KERESÉS search-close

mélyinterjú

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "mélyinterjú"

Oláh Ibolya: Vége a rémálomnak!

Akár egy fényesen ragyogó üstökös, szinte berobbant közénk, a reflektorok fényében azonban úgy tűnt, teljesen elég. Oláh Ibolyából szerencsére nem lett hullócsillag, szinte himnusszá lett dal és filmszerep is fűződik nevéhez. Tizenhat nevelőotthon és négy nevelőszülő után nem csoda, hogy nem bízott a világban, amit tehetségével mégis képes szebbé tenni.

OLÁH IBOLYA: Nagyon nehéz klassz dolgokat csinálni, ha folyton beléd rúgnak

Végre megtörte a csendet. Azt mondja, sosem tűnt el igazán, csak magánéletét védte a nyilvánosság elől. De mivel tudja, hogy akik szeretik, kíváncsiak arra is, hogy miként telnek a hétköznapjai, most az egyszer kivételt tett. Megbízott bennünk,  és beengedett minket abba a világba, ahová csak nagyon kevesen léphetnek be.

Ki is valójában Fábry Sándor?

A legbotrányosabb és legveszélyesebb adások - Fókuszban a Fábry show tizenhárom éves történetének legemlékezetesebb pillanatai, és a showman első igazán mély interjúja. A showman a Fókusznak adott interjúban arról is mesél, amiről eddig még soha.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való