KERESÉS search-close

málta

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "málta"

Tragikusan végződött máltai nyaralás változtatta meg a család életét

Angéla fiát 2016-ban egy máltai nyaralás során vesztette el, azután beteg férjét kellett ápolnia, aki nem tudta legyőzni a rákot. A lajosmizsei asszony most két fiával akar új életet kezdeni Németországban. Az asszony nem fél a változástól, azt mondja: "Megtanultam azt, hogy el kell engedni dolgokat. Jövünk, megyünk, nyomot hagyunk emberekben, helyeken, és aztán távozunk.”

Bocsánatot kért Málta a letartóztatásért

Hivatalosan is bocsánatot kért Málta attól a magyar állampolgárságú fekete férfitól, akit rasszista támadás ért szerdán egy máltai buszpályaudvaron. Jack Daboma a jegyre váró embereket próbálta meg sorba rendezni a pénztárnál. Ekkor egy nő leköpte, kétszer megütötte, és azt üvöltötte: "Menj vissza az országodba!". A rendőrök erre nem a verekedő nőt, hanem a magyar férfit tartóztatták le.

Előzetes: Bocsánatot kértek a fekete férfitól

Hivatalosan bocsánatot kért Málta attól a magyar származású fekete férfitól, akit letartóztattak, miután egy nő rasszista indítékkal leköpte és megütötte egy vallettai buszpályaudvaron, miközben az embereket próbálta sorba rendezni a jegypénztárnál. További részletek este 6-kor az RTL Híradóban.

Nincs pénzük anyjuk hazaszállítására

Tamara négy testvérével együtt nagymamájánál lakik. Szerdán mondták meg neki a máltaiak, hogy hazahozhatják édesanyja holttestét.

Fókusz 12-12-11


szerző:
2012.12.11. 20:55
Fókusz 12-12-11

Fókusz: Váltania kellett! - Hazakísértük Szabó Dávidot, aki rácsodálkozott a világra és a téli gumikra is jutott ideje. Hátborzongató történet - Megszólal annak az asszonynak a lánya, akit a közelmúltban az élettársa késelt meg Máltán. Legnépszerűbbek - Csobot Adélra, VV Verára és a Gangnam style-ra kerestek rá a legtöbbször a magyar netezők.

Megszólalt a Máltán meggyilkolt asszony lánya

Gajda Yvett utolsó képei négy nappal a gyilkosság előtt készültek. Jókedvű volt, tele tervekkel. Lánya most először állt ki a nyilvánosság elé, mert nem szeretné, ha édesanyja emlékét tévedésekkel és félremagyarázásokkal csúfítanák el.

Fókusz 12-11-28


szerző:
2012.11.28. 20:55
Fókusz 12-11-28

Fókusz: Családi tragédia - Az öt gyermekes anyukát Máltán gyilkolták meg. Ivett korábban Benkő Dániel feleségkereső műsorában szerepelt. Zámbó Krisztián elhagyta az X-Faktort, átértékelte az életét és válaszolt a legrázósabb kérdésekre is. Kiszel Tünde szerint Puzsér megalázta, ezért most ő mondja meg a magáét. Beszól és üzen is a kritikusnak!

Benkő Dániel gyászol


szerző:
2012.11.28. 19:00
Benkő Dániel gyászol

Gyilkosság áldozata lett Benkő Dániel egykori feleségjelöltje Yvett, aki egy ideje Máltán próbált szerencsét takarítóként. A gyanú szerint élettársa végzett vele, két gyermekük jelenlétében.

Fókusz 12-07-27


szerző:
2012.07.27. 20:05
Fókusz 12-07-27

Fókusz: Azok a boldog szép napok - Mit jelentenek Ferónak a ’80-as évek, a Boney M. vagy Rick Astley? Máltai rejtély - A kinti magyarok félnek egyedül az utcára menni. Van-e fejlemény az eltűnt lány ügyében? Giga-szárnyas - 500 milliárd forintba kerül az a hatalmas katonai gép, amelyet csak a Fókusz stábja próbálhatott ki.

Az eltűnt lány rejtélyes üzenete

Egy 18 éves magyar lány, aki saját állítása szerint élete legjobb nyarát élte kint Máltán, ám néhány napja, egyszer csak eltűnt. Csütörtökön azonban egy rejtélyes üzenetet kapott Ágnes nagynénje, mely szerint a lány jól van.

Líbiai vadászgépek menekültek Máltára

A legmagasabb szintű készültség van az olasz katonai bázisokon és jelentős számú helikoptert vezényeltek az ország déli részére.

„Hitler-bajuszt” rajzoltak a pápának

A pápa képmásáról készült plakátokra a vandálok azt is ráfirkantották: pedofil.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való