KERESÉS search-close

magánegészségügy

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "magánegészségügy"

A magánegészégügyet erősítené a jegybank

Minden munkavállaló alanyi jogon legyen részese a magánegészségügyi ellátórendszernek - ezt javasolja a jegybank. Mindenki maga dönthetné el, hogy az államnak egyébként fizetett egészségügyi hozzájáruláson felül fizetése mekkora részét utalja a kiegészítő pénztárba, amelyhez a cégük is hozzátehetne, és az állam is adna támogatást. A kormány még vizsgálja az MNB javaslatait. A DK szerint ebből semmi sem fog megvalósulni.

Magán kontra állami egészségügy

Egyre több a magánegészségügyi intézmény és egyre több pénzt hagyunk náluk. Egy felmérés szerint tavaly fejenként átlagosan 200 ezer forintot. Pedig sokaknak nagyon jó tapasztalatai is vannak az állami egészségügyben, de tény, hogy az általános bizalom nem túl nagy. Nézzük, hol mit kapunk és hol mi mennyibe került.

Kiraknák a magánszolgáltatókat

Teljesen különválasztaná az állami és a magánegészségügyet a kormány. Erről beszélt Kásler Miklós. Az emberi erőforrások minisztere szerint ez nem jelent majd kevesebb elérhető szolgáltatást az állami rendszerben.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való