KERESÉS search-close

lefújták

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lefújták"

Indoklás nélkül mondták le Alföldi előadását

Nagyon szomorú, hogy eljuthatunk ide és, hogy nincs következmény - ezt mondta Alföldi Róbert a Házon kívülnek, amikor a kedden lefújt pécsi előadásáról kérdezték. Ő a főszereplője az Igenis, miniszterelnök úr! című előadásnak, amellyel a városban vendégszerepelt volna. Indoklás nélkül mondták le az előadást, amire már a jegyeket is árulni kezdték.

Megint bulizókra támadtak a Soundon

Megint bulizókat fújtak le paprika spray-vel a Balaton Soundon, majd az értékeiket is elvitték. Múlt éjjel csaknem 50 embert látott el emiatt a fesztivál egészségügyi csapata. A rendőrök ki is hallgattak három fiatalt, de elengedték őket, mert szerintük nem ők voltak.

Paprikaspray a nagymamának

Paprikaspray-vel fújtak le egy 84 éves asszonyt Amerikában a rendőrök, miután rárúgták az ajtót, és berontottak a házába. Eredetileg a fiát keresték, akit azért követtek hazáig, mert állítólag nem állt meg egy stoptáblánál. Az eset, amelyet az egyik rendőr testkamerája rögzített, óriási felháborodást váltott ki.

Elmarad a legnagyobb szilveszteri buli

Mindenki visszakapja a pénzét, aki előre vett jegyet a Szilveszteri fesztiválra - ezt ígérik a szervezők. Néhány napja derült ki, hogy az ország legnagyobbjának hirdetett szilveszteri buli elmarad, a szervezők szerint nem miattuk. Erre már majd ezren megvették a jegyüket. Idén nem lesznek a fővárosban ingyenes szabadtéri bulik sem. Vidéken azonban sok helyen szervez programot a helyi önkormányzat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való