KERESÉS search-close

makréla

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "makréla"

Konyhafőnök: Így készíts tökéletes makrélát!

Három évvel ezelőtt indult el a híres főzőműsor. A konyhai varázslatok elsőre talán bonyolultnak tűntek, de ha valamelyik versenyző ráérzett az ízére, akkor ott nem volt megállás. Az egyik nap pedig makrélával kellett dolgozniuk.

Az előétel sült makréla volt meleg burgonya ágyon, a kukták pedig nem szívesen hallgatták, ha a főnök gorombáskodott velük, ezt pedig szóvá is tették!

Hideg uborkaleves és füstölt makrélás fasírt nyári céklasalátával

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való