KERESÉS search-close

leégett

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "leégett"

Ilyen most a Notre Dame


szerző:
2019.05.15. 18:11
Ilyen most a Notre Dame

Új felvételeket hoztak nyilvánosságra a párizsi Notre Dame belsejéről.

 

Világszerte a Notre-Damért szóltak a harangok

Az egész világon a Notre-Damért szóltak a harangok. A katolikus egyház így akarta kifejezni együttérzését a párizsiakkal. Van aki, azt mondta voltak baljós előjelek a tűzvészt megelőzően, más viszont bemutatta, milyen tűzjelző berendezés segíthetett volna.

Lángokban állt és súlyosan megrongálódott a Notre-Dame

Leégett a párizsi Notre-Dame. A székesegyház egyik tornya és szinte a teljes tetőszerkezete megsemmisült. A tűzoltóknak hosszú órákba telt, mire meg tudták fékezni a lángokat. A bent lévő kincseket kimenekítették, de így is felbecsülhetetlen károk keletkeztek a 850 éves épületben. A francia elnök közölte: újjáépítik a nemzeti szimbólumot. Szinte az egész világ felajánlotta segítségét. A tűzvészben két rendőr és egy tűzoltó könnyebben megsérült.

Óriási károkat okozott a tűz a Notre-Dame-ban

Hatalmas károkat okozott a hétfőn este keletkezett tűz a párizsi Notre-Dame épületében. A székesegyház órákon át égett, a tüzet kedd hajnalra sikerült megfékezni.

Hatalmas lángokkal égett az asztalosműhely

Porig égett az önkormányzati asztalosműhely Beregdarócon szombaton. A polgármester szerint a kár több millió forint. A műhelyben közmunkások dolgoztak, ők készítették a településre a kerítéseket, virágos ládákat, kukákat, de a helyieknek is segítettek. Ha kellett ablak vagy ajtókeretet, gyártottak. A gépek nagy része és az alapanyagok is elégtek.

TŰZ: Hatalmas tűz pusztított Fonyód mellett, a nádasban

Csaknem 50 tűzoltó dolgozott egész éjszaka, hogy megfékezzék a gyorsan terjedő lángokat. A sűrű füstöt az autópályán haladók vették észre tegnap délután, ők hívták a tűzoltókat. A lángokat ma dél körül sikerült megfékezni, a pusztítás hatalmas. Több mint 100 hektáron károsodott a teljes élővilág, egy szakember szerint 4-5 év, mire helyre áll a terület. Videó: Böröczky Bulcsú Drónfotó és Videó

Berohant az égő házba, de már nem tudott segíteni

Halálos lakástűz a Pest megyei Dömsödön. Egy idős házaspár meghalt, amikor vasárnap reggel kigyulladt a házuk. Egy gázpalack is felrobbant. A szomszédok próbáltak nekik segíteni, de a hatalmas füst miatt nem tudtak. Az RTL Híradónak nyilatkozott az a férfi, aki az életét kockáztatva rohant be az égő házba. A füsttől azonban ő is rosszul lett. Hogy mi okozta a tüzet, még nem tudni.

Elégette a szomszéd tűzifáját - véletlenül

Milliós kárt okozott szomszédja - állítja egy segesdi férfi. A Somogy megyei településen egy nyugdíjas kertjében égett el egy hatalmas rakás tűzifa, miután a szomszéd tüzet rakott a kerítés túloldalán…

Egy felgyújtott szivacs miatt égett le a Ráday utcai kollégium

A rendőrök három tizenéves fiatalt fogtak el, akik heccből gyújtották meg a körömlakklemosóval lelocsolt szivacsot az utcán, aztán elszaladtak. Csakhogy a tűz átterjedt egy odatámasztott ajtóra, aztán a lépcsőházon át a kollégiumi emeletre. Egy négygyerekes apa meghalt, az épület pedig lakhatatlanná vált. A fiatalok azt mondták, jó heccnek tűnt a gyújtogatás.

Négygyerekes apa az áldozat

Többgyermekes apa a szerda esti, fővárosi kollégium tűz áldozata. Úgy tudjuk, a 47 éves férfi az egyik vendégszobában volt, amikor a Károli Református Egyetem kollégiumában felcsaptak a lángok. Az épületből több mint 90 embernek kellett kimenekülnie, volt olyan diák, akinek mindene odalett. A kollégium lakhatatlanná vált, két szint megsemmisült. Több hétig tarthat, mire kiderül, mi okozta a tüzet.

Összefogás a szerencsétlenül járt családért

Volt, aki a saját ruháit ajánlotta fel, mások bútorokat, gyerekjátékokat és ételt vittek annak a családnak, amelynek háza múlt héten égett le Berhidán. Az édesanya a 7 hónapos kisfiával menekült a tűzből. A lángok mindent elpusztítottak a házban. A családnak semmije sem maradt.

Amputálni kellett a tűzből kimenekült férfi lábait

Mindkét lábát amputálni kellett annak a férfinak, akinek az ágya mellett kigyulladt a hősugárzó. Hiába kiabált segítségért, így lábbal taposta el a tüzet. Kimászott a házból, szomszédja a kerítésnél talált rá.

Ketten is meghaltak lakástűzben

Halálos lakástüzek: ketten vesztették életüket Veszprém és Vas megyében miután kigyulladt otthonuk pénteken. Jásdon egy 71 éves férfi ragadt bent égő házában, Sárváron pedig egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók az oltás után. Azt, hogy a két otthonban mitől csaphattak fel a lángok, a tűzoltók vizsgálják.

Otthon nélkül maradt a 3 gyerekes család

Leégett a házuk, 3 gyerekes család maradt otthon nélkül a Győr-Moson-Sopron megyei Láziban. Még ki tudtak menekülni, de a ház lakhatatlanná vált. A fiait egyedül nevelő anya egyelőre nem tudja, miből építik újjá, mert nem volt biztosításuk. A tervek szerint az önkormányzat számlát nyit nekik, hogy segíthessenek.

Több méteres lángokkal égett egy faház Budapesten

Több méteres lángokkal égett egy faház Budapesten. A bent lakó férfi próbált kimenekülni, de már nem tudott – a tűzoltók hozták ki. Súlyos égési sérüléseket szenvedett, kórházba vitték. De ha felépül, már nem költözhet vissza, mert a faház lakhatatlanná vált. Hogy mi okozta a tüzet, még vizsgálják.

 

PUSZTÍTOTT A TŰZ: Bent jártunk a leégett anyaotthonban

Stábunkat beengedték a leégett nágocsi anyaotthonba, a helyszínen készített felvételeken jól látszik, milyen nagy a kár. A Híradó riportja ITT!

Leégett egy zalaszabari asztalos műhely, 40 év munkája ment tönkre

Csaknem negyven év munkája veszett oda: percek alatt megsemmisült a tűzben egy asztalosműhely Zalában kedden késő este. A lángokat a tulajdonos élettársa vette észre. Mire a tűzoltók odaértek, több gázpalack is felrobbant. A zalaszabari műhely tulajdonosa szerint a kára legalább tizenötmillió forint. Eddig minden megtakarított pénzét a munkájába fektette – az épületen nem volt biztosítás.

A DK irodája leégett, a Játékszín díszleteit menekíteni kellett

Menekíteni kellett a Játékszín díszleteit, ugyanis a színház abban az irodaházban bérel raktárhelyiséget, ami szombaton kigyulladt a Teréz körúton. A díszletek nem égtek el, viszont ázni kezdtek a tűzoltás miatt. A színház igazgatója szerint, ha ezek eláznak, akkor nincs tovább. A Teréz körúti épületben bérel irodát a DK is. Nekik mindenük elégett.

Háztűz Sükösdön!


szerző:
2018.11.17. 18:12
Háztűz Sükösdön!

Egy családi ház garázsában csaptak fel a lángok szombat reggel Sükösdön, a tűz gyorsan terjed, a ház teteje is leégett. A tűzoltók több órán át küzdöttek, mire mindent el tudtak oltani. A házban hárman éltek, senkinek nem lett baja.

BRUTÁLIS: így küzdöttek a tűzoltók Budapest belvárosában a lángokkal

Leégett egy irodaház teteje délután Budapesten a belvárosban. Negyven tűzoltó három vízágyúval és kilenc vízsugárral megfeszített munkával körülhatárolták a tüzet, amit öt óra előtt sikerült megfékezni.

Felvételek: Poor Csaba, Jakab Ádám

Nem jutott ki élve a házából

Az ajtó előtt, holtan találtak rá arra a férfira, akinek az otthona kigyulladt és leégett Hajdúnánáson. A tűzoltók vizsgálják, mitől csaphattak fel a lángok. Híradónk információi szerint azt sem zárják ki, hogy az áldozat maga gyújtotta a végzetes tüzet.

Leégett a Hűvösvölgyi Vígadó

Kigyulladt és teljesen leégett éjszaka a Hűvösvölgyi Vigadó. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet. Nem zárható ki, hogy gyújtogatás történt. A korábban esküvő és rendezvény-helyszínként üzemelő vigadó évek óta üresen áll.

TŰZ: Méteres lángokkal égett a Hűvösvölgyi Vígadó

Kigyulladt és teljesen leégett kedd éjszaka az évek óta üresen álló budapesti Hűvösvölgyi Vigadó.  A tűzoltók munkáját nehezítette, hogy az épület mennyezetének egy része beszakadt. A lángokat végül tíz vízsugárral sikerült megfékezni.

Gyászol Brazília a tűz miatt

Leégett az amerikai kontinens egyik legnagyobb múzeuma Rio de Janeiróban. Felbecsülhetetlen kincsek, leletek, kutatási anyagok vesztek oda a 200 éves épülettel együtt. A tűzvész oka egyelőre nem ismert. Sérült nincs.

Leégett a püspöki palota

Leégett Nagyvárad történelmi épülete, a görögkatolikus püspöki palota. A tűzoltók csaknem három órán át küzdöttek a lángokkal, közben az épület egyik tornya az utcára dőlt. Sérültje nincs a tűznek. Még vizsgálják mi okozta a tüzet.

Teljesen leégett egy látványkonyha fabódéja a budai Várban

Éjjel gyulladt ki a pavilon, amivel az augusztus 20-ai, ünnepi hosszú hétvégére települtek ki ideiglenesen a vendéglátók. A tűzben a pult és a hűtők is elégtek, de senki sem sérült meg. Egy gázpalack viszont felhasadt. Még vizsgálják, mitől égett le a bódé.

 

Elektromos zárlat miatt éghetett le egy családi ház

Elektromos zárlat miatt éghetett le egy családi ház éjszaka Budapesten. A 15. kerületi házban élő idős házaspár időben kijutott az épületből. Híradónknak azt mesélték, hogy hangos pattogásra figyeltek fel, majd mindent elborított a füst. A tűzoltóknak sikerült eloltaniuk a tüzet, de a tető teljesen leégett, a kár több millió forint.

 

Gyújtogatásra gyanakszanak

Egy héten belül már a második szalmatároló égett le Zalában. Csütörtökön késő délután Rédicsen kilencszáz bála kapott lángra, a tűzoltók pénteken is egész nap dolgoztak. Csaknem egy hete Reszneken 3500 bála semmisült meg, az épületekkel együtt. Az RTL Híradó úgy tudja, mindkét telep tulajdonosa ugyanaz. A helybeliek gyújtogatásra gyanakszanak, a rendőrség még nem indított vizsgálatot.

TÜZEK: Hulladéklerakó és magtár égett

A győri hulladéklerakóban mintegy 100 tonna lom gyulladt ki. Az 5000 köbméteres szemétkupac harmada égett el. Egy 500 négyzetméteres magtár is porig égett Tiszavasváriban. Az épületben egy targoncát és műanyag granulátumot tároltak.

Leégett egy piac Kenyában

Legalább 15-en meghaltak, 70-en pedig megsérültek, amikor tűz ütött ki a kenyai főváros legnagyobb piacán. A lángok átterjedtek lakóházakra is. Egyelőre nem tudni, miért történt a tragédia. Egyelőre nem zárják ki a gyújtogatás lehetőségét.

Másodszor égett le 4 év alatt

Négy év után újra leégett a világhírű glasgow-i művészeti egyetem. A csaknem 110 éves épület a skóciai város jelképének számít. A 2014-es nagy tűz után fontmilliókért végezték el a renoválását, és jövőre adták volna át. Most már aligha.

Lángolt a NAV-hivatal teteje


szerző:
2018.06.08. 18:03
Lángolt a NAV-hivatal teteje

Mintegy 300 négyzetméteren lángolt a veszprémi NAV egyik hivatala ma hajnalban. Három órába telt mire a tűzoltóknak sikerült megfékezniük a lángokat. A tető szinte teljesen megsemmisült. A helyiek szerint villámcsapás okozhatta a tüzet. Csak a biztonsági őr volt bent, amikor felcsaptak a lángok, de még időben elhagyta az épületet.

NAV TŰZ: Három órába telt mire megfékezték a lángokat

Teljesen leégett a NAV egyik veszprémi hivatalának teteje pénteken hajnalban. Úgy tudjuk egy villámcsapás okozta a tüzet, melyben 300 négyzetméternyi területen a tető szinte teljesen megsemmisült.

Bódi Csabának kiégett az autója!

Bódi Csabi elvesztette a második otthonát! Kigyulladt az autója, és bent égett számos értéke is. A Reggeliben mesélt a tragédiáról az énekes.

Elégett a templom orgonája

Tűz volt egy vas megyei templomban. Fiatalok gyújthatták fel az éjjel a kemenessömjéni katolikus templomot. Az új orgona teljesen megsemmisült. Tízmillió forintnál is nagyobb lehet a kár. A plébános a Híradónak azt mondta, mivel az épület nem veszélyes, vasárnap mindenképpen megtartja misét, hogy a felháborodott híveket megnyugtassa.

Fél óra alatt lett oda mindenük

Nyugdíjas házaspár otthona égett le délelőtt Győrben. A férj volt csak otthon, a tűz ropogását hallotta meg, így még időben ki tudott menekülni. A faház azonban teljesen leégett, a hőtől a szomszédos házak is megrongálódtak.

Leégett az iskolai sportkomplexum - nincs miből újjáépíteni

Egyelőre nem tudni, hol úsznak és tornáznak majd a szendrői gyerekek. Egy hete gyulladt ki a tetőszerkezet, alig hét perc alatt megsemmisült a tornacsarnok és a tanuszoda. Az épület biztosítva volt, de így sem lehet tudni, mikor épülhet újjá.

Leégett a volt focista otthona

Rágcsáló miatt égett le az Újpest 56-szoros válogatottjának, Tóth Józsefnek az otthona. Az egykori focista és felesége már aludtak, amikor az éjszaka közepén lángolni kezdett a tető. Kimenekültek, azóta az egyik szomszédnál húzzák meg magukat. A házaspárnak sokan próbálnak segíteni.

 

Kutyájával menekült a tűz elől

Kigyulladt és szinte teljesen leégett egy családi ház Szombathelyen szerdán este. A tulajdonos begyújtott a kandallóba, valószínűleg ezzel okozott tüzet. A lángok pillanatok alatt felemésztette a tetőt. A férfi még idejében ki tudott menekülni. Összeomlott a mennyezet is, emiatt az épület lakhatatlan lett.

 

Mindenüket elpusztította a tűz

Semmije sem maradt annak a családnak, amelynek otthonában a hétvégén csaptak fel a lángok a Baranya megyei Sumonyban. A házban nagyszülők éltek két, gyámságukra bízott unokájukkal. Nem voltak otthon, amikor a tűz pusztított, most már haza sem mehetnek. Az épület életveszélyes, ezért rokonokhoz költöztek.

Ki tudtak menekülni a tűzből

Teljesen leégett egy körülbelül 150 négyzetméteres ház éjjel Budakeszin. A tüzet valószínűleg a meghibásodott kazán okozhatta. A lángok percek alatt átterjedtek a tetőre, ami az oltás közben be is szakadt. A tűzben senki sem sérült meg.

Lángolt a pizzeria


szerző:
2018.02.04. 18:05
Lángolt a pizzeria

Teljesen leégett hajnalban egy pizzéria teteje Kápolnásnyéken. A lángok éjfél után csaptak fel, pillanatok alatt terjedt a tűz. A rendőrök még a szomszédokat is felébresztették, mivel a nagy szél udvarról-udvarra vitte a parazsat.

A ruhájukon kívül nem maradt semmije a kétgyerekes családnak

A ruhán kívül, ami rajtuk volt, semmijük sem maradt – kiégett egy kétgyerekes család otthona Vas megyében. Az anya volt otthon tegnap dél körül, amikor a fürdőszobában felcsaptak a lángok, még idejében ki tudott menekülni. A helyiek gyűjtést szerveznek nekik.

Tűz – veszélyben voltak a lakók

Tűz Csepelen, kigyulladt és hatalmas lángokkal égett vasárnap kora este egy első emeleti lakás. A lángok percek alatt elborították az összes helyiséget. Odabent egy középkorú nő volt, aki súlyos sérüléseket szenvedett.

Porig égett egy üdülő Mátraszentlászlón

Porig égett egy üdülő Mátraszentlászlón vasárnap. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a 200 négyzetméteres faház teljes terjedelmében lángolt, és hiába dolgoztak órákig a tűzoltók, az épületből semmi nem maradt. Nem sérült meg senki, mert az üdülő üres volt. Hogy mi okozta a tüzet, egyelőre nem tudni. 

 

Percek alatt leégett a házuk

Szinte mindenük odalett, percek alatt égett le egy családi ház vasárnap délután a Bács-Kiskun megyei Jánoshalmán. Tönkrement a gázkazánjuk, ezért a tavaszi télben fával gyújtottak be. Az viszont vizes lehetett, ezért a gőztől kirobbant a kazán ajtaja, és kicsaptak a lángok. A családfő szerint képtelen lesz segítség nélkül újjáépíteni az otthonát.

Tűzoltók mellett robbant fel egy gázpalack

Felrobbant egy gázpalack a tűzoltók közelében, miközben egy égő házat oltottak Kőszeg közelében. Senki nem sérült meg, a faház viszont szinte teljesen leégett. Az épületben volt egy másik PB-palack is, de azt még időben kihozták és lehűtötték.

Mindenük odaveszett a tűzben

Mindene elégett a tűzben egy négy gyerekes családnak a Tolna megyei Decsen. A lángok szombaton késő délután csaptak fel a háromemeletes házban. Az édesapának a jobb keze évekkel ezelőtt lebénult, mégis maga építette meg a második és a harmadik emeletet. Most az összes munkája kárba veszett. Fogalmuk sincs, miből kezdik újra az életüket, de sokan a segítségükre siettek.

Leégett a házuk az ingyen nyaraltatóknak

Margit és Attila külföldön dolgoztak, aztán néhány éve vettek egy kis faházat Sümegcsehiben, és a közelben egy kis kempinget. 2 éve úgy döntöttek, hogy ezekben ne csak az nyaralhasson, aki fizet érte, hanem pont azok, akiknek nincs pénzük, és máshogy nem jutnának el sehová pihenni. Mozgalmukhoz sokan csatlakoztak az országban, így két év alatt majdnem 1000 szegény család nyaralhatott. A házaspár azonban két hete bajba került. A faházuk 20 perc alatt porrá égett. A nyaraltatást azonban mindenképpen folytatnák, bár most még fogalmuk sincs, hogyan tovább.

Mindene odaveszett a tűzben

Könnyes szemmel nézett végig megsemmisült otthonán az a férfi, akinek mindene odalett, miután kiégett a háza szombaton éjszaka Szentistvánban. Valószínűleg elektromos zárlat miatt keletkezett a tűz. A férfi összes holmija, ruhái, iratai odavesztek. Állandó munkája nincs. A lakást már korábban elvesztette, miután nem tudta fizetni hitelét. Azóta a Nemzeti Eszközkezelőtől bérelte vissza.

Gyerekével a karján menekült az égő házukból

Az ablakon át menekült 20 hónapos fiával az égő házból egy gyömörei édesapa. Otthonuk lakhatatlan lett, a szülők és két pici gyerekük most rokonoknál húzzák meg magukat. A családnak nem volt biztosítása, attól félnek, elveszik tőlük a gyerekeket, ha nem tudják rendbe hozni otthonukat.

Mezítláb menekültek a tűz elől

Kilenc embernek kellett kimenekülnie egy családi házból Budapesten, amikor kigyulladt a mellettük lévő lakatlan épület. A lángok a közös tetőn keresztül terjedtek át a házra, hajnalban. Sokan mezítláb vártak, amíg a tűzoltók dolgoztak. A szomszédok adtak nekik ruhát. A tüzet végül eloltották, de a ház lakhatatlanná vált. A szomszédok szerint csak centiken és a szerencsén múlt, hogy a tűz nem terjedt át az ő házukra is.

PORIG ÉGETT: Ennyi maradt a kigyulladt Mercedesből

Hatalmas lángokkal ég a sztráda szélén álló autó. Ezt a felvételt a kocsit vezető férfi készítette telefonjával rögtön azután, hogy félreállt. Az autóban nem volt poroltó, így semmit sem tudtak csinálni. Nagyon megijedtek, de mindannyian időben kiszálltak az autóból, mielőtt azt teljesen elborították a lángok. Akkora volt a tűz, hogy még a száraz fű is kigyulladt a sztráda szélén.

Leégett az árva gyerekek öröksége

Kiégett a szoba, megsemmisültek a bútorok egy jánoshalmi családi házban, hajnalban. A tűzben szinte teljesen tönkrement az épület, két árván maradt gyerek öröksége veszett oda. A házat egy férfi bérelte, de ő sem volt otthon, amikor a lángok felcsaptak. Volt felesége szerint a házat felgyújtották.

Leégett a magyar királyi villa Madeirán

Leégett az utolsó magyar király villája is a Portugáliához tartozó Madeira szigetén. IV. Károly villája a napok óta tomboló erdőtüzek martaléka lett. A tüzekben négyen haltak meg, sokan füstmérgezéssel kerültek kórházba.

Mindenük odalett a tűzben, segítséget kapnak

Mindene odalett a tűzben egy háromgyerekes baranyai családnak. A lángok egy hete pusztítottak a kishajmási házban. A család ötven kilométerre, ismerőshöz költözött, de mielőbb szeretnének visszamenni otthonukba. Most azonban még azt sem tudják, a három gyerek hol folytathatja az iskolát, nincs pénzük tanszerekre sem.

Felrobbant a gázpalack, leégett a ház

Felrobbant egy gázpalack, leégett egy családi ház csütörtök este a Nógrád megyei Őrhalomban. A házban egy 58 éves férfi élt, füstmérgezéssel vitték kórházba. A ház lakhatatlanná vált, az áldozatnak barátai ajánlottak fel szállást. A szomszédok szerint a tulajdonos kutyája azóta nyüszít, hogy kórházba vitték a gazdáját.

Villám miatt égett le a tábori faház

Több helyen is pusztított a vihar szombat hajnalban. Balatonalmádiban három gyereket füstmérgezéssel, egy szülőt pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők, miután villám csapott egy tábori faházba. Ajkán egy hétvégi ház tetőszerkezete kapott lángra. A háromfős család ki tudott menekülni, de mindenük odaveszett.

Sokan csak ígérték, hogy segítenek

Leszakadt a fólia, áznak a falak, az egyik kémény beomlott. A statikus szerint felújítható az épület, de erre alig van pénzük. Még mindig rokonoknál húzza meg magát az a 14 fős kiszombori család, ahol egy 10 éves kisfiú mentette meg mindenki életét azzal, hogy éjszaka felriadt a lángokban álló tető pattogására. A januári tűzben mindenük odaveszett. Sokan ígértek segítséget, de a család szerint ezekből szinte semmi nem lett.

Leégett a tordasi csárda


szerző:
2016.03.24. 18:25
Leégett a tordasi csárda

Reggel nyolc körül gyulladt ki a nádfedeles épület teteje. Több méteres lángokkal égett a nád, órákig tartott az oltás. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet.

Kintről szóltak neki, hogy ég a ház

Hálás lehet egy arra járó férfinak az a nyugdíjas, akinek kis híján az egész háza leégett Fehérgyarmaton. A nagypapa éppen kinézett az utcára, amikor a férfi kiáltott neki, hogy ég a melléképületük. Azonnal cselekedni kellett. Az idős férfi előbb négy éve unokáját kapta magához, majd szólt a feleségének, hogy menekülni kell.

Gyerekekkel együtt menekültek a tűz elől

Gyerekekkel együtt menekült a tűz elől egy család a Veszprém megyei Kertán. A nagyapa lakrésze gyulladt ki, majd a tűz az egész házra átterjedt. Tizenketten maradtak fedél nélkül.

Leégett a házuk, mindenük odaveszett

Kigyulladt és teljesen kiégett egy 100 négyzetméteres családi ház az Egerhez tartozó Felnémeten. A házban egy kétgyerekes család lakott. Az asszonyt füstmérgezéssel szállították kórházba, férjének a lába égett meg.

Leégett a házuk, mindenük odalett

Sok év munkája veszett oda alig egy óra alatt, szinte porig égett egy zalai család háza. Heten laktak a kicsi, de takaros épületben, köztük négy gyerek. A legkisebb még óvodás, és azt mondta Híradónknak, hogy egyetlen játéka sem maradt. Egy hete égett le a ház, és az anya még mindig nehezen beszél a történtekről. Azt mondja, enni sem tud azóta, hogy látta elpusztulni az otthonát.

Mindenük odaveszett


szerző:
2016.01.08. 18:15
Mindenük odaveszett

Mindene odaveszett egy szikszói családnak, amikor leégett a házuk még szilveszter éjszaka. Egyelőre úgy tűnik, a kéménynél keletkezett a tűz. Az anya egyedül volt otthon, 28 éves fia az óévet búcsúztatta a barátainál, amikor kigyulladt az épület.

Szinte az ország minden részéről kaptak segítséget

Együtt tölthette az ünnepeket nevelt gyerekeivel az asszony, akinek a háza még december elején teljesen leégett Kocson.

Fókusz 2015-12-29


szerző:
2015.12.29. 18:45
Fókusz 2015-12-29

A végzetes éjszaka - 15 éve halt meg Zámbó Jimmy, temetését milliók nézték élőben. A család együtt emlékezik az elvesztett testvérre. Folytassa, Répás! - Bár a bíróságon még bizonyítania kell ártatlanságát, tovább koronázza a lányokat a magyar szépségguru. Porig égett - Saját házikamerája vette fel, hogyan semmisül meg élete munkája. Kálmán autója magától gyulladt ki.

Karácsony előtt lett oda mindenük

Szomorú karácsony Nagymágocson – teljesen kiégett a házuk, bennégett mindenük, még a gyerekek elől elrejtett karácsonyi ajándékok is porig égtek. Az ünnepeket egy ideiglenesen kinyitott turistaszálláson töltötte egy háromgyermekes család, ahol életük legszomorúbb karácsonyát töltötték. Semmijük sem maradt, csak az a ruha, amiben az égő házból kimenekültek.

Mindenük elégett, de lett karácsonyi ajándékuk

Mindenét elvesztette, mégis bizakodik az az egri család, amelynek a háza kedden égett le. A szülők azt mondják, így sem maradtak ajándék nélkül - azt kapták karácsonyra, hogy a gyerekeknek nem lett bajuk. Most rokonoknál laknak, és a régi házukba nem is költözhetnek vissza. Azt, hogy az ünnepek után hova mennek majd, még nem tudják.

Pizsamában menekültek a tűz elől a gyerekek

Állami gondozott gyerekek maradtak otthon nélkül, miután nevelőanyjuk háza leégett a Komárom-Esztergom megyei Kocson. Az asszony hat gyereket nevel, a legkisebb másfél éves. Mindenük odaveszett: a gyerekek tanszerei, a ruháik, az emlékeik. Az éjszaka közepén, pizsamában menekültek az utcára hétfőn hajnalban. Most az asszony rokonainál húzták meg magukat, és csak azt szeretnék, hogy újra együtt lehessenek.

12 lovat mentettek ki a tűzből


szerző:
2015.11.09. 18:15
12 lovat mentettek ki a tűzből

Kigyulladt egy lovarda vasárnap éjszaka a Pest megyei Pócsmegyeren. Egy ember volt már csak az épületben, egyedül kezdte el menteni az állatokat. Az RTL Híradónak azt mondta: az első gondolata az volt, hogy mentse a lovakat a tűzből.

Leégett a menhely, önkéntesek segítenek

Csaknem kétszáz önkéntes érkezett segíteni arra az állatmenhelyre, amely szombaton este égett le Pécsen. A tűz a menhely egyik kifutójában keletkezett, ott, ahol a kölyökkutyák voltak. A tragédiában 45 kölyök elpusztult, csak 15-en élték túl. Az önkéntesek már eltakarították a romokat, hogy minél előbb újjáépülhessen a leégett kifutó.

A szomszéd szólt, hogy ég a tető

Az unokáikkal játszottak az udvaron, amikor a szomszédjuk szólt, hogy ég a házuk. A budapesti családi ház padlása pénteken kapott lángra. Azonnal hívták a tűzoltókat, akik gyorsan ki is értek, de hiába oltották el a tüzet, a ház lakhatatlanná vált.

Ingázniuk kell a diákoknak a TF-en

Csak így tud minden órát megtartani a Testnevelési Egyetem, miután csütörtök hajnalban leégett az atlétikai csarnokuk. Hétfőn már újraindult a tanítás, az Általános Vállalkozási Főiskolán és a közeli sportcsarnokban is tartanak kihelyezett órákat. Így viszont sietniük kell, hogy mindenhova odaérjenek. A rektor azt mondta, ha kell, az órákból csípnek le, vagy utaztatni fogják a diákokat, hogy ne késsenek.

Megsemmisült a tűzben az egyetemi csarnok

Kigyulladt és teljesen leégett a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnoka csütörtök hajnalban Budapesten. Az épület teteje beszakadt, volt, ahol a fala is kidőlt. Az intézmény rektora azt mondja, pótolhatatlan veszteség érte az egyetemet.

NÉZŐI: Lángba borult a TF


szerző:
2015.10.15. 16:47
NÉZŐI: Lángba borult a TF

Az épület teteje beszakadt, volt, ahol a fala is kidőlt. Olyan forróság volt, hogy a szomszédos épület ablakai is lángra kaptak. Hetven tűzoltó próbálta menteni, ami menthető.

TF: Ilyen volt a lángokban álló épület a tűzoltók szemével

Ez a látvány fogadta a tűzoltókat hajnali öt körül, amikor a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnokához értek. A füstöt nem sokkal korábban az egyetem biztonsági őre vette észre, a tűzoltók pár perc múlva az épületnél voltak. A sportcsarnok akkor már így égett.

Megégett a férfi, amikor felrobbant a háza

Rá akart gyújtani egy szál cigarettára egy családapa Nyíkarásziban, ekkor robbant be a szivárgó gáz. A férfi súlyosan megégett, a ház pedig lakhatatlanná vált. Felesége és gyereke nem volt otthon.

Kigyulladt a tető, lakhatatlanná vált a házuk

Kigyulladt egy 100 négyzetméteres családi ház, és a melléképületének tetőszerkezete Sándorfalván, pénteken késő éjjel. A hatalmas füst miatt a tűzoltók légzőkészülékben fékezték meg a lángokat. Az otthon lakhatatlan lett, a kár több millió forint.

Kiégett egy autó a lángoló garázsban

Egy autó és egy motor is kiégett egy csongrádi belvárosi garázsban. A lángok nem sokkal éjfél után csaptak fel a 40 négyzetméteres melléképületben, egyelőre nem tudni mi okozta a tüzet.

Saját házát oltotta a volt tűzoltó

12 éves autista kisfiának szobájába csapott bele a villám szerda délután Budakalászon. A család éppen nem volt otthon, és mire az apa hazaért, már a tűzoltók próbálták oltani a lángokat.

Szomszédai próbálták menteni, de meghalt

Egy idős asszony meghalt, amikor kigyulladt a szobája hajnalban a Szolnok megyei Jánoshidán. A tüzet a szomszédok vették észre, ők kezdték oltani a lángokat és három gázpalackot is kivittek az épületből. Az idős nőn azonban már nem tudtak segíteni, ő a helyszínen meghalt. Valószínűleg az ágyban dohányzott és az égő csikktől begyulladt a matrac.

4 gyerekkel volt az égő házban


szerző:
2015.04.10. 18:10
4 gyerekkel volt az égő házban

4 gyerek volt benn abban a házban, ami csütörtök délután gyulladt ki Nyíregyházán. Az édesanya, amint megérezte a füstöt, kimentette a gyermekeit a szobából, ahol egy gázpalack is volt. Egy bátor szomszéd berohant érte és kihozta a palackot. Végül senkinek sem esett baja. A ház tetejéből szinte semmi nem maradt.

Leégett egy istálló, elpusztultak a tehenek

Hatalmas tűz egy vásárhelyi családi gazdaságban. Alig negyedóra alatt leégett egy félezer négyzetméteres istálló Hódmezővásárhely külterületén. A tűzben 50 szarvasmarha veszett oda. A lángok valószínűleg rövidzárlat miatt csaptak fel, a viharos erejű szélben percek alatt elborították az egész épületet. Híradónk úgy tudja: a szarvasmarhákat egyesével egy gerendához kötötték ki az istállóban, ezért az állatokat szinte lehetetlen volt időben kimenteni.

Cigarettára gyújtott, leégett a háza

Sírva mutatta stábunknak az otthonából maradt romokat az az asszony, aki gondatlanságból felgyújthatta házukat a Hajdú-Bihar megyei Csökmőn. A 100 négyzetméteres családi ház rövid idő alatt szinte teljesen leégett, lakhatatlanná vált. A tűzoltók már csak a tűz továbbterjedését tudták megakadályozni. A családnak nincs hová mennie, egyelőre rokonoknál húzzák meg magukat.

Egy tacskó mentette meg a család életét Pécsen

A kutya nyüszítve jelezte, hogy lángol a padlás, így még időben ki tudott menekülni mindenki. Az egyik gyerek aludt, amikor Dodi jelezni kezdett, ő is így menekülhetett meg. És nem ez volt az egyetlen tűz éjjel Pécsen. Egy fabódé is meggyulladt, amiben négy hajléktalan élt.

Kilométerekről látszottak a lángok

Több robbanás és aztán hatalmas lángok. Leégett egy szerviz éjszaka Budapesten, egy gyártelepen. A sötétben kilométerekről is látszottak a lángok. A tűzben senki nem sérült meg, de a kár óriási. Több gépkocsi is kiégett, a csarnok teljesen megsemmisült. A tűz okát nemcsak a tűzoltók, a rendőrség is vizsgálja.

Leégett a házuk, de nincs biztosításuk

Szilveszter éjjel egy négygyermekes perkátai család feje fölül égett le a tető, csütörtökön pedig Újhartyánban csaptak fel a lángok. Mindkét ház lakhatatlanná vált, és biztosítás híján egyik család sem számíthat az újjáépítéshez szükséges pénzre.

Mindenük odalett a tűzben


szerző:
2014.12.28. 18:20
Mindenük odalett a tűzben

Kiégett egy ház Dejtáron. Senki nem sérült meg, mert a lakók nem voltak otthon. Az épület egyik szobájában egy asszony élt a fiával. A szomszédok szerint sok probléma volt velük, korábban is volt már náluk tűz.  A lakók átmenetileg a Vöröskereszt balassagyarmati hajléktalanszállóján kaptak szállást.

Holttestet találtak a leégett épületben

A balatonboglári melléképületben a tűz éjjel csapott fel, a tűzoltóknak sikerült megakadályozniuk, hogy a lángok továbbterjedjenek a házra. Az eloltást követően, azonban egy holttestet találtak a melléképület padlásán. A szomszédok Híradónknak azt mondták, a férfi nehezen mozgott, nem értik hogyan, és miért ment a padlásra. Szakértők bevonásával vizsgálják az eset körülményeit.

„Mindent megkaptunk az újrakezdéshez”

Szinte mindent megkaptunk, ami kell az újrakezdéshez – ezt mondta az RTL Híradónak az a fiatal pár, akiknek a lakása szenteste előtt egy nappal égett ki Makón. A fiatalok az egyik önkormányzati idősek otthonában töltötték a karácsonyi ünnepeket, de napokon belül új bérlakásba költözhetnek.


 

Tető nélküli házban él a család

Több mint egy hónapja él tető nélkül egy berhidai négygyermekes család. Házuk, ami a Nemzeti Eszközkezelő Zrt-é, októberben kigyulladt. A leégett tetőt maguk kezdték megjavítani, de a társaság leállítatta a munkálatokat, mondván ez az ő dolguk. Így azóta is félkész a tető, ezért beáznak.

Még a babakocsi is odaveszett a tűzben

Tehetetlenül nézte egy kilenctagú akjai család, hogy az otthonuk megsemmisül. Lángoló házukban az összes téli ruha, a gyerekek játékai és a 7 hónapos csecsemő babakocsija is elégett.
 

Előzetes: Tehetetlenül nézték végig, hogy elveszítik otthonukat

Az összes téli ruha, a gyerekek játékai és a 7 hónapos csecsemő babakocsija is elégett, amikor kigyulladt egy kilenctagú család otthona péntek este Ajkán. Részletek hat órakor az RTL Híradóban.
 

Ágyában égett meg a 37 éves nő

Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy 37 éves nő vasárnap éjjel Isaszegen, mikor kigyulladt házának egyik szobája. Élettársa ébredt fel a nagy füstre, aki azonnal szólt a szomszédoknak, hogy hívják a tűzoltókat.
 

Füstölgő kerékpárok, elolvadt gyerekjátékok, teljesen leégett tető

Legalább kétmillió forint a kára annak az ötgyermekes szegedi családnak, akiknél délelőtt csaptak fel a lángok az udvari melléképület falánál tárolt gyermekjátékok között.

Fókusz 14-08-08


szerző:
2014.08.08. 19:30
Fókusz 14-08-08

Fókusz: Sokkoló hazatérés - Bejutottunk az Andrássy úti leégett szellemházba! Mi történt a lakók értékeivel? Minden tilos? - Hova engedik be a négylábúakat? Van, ahol strand és játszótér készül a kutyáknak, nálunk még nyakörvet sem vásárolhatunk velük! Tűzfészek - Már Amerika beavatkozik a közel-keleti konfluktusba, kell-e félnünk az ISIS terrorfenyegetésétől?

Müller Attila új életet kezdett


szerző:
2013.01.09. 19:00
Müller Attila új életet kezdett

Müller Attilának 2011 húsvét hétfőjén égett le a háza. Ráadásul a tragédiáért csakis saját magát okolhatta, mert égve hagyott egy gyertyát, ami a tüzet okozta.

Fókusz 12-03-27


szerző:
2012.03.27. 20:45
Fókusz 12-03-27

Fókusz: Álomnyaralás - Vastag Csaba végre beváltotta nyereményútját. De mit kezd a meztelen lányokkal a kamerák előtt? Falatnyi selyem - Seherezádé és VV Anett is ledobta a textilt, hogy felkészülhessünk a nyárra. Mi lesz az idei trend? Tabuk nélkül - Gallusz Niki és párja kendőzetlenül vallanak egymásra találásukról és arról, hogyan reagált a család a bejelentésre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való