KERESÉS search-close

meczker tomi

79 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "meczker tomi"

Sárközi Ákos betartotta a szavát: újra meglepte Meczker Tomit!

A Konyhafőnök ötödik évadának egyik legmeghatóbb pillanata volt, amikor Tomi elsírta magát Sárközi Ákos miatt. Akkor a Séf megígért valamit, ezt pedig be is tartotta a mai Reggeliben.

Meczker Tomi és Sárközi Ákos ajándékokkal lepték meg egymást!

Óriási pillanat volt a Konyhafőnökben, amikor Tomi Sárközi Ákost látva annyira elérzékenyült, hogy zokogásban tört ki. Akkor a Séf megígérte, hogy szerez magának egy Tomi pólót, ezt be is tartotta, sőt most Tomi is készült neki egy kis ajándékkal. De mire készül most a Michelin-csillagos Sárközi Ákos?

Egy valaki búcsúzott, miközben ketten finalisták lettek!

A nap végén eljött az eredményhirdetés és a nagy bejelentés ideje. A zsűrinek nehéz döntést kellett meghoznia, végül arra jutottak, hogy Tominak kell harmadikként elbúcsúznia a versenytől.

Tomi zokogásban tört ki Sárközi Ákos miatt!

Amikor kihívták a kóstolástra, Tomi már akkor a könnyeivel küszködött, a zsűri pedig nem értette, mi történhetett. Ezután jött a versenyző érzelmes vallomása: minden vágya az volt, hogy még egyszer Ákossal főzhessen...

Tomi és Viki végig poénkodták az egész főzést?

Úgy tűnt, hogy Tomiék feszültségmentesen, kifejezettten nyugisan vették a közös akadályt. Vikivel jó hangulatban haladtak az ételeikkel. Vajon ez azt jelenti, hogy tarolnak majd a kóstoláson?

Kivel főznétek együtt a Konyhafőnökben? A döntősök választottak!

Az első feladatban újra csapatban főzhettek a versenyzők, hiszen mindannyian hozhattak egy-egy segítőt. Zsófi az egyik legjobb barátját, Gyurit, Tomi a baráti társasága legjobb szakácsát, Vikit, Máté pedig az édesanyját kérte fel egy kis főzésre.

„Tomi tipikusan az, aki konyhába való!”

Tomi a baráti tarsasága legügyesebb szakácsát választotta segítőnek, aki a frászt hozta rá, hiszen sokáig nem is reagált az üzenetére. Szerencsére, elérték egymást, de még így is fennáll a kérdés: melyikük lesz az igazi főnök a konyhában?

Bulikázás az őltözőben! Így lazulnak a döntősök!

A versenyzők néha szeretnek egy kis zenével lazítani a főzések előtt. Ilyenkor együtt rappelnek, táncolnak és énekelnek az öltözőben. Vigyázat, őrületes bulihangulatod lesz tőle neked is!

Tomi lett a főnök: ő választott mindenkinek feladatot!

Miután az első feladatban Tomi étele sikerült a legjobban, a másodikban eldönthette, hogy a zsűri kedvencei közül, mivel kell majd dolgoznia a versenytársainak.

Tomi a séfkabát mellett Máté barátságának örül a legjobban

Óriási összetartás és összhang szövődött a két fiú között, így a nagy versenyzésben tényleg jóbarátok lettek. A séfkabát megszerzése és persze a végső győzelem Tomi célja, de a kulisszák mögötti kis családot is ugyanúgy megbecsüli.

Tomi és Dávid vitáitól volt hangos a zöld csapat

Tomi nehezen viselte, hogy egy 19 éves srác próbálja megmondani neki, hogy mit csináljon. Emiatt egyre nagyobb volt kettejük között a feszültség. A lányok próbálták meg csitítani őket.

Tomi túl akart jutni a rizikó napján!

Az előző évadban éppen egy ilyen versenynapon kellett feladnia a versenyt, ezért Tomi annál is inkább szeretett volna bizonyítani a zsűrinek. Bea le is ugrott hozzá, hogy megnézze, miken ügyködik éppen.

Könnyek és újabb csaták: a kékek nehezen viselték Dávid stílusát

Annak ellenére, hogy Dávid megpróbálta visszafogni magát konyhafőnökként, az előkészületek vége felé kezdett előtörni belőle az indulatosabb énje. Tomi, Orsi és Andrea folyamatosan rászóltak, hogy hagyja abba, végül még egy óriási hiba is hátráltatta a győzelmüket.

Tomi Bea utált alapanyagaiból készült főétele

A második feladatban a versenyzőknek egy szerencsekeréken kellett kipörgetniük, hogy melyik zsűritag utált elemeiből főzzenek. Végül mindenki Beát pörgette magának. Kíváncsi vagy, mit szólt Bea az elkészült ételekhez?

A kék csapat megszivatta Fördős Zét?

A kékek - köszönhetően az előnyüknek - 10 percre megkaphatták Zét, mint kis kukta. Orsi nagyon határozottan állt a segítséghez, a forró kukoricákat bízta a zsűritagra. Zé és leégetett ujjai bosszút láttak a feladatkiosztás mögött.

A Séf nemet mondott a kékek parmezán hányására

Tomi próbált mindent ellenőrizni és gyorsan elindítani a főzés alatt, gyorsan haladtak a csapattársaival. Azonban még így is akadtak problémák, és éppen emiatt nem egy tányérjuk ragadt a konyhában.

Tomi nem tudta tovább őrizni a pánikot

Tomi eddig mindig figyelt, hogy a konyhafőnöksége alatt ne stresszeljék egymást a társaival, ez most viszont megdőlt: nem bírta tovább rejtegetni, hogy bepánikolt. A krémjeik folytak, miközben az idő elszaladt mellettük.

Máté elveszett a disznóban?

Miután Máté volt az első feladatban a konyhafőnök, neki kellett kibontania a három húsrészt a disznóból. Nagyon sokáig bajlódott vele, végül Tomi segítségét kérte, hogy valahogy rátaláljon a megfelelő húsokra.

Máté Orsinak: „Jó béna lett!”

A harmadik feladatra a kékek között is előjött egy kis feszültség, ugyanis a két fiú nem igazán bízott Orsi vezetésében. A tálalásnál ráadásul Máté többször is odacsípett a konyhafőnöknek.

Ilyen volt Tomi és az avokádó lehetetlen szerelme

Tomi nagyon határozottan irányította a kékeket a második feladatban. Miközben leosztotta a fő elemek elkészítését a többiek között, ő egész idő alatt egy avokádós díszítő elemmel bajlódott... ami végül a kukában landolt.

Máté átengedte Tominak az irányítást

Hiába volt Máté a főnök az első feladatban, úgy érezte, hogy Tominak annyira jók az ötletei, hogy engedte, hogy átvegye a kékeknél a gyeplőt. Vajon elnyerik az első pontot?

A kék csapat egyetlen dolgot szeretne: divatba hozni magukat!

Orsi, Tomi és Máté még az első közös főzésük előtt meséltek egy kicsit a triójukról és a várható közös munkáról is. Orsi, már ekkor előrevetítette: ennyi vezető egyéniség között izgi lesz, hogy ki lehet az igazi vezető. Hogy miben rejlik az erejük? Elárulták!

A Séf megenyhült, segített a hátránnyal küzdő Tominak

Miután szinte semmit sem látott a séf főzéséből, Tominak még jobban oda kellett figyelnie a bonyolult lépésekre. Magában mantrázott, hogy mindent megjegyezzen. Így is akadt egy kis gondja a pultjában, de a Séf gyorsan leszaladt hozzá.

Máté visszavágott Tominak egy szemüveggel

A séffőzés előtt fontos döntést kellett meghoznia Máténak: kinek adja a hátráltatást? Nagy volt a tét, hiszen az illető szinte semmit sem láthatott a főzésből... Máté végül bosszút állt.

Tomi majdnem leszakította a tésztanyújtót

Tomi mindenképpen bizonyítani akart a zsűrinek, ezért akkora gőzzel esett neki a tésztanyújtásnak, hogy majdnem szétszedte a gépet. Később azonban szembesülnie kellett a rossz hírrel, amit a Séf hozott: „Ebből nem lesz tészta”.

Brigi elnémult, így Tomi lett a pirosak főnöke

Tomi teljes gázzal indult neki az első közös főzésüknek, azonban a folyamatos ötletelése mellett Brigi meg sem szólalt. A lány csak a feladat közepe felé kezdett el aggódni, hogy egyáltalán elkészülnek-e, ha Tomi munkamódszerét használják.

Tomi: „Kérlek szépen, legyél gyönyörű”

Az első feladata nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, ezért még inkább rákapcsolt a zöldség-kihívásra. Tomi szeretett volna minél több karfiol textúrát a tányérra tenni, lehet éppen ez lett a veszte?

Tomi nem adta volna másnak a hátráltatást, csakis Máténak

Tomi nagy álma volt, hogy előnyt szerezzen már az első napján. Persze, az előnye hátráltatással járt: Zé hiába mesélte el neki, hogy Máté totál elveszett a kapott alapanyagoktól, Tomi úgy érezte, hogy a versenytársa simán megoldja.

Tomi alig állt be a pultba, máris elfogta a régi pánik

A negyedik széria egykori középdöntőse magabiztosan kezdett neki az első főzésének, azonban Zének bevallotta: ezerrel dobogott a szíve. Ráadásul, később a húshoz megálmodott redukciója is kicsit más lett, mint amit elképzelt. Így is az övé lehet az előny?

Meczker Tomi újra a konyhában!

Tomi sokaknak ismerős lehetett, hiszen a negyedik évadban egészen a középdöntőig jutott. Akkor azonban fel kellett adnia a versenyt. Az eltelt időszakban az újabb kihívásokra készült, most pedig meg sem akar állni a fináléig.

Meczker Tomi


szerző:
2018.04.03. 19:00
Szűzgöngyölt turbolyavariációkkal

Gábor konyhafőnökként már a feladat elején kijelenthette: nem akar veszekedni, és a hangjukat se emeljék fel. Ennel ellenére eléggé nagy volt a feszültség közte és Tomi között, amit még Rozina is megemlített a kóstolás alatt.

Gábor leosztotta: senki sem emelheti fel a hangját

Gábor konyhafőnökként már a feladat elején kijelenthette: nem akar veszekedni, és a hangjukat se emeljék fel. Ennel ellenére eléggé nagy volt a feszültség közte és Tomi között, amit még Rozina is megemlített a kóstolás alatt.

Tomi kénytelen volt feladni a versenyt!

A második feladat előtt Zé bejelentette, hogy Tomi nem tudja folytatni a főzést. Orvosi tanácsra feladta a versenyt. A helyére egy másik versenyző, a középdöntőben kiesett Vári Dávid tért vissza.

„A csapattal nem volt problémánk, a konyhafőnökkel viszont igen!”

A kibővült kék csapatnak Tomi vezetésével kellett főznie a Gundel étteremben, ami viszont nem volt feszültségmentes. A közös munkáról és a csapatban kialakult összetartásról kérdeztük őket!

„Tomi kikelt magából és kiabált mindenkivel”

A kék csapatban Tomi volt a konyhafőnök és óriási volt a feszültség munka közben. A versenyzők nem értették, hogy Tomi miért üvöltözik mindenkivel megállás nélkül. Végül már Márk is felemelte a hangját vele szemben.

A szerencse döntött róla, mivel dolgoznak a versenyzők

A versenyzők a második feladatban szerencse keréken pörgették ki, milyen fő alapanyaggal kell majd dolgozniuk. Miután a kék csapat veszített az első feladat során, csupán ők hatan küzdöttek ebben a kihívásban.

Tomi a nagy kapkodásban felgyújtott egy edényt

Tomi is megcsúszott az idővel a második feladatban, a galamb készítése közben túlhevítette az olajat, az edény pedig lángolni kezdett.

Egyben sült galamb, póréhagymás-gombás fügetortácskával és marinált körte variációkkal

Tomi tányérjával nem volt megelégedve a séf, a középdöntőben sokkal szebb tálalást várnak el tőlük. Ráadásul a részletekre se figyelt rendesen.

Vajon hogyan élték meg a párbajozók a humusz-küzdelmet?

A sárga és a piros csapat versenyzőinek egy párbajon kellett bizonyítania, hogy ott a helyük a középdöntőben. Krisztit, Ádámot, Tomit és Lászlót erről és óriási boldogságukról kérdeztük.

Ádám átvette Tomi konyhafőnök szerepét?

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

Ádám: „A császárhús 20 percig teljes agyhalált okozott”

Ádám teljesen leblokkolt, hogy mit is kellene készíteni a császárhúsból és a körettel is meggyűlt a baja. Azonban a rengeteg kattogásnak meglett az eredménye: kitalálta, mit csináljanak!

Mitől is főzelék egy főzelék?

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

Sült császárszalonna párolt káposztával, káposzta velutéval és fekete lencsével

Ádám teljesen leblokkolt, hogy mit is kellene készíteni a császárhúsból és a körettel is meggyűlt a baja. Azonban a rengeteg kattogásnak meglett az eredménye: kitalálta, mit csináljanak!

Sóska diós-parmezános ropogóssal és sült fügével

Ádám nagyon mérges lett, amikor meglátta, hogy a sóska főzelékük még inkább leves állapotban van. Parázott, hogy párbajozniuk kell.

A sárga csapat kecskéből készített étele

Az első feladatban kecskéből kellett főételt készíteniük, azonban Tomi konyhafőnökként eléggé nehezen döntötte el, mit is készítsenek. Ádám próbált mindent megtenni: rengeteg ötlettel bombázta Tomit, hogy haladjanak.

Tomi: „Egy csapat vagyunk, úgyhogy próbáljunk meg egy csapatban dolgozni”

A sárga csapat Lenit választotta, így az oroszkrém tortát kellett elkészíteniük. A sütés nem volt feszültségmentes: László kételkedése kiakasztotta Tomit.

Meczker Tomi: „Iszonyat jó fejek vagyunk mi hárman, ha lehet ezt így mondani”

A sárga csapatot a luxus étteremről és az ottani főzésről kérdeztük. Az elsőre félelmetes feladatot végül pontra váltották, és a csapat is végre összeért ezen a kihíváson.

A sárgák végre összekovácsolódtak a luxus étteremben?

Eddig még nem szereztek pontot, ezért Ádám konyhafőnökként mindenképpen össze akarta hozni valahogyan a csapatot. Ez be is jött. A kezdeti nehézségek ellenére jól mozogtak az idegen konyhában.

László szigorú tekintetét semmi sem kerülhette el

László mindenképpen máshogyan akarta irányítani a csapatot, mint a korábbi konyhafőnök-alkalomkor. Emiatt semmi sem kerülhette el a figyelmét: Tomit folyamatosan ellenőrizte.

Kacsamell szelet quinoakásával, mazsolás-baconos bulgurfasírttal és parmezános quinoaropogóssal

László mindenképpen máshogyan akarta irányítani a csapatot, mint a korábbi konyhafőnök-alkalomkor. Emiatt semmi sem kerülhette el a figyelmét: Tomit folyamatosan ellenőrizte.

A sárgák lefagytak: mit készítsenek a kardhalból?

Az első feladatban László volt a konyhafőnök, és szíve szerint elcserélte volna ezt a posztot. Nem igazán tudták, mit kezdjenek a kardhallal: Ádám próbálta kierőszakolni Lászlóból a választ, de nem igazán jött a megoldás.

Ha túl sokáig bontod a csirkét, elúszol az idővel!

A második feladatban a sárgáknál tovább gyűrűzött a káosz: Ádám és László nem tudta, hogy Tomi mit is szeretne kezdeni a csirkével.

Séf:

A harmadik feladat során Ádám is nehezen tudta eldönteni, hogy mit is készítsenek a savanyított karfiolból és citromból. Az elkészült tányérokra végül egy-egy óriási hús került, ami elborzasztott a séfet.

Salsában sült steak, tempurálban fermentált karfiol és burgonya

A séfet elborzasztott a sárga csapat tálalása, hiszen Ádámtól nem ezt szokta meg. Képzavart okozott a tányér, pedig az ízek rendben lettek volna.

Így jutott el a sárga csapat a középdöntőig!

12 versenyző már ott van a Konyhafőnök középdöntőjében, ezen a héten csapatokban küzdenek meg a kihívásokkal és pontokat gyűjtenek. A sárga csapat tagjai – Ádám, László és Tomi – az első elődöntőhéten bizonyítottak. Összegyűjtöttük a legjobb pillanataikat.

A séf után a versenyzőknek most Rozina extravagáns ételét kellett lemásolniuk

Most Rozina mutatott egy izgalmas receptet a versenyzőknek: sütőtökből készült tökfőzeléket készített japán omlettel. Miután csak László nézhette végig a főzést, a versenyzőknek újra kellett kreálniuk az ételt.

László, Tomi és Ádám is a középdöntőben!

Az elődöntő nagy döntése is elérkezett: kiderült, hogy melyik három versenyző juthat tovább a középdöntőbe. Végül Barna és Heni búcsúztak a versenytől az elődöntő utolsó napján.

Milyen a tökéletes romantikus vacsora? A versenyzők megmondták!

A romantika terepén elengedhetetlen egy-egy finom és kedves fogás, amivel még szebbé tesszük a párunk napját. Hogy milyem menüt állítanának össze a versenyzők? Erről kérdeztük őket!

Posírozott lepényhal

Amikor Zé meglátta Tomi tányérjét, azonnal a csaja és a hétvégi uborkás arcpakolások jutottak az eszébe. Nem volt szerencsés így felpakolni az uborka szeleteket, főleg úgy, hogy a hal finom, omlós lett.

A piros csapat bemutatta, milyen is egy igazi gravitációs tálalás!

Tomi és László munkatempója teljesen különböző volt az első feladat alatt: miközben Tomi akár a maratont is lefutotta volna (annyira túlpörgött), Laci nyugalmával irányította a csapattársát. Végül még arra is maradt idejük, hogy különleges "plecsnit" alkossanak a tányérjukra.

A pirosak kapták az előnyt az első feladat után!

A piros csapat tagjai ügyesen egymásra találtak, hiszen az első feladatban ők teljesítettek a legjobban, ezért a második kihívásnak már egy előnnyel indulhattak neki.

Piros csapat: „Nyitunk egy fánkozót, mit szólsz?”

Lászlót teljesen lesokkolta, hogy fánkokat kell készíteniük, így a második feladatban fordult a kocka, ő volt az, akit nyugtatgatni kellett. Szerencsére Tomi nagyon élvezte a cukrászkodást, a végén már közös fánkozót tervezgetett csapattársával.

A piros és a kék csapat megúszta a párbajt!

Az eredményhirdetés során László és Tomi (pirosak) sétálhattak fel először a galériára, őket pedig Heni és Barna (kékek) követték. Ők már biztosan ott voltak az elődöntő utolsó napján.

A versenyzőkkel a gyerekkori ételeik között kalandoztunk

A versenyzőkkel újra múltat idéztünk egy kicsit, hogy megtudjuk, miért rajongtak kicsi korukban. Nem meglepő: volt, aki már apróságként is odáig volt a különleges ételekért.

A piros csapat újragondolt vadas étele

A tálalás a mostani trendeknek köszönhetően annak ellenére is mutatós lett, hogy az utolsó pillanatban a mártás rárobbant a tányérra a szifonból. A zsűri szerint a töltelék egy kicsit száraz lett.

A piros csapat töltött fánkjai

László és Tomi meglepték a zsűrit a fánkjaikkal, hiszen a szépen kidekorált édességeket akár egy gyerekzsűrra is elvihették volna.

Vajon kivel dolgoznának egy csapatban a versenyzők?

Újra eljött a csapatverseny napja, így az előző nap legjobbjai választhattak maguk mellé társat: Ádám Gábort (zöldek), László Tomit (pirosak), Barna pedig Henit (kékek) választotta.

Sokkoló válaszok: a versenyzők igazán különleges ételeket kóstoltak!

A negyedik hét elődöntősei már az első napjukon egy igazi ínyencséggel, bikaherével találkozhattak a versenyben. Megkérdeztük őket, hogy mi volt a legfurcsább dolog, amit eddig életükben ettek. Akadt itt csiga, here, polip és egy igazán meglepő is a válaszok között.

Mediterrán ráksaláta és bazsalikomos aioli

Tomit megdicsérte a zsűri, amiért nagyon szépen tálalt és precízen készítette el a salátát. A mártás azonban túlzottan fokhagymás lett és a rákra sem figyelt oda eléggé.

Vajon a versenyzők mennyire édesszájúak?

Újabb körkérdés, újabb téma! Most arra voltunk kíváncsiak, a versenyzők milyen kapcsolatban állnak az édességekkel. Enni vagy inkább csak készíteni?

Libacomb gránátalmás-málnás párolt káposztával és libazsírban sült burgonyával

Tomit megdicsérte a zsűri, hogy jó ízekkel dolgozott, azonban a tálalás során egy apró virág is felkerült a tányérra, amit a séf nem értett, hiszen egyáltalán nem illett oda. A káposzta kolbászos íze is tetszett a zsűrinek.

Tőkehal rolád, töltött szegfűgomba fekete répával és fehér spárgával

A zsűri sajnálta, hogy Tomi a mártással elrontotta az amúgy tök jól kialakított színvilágot a tányéron. Ennek ellenére, maga a mártás jó ízű és finom lett.

Megérkezett az utolsó kezdő hatos a Konyhafőnökbe!

László, Tomi, Magdi, Lucia, Barna és Ádám állnak be a pult mögé a középdöntő előtti utolsó héten. Hogy honnan jöttek és milyen célokat őrizgetnek? A videóból kiderül!

Tomi nemcsak a bordával, de az idővel is megküzdött

Tomi kicsit későn kezdett neki a bárány bordának, ráadásul amikor felszeletelte sütés után, megijedt, hiszen a belseje még nyers volt. Az utolsó percekben viszont már a tálalás tervezgetésével foglalatoskodott, a húsokat mégsem tudta tányérra tenni.

Tomi tudta, ha bármit is elront, repül a versenyből

Miután a második feladat során Tomi hátrányból indult, még inkább igyekezett, hiszen tudta: ez az utolsó esélye, hogy bizonyítson. Próbált leskelődni a többiekről, és minden elemet időben kitálalni a tányérra.

Vajon mennyire pedánsak a konyhában a Konyhafőnök versenyzői?

Sárközi Ákos köztudottan nem szereti, ha valaki rendetlenül főz, ezért kíváncsian körbekérdeztünk a versenyzőknél: ők hogyan működnek a konyhában? Rend vagy káosz jellemzi őket?

Bárányborda pirított herével, mustáros jus-vel, karfiol variációkkal és párolt brokkolival

Tomi elúszott az idővel és nem tette fel a bárányt és aherét. A zsűri sajnálta, hiszen minden adott lehetett volna a sikerhez.

Meczker Tamás


szerző:
2016.10.17. 19:00
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való