KERESÉS search-close

manfred weber

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "manfred weber"

Manfred Weber: „Elfogyott a türelem Orbán Viktorral és a Fidesszel szemben!”

Elfogyott a türelem Orbán Viktorral és a Fidesszel szemben a legutóbbi plakátkampány után - ezt mondta Manfred Weber budapesti tárgyalásai után egy német televíziónak. Az Európai Néppárt frakcióvezetője szerint, ha Orbán Viktor nem enged a CEU ügyében, akkor kizárják a néppártból, és azt is elvárják, hogy hosszú távon változtasson a politikáján. Bár a felek szerint jó hangulatú volt a találkozó, a kormányközeli médiumokban élesen támadták Webert.

Kizártak újságírókat Orbán tájékoztatójáról

Orbán Viktor szerint fellázadtak a menekültek Magyarország ellen - ezt mondta a miniszterelnök az európai néppárt frakcióvezetőjével tartott Budapesti sajtótájékoztatóján. Manfred Weber azt mondta, óvni kell a menekültek méltóságát, Orbán Viktor pedig arról beszélt, hogy a jövőben csak az adhat be Magyarországon menekültkérelmet, aki ezt már Szerbiában megtette, és elutasították.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való