KERESÉS search-close

letartóztatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "letartóztatás"

Késsel támadt anyja élettársára egy 15 éves sükösdi fiú

Letartóztatta a kecskeméti bíróság azt a 15 éves sükösdi fiút, aki pünkösd vasárnap szívtájékon szúrta anyja élettársát. A férfit újra kellett éleszteni, a kés az egyik verőerét találta el, életmentő műtétet hajtottak végre rajta a kórházban. A fiú beismerte tették, de nem tett vallomást. 

Letartóztatták a pengés támadót

Letartóztatta a bíróság azt a 16 éves taktaharkányi fiút, aki a gyanú szerint múlt szombaton borotvapengével sebesített meg egy 24 éves fiatalembert az arcán, Miskolc sétálóutcáján. Az áldozat hazafelé tartott, amikor hárman belekötöttek. Maradandó sérüléseket szerzett, de már jobban van. A kórházból csütörtökön hazaengedték.

Magas rangú pénzügyőröket tartóztattak le

2 magas rangú pénzügyőrt tartóztattak le, 13 embert pedig bűnügyi felügyelet alá helyezett csütörtökön a debreceni bíróság. A Terrorelhárítási Központ emberei még kedden vettek őrizetbe 16 vámost, akikre munka közben a beregsurányi, barabási és lónyai határátkelőhelyen csaptak le. A gyanú szerint kenőpénzt fogadtak el az Ukrajna felé tartó, áfa-visszaigénylőktől. 

Egymillió dolláros óvadék az R&B énekes ügyében

Egymillió dolláros óvadékért cserében szabadlábon védekezhet R. Kelly. Az R&B énekes ellen tíz rendbeli szexuális zaklatás miatt indítottak eljárást.

 

Letartóztatták R. Kelly-t


szerző:
2019.02.23. 18:21
Letartóztatták R. Kelly-t

Az R&B-énekes ellen tízrendbeli szexuális zaklatás miatt indítottak eljárást. A gyanú szerint Kelly a szexuális zaklatást négy ember - köztük három tizenéves lány - ellen követte el 1998 és 2010 között.

Hoppá! Rendőrök vitték el a Drága örökösök szereplőjét!

A polgármesternél olyasmit találtak a rendőrök, ami büntetőeljárást vont maga után... mi lesz így Ökörapátival és lakosaival?!

90 maffiózót tartóztattak le

90 maffiózót tartóztattak le Olaszországban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban és Dél-Amerikában egy több száz rendőrt mozgósító közös akcióban. A rajtaütés a 2016 óta tartó Pollino névre keresztelt akció csúcspontja volt. 2 millió eurót és rengeteg kábítószert is lefoglaltak, de ez csak töredéke annak, ami átfolyhatott a bűnszervezeten az elmúlt években.

 

Joe után Gábort is előállították a rendőrök

Gábor képtelen volt visszatartani a rendőrökkel szembeni ellenszenvét, amikor házkutatást végeztek a műhelyben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Joe-t Reni miatt tartóztatták le a rendőrök

Barátai aggódtak Joe-ért. Bori provokálni akarta Rolandot. Teó, Marci és Bence közös napot tartottak.

Összevesztek a késelés előtt

A helyiek sem értik, miért szúrhatta le fiát a 76 éves apa még vasárnap Abdán. Ők ugyanis semmi jelét nem látták annak, hogy a családban gondok lennének. Az 51 éves férfit kórházba vitték, de másnap belehalt sérüléseibe. Az apa letartóztatásáról holnap dönthetnek.

Rács mögött marad Bróker Marcsi

A karácsonyt is a rácsok mögött tölti Bróker Marcsi. A 12 milliárd forintos csalással és sikkasztással vádolt karcagi asszony letartóztatását januárig hosszabbította meg a bíróság. Engedély nélkül gyűjtött betéteket és a pénzt magára költötte. Ha elítélik, akár 12 évet is kaphat.

Két erőszakolót is elfogtak

Két nap alatt két letartóztatás szexuális erőszak miatt Borsodban. Különböző helyszíneken két kislányt erőszakoltak meg a gyanú szerint.

Letartóztatták Karolát!


szerző:
2018.03.01. 21:30
Letartóztatták Karolát!

Karola kezére bilincs került, és a rendőrséggel kellett mennie. A Büró tulajdonosa börtönbe kerül?

A teljes adásért kattints IDE!

Gyújtogatás egy takaró miatt

Emberölés kísérletével vádolnak egy hajléktalan férfit, mert tavaly novemberben felgyújtotta azt a bolt mögötti sarkot, ahol aludtak. Egyikük a helyszínen meghalt. A rendőrök még aznap éjjel elkapták, azóta előzetes letartóztatásban van. Úgy tudjuk, azért gyújtotta fel társait, mert azok lehúzták róla a takarót.

Korrupcióval vádolják a herceget

Korrupció vádjával letartóztatták azt a szaúdi herceget, akinek három éve Orbán Viktor személyesen adta át a Magyar Érdemrend középkeresztjét. A miniszterelnök akkor olyan jó embernek nevezte a herceget, akire fel lehet nézni.

 

38 milliós autóval járt Czeglédy

Luxusautót és milliós fizetést kapott Czeglédy Csaba attól a cégtől, amely a gyanú szerint 3 milliárdos kárt okozott azzal, hogy nem fizette az általa foglalkoztatott diákmunkások után a közterheket. A szombathelyi MSZP-s Czeglédy június közepe óta van előzetes letartóztatásban, több száz diák pedig azóta sem kapta meg a májusi fizetését. A Fidesz szerint az MSZP és a Demokratikus Koalíció el akarja tussolni az ügyet, az ellenzéki pártok ezt cáfolták.

Őrizetben a Kígyó szikla mászói

Letartóztattak Kínában három turistát, akik megmászták az ország egyik leghíresebb és legmeredekebb szikláját. Ez egyrészt a veszély miatt tilos, másrészt a szikla védelme miatt - a turisták ugyanis elektromos fúrót és csavarokat használtak a kapaszkodáshoz. Lélegzetelállító képeket készítettek a veszélyes túráról.

Következő rész (2017. február 17.)

Kareszék feljelentik Kevét. Gréti elhatározza, hogy elmondja Daninak, hogy mit érez iránta. Joe reggel végre visszatér a rehabilitációról

Kokaint használt a gázoló


szerző:
2017.02.14. 18:06
Kokaint használt a gázoló

Nagyon megijedt, ezért kokózott. Információink szerint ezzel védekezik az a nő, aki halálra gázolt és cserbenhagyott egy férfit tavaly novemberben. Most súlyosabb bűncselekménnyel gyanúsítják, miután szervezetében kokaint mutattak ki, amit a nemrég elkészült szakértői vélemény is megerősített. A nő azt mondja, a baleset után kokainozott, az ügyészség kezdeményezte előzetes letartóztatásának meghosszabbítását is.
 

Márk:

Márk este feldúltan, véres kézzel beállít Paulához, csak annyit mond: nagy baj van! Mielőtt a lány bármit is reagálhatna, megjelenik a rendőrség és letartóztatja Márkot. Paulát sokkolja a helyzet: Vajon mi történhetett?!

Maja:

Maja nagyon csalódott volt, amikor Nóra egy újabb fenyegetés után úgy döntött, mégsem tesz feljelentést volt barátja ellen...

Rács mögött marad a bicskei gyermekotthon igazgatója

A székesfehérvári járásbíróság 3 hónappal meghosszabbította előzetes letartóztatását. A férfit azzal gyanúsítják, hogy molesztálta és szexuálisan zaklatta a gondjára bízott gyermekeket. A gyermekotthon egykori munkatársa azt mondta, azért örül a döntésnek, mert így fel sem merül, hogy az igazgató befolyásolja a tanúkat.

Málna kiszagolja a drogot


szerző:
2016.11.19. 18:15
Málna kiszagolja a drogot

Ágyneműtartóban és autóülés mögött is találtak kábítószert a rendőrök. Nagykőrösön két lakásban is házkutatást tartottak, négy fiatal bukott le, mindegyikük rács mögött van. Budaörsön pedig két szerb és egy magyar férfit tartóztattak le, ők tizenhárom kilogramm marihuanát egy autóban rejtettek el.

Durvul a török tisztogatás

Újabb letartóztatások Törökországban: őrizetbe vették egy ellenzéki lap főszerkesztőjét, valamint az egyik publicistáját, és letartóztatási parancsot adtak ki további 13 igazgatósági tag és újságíró ellen. A vád ellenük, hogy együttműködtek a júliusi puccskísérlet szervezőivel, és kurd szeparatistákkal. Törökországban ezzel az indokkal az elmúlt három és fél hónapban több mint 37 ezer embert vettek őrizetbe.

Barbi végleg elveszti a hitét Gyusziban

Amikor Joe, Barbi és Gyuszi a rendőrség felé tartanak, az útjukba áll József. A férfi Gyuszi lelkére beszél, hogy ne veszélyeztesse a családját a vallomása módosításával, így Gyuszi kitart a vádjai mellett.

9. évad, 2. rész - Két legyet egy csapásra

Cam nagyon megdöbben, amikor egy közúti igazoltatás során letartóztatják hitelkártya-csalásért és sikkasztásért. Sweets úgy érzi, az utóbbi időben nem tudja úgy végezni a munkáját, ahogy szeretné, ezért bejelenti, hogy egy időre szabadságra megy. Hogy megtalálják egy koreai férfi gyilkosát, Brennan és Booth álnéven jelentkeznek egy házassági tanácsadó tanfolyamra. Barátai többféleképpen is próbálnak segíteni Cam-en, de ő makacsul elutasítja őket.

Előzetesben a fiatal nő pakisztáni támadója

Nem volt pénze, információink szerint ezért rabolt ki egy 19 éves nőt az a pakisztáni férfi, akit hétfőn helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság. A húsz éves gyanúsított egy telefont és néhány ezer forintot zsákmányolt a nőtől, miután múlt héten kirabolta a VIII. kerületben. A pénzből ételt vett magának, a telefont pedig el akarta adni. A rendőrök azonban felismerték a térfigyelő kamerák képein, és már másnap elfogták.

Lagzi Lajcsi letartóztatásáról és fogságáról vallott

Bizonyára mindannyian emlékeznek a tavalyi év egyik legnagyobb port kavart ügyére. Akkoriban az egész magyar sajtót bejárták azok a képsorok, amik Galambos Lajos letartóztatásán készültek. Lajcsi ezekre a pillanatokat úgy éli meg, mintha csak tegnap történtek volna. A művész a fogságáról, elképesztő fogyásáról és a mexikói utazásáról is beszélt a Story Extrának.

Meghalni készült a kiskunhalasi támadó

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki szerdán a kiskunhalasi bíróságon lövöldözött. Információink szerint a férfi számítógépén terrorszervezetek kiképzési videóit nézegette, tanyájának udvarán pedig gépfegyverből kilőtt töltényeket találtak. Édesanyja megmutatta fia búcsúlevelét, azt mondja úgy ment be a bíróság épületébe, hogy arra készült, onnan ő élve már nem jön ki.

10 ezer forintot vitt el az egyfogú rabló

Alig 10 ezer forintot zsákmányolt, de akár húsz évre is börtönbe kerülhet az egyfogú rabló. A férfi - akit különleges ismertetőjegye alapján neveztek el így a rendőrök - visszaeső bűnöző. Korábban is erőszakos bűncselekmények miatt ült börtönben, ezért számíthat a legszigorúbb büntetésre. Múlt pénteken egy budapesti sportboltot fosztott ki gázpisztollyal. Ma előzetes letartóztatásba helyezték.

Előző rész (2016. február 17.)

Hisznek a rendőrök Péternek? Milyen pincér Gizella? Belemegy Nóra Ágnesék körmönfont tervébe? Sikerül-e Hannának segítenie Lilinek, a hajléktalannak?

Gyilkosságért ült az újabb gyanúsított

Újabb gyanúsított került előzetes letartóztatásba a dunaújvárosi emberölés ügyében. A férfit tegnap fogták el a Liszt Ferenc Repülőtéren, a bíróság már ma döntött, hogy 30 napra rács mögé kerül. Úgy tudjuk, hogy már korábban is volt büntetve, méghozzá gyilkosság miatt. Az ügyben így már három embert gyanúsítanak emberöléssel, köztük egy dunaújvárosi önkormányzati képviselőt. Az áldozat egy dunaföldvári vállalkozó, aki még 2013-ban tűnt el.

Lajcsinak nem kell visszamennie a börtönbe

Az előzetes letartóztatás megszüntetéséről szóló elsőfokú döntés ellen a Pest Megyei Főügyészség fellebbezett. A bíróság korábban megállapította, hogy az előzetes letartóztatás általános oka ugyan jelenleg is fennáll, de nem kell tartani attól, hogy a bizonyítást meghiúsítanák, és a bűnismétlés veszélye sem áll fenn.

Előző rész (2016. február 9.)

Júlia letartóztatása komoly dilemmát okoz Attilának, és főleg Péternek. Zsolt rosszul reagál a személyiségvizsgálat módszereire. Gizella egy barát segítségével komoly elhatározásra jut. Krisztián veszélybe kerül az akció előtti estén.

Következő rész (2016.február 9.)

Júlia letartóztatása komoly dilemmát okoz Attilának, és főleg Péternek. Zsolt rosszul reagál a személyiségvizsgálat módszereire. Gizella egy barát segítségével komoly elhatározásra jut. Krisztián veszélybe kerül az akció előtti estén.

Négy hónap után, reggel szabadult Lagzi Lajcsi

Ahogy kilépett a börtön kapuján, felesége nyakába borult, majd könnyes szemmel a gyerekeit is megölelte Lagzi Lajcsi. A mulatós zenészt négy hónapos előzetes letartóztatásából vasárnap reggel nyolckor engedték el. Több tucat fotós, tv stáb és újságíró várta a börtön előtt. Rögtönzött sajtótájékozatóján látszott rajta, hogy megviselték az elmúlt hónapok. Nagyon lefogyott, az arca beesett, mégis próbált jókedvűen beszélni. Azt mondta a családja miatt tartott ki, és néhány napot most velük szeretne tölteni.

Fókusz 2016-01-13


szerző:
2016.01.13. 18:55
Megölték „ördögűzés” közben

Ördögűzés áldozata lett egy nő Németországban. A rokonai végeztek vele egy hotelszobában. Később a dél-koreai család bérelt házában egy másik asszonyt is találtak, őt kórházba szállították. Az ügyben öt embert tartóztattak le, köztük az áldozat fiát.

Lagzi Lajcsi öccse szerint az újságokban sok valótlanság jelent meg

Galambos Istvánt pénteken telefonon értük utol. Kiderült, hogy a mulatós sztár feleségét már szabadon engedték.

Ádám segítséget kér Olíviátol Zsolt letartóztatásához.

Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik! Ha újra meg akarod nézni, hogy mi történt a kedvenceddel, vagy milyen fordulatot vett a történet, akkor ne hagyd ki ezt az emlékezetes jelenetet se a Barátok közt 2015. szeptember 24-i epizódjaiból!

Menekülteket ítéltek el a zavargások miatt

Hat menekültet előzetes letartóztatásba, hármat pedig házi őrizetbe helyezett a Szegedi Járásbíróság a szerdán, Röszkén kialakult zavargások miatt. Menekültek egy csoportja kövekkel és fadarabokkal dobálózott, a rendőrség pedig könnygázzal és vízágyúval szorította vissza őket. Az ítéletek nem jogerősek, mert mindenki fellebbezett.

Előzetesben az ötödik embercsempész is

Előzetes letartóztatásba helyezték az ötödik embercsempészt is, aki a felelős lehet a teherautó rakterébe zsúfolt 71 menekült halálával kapcsolatban. A banda másik négy tagját szombaton tartóztatták le. Úgy tudjuk, már csak a kocsi sofőrjét keresik. Közben Hegyeshalom térségében újabb lezárt kisteherautót találtak. Az M1-es autópályán egy sofőr nélküli furgonból hallatszott dörömbölés. 10 iraki életét valószínűleg az mentette meg, hogy a rendőrök még időben kinyitották az ajtót.

Korrupt pénzügyőrök előzetesben és házi őrizetben

Döntött a bíróság a záhonyi pénzügyőrökről. A gyanú szerint a záhonyi határátkelőnél pár ezer forintért, italért vagy cigiért cserébe nem vizsgáltak át autókat. Így csempészhettek át többen is cigarettát a határon. Kilenc pénzügyőr előzetesbe került, nyolcat pedig házi őrizetbe helyeztek. Három civilt is letartóztattak. Ők lehetnek a csempészek, akik lefizették a pénzügyőröket.

Bocsánatot kért Málta a letartóztatásért

Hivatalosan is bocsánatot kért Málta attól a magyar állampolgárságú fekete férfitól, akit rasszista támadás ért szerdán egy máltai buszpályaudvaron. Jack Daboma a jegyre váró embereket próbálta meg sorba rendezni a pénztárnál. Ekkor egy nő leköpte, kétszer megütötte, és azt üvöltötte: "Menj vissza az országodba!". A rendőrök erre nem a verekedő nőt, hanem a magyar férfit tartóztatták le.

Tíz év után bukott le a rabló


szerző:
2015.07.01. 18:13
Tíz év után bukott le a rabló

Éveken át bujkált egy fegyveres rablás gyanúsítottja egészen hétfőig, amikor véletlenül lebukott Komáromban. Egy buszmegállóban állt le furgonjával, hogy cigarettát vásároljon. A rendőrök a tilosban parkolás miatt igazoltatták, de a nyilvántartásból kiderült, hogy a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök már 10 éve keresik. Rögtön letartóztatták.

Fogalma sem volt róla, hogy fia drogot árult

Ezt mondta a rendőröknek, annak a férfinak az édesanyja, akit két hete tartóztatták le debreceni otthonában. Azzal gyanúsítják, hogy kábítószerrel kereskedett. Éppen a drogot mérte ki, amikor a rendőrök lecsaptak rá.

Attilát letartóztatják.


szerző:
2015.05.11. 22:10
Overdose tulajdonosa is áfát csalt?

Overdose gazdája előzetes letartóztatásban van! A HVG.hu úgy tudja, hogy az ismert üzletember, Mikóczy Zoltán is a kecskeméti börtönben van. A gyanú szerint társaival együtt több mint egy milliárd forint forgalmi adót csalt el. A dél-alföldi cukoráfa-csalási ügyről hétfőn számoltak be a hatóságok, de az csak mostanra derült ki, hogy az egyik gyanúsított Mikóczy. Az üzletembernek nem először gyűlik meg a baja a hatóságokkal. Romániában a nagyváradi bíróság csődbűntett miatt egy év hét hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

19. évad, 9. rész - A sötét oldal 2/1.

Alex közel kerül egy kisfiúhoz, akit anyja egyedül nevel. Épp elválik tőlük, amikor bankrablók lelövik az anyát, a gyereket pedig magukkal viszik. Alex személyes ügyének tekinti. Felkeresi egykori főnökét a börtönben, mert a végére akar járni egykori letartóztatásának. Frau Breuer azonban hallgat, mert egykori cinkosai nagyon magas körökben mozognak, és félti az életét.

Azt állítja, nem a nőt célozta, csak a falat

Megszúrta élettársát, majd hívta a mentőket egy férfi szombat este a Komárom-Esztergom megyei Nagysápon. Elmondása szerint ő okozta ugyan a nő sérülését, de nem szándékosan. A késsel a falra célzott, de elvétette a dobást, így az visszapattant és élettársa hátába szúródott. A férfit őrizetbe vették a rendőrök.

Előzetes: Előzetesben a késelő


szerző:
2015.04.19. 15:21
Előzetes: Előzetesben a késelő

Félő, hogy elszökne, ezért 30 napra letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint a vásárlók szeme láttára megkéselt egy fiatalembert csütörtökön az egyik budapesti bevásárlóközpontban. A 24 éves férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A késelőt a pláza biztonsági őrei fogták el és adták át a rendőröknek. Úgy tudjuk, azt mondta a nyomozóknak, hogy nem akart szúrni, áldozata a vita hevében sérült meg valahogy. Részletek hat órakor az RTL - Híradóban.

Előzetes: Előzetes letartóztatásba helyezték a gyilkos anyát

Az asszony még csütörtökön vitte el az édesapjánál élő gyermeket láthatásra, egy tatai panzióba, itt ölhette meg a lányt. A kislány édesapja azt mondta, a nő korábban már fenyegetőzött a gyerek megölésével. Híradónk megtalálta az asszony mostani élettársát, aki szerint a nő gyakran italozott. A családi dráma részletei este hatkor az RTL Híradóban.

Előzetesben a feleségét elrabló férfi

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki el akarta rabolni a feleségét szerdán Budapesten. A férj a bíróságon elismerte, hogy paprika spray-vel lefújta, majd egy furgonba tuszkolta feleségét, akivel válófélben vannak, ugyan még nem adták be a keresetet.
Úgy tudjuk, hogy a férfi autójában hamis rendőrigazolványt is találtak, de az egyelőre nem derült ki, hogy mit akart elérni.

Kattant a bilincs: őrizetben a Quaestor vezér

Csütörtök este a rendőrség házkutatást tartott Tarsoly Csaba lakásán, és két társával együtt őrizetbe vette. A bíróság szombaton dönt előzetes letartóztatásukról.

Tóásó Előd: Véget ér a rémálom

2121 nap szenvedés, bizonytalanság és raboskodás után végre kimondta a bolív bíróság, Tóásó Előd nem terrorista. A bírói ítéletet követően Előd azonnal felhívta nővérét. Fürge Anett riportja.

Letartóztatták a volt attasét


szerző:
2015.01.24. 18:30
Letartóztatták a volt attasét

Letartóztatták a magyar kormány volt moszkvai mezőgazdasági attaséját a felszámolás alatt álló Orgovány és vidéke takarékszövetkezet körüli visszaélés miatt. Kiss Szilárd a kormány befolyásos orosz lobbistája volt.
 

Előzetes: Lányokat futtathatott a rapper

Egy debreceni rappert, Escobart és társát gyanúsítják azzal, hogy prostitúcióra kényszerítettek magyar lányokat osztrák bordélyházakban. A rapper zenésztársai megdöbbentek a híren. Azt mondták, hogy ők is csak a sajtóból tudták meg, mivel foglalkozhatott az énekes. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.

Előzetesben a fiatal anyuka gyilkosa

A 21 éves férfit a gyanú szerint megerőszakolt és meggyilkolt egy 22 éves édesanyát Forráskúton. A fiatal nő egyedül nevelte 2 éves gyermekét.

Luxusban éltek a lányok futtatói

Luxuskörülmények között élt és tízmilliós autókkal furikázott annak a bandának a két tagja, akiket a napokban tartóztattak le Hágában. Azzal gyanúsítják őket, hogy korábban már letartóztatott társaikkal együtt magyar lányokat közvetítettek Hollandiába.

Csepeli erőszak: elájult a gyanúsított anyja

A gyanú szerint a férfi leütött és többször is megerőszakolt egy lányt Csepelen. A fiatalember édesanyja a döntés után kiabált, sírt, majd az utcán elájult. A rendőrök megtalálták a férfi DNS-ét a megerőszakolt lányon és az akkor használt ruhákon.

Családi dráma: Visszaadta kisfiát az anyuka

Egy 45 éves, csalás miatt körözött férfit tartóztattak le a rendőrök. A helyszínen találtak egy gyermeket, akiről kiderült, hogy apja már 10 éve rejtegeti őt az édesanyja elől.

19 év után kattant a bilincs a gyilkoson

A férfi egy idős házaspárt ölt meg még 1995. május 20-án. A nyomozók akkor nem akadtak a nyomára, így két évvel később megszüntették a nyomozást. Már majdnem elévült a brutális bűncselekmény, amikor mégis letartóztatták a férfit.

Őrizetben a sztárügyvéd


szerző:
2014.03.06. 17:30
Őrizetben a sztárügyvéd

A sztárügyvéd, aki Stohl Andrást, Damu Rolandot és Kovács Lázárt is védte, tavaly maga került a vádlottak padjára. Két ügyfele jelentette fel, akik 60 millió forintot helyeztek el nála ügyvédi letétben, ám az összeggel nem tudott elszámolni.

Fókusz 12-09-10


szerző:
2012.09.10. 20:50
Fókusz 12-09-10

Fókusz: Szívszorító - Megszületett a kislány, akiért édesapja énekelt az X-Faktorban, és meglátogattuk Pál Loretta lebénult bátyját is. Végleg vége - Szakított Görög Zita és Rakonczai Imre. Hiányzott az érzelmi kötődés a modell és a zenész között. Erőszakkal vádolva - Megszólal az egykori szépségkirálynő, akinek barátját a terrorelhárítók tartóztatták le.

Budai Zsuzsi értetlenül áll a vádak előtt

Először és utoljára a Fókuszban szólal meg szerelme letartóztatásával kapcsolatban a volt szépségkirálynő, Budai Zsuzsi. Elképzelhetetlennek tartja, hogy L. Zsolt mindazt megtette volna, amivel őt egy férfi megvádolta.

Koltai Róbert fiát kiborították az elmúlt évek botrányai

P. Koltai Gábor nagyon nehezen viselte, hogy vele együtt családját is meghurcolták, így szüleit is, akik hosszú évek kemény munkájával megdolgoztak a megbecsülésükért.

Kutasi egy élet munkáját látta összeomlani

A spotszakember közölte, hogy csapatát is elérte a bundabotrány: hat korábbi, illetve jelenlegi labdarúgót őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba helyeztek. Kutasi Róbert csütörtökön önkezével vetett véget életének.

Exkluzív interjú Csábi Bettina családjával

Bombaként robban a hír. A boksz világbajnoknőjét, Csábi Bettinát 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték. Férjével együtt nagy értékű áfacsalással gyanúsítják. Ezért Bettina védelméért állt a Fókusz kamerája elé a nő sógora.

S. Ábel: „Senkinek nem kell tőlem tartania”

Somogyi Ábelt 22 rendbeli emberölés előkészületével vádolták, ezért az elmúlt 20 hónapot előzetes letartóztatásban töltötte. A gyanúsítás alapja néhány vers volt egy internetes blogon.

Több tízmilliós értékű drogra bukkantak

1800 tő marihuánát foglaltak le a Pest megyei nyomozók egy törökbálinti raktárban.

Csúszópénzt tettek zsebre a munkavédelmi felügyelők

Bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel gyanúsítanak két munkavédelmi felügyelőt.

Megverte és kirabolta saját nagyanyját

Kirabolta és súlyosan bántalmazta 91 éves nagyanyját egy kamasz Miskolcon.

Mutogatta nemi szervét a diákok előtt egy ittas férfi

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság hétfőn egy kállósemjéni férfit, aki gyermekeket zaklatott egy általános iskolában.

Rossz címre mentek a gyújtogatók

Véletlenül a szigetcsépi polgármester házára dobtak Molotov-koktélt.

Szekrénybe dugta halott kisbabáját

A szomszédok elmondása szerint rendezett családban élő lány a gyanú szerint megölte újszülött gyermekét.

Heteken át lőtték a járókelőket

Letartóztattak Bécsben két fiatalembert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy heteken át légfegyverrel lövöldöztek a járókelőkre.

Kommandósok kapcsolták le az uzsorásokat

Kommandósok segítségével fogtak el négy uzsorást a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Gávavencsellőn.

Kalapáccsal ütötte barátnőjét

Őrizetben az a budapesti férfi, aki kalapáccsal életveszélyes sérüléseket okozott élettársának.

Kommandósok terítették le az uzsorásokat

Három uzsorást fogtak el Borsodban, ezúttal Arlón.

Elfogták a miskolci nő feltételezett gyilkosát

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt az 50 éves nőt, akit a miskolci 86 éves asszony meggyilkolásával gyanúsítanak.

Megerőszakolta volt barátnőjét?

Erőszakos közösülés gyanújával őrizetbe vettek Szekszárdon egy helybeli férfit.

Előzetesben az ügyvédgyilkosság gyanúsítottja

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy dombóvári ügyvéd meggyilkolásával gyanúsított férfit.

Hátborzongató történet az élve elásott férfitől - VIDEÓK

Ismerte az erdélyi férfi azokat, akit Csepelen élve elásták, és kínzással rávették, árulja el bankkártyája PIN-kódját. Az átélt rémségekről vallott.

Csepeli borzalom: 6 gyanúsított őrizetben

Egy hajléktalan kolónia tagjait gyanúsítják a rendőrök az emberölésekkel. Jelenleg hatan vannak előzetes letartóztatásban.

Rossz lakásba rontottak be a kommandósok

Először az ártatlan szomszédot állították elő szerdán a kommandósok Szekszárdon, amikor egy embercsempész bandát akartak elfogni.

Letartóztatásukig játszottak a rendőrautóban

A saját letartóztatását játszotta el két férfi az Egyesült Államokban, aminek az lett a vége, hogy letartóztatták őket.

Elkapták Goran Hadzsicsot


szerző:
2011.07.20. 12:03
Elkapták Goran Hadzsicsot

Letartóztatták a háborús bűnökkel gyanúsított Goran Hadzsicsot Szerbiában - jelentették be a belgrádi hatóságok.

Elcsípték a nőket zaklató férfit

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy veszprémi fiatalembert, aki nőket támadott meg.

Elcsípték a putnoki uzsorásokat


szerző:
2011.06.09. 16:29
Elcsípték a putnoki uzsorásokat

Négy putnoki embert azzal gyanúsítanak, hogy 50-100 százalékos uzsorakamatra adtak kölcsön.

Fenekét mutogatta rajongóinak a Taxi sztárja

Őrizetbe vették Sami Naceri francia színészt Cannes-ban, mert rajongóinak a hatsóját mutatta meg, közös fotó helyett.

Kadhafi és fia letartóztatását kérik

Elfogatóparancs kiadását kezdeményezte Moamer Kadhafi illetve fia és az észak-afrikai ország hírszerzésének főnöke ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyésze.

Moslékkal és kutyatáppal etették rabszolgáikat

Tizennégy uzsorást lepleztek és tartóztattak le néhány hónap leforgása alatt az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozói.

Bilincsbe verték a bankrablót


szerző:
2011.04.11. 17:14
Bilincsbe verték a bankrablót

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki nemrég több bankot is kirabolt.

Házi őrizetben Hagyó Miklós


szerző:
2011.02.23. 18:57
Házi őrizetben Hagyó Miklós

Házi őrizetbe helyezte a bíróság Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester helyettest, aki tavaly február óta előzetes letartóztatásban volt.

Előzetesbe kerülhet a halott csecsemő anyja

Kezdeményezhetik az előzetes letartóztatását annak a nőnek, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét.

Előzetesbe került a devecseri kisfiú apja

A 18 éves fiatalembert halált okozó testi sértéssel gyanúsítják.

XXI. század 11-02-08


szerző:
2011.02.09. 00:00
XXI. század 11-02-08

XXI. század: A Kádár-rendszer kifelé vidám arcot mutatott, de fiatalokat tartóztattak le izgatás miatt a rendszerváltás küszöbén. Hazugságokat terjesztettek róluk, évekre börtönbe zárták őket. Kádár utolsó politikai foglyai a XXI. században.

Hét maffiacsaládot kapott el az FBI

Több mint száz feltételezett maffiatagot tartóztattak le az amerikai szövetségi hatóságok csütörtökön New York-ban és környékén.

Koltai fia hűvösön marad


szerző:
2011.01.03. 16:02
Koltai fia hűvösön marad

Koltai Gábor és két társa április 2-ig előzetes letartóztatásban maradhat.

Tini hackert fogtak el Hollandiában

Letartóztattak egy 16 éves fiút, aki elismerte, hogy hackertámadásokat hajtott végre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való