KERESÉS search-close

lecsó

19 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lecsó"

Vivit nem lehet felidegesíteni

Laci és Fecsó hiába próbálkoztak, nem tudták felidegesíteni Vivit, aki végül Gáspár Laci karjai közt találta magát.

Óriási balhé kerekedett Tomi rosszul elsült viccéből

Tomi és Dóri csak későn vették észre, hogy a többiek az étkezőben vacsoráznak, ezért lemaradtak a lecsóról. Gáspár Laci felajánlotta az utolsó falatokat a fiatal párnak, Tomi azonban felkorbácsolta a kedélyeket viccével.

Evelin és Tivy potyára bicikliztek

Tivy és Evelin hiába tekerték a pedált, nem történt semmi a koníhában. Végül Dávid fejtette meg a rejtélyt...

Lecsós vajhal-paprikás túrós házi tésztával

Pierre szerint minden ehhez hasonló étel - a házitészta elkészítése miatt- sok hibalehetőséget hordoz magában. Réka tésztája nem főtt meg, a hal íze pedig abszolút nem illik a lecsós körethez.

Olivér bevállalta! Így készült a buggyantott tojásos lecsó

A Konyhafőnök Junior versenyzője azért szeretett volna buggyantott tojást csinálni a lecsója mellé, mert bizonyítani akart a zsűrinek, hogy egy nehéz feladatot is képes megcsinálni. Kockáztatott, és izgult, hogy sikerüljön. Mi is!

Kitörő öröm az egyik, eltörő mécses a másik oldalon

Még csak a második versenynapon vagyunk túl, de máris előjöttek az első igazán mély érzelmek a Konyhafőnök Juniorban. Nem csoda, hiszen ma ha fájó szívvel is, de három játékostól el kellett köszönnie a zsűrinek. 

Ki kapja a második pontot?

A zöld csapat grillezett ráját és wasabis burgonyapürét készített, valamint kolbászchipszet tálalt mellé. A sárgák pedig lecsóval töltött ráját szolgáltak fel a zsűrinek kapormártással.

Lecsó - Fodor Pál Zoltán

Zolinak meggyűlt a baja a habbal, ráadásul buggyantott tojással is próbálkozott, de mivel kétszer rontotta el egymás után, ezért végül ezt az elemet rá sem tette a tányérra.

Lecsó - Müller Tamás

Tamás paprikakrémmel besütött lecsót készített. Az ételt korong alakban szerette volna tálalni, ezért a lecsót tojással elkeverve sütötte meg.

Lecsó - Dorkó Ilona

Ilona a hagyományos lecsót cukkinivel és tojással tette izgalmasabbá. Köretként kupacokba halmozott kolbászos rizst tálalt.

Lecsó - Horváth Gergely Ambrus

Ambrus újragondolta eredeti elképzelését és lecsó Bloody Mary-t készített, amit a nevéhez is illően tálalt.

Lecsó - Farkas Mózes

Mózes nyárias langyos lecsó textúrát készített kolbász chips-szel. A tervezett lecsóhab helyett lecsókrémmel és buggyantott tojássárgájával dobta fel az ételt.

Ratatouille? Nem is értem mi az!

A mai első feladat lecsó, vagy ratatouille készítése volt. Ám volt egy elvárás is a versenyzőktől: vigyenek valamilyen csavart az ételükbe! A feladat elkészítése közben azt láthattuk, hogy nyoma sincs a tegnapi feszültségnek, sőt már viccelődnek is a játékosok.

Reggeli - Csak csajok 12-08-01

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való