KERESÉS search-close

legbefolyásosabb magyar nők

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "legbefolyásosabb magyar nők"

Ők a legbefolyásosabb magyar nők

Dávid Ilona, a MÁV vezérigazgatója a legbefolyásosabb nő az üzleti életben Magyarországon, a Forbes listája szerint. A magazin idén is elkészítette az üzleti, kulturális, közéleti valamint a média legfontosabb női szereplőinek listáját. A legbefolyásosabb nő címet a magyar médiában Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója kapta. Kultúra kategóriában Havas Ágnes, a Magyar Nemzeti Filmalap vezérigazgatója áll az élen, a közéletben pedig Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége. A legbefolyásosabb címet az alapján kapják, hogy az adott személy mekkora hatással van a cégére, környezetére és a társadalomra.

Forbes: a legbefolyásosabb magyar nők

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója a legbefolyásosabb magyar nő a médiában. A magyarországi Forbes magazin 2017-ben is elkészítette az üzleti-, kulturális- és közélet, valamint a média szereplőinek női listáit.

Kik a legbefolyásosabb magyar nők?

Eszenyi Enikő színész-rendező, Vidus Gabriella, az RTL Klub kereskedelmi igazgatója és Lévai Anikó, a miniszterelnök felesége is szerepel a legbefolyásosabb nők listáján. Ez az első alkalom Magyarországon, hogy nőkről állított össze listát a Forbes magazin. Nincs egyetlen első hely, négy külön kategóriában állítottak sorrendet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való