KERESÉS search-close

leváltás

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "leváltás"

Leváltaná az ÁSZ elnökét a DK

A számvevőszék elnökének leváltását kezdeményezi a Demokratikus Koalíció. Szerintük Domokos László politikai megrendelést teljesít azzal, hogy szinte valamennyi ellenzéki pártnál szabálytalanságot állapított meg az ÁSZ. Emiatt milliókat kell visszafizetniük. A pártok mindegyike tagadja, hogy szabályt szegtek. Az Állami Számvevőszék visszautasította a DK vádjait.

Működhet az ellenzék egyesítése?

A sikeres hódmezővásárhelyi, majd a keserves országos választási tapasztalatok alapján és után újabb mozgalom indult azzal a céllal, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon mindenütt egyetlen jelölt álljon szemben a kormánypártok jelöltjével. A név: Mindenki Magyarországa Mozgalom. Mit akarnak, és miben reménykednek az alapítók?

Leváltották Georges Leekenst a magyar válogatott éléről!

Vége a Leekens érának. Az MLSZ tegnap este jelentette be, hogy kirúgta a magyar labdarúgó válogatott szövetségi kapitányát, a 68 éves belga Georges Leekenst. Elképesztő kudarc volt a munkássága. 7 hónap alatt 4 barátságos meccsen vezényelte a válogatottat, amely 3 vereséget szenvedett és mindössze egy döntetlent játszott. Ezért a teljesítményért Leekens a Blikk információi szerint 105 millió forintot kapott.

Nem lepte meg édesapja leváltása

Nem lepte meg - ezt mondta édesapja leváltásáról az RTL Híradónak a Momentum elnöke. Fekete-Győr András édesapja, akit ugyanígy hívnak, az Országos Betétbiztosítási Alapot vezette. A megbízatása 2020-ig tartott volna, de januártól a Magyar Nemzeti Bank egyik főosztályvezetője váltotta.

Fókusz 2017-10-18


szerző:
2017.10.18. 17:20
Leváltanák a BKK vezetőjét

A BKK vezérigazgatójának leváltását követelik ellenzéki pártok, amiért meghurcolták az informatikust és mert továbbra sem hibátlan a havi 25 millió forintba kerülő rendszer. Az online jegyrendszer ma is órákon át nem működött, és a támadások miatt a honlap is elérhetetlen volt napközben. A buszvezetőkkel napközben azt közölték, hogy aki online bérlettel utazik, annak azt nem kell bemutatnia. Azóta ezt az utasítást visszavonták.

Nem kizárt, hogy leváltják Vida Ildikót

A nemzetgazdasági miniszter egy lapinterjúban kijelentette: sérült a bizalom az adóhatósággal szemben, ezért szükség lehet személyi változásokra. Vida Ildikóról tavaly derült ki, hogy korrupció gyanúja miatt kitiltották az Egyesült Államokból.

Leválthatják a honvédelmi minisztert?

Még idén leválthatja a miniszterelnök Hende Csaba honvédelmi minisztert a HVG információi szerint. A lap úgy tudja, a kormányban elégedetlenek a tárca gazdálkodásával.

Korrupció miatt távozik a román főrendőr

Korrupciós botrányok miatt leváltották az országos rendőrfőkapitányt és a közbiztonsági államtitkárt.

Leváltották a Magyar Honvédség több vezetőjét

Tömböl László honvéd vezérkari főnök és Hazuga Károly, a vezérkari főnök helyettesének felmentését kezdeményezték.

Menesztették az ITD-vezért


szerző:
2010.01.11. 21:53
^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való