KERESÉS search-close

lopás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lopás"

Az áramot és a gázt is lophatta éveken keresztül az egyik pécsi sportcentrum tulajdonosa

Éveken át lopta az áramot és a földgázt a gyanú szerint az egyik pécsi sportcentrum tulajdonosa. A nyomozás adatai alapján 14 év alatt csaknem 117 millió forint kárt okozott a szolgáltatónak. Kiiktatta a mérőket, és csak leolvasás előtt kapcsolta azokat vissza. Ha vádat emelnek ellene, és a bíróság is bűnösnek találja, akár 12 év börtönt is kaphat.

Éveken át lopott ugyanazzal a módszerrel a férfi

Pénzt akart váltani, de addig cserélgette a címleteket, mig többet vitt el, mint amennyivel bement az üzletbe. Éveken át lopott ezzel a módszerrel egy román férfi, országszerte 15 üzletben és postán lépett akcióba, több mint 800 ezer forintot szerzett. Egyik lopását kamera is rögzítette. Kedden ítélték el Debrecenben, 3 év próbaidőt kapott.

Videón az iskolai tolvaj


szerző:
2019.06.22. 18:09
Videón az iskolai tolvaj

A rendőrök nyilvánosságra hozták annak a férfinak a képét, aki a gyanú szerint pár nappal ezelőtt telefonokat és pénzt lopott az éppen évzárón lévő gyerekektől a budapesti Németh László Gimnáziumban. A tolvaj a nyitott osztálytermekbe ment be, a diákok pedig csak az ünnepség után vették észre, hogy mi történt. Azóta kiderült, egy másik budapesti iskolából is loptak az évzáró alatt.

 

Évzáró alatt loptak mobilokat

Évzáró alatt lopták el a diákok értékeit a Budapesti Németh László Gimnáziumban. A kedd esti ünnepség után többen arra mentek vissza a tantermükbe, hogy felforgatták a holmijukat. Majdnem 30 telefon és több százezer forint készpénz tűnt el. A rendőrség nyomozást indított.

Mégse Bella rabolta ki Kareszt?

Karesz számonkérte Bellán az ellopott pénzét...

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin Laurának: „Beteg ember vagy, a saját családodnak hazudsz…”

Evelin megpróbált kibékülni Laurával, aki azonban csúnyán kitolt vele…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Laura bolti lopást varrt Evelin nyakába

Szilvi ráakart ijeszteni Gyulára. Evelint mardosta a bűntudata. Orsi ékszert talált André szobájában.

Szórták a lopott pénzt, lebuktak

A gyanú szerint 3 tinédzser lány egy ismerősük házából ellopott csaknem 5 millió forintot, majd költekezésbe kezdtek. Több millió forintot költhettek el a lopott pénzből kevesebb mint 24 óra alatt - ezért buktak le.

Több mint egymillió forint értékű parfümöt lopkodott össze egy tolvaj

A tolvaj több üzletet is kifosztott Debrecenben, majd információink szerint az utcán árulta az illatszereket. Tavaly óta keresték, múlt héten fogták el a rendőrök. A lopással egy 24 éves román férfit gyanúsít a rendőrség. Híradónk megszerezte az egyik üzlet biztonsági kameráink a felvételét.

VIDEÓN A TOLVAJ: Egymillió forint értékű parfümöt vitt el

Több mint egymillió forint értékű parfümöt lopott el egy tolvaj. Sorra fosztogatta az üzleteket Debrecenben, majd információink szerint a zsákmányt az utcán árulta. A felvételen látszólag nyugodtan mozog a tolvaj. A legutolsó akciójánál mégis mellényúlt. Míg egy laza mozdulattal eltűntette a kiszemelt üvegcsét, véletlenül levert egy másikat. Ezt valószínűleg többen is meghallhatták. Mert ezután gyorsan elpakolta a zsákmányt és a kijárat felé sietett, majd a lopott parfümökkel együtt eltűnt. A 24 éves román férfit végül múlt hét pénteken vették őrizetbe a rendőrök.

TRÜKKÖS: autómosás közben lopott a taxistól

Burleszk az autómosóban: guggolva bujkált, így játszotta ki a kocsiját mosó taxist egy tolvaj Budapesten. A különös esetet biztonsági kamera rögzítette. A tolvajt az sem zavarta, hogy közben lelocsolja őt a sofőr – türelmesen megvárta, amíg ki tudja nyitni a vezetőoldali ajtót. Az ülés mellett lévő pénztárcát vitte el és az iratokat. A taxis semmit nem vett észre.

Lopott lakóautóval száguldozott, ölében két kutyájával

Lakóautóval menekült a rendőrök elől egy nő Los Angeles külvárosában. A 40 éves asszony feltehetően ittasan ellopta a járművet, és ölében két kutyájával száguldott az utcákon. Több autóval ütközött és fáknak is nekiment, mielőtt megállt és elfogták.

Egy óra alatt több mint 70 könyvet lopott el három testvér

Egy óra alatt több mint 70 könyvet lopott el három testvér egy budapesti könyvesboltból. A két nő összekészítette a kiszemelt könyveket, majd bátyjuk egy speciálisan bélelt táskába tette azokat, így nem jelzett az üzlet riasztója. A társaság azonban lebukott, a nyomozók elfogták őket, autójukban megtalálták a csaknem 200 ezer forintot érő könyveket. A bíróság a napokban mindhármukat gyorsított eljárásban ítélte el.
A biztonsági kamera felvételét ide kattintva nézheti meg.

KÖNYVTOLVAJOK: Egy speciálisan bélelt táskában hozták ki az üzletből a könyveket

Egy óra alatt több mint 70 könyvet lopott el három testvér egy budapesti könyvesboltból. A két nő összekészítette a kiszemelt könyveket, majd bátyjuk egy speciálisan bélelt táskába tette azokat, így nem jelzett az üzlet riasztója.

Fél év alatt hatszor lopott meg betegeket a kórházban

Elfogták a rendőrök az asszonyt, aki a gyanú szerint az elmúlt fél évben hatszor emelte el az orvosra várók pénztárcáját a nyíregyházi kórházban. Csak nőket szemelt ki áldozatul, azt mondta, azért, mert el tudott vegyülni köztük. A rendőrök azonban elfogták, szabadlábon védekezhet.

Korábban buszt, most teherautót lopott

Részegen ellopott egy kisteherautót, majd fának ütközött vele egy ceglédi férfi múlt pénteken. Kiderült: februárban Kecskeméten szintén ittasan feltört több buszt és az egyiket be is akarta indítani. Akkor is elfogták, de nem tartóztatták le, csupán arra kötelezték, hogy lakhelyét nem hagyhatja el. Hétfőn viszont a bíróság másfél év börtönt szabott ki rá.

Fénysorompóról lopta az áramot, hogy a telefonját töltse

A fénysorompóról lopta az áramot! Több év börtönre ítélhetik azt a férfit, aki a Somogy megyei Felsőmocsoládnál csapolta meg a MÁV vezetékét csak azért, hogy töltse a telefonját. Az buktatta le a héten, hogy egy idő után leállt a fénysorompó, mert a szakember szerint az amatőr áramtolvaj rosszul köthette össze a vezetékeket.

Lopás közben bukott le két férfi egy győri építkezésnél

A két férfi csaknem l  millió forint értékű, padlófűtéshez használt csöveket vitt el még szerdán. Az épp arra járőröző rendőröknek azonban gyanúsak lettek a kötegeket cipelő férfiak. Igazoltatni akarták őket, de a tolvajok futásnak eredtek.

Néhány nap alatt 11 bűncselekményt követett el

Betörés, lopás, kifosztás, testi sértés rövid időn belül - összesen tizenegy bűncselekményt követett el néhány nap alatt egy 19 éves fiatal Kazincbarcikán. Hétvégi házakba tört be, ahonnan vitt, amit tudott. Egy alkalommal az utcán támadt rá valakire, akinek a mobiltelefonjait vette el.

Bohózatba illő betörés egy budapesti üzletben

Leejtette, később pedig még rá is lépett arra a számítógépre, amit ellopott. A férfi betörte és felfeszítette az egyik ablakot, majd egy több százezer forintot érő számítógépet és sportórákat vitt el. Az üzlet szerint az órák nem igaziak, a gép pedig – mivel rálépett – nem működik, így gyakorlatilag semmire sem megy az ellopott holmikkal.

Adománynak szánt ruhákat loptak Nyíregyházán

Ruhagyűjtő konténerből loptak - videóra vették a tolvajokat Nyíregyházán. A levadászva.hu internetes oldalra töltötték fel azt a felvételt, amin látszik, hogy fiatalok ruhákat gyűjtenek, de nem másoknak. Feltehetően maguknak válogattak az adománynak szánt holmik között. Egyikük a szűk résen át bemászott a konténerbe, onnan adogatta ki társának a ruhákat. Az ott élők szerint rendszeresen fosztogatják az adománygyűjtő konténereket.

Vitya ellopta az apja autóját

Diáék bosszút álltak Vitya apján…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Niki Evelinnek: „Vállald fel az érzéseid!”

Dávid randira hívta Evelint. Dia segített kicselezni Vitya apját. Bori meglepetés randikat szervezett Orsinak.

Buli után lopta el a csuklós buszt a három részeg lány Sándorfalván

Buli után buszt loptak - részegen kötött el egy csuklósbuszt három lány a sándorfalvi állomásról két hete. Az esetről először a Délmagyarország számolt be. A lap információja szerint a busszal bejárták a környező tanyavilágot és Szegedre is elmentek, hogy ott cigit vegyenek. A buszozás közben videót is készítettek. Időközben a rendőrök is tudomást szereztek a lopásról, és elfogták a lányokat.

Alkatrésznek lopták az autókat

A Balaton környékéről lopott drága autókat két férfi, majd a kocsikat Budapesten darabokra szedték, az alkatrészeket pedig eladták. A terrorelhárítók hétfőn épp munka közben érték tetten őket.

Egy bölcsőde előtt törtek fel autókat Budapesten

Egy bölcsőde előtt törtek fel autókat Budapesten. Fél év alatt két anya is pórul járt. Az egyik Gellért hegyi utcában táskákat, telefont, és készpénzt is zsákmányoltak a bűnözők. A rendőrök azt tanácsolják, hogy egy pillanatra se hagyjon senki értékeket az autókban. Azokra a helyekre, ahol rövid idő alatt több autót is feltörnek, térfigyelő kamerák felszerelését javasolják. Az önkormányzatnál megkeresésünkre azt írták, mostantól a közterület-felügyelők sűrűbben járnak az érintett utcák felé.

Ápolónő lopta a betegek pénzét éjjelente

Tavaly szeptemberben bukott le, miután saját kollégái állítottak neki csapdát. Nem tagadott, a rendőröknek beismerte, hogy két másik beteg pénzét is ő vette el. Most kifosztás miatt emeltek vádat ellene.

Lili meglopta a saját anyját

Miután Júlia nem volt hajlandó pénzt adni Lilinek, a lány meglopta őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamás Szofinak: „A t***m tele van az álmaiddal…”

Tamás kényelmetlenül érezte magát a fodrászat megnyitója miatt. Adri randira ment Márkkal. Mesiéknek pénzre volt szüksége.

VIGYÁZAT: már így is lopnak!


szerző:
2019.04.07. 20:03
VIGYÁZAT: már így is lopnak!

Ál-vízvezeték szerelők loptak el kétmillió forintnyi ékszert egy idős asszonytól Budapesten.

 

Csalás miatt körözték, de több lopott holmit is találtak nála a házkutatáskor

Lopással gyanúsítják a gyűjtögetőt, egy 35 éves férfit vettek őrizetbe a rendőrök Debrecenben. Csalás miatt körözték, a házkutatáson azonban kiderült, más miatt is felelnie kell. Otthonában szerszámokat, bicikliket, műszaki cikkeket és több lopott holmit is találtak. Híradónk úgy tudja, a férfi azt mondta, ő csak gyűjtögetett. Szerinte a készlet nagy részét lomtalanításkor találta, a többit rendelte.

Magaslest lopott, kerti házat akart építeni belőle

Gyorsított eljárásában, 40 nap elzárásra ítéltek egy inkei férfit, aki darabokban akart ellopni több magaslest egy Nagyatád környéki vadásztársaság területéről. A vadászok szerint többszázezer forint kárt okozott nekik.

Lagzi Lajcsi kiborult a bíróságon és visszautasította a vádakat

Újra tárgyalják Lagzi Lajcsi ügyét, bírócsere miatt. A lassan két éve húzódó, több tízmilliós lopás vádját továbbra is tagadja. Lajcsira és feleségére még 2015-ben hajnalban törtek rá a nyomozók boldogasszonypusztai birtokukon. A hétfői tárgyaláson, amikor felolvasták a vádiratot a zenész rosszul lett és beszólt az ügyésznek.

Ami elmozdítható, azt el is vitték az V. kerületi lakásból

Betörtek a lakásba, majd néhány hónap alatt mindent elvittek, ami mozdítható volt. Ezzel gyanúsítja a rendőrség azt az öt férfit, akiket a napokban kaptak el az V. kerületi nyomozók. A társaság egy olyan lakásba jutott be, amiben nem laktak, a tulajdonos viszont sok mindent tárolt benne. Szó szerint mindent elvittek, még a polcokat is leszerelték, felcsavarták a szőnyegeket. Az ellopott holmik nagy része megvan.

Gyümölcsfákkal segítette a falut, fát loptak tőle

Hiába látta el az egész falut gyümölcsfákkal, az övéit ellopták. A frissen ültetett csemetéket egyszerűen kirángatták a földből. Egy magyarcsanádi idős férfi háza elől lopták el a fákat. Az értékük ugyan nem nagy, mégis elszomorítja, hogy míg korábban szinte mindenkinek ő adott gyümölcsfát, most meglopták. 

Kozmetikai termékeket loptak munkahelyükről

Több százezer forint értékben lopott kozmetikai termékeket a gyanú szerint munkahelyéről az a két nő, akik ellen a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. A gyanúsítottak később szépségszalonokban dolgozó ismerőseiknek adták el a termékeket a piaci árnál jóval olcsóbban.

Vásárlókat loptak meg a tatabányai tolvajok

Öt nap alatt három vásárlót loptak meg a tatabányai tolvajok. A páros pénztárcákra utazott. Ám akciójukat egy biztonsági kamera rögzítette. Az 54 éves férfit és 59 éves nőt nemrég elkapták és már le is tartóztatták őket.

Kábellopás: 41 borsodi településen nem volt internet

41 borsodi településen nem volt internet, telefon és kábeltévé. Két évvel ezelőtt négy fiatal lopott el 80 méter kábelt Hernádkaknál. A bíróság első fokon ma bűnösnek találta őket. Azért vágták el a kábelt, hogy később eladják, de csalódniuk kellett, mert az úgynevezett optikai kábellel semmit sem tudtak kezdeni.

Autótolvajokon ütöttek rajta a rendőrök

Éppen bontani vitték volna a lopott autót, amikor lecsaptak rájuk a rendőrök. Elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint elloptak egy kocsit a 13. kerületből néhány napja. Pár napig egy másik kerületben pihentették, majd onnan akarták elvinni, hogy szétbontsák.

A padláson bújtak el a pónitolvajok

A padláson bújt el a rendőrök elől a pónilopással gyanúsított két fiatalember, ott fogták el őket a monori rendőrök. Március ötödikén reggel az M0-ás elkerülő úton készült egy fénykép egy kocsi csomagtartójában álldogáló póniról. Kiderült, hogy a kiscsikót kevéssel korábban egy budapesti tanyáról lopták el.

Visszakerült gazdájához az ellopott póni

Az egy hónapos lovat egy autó csomagtartójában fényképezték le kedden az M0-ás autóúton, miután ellopták. A képet a Budapesti Autósok közössége osztotta meg. Rengetegen segítettek és a rendőrök másnap megtalálták a csikót. Gazdája szerint az állat életveszélyben volt, mert még anyatejen él és másfél napig nem evett semmit. A pónikról készült további felvételeket megnézhetik ITT

CUKISÁG: Hazajutott Pötyi, az egy hónapos póniló

Visszakerült gazdájához a kedd hajnalban ellopott póni csikó, Pötyi. Az egy hónapos lovat a lopás után pár órával egy autó csomagtartójában fotózták le az M0-ás autóúton. Az állatot egy dányi család vette meg a tolvajoktól. Pötyit végül gazdája tőlük vitte haza.

Takarítók lopták a laptopokat

Szemeteszsákokban lopták ki a takarítók a laptopokat egy budapesti egyetemről. Egy házaspár a gyanú szerint tavaly december óta vitte haza a számítógépeket a lezárt irodákból, de nem sejtették, hogy azok be vannak kamerázva, így buktak le végül. Hamarosan bíróság elé állnak.

LOPÁS: Szemeteszsákokban lopták az egyetemről a laptopokat

Szemeteszsákokban lopták ki a takarítók a laptopokat egy budapesti egyetemről. Egy házaspár a gyanú szerint tavaly december óta vitte haza a számítógépeket a lezárt irodákból az ELTE Állam- és Jogtudományi karán, de nem sejtették, hogy azok be vannak kamerázva, így buktak le végül. 11 laptopot loptak el, a házkutatáson az V. kerületi rendőrök mindegyiket megtalálták náluk. Hamarosan bíróság elé állnak.

Visszajárt volt munkahelyére lopni

Visszajárt volt munkahelyére lopni - mindent felvettek a biztonsági kamerák. Másfél millió forint értékű műszaki cikket lopott el egy férfi volt munkahelyéről, egy budapesti futárcégtől. Mobiltelefonokat, laptopokat és tableteket vitt el a 15. kerületi telephelyről. Mindig volt társa, kétszer a 16 éves fia tartott vele. Úgy buktak le, hogy észrevette őket a telephely egyik biztonsági őre és azonnal hívta a rendőröket.

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két férfit

Börtönbe küldték a lopott kocsikkal karambolozó két fiatalembert. Tavaly májusban, miután nyugtatót és biofüvet fogyasztottak, elloptak egy kocsit, de a Veszprém megyei Úrkútnál árokba hajtottak. Erről a veol.hu számolt be. Kihallgatásuk után elengedték őket, ekkor újabb kocsit fújtak meg és azzal is balesetet okoztak. Emiatt a sofőrt 1 év 10 hónapra, míg társát másfél év börtönbüntetésre ítélték jogerősen.

 

Kamasz rabolt ki idős embereket Miskolcon

21 bűncselekmény 14 évesen, 3 hét alatt. Hamarosan vádat emelhetnek egy kamaszfiú ellen, aki a gyanú szerint idős embereket rabolt ki tavaly nyáron, Miskolcon. Többször azt használta ki, hogy nem mindenki zárja az ajtót, így több lakásba besurrant, másokat a bejárat előtt fosztott ki. Három hét alatt összesen legalább egymillió forintot zsákmányolt.

Megpróbált ellopni egy buszt, a bíróság hazaengedte

Soha többé nem akar buszra szállni, ezt mondta stábunknak az a férfi, aki szombat hajnalban megpróbált ellopni egy buszt Kecskeméten. Több járművet is feltört, egyet be is indított, de a kézifék kifogott rajta. Az ügyészség kérte, hogy tartóztassák le, de a bíróság hazaengedte. Annak ellenére, hogy férfi büntetett előéletű és csak feltételesen van szabadlábon.

Hogyan lett Repülős Gizi a címlapok tolvajkirálynője?

Repülős Gizi halála is hír lett, beszélnek róla az emberek. Bár igazából senki sem tud róla sokat. Húsz alkalommal, összesen negyven évre ítélték el, de ebből csak tizennyolcat ült le. Tanári diplomája volt, több nyelven beszélt, és valójában ő sem tudta miért is kapta a tolvajnevét.

FRISSÍTÉS: Meghalt Repülős Gizi

Az asszony élete utolsó heteit a budapesti Nyírő Gyula Kórházban töltötte. Arról volt ismert, hogy házakba besurranva kisebb lopásokat követett el. Először 1953-ban állt bíróság előtt, azóta több mint 200 bűncselekményt írtak a számlájára, és összesen 17 évet ült börtönben. Legutóbb 2017 augusztusában, Tatabányán fogták el.

A fürdőszobaablakon mászott be szomszédjához a tolvaj

A fürdőszobaablakon mászott be a tolvaj, most emelt vádat ellene az ügyészség. A férfi szomszédját fosztotta ki a Győr-Moson-Sopron megyei Tápon, amíg tavaly tavasszal Amerikában volt. Az üres lakásban a tolvaj italozott, majd az összes értéket egy bőröndbe pakolta, és egy ablakon távozott. A meglopott szomszéd azt mondta, sokkot kapott, amikor megtudta, mi történt.

 

Ne hagyjanak értéket az autóban!

Kihasználta az alkalmat: ellopta a kocsiban hagyott pénztárcát. A 26 éves tolvajt néhány nappal azután fogta el a rendőrség, hogy feltört egy parkoló autót Győrben. Bár a buksza meglett, a benne lévő pénz már nem. A rendőrség arra figyelmeztet, hogy percekre sem szabad értéket a kocsiban hagyni.

Betegeket fosztott ki egy nő a nyíregyházi kórházban

Alvó és védekezésre képtelen betegeket lopott meg egy tolvaj a vád szerint. A nő nyáron heteken át fosztogatott a nyíregyházi kórházban. Összesen 11 mobiltelefont és csaknem 60 ezer forintot zsákmányolt. Információink szerint azzal védekezett, hogy pénzre volt szüksége, a kórházban fekvő betegek pedig könnyű célpontnak tűntek.

Táncra perdült egy tolvaj - figyelemelterelésből

Táncra perdült az egyik tolvaj - figyelemelterelésből. Még november végén két férfi ment be egy debreceni irodába, ahol egyikük azonnal ropni kezdte és amint minden szempár rá szegeződött, társa ellopta az egyik alkalmazott mobilját - a koreográfiát rögzítette a biztonsági kamera. A produkció után a tolvajok gyorsan menekülőre fogták, de a felvételek alapján, szerdán elkapták őket.

Testkamerával a repülőtéri lopások ellen

Testkamera viselésére kötelezhetik a repülőtéri rakodómunkások egy részét! Emellett a bőröndöket pakoló munkások szigorúbb ellenőrzését javasolták a rendőrök. A budapesti reptéren azután kezdődött fokozott ellenőrzés, hogy év elején egymás után több utas csomagját is kifosztották. A Liszt Ferenc repülőtér üzemeltetője szerint őszre már csökkent a lopások száma.

A ruhatolvaj ismét lecsapott a Villában...

Zsuzsu után most Reni háborodott fel, hiszen a törölközője egyik pillanatról a másikra szinte teljesen köddé vált...

A becsületkönyvtárból loptak

Lopott könyveket halmozott fel valaki egy társasház udvarán. Egy környéken élő vette észre az egyre szaporodó könyvhalmokat, amikről kiderült, hogy a helyi becsületkönyvtárból valók. Hogy pontosan hogyan kerültek oda és mi célból, azt egyelőre nem tudni.

Milán munkahelyi biciklijét ellopták az első napján

Milán pizzafutárnak állt, hogy pénzt szerezhessen, de egyből az első napján kirabolták őt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Boriban és Rolandban ismét felébredtek egymás iránti érzéseik?

Evelint behívták kihallgatásra. Bori bocsánatot kért Rolandtól. Milánnak munkát kellett találnia.

Elvették Bandit, a szarvasborjút

Szarvasborjút nevelt másfél éven át a saját kertjében egy fiatalember a Somogy megyei Ötvöskónyiban. Most azonban elvették tőle, és lopás miatt kell felelnie. Azt mondja: az erdőben magára hagyva találta a legyengült állatot, megsajnálta, ezért hazavitte és a pónik között tartotta. A szarvasborjú most egy vadasparkba került.

Autókerekeket lopott, lebukott

Az 52 éves férfi november közepe óta több Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyei városban is zsákmányolt. Csütörtökön fogták el a rendőrök, akik a lopott kerekek nagy részét visszaadták a tulajdonosoknak. Mivel volt olyan felni, amit a tolvaj az interneten már eladott, a kár több százezer forint is lehet.

Adri és Zsuzsu egymásnak esett!

Zsuzsunak folyamatosan tűnnek el cuccai, most például a ruhája. Zsuzsu gyanúsítottja ezúttal Adri, akin ugyanolyan ruha van. Ugyanolyan, vagy ugyanaz...?

Marci meglopta Tamást, hogy a Bécy-villába költözhessen

Marci megpróbálta lenyűgözni Rolandot azzal, hogy ellopott Tamástól egy csocsó asztalt.

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Tamara Szofinak: „Nekem a barátom ne adjon ultimátumot: felmondok…”

Joe konfrontálódott Ádámmal. Tamara megfeledkezett a fodrászatról. Marci megpróbálta lenyűgözni Rolandot.

Olasz poggyászfosztogatókat buktatott le a magyar rendőrség

A nyomozók csalipénzzel a bőröndjükben szálltak fel a Róma-Budapest járatra. Leszállás után viszont már egy fillérjük sem maradt. Azonnal értesítették az olasz rendőröket, akik végül két poggyászrakodót fogtak el.

9 éven át lopta az áramot a siófoki férfi

Kilenc éven át lopta az áramot a gyanú szerint egy siófoki férfi a családi házában úgy, hogy megkerülte egy vezetékkel a villanyórát. Miután évekig nem engedte a szolgáltató embereit a mérő közelébe, azok gyanút fogtak. Beismerte a lopást a rendőrségen. Büntetést 

Félig elbontották a házát, mire egy hónap után hazatért

Három kisvaszari férfit gyanúsítanak azzal, hogy téglákat, tetőléceket és gerendákat vittek el egy házból. Egy férfi házát félig elbontották, míg távol volt.

Kifigyelték a leendő áldozatokat az autófeltörők

Magyarországon 10 megyében, és még külföldön is lecsaptak azok az autófeltörők, akik a lopássorozatot Balatonfüreden kezdték még júliusban, végül a TEK-kel összehangolva kapták el őket a rendőrök október közepén. Laptopokat, tableteket, mobiltelefonokat, és márkás ruhákat is zsákmányoltak.

Retroautó-tolvajokat fogtak Debrecenben

Néhány napja a darabjaira bontva, az erdő közepén találtak meg egy Trabantot a város közelében. A kocsit a gyanú szerint két férfi lopta el, feltehetően azért, hogy eladják az alkatrészeit. Nehezen boldogultak a bontással, úgy tudjuk még egy szerelőt is hívtak, de az nem ért rá, hogy segítsen nekik. Azóta elfogták az autótolvajokat.

Meglopták a tolvajt is


szerző:
2018.10.26. 18:16
Meglopták a tolvajt is

Saját barátja lopta meg a gyanú szerint azt a pénzszállítót, aki még augusztusban tűnt el több mint 60 millió forinttal Budapesten. Három héttel később fogták el a rendőrök Dunakeszin, de csak körülbelül 40 millió forint került elő. Nemrég újabb férfit gyanúsítottak meg az ügyben.

Elkapták a levideózott tolvajokat

Csavarogni mentek, de nem volt pénzük, ezért úgy döntöttek, lopnak - ezt mondta a rendőröknek az a 14 és 15 éves fiú, akik a gyanú szerint kifosztottak egy kürtőskalácsot árusító bódét Nyíregyházán. Múlt hét szerdán törtek be és ürítették ki a kasszát. Úgy tudjuk, körülbelül 80 ezer forintot zsákmányoltak. A lopott pénzből haza taxiztak, a maradékot pedig elosztották egymás között.

Falból bontották ki a több millió forintnyi eurót rejtő széfet

Egy üresen álló ház falából vésték ki a több millió forintnyi eurót rejtő széfet Marcaliban.

LOPÁS: falból bontották ki a széfet

Egy üresen álló ház falából vésték ki a több millió forintnyi eurót rejtő széfet Marcaliban.

Szundító horgásztársa csónakját lopta el

Alvó horgásztársa félmillió forintot érő gumicsónakját lopta el egy férfi a balatonedericsi strandról. A férfi a horgásztanyáig evezett a csónakon, majd kocsijába tette és elhajtott. Egy biztonsági kamera azonban lebuktatta, néhány órán belül elfogták a rendőrök.

Teherautót, majd pénzt lopott

Lopott egy teherautót és leborította az autómosó pénzváltó automatáját, majd a pénzzel együtt az egész berendezést magával vitte egy 27 éves kecskeméti biztonsági őr.

Sztárok kihágásai


szerző:
2018.09.10. 16:20
Sztárok kihágásai

A sztároknak is meggyűlik a baja időként a hatóságokkal. Mit követett el Paris Hilton, Matthew McConaughey vagy épp Kiss Endi?

A kocsiból lopták el a mentőfelszerelést

Mentőfelszerelést loptak el Debrecenben. A Kelet-Magyarországi Speciális Mentő Egyesület egyik önkéntesének felszerelését vitték el a kocsijából szombat este. A tolvaj két, eszközökkel teli hátizsákot lopott el, aminek értéke körülbelül 200 ezer forint.

Evelin elcsábította, Teó pedig megverte Márkot

Miután Márk lelépett Karola pénzével, Evelin és Teó csapdát állítottak a simlis tolvajnak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk lelépett Karola 20 milliójával

Bori bosszúhadjáratot indított Anna ellen. A klub dolgozói kiakadtak Bécy-re. Evelinék nyélbe ütötték az üzletet Márkkal.

Buszt lopott egy férfi


szerző:
2018.08.28. 18:21
Buszt lopott egy férfi

A tolvaj hétfő éjfélkor törte be az út szélén parkoló autóbusz első ajtajának üvegét, majd bemászott a járműbe. Zsebre rakta a kasszában lévő aprópénzt, majd az ottfelejtett kulccsal el is indította a buszt. Egy közeli településre akart menni vele, de útközben gyanús lett a rendőröknek, akik elfogták. Eljárás indul ellene.

Megtéríti a kárt, ezért megússza

Két hónapon át lopott egy zalaegerszegi iskola felújítására szánt építőanyagból az iskola karbantartója. A lopásért két évet is kaphatott volna, de az ügyészség felfüggesztette az eljárást, mert a tolvaj és a károsult cég megegyezett.

Segítők pénzét lopták el

Adománygyűjtő dobozból lopták el egy pécsi alapítvány pénzét a hétvégén egy fesztiválon. A kórházban ápolt gyermekek felvidításával foglalkozó, önkéntesekkel dolgozó alapítványtól néhány tízezer forintot vettek el, amiből új játékokat szerettek volna venni. A tolvajnak felajánlották, hogy jóvá teheti bűnét, ha önkéntesként beáll hozzájuk dolgozni.

Negyvenezer forintért kellett meghalnia

40.000 forint és egy telefon miatt kellett meghalnia egy hajléktalannak Tatabányán. Július végén rabolták ki a belvárosban, a gyanú szerint egy 19 éves helyi férfi és két társa támadta meg. A 67 éves áldozat menekülni próbált, de a fiatal úgy fejen ütötte, hogy néhány nappal később meghalt a kórházban.

Megtartották a talált pénzt

Egy nap után önként feladták magukat a gyanúsítottak, akik százezer forintot lophattak el még márciusban egy debreceni ATM-ből. A rendőrség szerdán kezdte őket keresni a bankautomata biztonsági felvételei alapján, csütörtök reggel maguktól jelentkeztek.

Földszinti lakásokat fosztogatott

Másfél hónapig fosztogatta a földszinti lakásokat egy férfi Miskolcon, az egyik lakótelepen. Legtöbbször a nyitva hagyott ablakon vagy erkélyajtón mászott be, és mindent vitt, amit talált.

Malacokat és tápot loptak a sertéstelepről

Az állatgondozó portás lophatta el társaival a szanki sertéstelep malacait – pár nap alatt 6 millió forintos kárt okoztak. A hízlalda tulajdonosa azt mondta az RTL Híradónak, hétfőn derült ki a lopás, miután egy szállítás után kevés állat maradt az ólban. Szerinte munkatárasát tolvajtársai zsarolták, ezért tűnhetett el nagyobb mennyiségű táp és malac a telephelyről.

Karesz lopott gyerekkel próbált csajozni

Mikor Mesit megkérte egy barátnője, hogy vigyázzon a gyerekére, Karesz úgy döntött – Mesi tudta nélkül –, inkább ő figyel a babára, hogy gyakorolhassa az apaságot…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili színlelt szüléssel mentette meg a lopással vádolt Danit

Amikor Danit lopással vádolták meg egy üzletben, a véletlenül arra járó Lili szülési fájdalmakat szimulálva mentette ki exét a szorult helyzetből…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Karesznek kellett megvédenie a lopással vádolt Lalit

Szórólapozás közben Lalit megvádolta egy idős néni azzal, hogy ellopta a tárcáját. Lali balszerencséjére néhány kemény alak egyből a néni segítségére sietett…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó lebuktatta Bence titkos kapcsolatát Marci előtt

Teó lebuktatta Bencét és Orsit. Dani visszatért az iskolába. Lali versengeni kezdett Karesszal.

Marci ellopta Tamás jeggyűrűjét

Marci ellopta Tamás gyűrűjét, hogy pénzt szerezzen az apjának egy póker mérkőzésre…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Marci a kocsmába akar költözni Teóhoz

Bence félteni kezdte Marcit. Anna aggódott, hogy Sanya újra erőszakos lesz. Dani idézést kapott az iskolától.

Svéd koronaékszereket loptak

A tolvajok a 16., 17. században élt IX. Károly és felesége, Krisztina királyné felbecsülhetetlen értékű temetkezési koronáit illetve egy országalmát vitték el tegnap ebédidőben.

Nyaralás közben rabolták ki Béres Alexandráékat!

Béres Alexandra elmesélte, hogyan rabolták ki őket, miközben épp nyaraltak...

Szofi Teónak: „Mostantól megszűntem számodra létezni…”

Az esküvő másnapján ismét felbukkanta a rendőrök, Szofi pedig szemtől szembe kérte meg Teót, hogy vallja be, ha ő vitte el a pénzt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Lili Karesznak: „Danival egy család voltunk. Veled nem…”

Karesz eltiltotta Lilit a munkától. Tamara és Joe elhatározták, hogy titokban tartják szerelmüket. Szofira és Tamásra rájárt a rúd.

Baj van a TAO-rendszerrel


szerző:
2018.07.29. 18:44
Baj van a TAO-rendszerrel

A TAO-rendszerrel baj van, azt felül kell vizsgálni. Ezt az Orbán-kormány korábbi kulturális államtitkára, L. Simon László mondta Tusványoson. Korábban azt állította: a kultúrába folyó TAO-pénzek 30 százalékát ellopják.

Jogsija sincs az autótolvajnak

Még jogsija sincs, de két kocsit is elkötött egy 19 éves fiú Debrecenben. Úgy tudjuk, az egyik mélygarázst épp wc-nek használta, amikor észrevette, hogy benne maradt az indítókulcs az egyik kocsiban.

Csúnyán átverte, majd kirabolta

Idős nőtől lopott több tízezer forintot és ékszereket egy csaló Budapesten. A nyugdíjas asszonyt egy piacon szemelte ki magának és azt hazudta neki, hogy ő az unokája, majd a rosszul látó nőt felkísérte a lakásba. Ezután összeszedte a pénzt és azt, amit értékesnek talált, majd elsétált.

Gábor ellopta Laura szexi fotóját?

Evelin és Dalma elkísérték Laurát a régóta várt fotózásra. Mikor hazaértek, Gábor és Lali egyből rávetették magukat képekre, a lányok pedig csak ezután vették észre azt, hogy az egyik fotónak lába kelt…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való