai. Ha úgy döntenek, hogy Magyarországon temetik el a férfit, a magyar diplomaták segítenek a családnak az ügyintézésben. A 37 éves férfi a szilveszteri tűzijáték miatt veszett össze szomszédjával, aki négy lövéssel végzett vele. A gyilkost a helyszínen elkapták.

BRUTÁLIS: Felvette, ahogyan medvét ölt

Kíváncsian közelíti meg a kihelyezett csalit a medve. A csapdát állító vadász pedig lélegezet-visszafojtva várakozik a kedvező alkalomra. Egy határozott mozdulattal a medvébe vágja a lándzsát, amely felnyüszít és elszalad. A vadász még a lándzsára is felszerelt egy kamerát, hogy minden aspektusból visszanézhesse a gyilkos dobást.

Mindkét túszejtőt ismerte a rendőrség

Mindkét túszejtőt ismerte a francia rendőrség a keddi templomi támadás előtt - ez derült ki azután, hogy mára sikerült azonosítani a második terroristát is. A két 19 éves férfi kedd délelőtt berontott egy észak-francia település templomába, megölte a papot, és túszokat ejtett. Végül lelőtték őket a rendőrök. Az Iszlám Állam terrorszervezet szerda este nyilvánosságra hozott egy videót, amelyben a támadást megelőzően a francia születésű fiatalemberek hűséget esküdtek nekik.

Nem vette észre, hogy halálra késelte

Már előzetesben van az a hevesi férfit, aki szerdán megkéselte az élettársát. Részegen összevesztek valamin, majd megszúrta a nőt. Ezután mindketten lefeküdtek aludni. Mire a férfi felébredt, élettársa már halott volt. A késelőt emberöléssel gyanúsítják.

17 év után fogták el a gyerekgyilkos anyát

Családot alapított az az anya, akit 17 évvel azután fogtak el a rendőrök, hogy megölte a csecsemőjét még 1998-ban Székesfehérváron. A rendőrség a napokban zárta le a nyomozást az ügyében. Az asszony egészséges kislányt szült, majd a gyereket egy pokrócba csavarva egy kukába rakta. A nő 17 éves volt akkor, tavaly fogták el 34 évesen. A rendőrség vádemelést javasol az ügyében.

Mindent tagad a gyilkossággal vádolt hentes

A bíróság kérdéseire nem válaszolt, a tanúkat viszont elkezdte faggatni tárgyalásán a gyilkossággal vádolt darnózseli hentes. Az ügyészség szerint a férfi 2014 májusában meggyilkolta gyerekei anyját, majd a holttestet eltüntette a házuknál kialakított húsfeldolgozóban. A hentes viszont ezt tagadja. Továbbra is állítja, nem ölte meg feleségét, ennél többet azonban nem mond.
 

Fókusz 2016-03-10


szerző:
2016.03.10. 18:55
Korábban már megkéselte a feleségét

Azzal gyanúsítanak egy debreceni férfit, hogy még pénteken baltával megölte volt feleségét, aztán rágyújtotta a szobát. Ezután magával is végezni akart, de a rendőrök időben értek a helyszínre és kihívták a mentőket.

14 éves lány ölhette meg az anyját

Megölte az anyját egy 14 éves lány a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason. A rendőrök néhány óra múlva őrizetbe vették a 14 éves lányt és annak 16 éves barátját. Mindkettőjüket emberöléssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy az asszonyt megszurkálták.

Előre eltervezhette a gyilkosságot

Fordulat a parkerdei gyilkosság ügyében. Súlyosabb büntetésre számíthat az a 22 éves főiskolás, aki tavaly áprilisban meggyilkolta szerelmét Zalaegerszegen, mert a lány nem akarta folytatni a kapcsolatukat. Az ítélethirdetés előtti utolsó pillanatban az ügyészség módosította a vádiratot. Már nem csupán különös kegyetlenséggel, hanem előre kitervelt emberöléssel vádolják a fiatalembert.

Megölhette csecsemőjét, 12 év után fogták el

12 év után fogták el az újszülött kisfia megölésével gyanúsított anyát. A tatabányai asszony még 2003. októberében végzett a csecsemőjével. Úgy tudjuk bevallotta tettét, de egyelőre nem került rács mögé. A bíróság úgy döntött, hogy szabadlábon védekezhet.

Megölte élettársát, magával is végezni akart

Megölte volt élettársát, majd öngyilkosságot próbált meg elkövetni az a férfi, akire reggel találtak rá eszméletlen állapotban a rendőrök Pusztaföldvár mellett. Az asszony az orosházi kórházban dolgozott ápolóként, ott ismerkedett meg néhány éve a beteghordóként akkor ott dolgozó gyanúsítottal. A nő néhány hónapja szakított vele, de a férfi folyamatosan zaklatta, végül kedden este megölte.

Megölte és szőnyegbe csavarta bűntársát

Életfogytig tartó fegyházat kapott az a férfi, aki megfojtotta, szőnyegbe csavarta, és egy ágyneműtartóban rejtette el rablótársát a Pest megyei Gyálon. Több pénzintézetet is kiraboltak együtt, a férfi azonban tartott attól, hogy a nő beszél valakinek a közös rablásokról, az ügyészség szerint ezért kellett meghalnia. A nem jogerős ítélet szerint a férfi leghamarabb 35 év múlva szabadulhat.

15 év után vallotta be, hogy megölte férjét

15 évig titkolta férje megölését egy szegvári asszony a rendőrség gyanúja szerint. A férfiról egész idáig mindenki azt hitte, hogy eltűnt. A rendőrök több tucat tanút hallgattak meg, miután elővették az ügyet, köztük a férfi feleségét is, akit a hazugságvizsgáló buktatott le.

Féltékenység miatt gyilkolhatott a balmazújvárosi családirtó

Nyilatkozott az RTL Híradónak a nagymama, akinek két unokáját, és lányát ölte meg a férj, majd magával is végzett. Az asszony szerint nem csak veje felelős a brutális gyilkosságért. A Blikk kiderítette: a feleség beleszeretett egy indiai férfiba, még a nevét is a karjára tetováltatta, bár a család szerint a férfi csak kihasznált a nőt.

Kivégezte családját egy balmazújvárosi férfi

Megölte a feleségét és a két fiát, majd magával is végzett egy balmazújvárosi férfi tegnap. Mi vezethet odáig, hogy ilyesmi történjen egy családban? Dr. Bilkei Pál kriminálpszichológust kérdeztük.

Semmibe vette a rendszabályt


szerző:
2015.06.02. 18:38
Semmibe vette a rendszabályt

Tragédia az egyik dél-afrikai szafari parkban. Megölt egy nőstényoroszlán egy fiatal nőt. Az eddigi vizsgálatok szerint az amerikai turista az utasítás ellenére letekerte a túrakocsi ablakát, hogy tisztább képeket készíthessen, ekkor ugrott be az utastérbe a ragadozó.

Gyereket erőszakolt és ölt


szerző:
2015.04.18. 18:35
Gyereket erőszakolt és ölt

Borzalmas bűntény sokkolja Franciaországot. Egy lengyel férfi elrabolt, megerőszakolt, majd megölt egy 9 éves kislányt Calais-ban. A gyereket fényes nappal, az otthona elől, sokak szeme láttára vitte el a kocsijával. Pár óra alatt elfogták. A helyiek dühösek, és nem értik: egy börtönviselt, és többször elítélt ember hogyan autózhat át Európán. A férfit egyébként néhány éve kitiltották Franciaországból. Figyelem, sokakat érzékenyen érintő tudósítás következik.

Édesanyja ölte meg az eltűnt nyolcéves kislányt

Hétfőn őrizetbe vettek egy 41 éves tatabányai nőt, aki beismerte, hogy megölte a tőle külön élő, de épp nála lévő lányát. A kislányt a rendőrség napok óta kereste, édesanyja az apától vitte el, és senki nem tudta, hogy pontosan hova. A holttestet a rendőrség lakossági bejelentés alapján hétfő délelőtt találta meg. Bilkei Pál kriminálpszichológussal arról beszélgettünk, hogy mi állhat a tragédia hátterében.

Félt, hogy elárulja, ezért ölhette meg

Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki megfojtotta, szőnyegbe csavarta és egy ágyneműtartóban rejtette el társát a Pest megyei Gyálon. Több pénzintézetet is kiraboltak Pest megyében együtt, a férfi azonban tartott attól, hogy a nő beszél valakinek a közös bűncselekményekről, az ügyészség szerint ezért kellett meghalnia.

Feltártuk a gyilkosok agyának legsötétebb bugyrait

A Murder kiállításon a látogató kipróbálhatja, milyen lehet bejutni a gyilkosok elméjének legzártabb részeibe. Helyszínek, szobák tárulnak fel előttünk, ahol visszafordíthatatlanul a bűn útjára léptek.

Kiszemelte következő áldozatát a gödöllői gyilkos?

A domonyvölgyi gyilkossággal kapcsolatban sok információ derült ki, nagy részüket azonban senki sem erősítette meg. Igaz az, hogy a gyilkos aznap már próbálkozott, de az elsőként kiszemelt áldozat sikoltozni kezdett és elmenekült?

3 ember életét oltotta ki az ittas anyuka

Állítólag 800 millió eurót hagyott családjára a nőnek az apja, aki kedden 3 ember halálát okozta az M3-as autópályán. A szabályosan haladó autóba rohanó nő kétgyermekes anya, akinek családjában nem számít a pénz.

Exkluzív börtöninterjú az apagyilkossal

Nógrádi Ádám a tiszalöki BV intézet fogvatartottjainak egyike, bilincs nélkül nem mehet ki a zárkából. A XX. század egyik legnagyobb port kavart magyar bűnügye 11 éve a zárkában őrzi titkát.

Beismerte tettét a gyilkos


szerző:
2012.07.16. 18:30
Beismerte tettét a gyilkos

Az elkövető, ha minden igaz, P. László. A 26 éves férfi Pécsen született, internetes profilja szerint Kelebián él, de legalább 1,5 hónapja már Pécsen lakott. Állandó lakhelyén megtaláltuk édesanyját, aki szerint a fia képtelen lenne gyilkolni.

Merénylet: Hová tűnt Trockij gyilkosának eszköze?

Trockij unokája 1940-ben még csak 13 éves volt, amikor ugyan megsebesült, de ő is túlélte a nagygyapja elleni első merényletet. A második merényletnél éppen akkor ért haza, amikor a jégcsákonyos gyilkost letartóztatták.

Kegyetlen gyilkosság, fájdalom, és megbocsátás

Kotroczó Emil lánya két éve halt meg. Kittit egykori kedvese ölte meg, brutális kegyetlenséggel. A salgótarjáni macsétás gyilkosság címén vonult be a magyar bűnügyi krónikákba.

Felkavaró: visszatértünk a mészárlás helyszínére

Helyszíni kihallgatás zajlott a kulcsi ház falai között, ahol a családirtó, annak ügyvédje, és nyomozók voltak jelen. A házban minden úgy van, ahogy a gyilkos hagyta.

S. Ábel: „Senkinek nem kell tőlem tartania”

Somogyi Ábelt 22 rendbeli emberölés előkészületével vádolták, ezért az elmúlt 20 hónapot előzetes letartóztatásban töltötte. A gyanúsítás alapja néhány vers volt egy internetes blogon.

Megölte, majd keresni kezdte feleségét

A gyanú szerint a férje verte agyon eltűntként kerestetett 43 éves feleségét Drávagárdonyban.

Felfüggesztett fogház a lógyilkosnak

Nem jogerősen egy év fogházbüntetésre ítélték - két év próbaidőre felfüggesztve - azt a férfit, aki leszúrt egy lovat.

10 év után derült fény a brutális gyilkosságra

Gyilkosság vádjával állítottak bíróság elé egy volt rendőrtábornokot a Dél-Afrikai Köztársaságban.

Előzetesbe kerülhet a halott csecsemő anyja

Kezdeményezhetik az előzetes letartóztatását annak a nőnek, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét.

Halál vár a feleségét feldaraboló férfira

A vád szerint a férfi megölte, majd feldarabolta feleségét bosszúból, mert az asszony megtagadta tőle a szexet.

9 évet kapott a féltékeny volt élettárs

A fiatalember a vád szerint 2008-ban dulakodás közben megölte volt élettársát Kőbányán.

Meggyilkolta feleségét az idős férfi

Saját férje ölt meg egy idős asszonyt szombat reggel a Pest megyei Őrbottyánban.

Hajléktalan ölt hajléktalant Egerben

A rendőrség épületével szemben vertek agyon egy 44 éves hajléktalan férfit pénteken Egerben.

Nem szült neki gyereket, levágta a fejét

A francia férfi egy konyhakéssel levágta a felesége fejét, amiért az asszony nem akart gyereket tőle.

Megölte idomárját egy delfin


szerző:
2010.02.25. 07:54
Megölte idomárját egy delfin

A medence szélén elkapta a szájával, és ezután az idomár becsúszott a kardszárnyú delfinek közé.

Megölte és felgyújtotta férjét?

Az áldozat a helyi polgármester nevelt fia. Úgy tudjuk, a gyilkossággal a férfi feleségét gyanúsítják.

Két gyermekével is végzett a brit asszony?

Az anya önként ment a rendőrségre öngyilkossági kísérletre utaló sérüléseivel.

Felgyújtotta barátnőjét a brit tini

Benzinnel lelocsolta, majd rázárta az ajtót, hogy ne tudjon elmenekülni.

Felmentették a családirtó apát


szerző:
2009.11.24. 18:03
Felmentették a családirtó apát

A férfi tavaly októberben megölte feleségét és kislányát budai otthonukban.

47-szer szúrta meg bosszúból


szerző:
2009.10.30. 21:14
47-szer szúrta meg bosszúból

20 éves börtönbüntetést szabott ki a bíróság egy férfire, aki megkéselt egy 20 éves diáklányt.

Gyilkosság a XIV. kerületben


szerző:
2009.10.28. 07:19

Feldarabolta fiát az iráni anya


szerző:
2009.10.22. 14:20
Feldarabolta fiát az iráni anya

A 27 éves nő öt éves fiát ölte meg és vágta darabokra.

Vásárolni indult, de megölte a felesége

Lovasfogatot indult vásárolni egy 53 éves ilki féfi, de onnan már nem tért haza.

Hét év börtön a szögbelövős támadónak

Szögbelövő pisztollyal megölte volt élettársa barátját, az asszonyt pedig megsebesítette.

Gondozóját tépte szét egy tigris

Itatás közben támadta meg a ragadozó a férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

Előzetesben marad a kalocsai gyilkos

A 22 éves férfi megölte 19 éves barátnőjét, majd levágta a nő fejét a tőrével, és horogkeresztes zászlót terített rá.

Házaspárt ölt a szomszéd


szerző:
2009.04.14. 21:19
Házaspárt ölt a szomszéd

A hétfői tragédia oka valószínűleg egy parkolási vita volt.

Elkapták a felgyújtott férfi gyilkosát

Azért ölte meg a férfit, mert tudta, hogy aznap kapott fizetést.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való