KERESÉS search-close

leszállították

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "leszállították"

Nem várt a buszsofőr az apróra

Tízezresből nem tudott visszaadni, az aprót pedig nem várta meg a buszvezető. Lánya történetét az interneten tette közzé Péterfy Gergely író. A lányt tegnap leszállították egy Volán buszról, mert amikor jegyet akart venni nagy címlettel szeretett volna fizetni, majd apró után kutatott. A sofőr szerint ezzel feltartotta a buszt.

Elhajtott a sofőr a csomagokkal

Leszállított a buszról, majd a megállóban hagyott egy trolibuszvezető három külföldi színes bőrű férfit Budapesten a múlt szombaton A külföldiek rossz helyen szálltak fel a trolira, mint ahogy más utasok is, de a szemtanú szerint velük nem volt probléma.

Leszállították, mert virág volt nála

Az eset Ötvöskónyiban történt. Nejlonszatyorba kellett tennie a virágot, hogy utazhasson. A járatot üzemeltető cég szerint a buszvezető jól döntött, a virág beszennyezhette volna a járművet vagy a többi utast.

Leszállították a repülőről az autista lányt

Az Egyesült Államokban történt az eset. A pilóta - idézzük - kényelmetlennek érezte a beteg tini jelenlétét a fedélzeten. A légitársaság szerint a személyzet a többi utas biztonsága érdekében a legjobb döntést hozta. A család azonban felháborodott az eljáráson és pert fontolgat.

250 menekültet szállítottak le a vonatról

Feszült hangulat és patthelyzet a győri vasútállomáson. 250 koszovói határsértőt – köztük több kisgyereket - szállítottak le a rendőrök reggel egy Bécsbe tartó vonatról. A pályaudvar egy részét lezárták. Az intézkedés közben egy nő rosszul lett, mint kiderült, napok óta nem evett. Az elcsigázott embereket a győri őrzött szállásra akarták vinni a rendőrök, de ők ellenálltak.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való