KERESÉS search-close

művészet

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "művészet"

Újvári Péter Amerikáig menekült a hírnév elől, ma újra itthon alkot

Több, mint 20 évvel ezelőtt fergeteges sikerrel robbant be a köztudatba az UP együttes Nap című slágerével, onnantól nem volt megállás. A siker azonban hirtelen jött, és a zenekar alapítója, Újvári Péter nem tudta ezt feldolgozni. Először csak kisebb időre tűnt csak el a szülei vidéki házába, majd egészen Amerikáig menekült.

Ámor bukkant elő a kép átvilágításakor

Ámor mosolygott a drezdai képtár kurátoraira Jan Vermeer (Fermir) egyik remekművének átvilágításakor.

Leonardo da Vinci 500 éve

Egy rejtélyes hajtincs, egy újonnan felfedezett portré és egy freskó Belgiumban. Mindhárom különlegesség egy emberhez köthető: Leonardo da Vincihez. Az egyetemes kultúra egyik legfontosabb művésze és feltalálója 500 éve halt meg. Az évforduló alkalmából tartott központi eseményen ott volt a francia és az olasz elnök is.

Egy hónap múlva kezdődik a 39. Budapesti Tavaszi Fesztivál!

Idén az orosz kultúra művei és művészei állnak majd a középpontban, többek között fellép a világhírű Mariinszkij Színház zenekara és balett együttese is. A 18 napon át tartó nemzetközileg is elismert programsorozatban az orosz kultúra képviselői mellett, szerepelnek: komolyzenei koncertek, táncpremierek, színházi bemutatók, nagyszabású kiállítások és különböző jazz-és könnyűzenei program.

Gubás Gabi:

A színésznő jelenleg egy Polcz Alaine életéről szóló monodrámában szerepel, és szerinte a pozitív életszemlélet nagyon fontos, hiszen egy kudarc is lehet lépcsőfok...

Ötvös Csöpiként ismerte meg az ország, de ki volt ő valójában?

Bujtor Istvánt az ország Sándor Mátyásként, Bud Spencer magyar hangjaként és a keményöklű Ötvös Csöpiként ismerte meg. Ő volt a rettenthetetlen zsaru szocialista megfelelője, akinek ladás üldözéseit, és kemény pofonjait szájtátva néztük a moziban. De ki volt ő valójában?

Őskori művészeti alkotásokra bukkantunk a Villában!

Kezdetét vette az első tematikus hét, a Civilizáció Hete a Villában! A villalakókra egy időutazás várt: az Őskorba csöppentek és ezzel egyidőben ősemberekké váltak.

Ezt látnod kell: csütörtökön Random Shooting Day kiállítás!

A legnehezebb, mikor valaki el akar indulni egy úton, az a megfelelő csapat megtalálása és leszervezése. Többek között ezen is szeretett volna változtatni az a csoportosulás, amiben stylistok, fodrászok, fotósok segítenek egymáson. Ha pedig ezekből a képekből egy kiállítás keretein belül jó célt is szolgálnak, akkor már elmondhatják, hogy sikeres volt a projekt! A Random Shooting Days ötletgazdájával, Kockával beszélgettünk!

Bereczki Zoltán összejött Palya Beával!

Bereczki Zoltán Palya Beával való kapcsolatáról, és a bűnbeesésről is mesélt nekünk!

Esterházy Péter kéziratára is licitálhatnak a jótékonysági aukción

Esterházy Péter kéziratára is licitálhatnak a gyűjtők azon a jótékonysági aukción, amelynek bevételéből rászorulóknak főznek. A Heti Betevő Egyesület harmadszor szervez kiállítást és aukciót kortárs művészek alkotásaiból. Idén annyi művész ajánlott föl képet, hogy nem is tudták mindenkiét befogadni.

Lali festményei százezrekért kelhetnének el?

Lali megpróbálta eladni a festményeit, hogy pénz szerezzen Gábornak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Újra megnyitotta kapuit a Szépművészeti Múzeum

3 év után szerdán újra megnyílt a teljesen felújított Szépművészeti Múzeum. Az épület minden XXI. századi igénynek megfelel, a rekonstrukció 12 milliárd forintba került. Már a nyitás előtt félórával hosszú sor kígyózott a múzeum előtt. 

Így hozható közelebb a színház a gyerekekhez!

Előd Álmos nem akármilyen darabokban szerepel, melyek közelebb hozzák a gyerekeket a színházhoz - a részletekről a 30 éve szinkronizáló művész mesélt!

Hiba csúszott a performanszba

Nem egészen úgy sikerült a mutatvány, ahogy azt a titokzatos graffitis tervezte. A Banksy néven ismert művész egyik alkotása két hete több mint 1 millió fontért kelt el, ám ezután a kép félig megsemmisítette önmagát. Mostanra nyilvánvalóvá vált, amit sejteni lehetett, hogy a szerkezetet maga a művész hozta működésbe. Erről közölt videót, amiből kiderült, hogy különös produkciójába hiba csúszott.

Lady Gaga félmeztelen fotójától te is eldobod az agyad!

Lady Gaga ismét újabb oldaláról mutatja meg magát: ezúttal művészi fotósorozaton pózol az énekes-színésznő!

Indul az Art Market


szerző:
2018.10.10. 18:57
Indul az Art Market

A V4 országaink művészete lesz a középpontban idén az Art Marketen. Európa egyik legnagyobb kortárs művészeti vásárán több ezer alkotást állít ki, több mint 100 galéria. A műveket ingyen megnézheti bárki. A gyűjtők pedig akár meg is vásárolhatják bármelyik alkotást.

 Kortárs festmény repült a sztratoszférába

Egy magyar festőművész olajfestményét meteorológiai ballon vitte fel az űr határáig. Az extrém kiállítással a művész a magyar kortárs festészet fontosságára akarta felhívni a figyelmet. Friss adatok szerint ugyanis a kortárs művészet a magyarok alig egy százalékát érdekli.

Új helyszínen idén az ARC

17 év után új helyszínen, az Örs vezér tere közelében nyílt meg az ARC kiállítás. Csaknem ezren küldtek be pályaműveket, ezekből 84-et választottak ki a szervezők és ezeket a plakátokat állították ki. A köztéri tárlatot október 7-ig lehet megnézni.

World Press Fotókiállítás: 70 ezer műből válogatták ki a legjobbakat

Új helyszínre, a Nemzeti Múzeumba költözött a World Press Fotókiállítás. Az elmúlt év legfontosabb riportképei mellett idén először az online médiából válogatott dokumentarista filmekből is válogattak a szervezők.

Humen Fesztivál: merjük elfogadni egymást

„A fociban mindent szabad, egyedül melegnek lenni nem.” ez a mondat a Mario című svájci romantikus filmben hangzik el, amit sok más díjnyertes filmmel együtt a hétvégén vetítenek a Human fesztiválon. Azon a kulturális, összművészeti találkozón, ahol mindenről lehet beszélni. Az idézett mondat igazságáról is például. Hogy a hétköznapokban is merjük megismerni és elfogadni egymást.

Nemes Jeles László a Reggeliben!


szerző:
2018.08.02. 08:35
Nemes Jeles László a Reggeliben!

Az Oscar-díjas Saul fia rendezője, Nemes Jeles László második nagyjátékfilmje, a Napszállta is meghívást kapott a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos versenyprogramjába - ttoljára 24 évvel ezelőtt történt ilyen magyar filmmel!

Élőben zenélt nekünk a Miskolci Szimfonikus Zenekar!

Az idén 55. születésnapját ünneplő Miskolci Szimfonikus Zenekar tagjai élőben játszottak nekünk a Reggeli stúdiójában!

55 éves a Miskolci Szimfonikus Zenekar!

A Miskolci Szimfonikus Zenekar hamarosan egy rendkívül sikeres zenei évadot zár. Most velük beszélgetünk a 2017/18-as szezonról, valamint azt is megtudjuk, mi minden várható a következő évadban!

Miért volt önbizalomhiányos Molnár Piroska?

Mindent elért, amit egy színésznő a szakmában elérhet, és mindezt alázattal. Volt komika, tragika és énekes darabokban is játszott. A sokszínű és mindenki által szeretett Molnár Piroska volt vendégünk!

Bodrogi Gyula nagy csibész volt, 17 fegyelmit is kapott!

Nagy örömünkre stúdiónkban köszönthettük Bodrogi Gyulát, a Nemzet Színészét, Kossuth- és kétszeres Jászai-díjas színművészünket!

Esztergályos Cecília több mint 50 éve a színészi pályán!

Esztergályos Cecíliát idén Kossuth-díjjal tüntették ki, a művésznő pedig energikusabb, mint valaha! Ő volt a Reggeli vendége, aki mesélt karrierről, kapcsolatról, és életéről is!

Európa-bajnok a Hungary's Got Talent döntős formációja!

A Szupergirls nevű akrobatikus rock and roll formáció a döntőig jutott a 2015-ös Hungary’s Got Talentben, azóta pedig sikert sikerre halmoznak: két éve világbajnokok lettek, hétvégén pedig másodszor is elnyerték az Európa-bajnoki címet!

Több ezren emlékeztek Fábián Julira!

Hétvégén emlékkoncertet tartottak a tavaly decemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal énekesnő tiszteletére, méghozzá jótékony célokkal!

A Tanár Nyelves doktora a Reggeliben!

Simon Kornél, A Tanár sármos szereplője érkezett hozzánk vendégségbe, aki mesélt a sorozat forgatásáról, karrierjéről, és magánéletéről is!

Hernádi Judit Psota Irén-díjat kapott!

Kilencven jelölt közül idén Hernádi Juditot választották Psota Irén legméltóbb mai utódjának - a megtiszteltetésről a színésznő mesélt nekünk!

Saját főzőműsort kap Wossala Rozina?

Pont egy évvel ezelőtt jelentettük be, hogy a Konyhafőnök egykori zsűritagja, Wossala Rozina saját főzőműsort kapott az RTL Klubon. A Profi a konyhámban című szponzor finanszírozott műsorban Rozina olyan hírességeket látogatott meg, akik egyáltalán nem voltak otthon a főzésben.

Színésznők, akik mertek nagyot álmodni

Három szép, sikeres, tehetséges fiatal színésznő történetét ismerhetik meg, akik mind határon túli magyarként, kisvárosból indultak. Eleinte még álmodni se mertek arról, amit végül elértek. És az igazi elismertség még csak most jön mindegyiküknél. Borbély Alexandra, Kerekes Vica és Petrik Andrea a színpadon illetve a kameráink előtt.

KEREKES VICA: Mindig talál magának új kihívásokat!

A porcelánbőrű, vörös hajú, Kerekes Vica, a szlovákiai Füleken született. Szlovákiában és Csehországban igazi filmsztárnak számít.

PETRIK ANDREA: Mindig minőségi szinten szeretne dolgozni

A Kincsemben ő játszotta Klara von Oettingen kisasszonyt, de Petrik Andreát ismerhetjük a Hajnali láz című filmből, vagy az Utóéletből.  Bár a látványos sikert a Kincsem hozta meg számára, a színház és a szerzői filmek iránt fogékonyabb.

Stróbl Alajos aktfotón?

Neves szobrászt azonosítottak az aktmodellek között a Magyar Képzőművészeti Egyetem fotógyűjteményében. Stróbl Alajos, aki például azt a most felújított Arany János szobrot készítette, ami a Nemzeti Múzeum kertjében áll, fiatal korában valószínűleg a megélhetés miatt vállalt aktfotózást.

 

Megosztó önkormányzati naptár

Megosztja a helyieket a szentendrei önkormányzat által készíttetett jövő évi naptár. A 800 ezer forintból készült kiadványban egy kortárs helyi művész képei láthatóak. Az egyik képen egy nadrág nélküli kisfiú, egy másikon pedig egy összevarrt szájú férfi szerepel. Az RTL Híradó által megkérdezett emberek közül valaki úgy vélte, ijesztőek a képek, más szerint vidámak. Az önkormányzattól azt a választ kaptuk, hogy művészeti alkotásnak tekintik a kiadványt.

Story Extra 2017-12-13


szerző:
2017.12.13. 15:40
Festmények az irodalomért

Füst Milán és felesége képzőművészeti alkotásokat gyűjtött, a csaknem 400 darabból álló kollekció néhány darabja kerül majd kalapács alá. Az ok, hogy a Füst Milán Fordítói Alapítvány további működését szeretnék így finanszírozni. Céljuk, hogy a magyar írók műveit más nemzetek is megismerhessék.

 

Kocka-Lenin miatt háborognak

Botrány Lenin miatt Oroszországban. Egy fiatal művész szobrot állított a néhai bolsevik vezérnek. Csakhogy nem abban a stílusban, ahogy azt a helyiek megszokhatták.

Házhoz ment az emlékműért

Holokauszt-emlékművet építettek egy német szélsőjobboldali politikus háza mellé. Miután ugyanis Björn Höcke, az "Alternatíva Németországnak" nevű párt egyik vezetője nemzeti szégyennek nevezte a náci bűnökre emlékeztető berlini emlékhelyet, egy német művészcsoport úgy döntött, hogy felhúzza annak kicsinyített mását az ablaka elé.

 

Ő a világhírű magyar virtuóz

Alig volt 2 éves, amikor felfedezték a tehetségét a nagyi zongorája mellett. Négyévesen zeneiskolába járt, hétévesen pedig komponált. A világhírű zongorista koncertpódiumok állandó vendége, évek óta járja a világot, mégis otthon, Hajdúböszörményben érzi igazán jól magát.

Eminem durván beszólt az Amerikai Egyesült Államok elnökének

A híres rapper több mint négy perces videóját kedd éjjel élőben közvetítették a BET Hip Hop Awards gáláról.

Aleska a légtorna után a festéssel barátkozott meg

Újabb művészeti ágban próbálta ki magát Aleska. A légtornász lány egykor már hódolt az újdonsült hobbijának, most pedig egy újabb szintre szeretné emelni a dolgokat. De lássuk miről is van szó!

Csak felnőtteknek: így káromkodtak az RTL Klub színpadán!

Két évvel ezelőtt indult útjára a nagysikerű Hungary’s Got Talent tehetségkutató. A versenyre rengetegen jelentkeztek, és voltak olyanok is, akik nem féltek egy olyan előadástól sem, melyben végig káromkodni kell.

Exkluzív útinapló a Fringe Fesztiválról

Magyar fiatal artisták, akik rég nem látott sikert hoztak haza a világ egyik legjelentősebb kulturális fesztiváljáról. Lélegzetelállító produkcióikkal az elmúlt években komoly nemzetközi elismeréseket szereztek.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Nem mindennapi hagyaték: Szász Endre lenyűgöző villájában jártunk

Milyen lehet egy kastélyban élni? Hatalmas parkban fogadni a vendégeket? Klasszikus bútorok és műtárgyak közt reggelizni, vagy épp társasági életet élni? Mindez a valóság a híres magyar festő, Szász Endre özvegyének, Hajdu Katalinnak, aki több évtizede él itt, Várdán. Szász Endre munkái jelentős összegekért keltek el, ő maga is a művészi elit krémjéhez tartozott. Jó barátságban volt például. Dean Martinnal, a Columbot alakító Peter Falkkal, és egyéb hírességekkel is.  Rendszeres meghívást kapott Oscar - díj ceremóniákra. Dali menedzsere egy évig az ő munkáit is menedzselte, de magával Dalival is jóban volt.

A teljes adást ITT nézheti meg!

Kell egy hét együttlét: rengeteg meglepetéssel készül az idei Sziget!

Ez lesz az év legnagyobb fesztiválja! Mutatjuk, mire számíthatsz! 

Peller Anna testén a festék is jól áll!

Pál Gergely test-festőművész számára semmi sem akadály, több ezer női test után, most Peller Annát is kipingálta. Dudás Barbara kétszeres világ- és Európa bajnok sminkművész pedig mesélt alkotásairól, majdnem lekésett versenyekről és persze magáról a testfestés művészetéről.

Iván:

A romantikus környezetben Evelinre nagy hatást tesz Iván kiselőadása, de amikor Evelin meg akarja csókolni Ivánt, a fiú kedvesen, de határozottan leállítja. Később Iván elmagyarázza, hogy modellekkel nem szokott kezdeni, mert az alkotómunkájába nem keveri bele a szexet.

Éld ki a kreativitásodat a nyáron!

Ha beindul a nyár, sokan kezdenek el izgalmas táborok után kutatni, ahol a gyerekek kreatívan és aktívan tölthetik a szünidejüket. Ilyen a Művésztábor is, ami egy 10 napos összművészeti elvonulás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Pumpedék velencei kalandja csúnya véget ért...

Pumped Gabo születésnapja alkalmából lepte meg szerelmét egy velencei utazással, azonban arra biztosan nem számított, hogy így fog véget érni a romantikázás...

Művészettörténet óra Pumpedékkel, avagy Gabóék múzeumban jártak

Míg Sebestyén Ági hiába próbálta megfejteni a művészeti alkotások értelmét, Gabo egy komplett tárlatvezetést tartott a velencei múzeumban!

Evelin:

Evelin meztelenül áll modellt Ivánnak, és bár az elején kicsit feszeng, de alapvetően élvezi. Magával ragadja a művészet, a kreativitás folyamata, és Iván személye.

Magyar alkotást csodálnak


szerző:
2017.05.31. 18:51
Magyar alkotást csodálnak

Magyar művész biliárdgolyói úsznak a velencei csatorna vizén. Vincze Ottó különleges alkotását tavaly már láthatták Szentendrénél a Dunán, most a Velencei Képzőművészeti Biennálé részeként kerültek a lagúnára. Az alkotást a partról folyamatosan fényképezik a turisták.
 

INSTALLLÁCIÓ: Magyar művész alkotása a Biennalén

Magyar művész biliárdgolyói úsznak a velencei csatorna vizén. Vincze Ottó különleges alkotását tavaly már láthatták Szentendrénél a Dunán, most a Velencei Képzőművészeti Biennale részeként kerültek a lagúnára.

Tükörsima, döntött színpadon balettoznak

Tükörsima, döntött színpadon balettoznak a művészek. A Párizsban élő magyar koreográfus, Frenák Pál álmodta újra színpadra az éppen 100 éve bemutatott Fából faragott királyfit a pesti Operában. A Bartók-mű jubileumi bemutatójára olyan színpadot képzelt el, aminek az egyik oldala majd három és fél méter magasan van. Ezen a ferde felületen kell a balettművészeknek táncolni.

 

Cinthya Dictator a tinik példaképe?

Talán már nem is emlékszünk, mikor és hol tűnt fel az extrém lány! Már akkor sokan felfigyeltek a nem mindennapi lányra, mikor az X-Faktort reklámozó egyik kisfilmben szerepelt. Cinthya öntörvényű és extrém művészetével azt szerette volna megmutatni, avagy tanítani, hogy mindenki merje magát elfogadni, úgy, ahogy van.

LÁTVÁNYOS: így táncolnak a rúdsport szerelmesei

Elképesztő izomzat, lélegzetelállító trükkök, lenyűgöző előadások és némi erotika jellemezte a vasárnap estét az egyik budapesti klubban. A Pole Theatre Hungary-n a nézők örökre szóló élménnyel gazdagodhattak - a rúdsport szerelmesei alaposan kitettek magukért, hogy megmutassák – ebben a sportágban bizony ők a legjobbak.

Rúdtánc bajnok a Reggeliben!


szerző:
2017.05.11. 07:26
Rúdtánc bajnok a Reggeliben!

Holoda Péter, a Frenák Pál társulat tagja, végül a rúdtáncnál kötött ki. A táncművész négyszeres magyar bajnok, februárban ezüstérmes lett a PoleArt nemzetközi rúdversenyen a férfi elit kategóriában, most pedig megnyerte Art kategóriában a Pole Theatre Hungary versenyt, melynek egyben abszolút győztese is lett, így kvalifikálta magát az októberi Pole Theatre World-re. A táncos Annáékat is elkápráztatta bemutatójával!

 

#Beszélő: Cinthya Dictator szerint ByeAlex egy csődör!

A fiatal lány beszélt a művészetéről, arról, hogy miért tartja ByeAlex-et a múzsájának, de mesélt jövőbeni terveiről, amiben természetesen nagy szerepe van szerelmének, Varga Viktornak is, akivel újabb közös projektre készülnek!

Két titkáról is lerántotta a leplet a Konyhafőnök VIP Séfje!

Kevesen tudják, de Sárközi Ákos különös szenvedélynek hódol, ami szerinte nem is áll olyan messze a szakmájától, de nemcsak ezt, hanem azt is elárulta, honnan ered ez a hihetetlen érdeklődés!

Nézzük, milyen ételeket alkotott Sárközi Ákos az elődöntők alatt!

A Séf mindig képes meglepetést okozni, hiszen a Konyhafőnök VIP alatt is megannyi ételkölteményt mutatott a versenyzőknek, amitől mindig leesett a hírességek, sőt zsűritársai álla is. Most összegyűjtöttük a zseniális receptjeit!

Sárközi Ákos bemutatta, hogy a gasztronómia is művészet!

A Konyhafőnök és a Borkonyha séfje egy különleges felkérést kapott: a Nemzeti Galériában mesélt egy kicsit a gasztronómia és a kortárs művészetek párhuzamáról. Persze, nemcsak szavakkal, de egy hihetetlen performansszal is sikerült lenyűgöznie a látogatókat! A Michelin-csillagos séf megmutatta, milyen kreatív folyamat is a tálalás!

Budapesten Maurer Dóra képei

Nagysikerű londoni kiállítása óta először mutatta be munkáit Budapesten Maurer Dóra. A Vintázs Galériában a múlt század hetvenes éveiből származó nyomtatott grafikák mellett, idei új, színes festett alkotásai is láthatók. Maurer Dóra az egyik legsikeresebb Magyarországon élő magyar művész. Művei az elmúlt években a világ legnagyobb múzeumaiba is bekerültek.

Portré 2017-01-22


szerző:
2017.01.23. 00:15
Bármibe fog, végül nevettet!

Galla Miklós újabban a festészet foglalkoztatja, de még ebben a műfajban is vicces maradt. Riportunkban az angol humorról, és persze Laár Andrásról is kérdeztük.

Megfejtettük! – Ezért népszerűek egyes videoklipek!

Pont egy évvel ezelőtt megszületett a 2015-ös év magyar nézettségi toplistája a legnépszerűbb videó megosztó portál kattintásai alapján. Készültek színvonalas videoklipek, születtek remek paródiák, de vírusvideókból sem volt hiány. Nézzük vissza újra, min mulatott a magyar a két évvel ezelőtti esztendőben.

Virág Judit piacvezető galériája

Virág Judit műkereskedő és művészettörténész, galériatulajdonos, igazságügyi festményszakértő, három lány anyukája. Nem véletlenül tévedt erre a pályára, az édesanyja minden kiállításra magával cipelte egészen kislány korától. Judit elkezdett árveréseket rendezni Magyarországon. Ez már közös vállalkozás volt a férjével, Törő Istvánnal, akivel együtt hozták létre 1997-ben a galériát, mely leginkább 19. és 20. századi magyar festmények és Zsolnay kerámiák bemutatására, forgalmazására épül, de a kortárs művészet is egyre inkább a profil része.

XXI. század 2016-12-13


szerző:
2016.12.13. 22:40
Putyin kioktatta a művészeket

Veszélyes a művészi szabadság - állítja Putyin elnök, aki panaszkodó orosz művészekkel egyeztetett. Az orosz államfő példaként említette: a francia szatírikus lap, a Charlie Hebdo tragikus esetét Aztán közölte: nem tehet semmit azért a rendezőért, akit bebörtönöztek, miután filmet készített az Oroszországhoz csatolt Krímről. Hiszen - mint mondta- független bíróság ítélte el.

Vigyázat túl szexi! – Ádám aktfotózást is vállal?

Úgy tűnik, Ádám megfogadta Zsófi tanácsát, minden jól fizető melót elvállal, és lassan sorban is állnak nála a fotózkodni vágyó modellek. Az egyik alkalommal viszont olyan kínos helyzetbe került, amiről álmodni sem mert volna.

Story Extra 2016-11-09


szerző:
2016.11.09. 16:55
Az utolsó vacsora újra látható

A csúcstechnika tette lehetővé, hogy újra látható "Az utolsó vacsora" című festmény, Giorgio Vasari itáliai, reneszánsz művész alkotása. A híres kép, ami az 1966-os firenzei áradás idején csaknem két napig állt a hat méter mély vízben és sárban, menthetetlennek tűnt az akkori műszaki színvonalon. Fél évszázad telt el, mire restaurálni tudták.

BeleValó Extra: Gáspár Győző átadta remekművét a győztesnek

Jose Armando, alias Gáspár Győző a BeleValóVilág adásában festett egy remekművet, azonban a művész nem tartotta meg a festményét, hanem felajánlotta annak a szerencsés embernek, aki a legfrappánsabb négysoros versikét tárja a művész úr elé. Győző döntött, Kócs László pedig költeményével nemcsak a festményt, de egy kis népszerűséget is nyert! Az RTL online ott volt az ünnepélyes átadáson, és végig forgatta a nagy találkozást! Gratulálunk a nyertesnek!

Itt a módszer, amivel bárki megtanulhat rajzolni!

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével, manapság már bárki alkothat mesterművet. Ám a sikerélményen kívül számos más hatása is van ennek a technikának, amiért érdemes belevágni.

Harc és kötélen lógó táncosok

A plafonról, köteleken lógó táncos, harcművészeti elemek – ezek is részei Frenák Pál új darabjának. A kortárs táncmű az életünket átjáró örök harcot mutatja be. A koreográfia nemcsak a nézőkre van nagy hatással: a táncosok olykor ütköznek és egymásnak csapódnak a színpadon.

Tóth Gabi most épp mit varratott magára?!

Két évvel ezelőtt az énekesnőt a Reflektor kamerái kapták lencsevégre. Az X-Faktor zsűrijének egy szem női tagja épp egy tetoválószékben ücsörgött és mosolyogva válaszolt minden egyes kérdésre, miközben alkarján készült a mestermű.

Puskás Peti: „Nagyon örültünk a lehetőségnek” – Comet dal! VIDEÓ!

A 15. Comet díjátadó gála az év egyik legnagyobb eseménye és bulija lesz, melyre a The Biebers szerezte a főcímdalt. A fiúk stúdiójában jártunk, és megtudtunk tőlük, hogyan született meg az új szerzemény. 

„Nemnövekedés” konferenciát tartottak

Nemnövekedés konferenciát tartottak Budapesten. Több százan vettek részt az előadásokon, melyek többségükben arról szóltak, hogy vásároljunk kevesebbet és szánjunk több időt a művészetekre, a kultúrára, a családunkra és a szomszédainkra. A GDP helyett pedig inkább boldogságindex-szel mérjük a társadalom jólétét.

Vigyázat: Meztelenkedős hírességek

A szakemberek szerint, ha egy nő vetkőzik, azzal úgy nincs semmi gond, viszont, ha egy féri sztár pucér képét látjuk, az kicsit kiveri a biztosítékot. Négy évvel ezelőtt a Híradó számba vette azokat a hírességeket, akik nem féltek megválni ruháiktól, sőt egyszerűen élvezték a nem mindennapi pillanatot.

Ettől még ÉNB Kristóf is óvja a tetoválni vágyókat – VIDEÓ!

A szerelem vak, mondják. Bizony, abban a csodás állapotban az ember hajlamos megőrülni, és olyan eszement tetteket véghezvinni, melyeket később jól meg is bán. Vigyázat, cikis sztáros tetkók jönnek!

Börtönből a színpadra


szerző:
2016.08.19. 19:20
Börtönből a színpadra

Nemcsak a Wiskis, hanem riportunk egyik szereplője, Zsolt életéből is filmet lehetne forgatni. A férfi tíz évet kapott bankrablásért, azt mondja szerelme gyógykezelésére akarta összeszedni a pénzt, és egyszerűen nem látott más utat.

Az igazi underground művészet!

Joseph Gordon-Levitt szó szerint értelmezte a meghatározást: a földfelszín alatt, egy metróállomáson állított fel teljes dobfelszerelést és adta át magát a zenélésnek. A színész imád zenélni, és szeretné, ha sokan követnék példáját: Egy olyan projektet indított, amiben minden zenészt és táncost arra buzdít, hogy szokatlan helyen gyakorolja művészetét.

Vízben úszó biliárdgolyók a Dunán

Hatalmas, vízen úszó biliárdgolyók tűntek fel néhány napja a Dunában Szentendrénél. A különleges látvány egy térinstalláció, amelyet már évek óta szeretne megvalósítani Vincze Ottó képzőművész. Ez is része annak a kortárs képzőművészeti fesztiválnak, amelyet először rendeznek meg a városban.

Falusi Mariann nem bánja, hogy nem lett anya

Az énekesnő ezen a napon, pont egy évvel ezelőtt az RTL Klub reggeli műsorának volt az egyik kedves vendége. Mariann, a tőle megszokott módom, határtalan vidámsággal és szeretettel mesélt a rajongóirkól, Györgyiről és arról, miért nem bánja, hogy végül mégsem lett édesanya.

ZENE, ZENE, ZENE: Világhírű, dob és didzseridu művész

Vízcsöveket a szájba, és már indulhat is a közös zenélés. Yogev Haruvi világhírű, dob és didzseridu művész egy dobtáborban mutatta meg, hogyan is kell megszólaltatni ezt a különleges hangszert.

Képek ételekből


2016.06.18. 18:43
Képek ételekből

Ételekből készít portrékat egy kolumbiai festő. Például lisztet éppúgy használ, mint tojást vagy banánt. Ennek persze az a következménye, hogy a portréi sokáig nem maradnak meg. Mindegyik a lefolyóban vagy a szemétben végzi.

 

Ételből fest portrékat


szerző:
2016.06.17. 15:48
Ételből fest portrékat

A kolumbiai Santander művésze saját bevallása szerint előbb kezdett el festeni, mint hogy megtanult volna írni és olvasni. Mivel sosem járt festészeti iskolákba, hanem saját magát képezte, ezért folyamatosan keresi az újdonságokat. Így kezdett ételből festeni.

Lekvárból és mogyorókrémből készít képeket

A kolumbiai Santander művésze saját bevallása szerint előbb kezdett el festeni, mint hogy megtanult volna írni és olvasni. Mivel sosem járt festészeti iskolákba, hanem saját magát képezte, ezért folyamatosan keresi az újdonságokat.

A vadászles trubadúrja újra komponál

Ki tudná feledni, mikor Gábor legutóbb a vadászlesen engedte ki a hangját? Az újabb szívhez szóló etűd most ezúton megtekinthető mindannyiunk legnagyobb örömére!

Íme a Titanic zenéje egy darab sült kolbászon előadva

A muzsika lírai hangjai ismét betöltötték a Farmot Gábor jóvoltából, aki magában énekelgetett, miközben várta, hogy a frissen sült kolbásza meghűljön. 

Vajon mikor ír Gábor musicalt a Farmról?

Az aranytorkú Farmer ismét saját költésű dalba foglalta a Fam mindennapjait, azonban ezúttal a szépségek mellett már a kőkemény taktikázás is megjelent a szövegben. Ha így halad, lassan egész estés mű is kerekedhet a dalcsokorból!

A Farm bemutatja: íme Gábor első videóklipje!

A daloskedvű Farmer a konyhában gyújtott rá egy újabb nótafolyamra, ezúttal magyar slágerek kerültek terítékre. Gábort annyira magával ragadták a fátyolos érzelmek, hogy véletlen még a tökéletes koreográfiát is megtalálta az énekléshez: a szemerkélő esőben, melankólikusan bámult ki az ablakon, a látvány pedig még profi klipnek is beillene.

Fókusz Plusz 2016-05-14


szerző:
2016.05.14. 18:55
Ameddig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek - a Farmon is!

Attila a kamra magányában megmutatta, hogy a vajköpülés bizony az igazán acélos emberek sportja is. Ha így folytatja, jobb karban lassan eléri Popeye szintjét is!

Ki mondta, hogy a vajköpülés nem rákendroll?!

Attila megmutatja, hogyan kell ezt a vajgyártás dolgot menőn csinálni!

Így néz ki a Farm csupa e-betűvel elmesélve

Ahogy VV Dennisnél láthattuk, a hosszú bezártság bárkiból előhozza a rejtett poétát. Ez történt Diával is, akit a rajzolás után most a lírai múzsa csókolta homlokon.

Művészet a Farmon!


szerző:
2016.04.29. 15:20
Művészet a Farmon!

Dia az eszrepentében feketeöves Dóri segítségével rímekbe foglalta lakótársainak tulajdonságait. A végeredményt fel is olvasta a többieknek.

Sokkoló képek az anorexiás Angelina Jolie-ról – csak erős idegzetűeknek!

Közhely ide, vagy oda, az anorexiáról beszélnünk kell. A szavak helyett most viszont meséljenek a fotók, melyek olyan durvára sikeredtek, hogy hatásuk alól nem fogsz szabadulni egykönnyen. Garantáljuk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való