KERESÉS search-close

második helyezett

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "második helyezett"

Forási Ákos nem tudta felfogni Sárközi Ákos ajánlatát

Az eredményhirdetés után Ákos még nehezen találta a szavakat, hogy hogyan is érzi magát. Arra is aludnia kell egy hetet, hogy felfogja, mekkora esélyt kapott Sárközi Ákostól.

Vajon mit fog találni VV Hunor, ha visszanézi a ValóVilág9 adásait?

A VV9 ezüstérmese azt hitte, hogy ő kapta a legkevesebb szavazatot, amikor először megnézhették a százalékokat. Nézd meg, miket mondott még Hunor első interjújában a Finálé végén!

Ő a világ második legszebb lánya!

A Tápióbicskéről indult lány körültekintően készült a világversenyre. A rengeteg edzés mellett még egy szakértőt is beszerzett a szépségversenyek egyik Mekkájának számító Venezuelából, aki nemcsak a tökéletes mozgást, de testbeszédet is tanított neki, meg például azt, hogyan válaszoljon a legkényesebb kérdésekre, amilyen például a menekülthelyzet. A fiatal lány pedig elnyerte méltó jutalmát pontosan három évvel ezelőtt.

Vivien végig reménykedett

Bízott benne, hogy ő lehet a ValóVilágok történetének első női győztese, ám egyáltalán nem sajnálja, hogy Soma nyerte a játékot. Vivi semmit sem csinálna másképp, nem bánt meg semmit, tudja, hogy még sok lehetőség vár rá, és a csillámpónit azért is megveszi magának.

Így búcsúzunk a játék második farmerétől!

A négylábú társával érkezőt játékos 10 héten át küzdött a 20 millió forintért, ám a nézők szavazatai alapján az ezüst érem lett az övé. Gratulálunk a második helyhez!
 

 Magyar lány lett a világ második legszebbje

Csak három órát aludt az éjjel, a szépségverseny után pedig első dolga volt, hogy egyen egy jót - ezt mondta Híradónknak Kulcsár Edina, aki második helyezett lett az idei Miss World-ön.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való