KERESÉS search-close

lehetséges

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lehetséges"

Működhet az ellenzék egyesítése?

A sikeres hódmezővásárhelyi, majd a keserves országos választási tapasztalatok alapján és után újabb mozgalom indult azzal a céllal, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon mindenütt egyetlen jelölt álljon szemben a kormánypártok jelöltjével. A név: Mindenki Magyarországa Mozgalom. Mit akarnak, és miben reménykednek az alapítók?

Átverés vagy valóság a teleportáció?

Nagyon különös videofelvételeket mutatunk. Ezek elvileg azt bizonyítanák, hogy tárgyak, személyek egyszer csak eltűnhetnek egy adott helyszínről és egy másikon bukkanhatnak fel újra. Vagyis teleportálódhatnak. Mi azért megkérdőjelezzük ezeknek a felvételeknek a valódiságát, ügyes trükkel ugyanis mindegyiket létre tudnánk hozni. Azonban a teleportáció lehetőségét nem vitatjuk, ahogy a tudósok sem. 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való