KERESÉS search-close

lakóház

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lakóház"

Egy kisfiú zuhant ki a 6. emeltről Kínában – túlélte

Kizuhant egy hároméves gyerek Kínában egy lakóház hatodik emeletéről. A kisfiú valahogy átmászott az erkélyen, de már nem tudott visszamenni. Négy percig tartotta magát, de végül annyira kimerült, hogy elengedte a korlátot és lezuhant. Szerencséjére, kálváriáját több szomszéd is látta, és egy lepedőt feszítettek ki alá. Ezzel kapták végül el.

Lakóházakat döntött romba a földcsuszamlás Kínában

Földcsuszamlás döntött romba vagy temetett maga alá épületeket Kína északi részén. A tragédiában heten meghaltak, és sokan megsebesültek. 20 embert sikerült kimenteni a romok alól, de 13-at eltűntként tartanak nyilván. A földcsuszamlás egy olyan területen történt, amelyet nem lehet munkagépekkel megközelíteni.

Bosszúból gyújthatta fel a párizsi lakóházat

Tízen haltak meg, köztük egy kisbaba Párizs egyik elegáns negyedében, ahol kigyulladt egy nyolcemeletes lakóház. A rendőrség gyújtogatás miatt nyomoz, és a tűzzel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 40 éves nőt, aki korábban már állt pszichiátriai kezelés alatt. Az oltásról készült felvételeket megnézhetik ITT

PÁRIZSI TŰZ: Kigyulladt egy nyolcemeletes lakóház

Tízen, köztük egy kisbaba halt meg Párizs egyik elegáns negyedében, ahol kigyulladt egy nyolcemeletes lakóház. A rendőrség gyújtogatás miatt nyomoz, és a tűzzel kapcsolatban őrizetbe vettek egy 40 éves nőt, aki korábban már állt pszichiátriai kezelés alatt. Sajtóértesülések szerint a nő összeveszett egyik szomszédjával, és annak autóját akarta felgyújtani bosszúból.

Lakóházra zuhant a kisrepülő, öten életüket vesztették

A kétmotoros kisgép alig néhány perce volt a levegőben, amikor darabjai hullani kezdtek egy lakónegyedre, 40 kilométerre Los Angelestől.

Ház, ahol nincsen rezsiköltség

Energetikai Oscar-díjat kapott egy pécsi lakóház, amelyik több energiát termel, mint amennyit felhasznál. Az Energy Globe fődíját megnyerő 150 négyzetméteres házat teljesen felújították. Hőszívattyú, napkollektor, fényfolyosó került bele és ökoszigetelést kapott. A ráköltött pénz a számítások szerint tíz év alatt térül meg.

 

Halálos tűz New Yorkban


szerző:
2017.12.29. 18:20
Halálos tűz New Yorkban

Kigyulladt egy több emeletes lakóház, és a lángokban legkevesebb 12-en, köztük egy csecsemő meghalt. Négy embert súlyos állapotban vittek kórházba. A lángok helyi idő szerint este hétkor csaptak föl, és percek alatt beborították az épületet. Sokan papucsban, pizsamában, menekültek az utcára mínusz 10 fokban. Az első vizsgálatok szerint egy kisgyerek okozhatta a tüzet.

Lakóházakra zuhant két többtonnás daru Hollandiában

A baleset a Rajna folyó egyik hídjának a felújítása közben történt: a híd egyik darabját akarták a helyére illeszteni, amikor a híd eleme magával rántotta a hatalmas gépeket. A daruk öt lakóházat és két boltot temettek maguk alá, a romok alól egy embert kellett kimenteni.

Ötven éve nem volt érdemi felújítás

Fél évszázada nem történt komolyabb felújítás abban a Baross utcai házban, ahol csütörtök hajnalban kizuhant az erkélyről egy fiatal lány. Ezt mondta az RTL Híradónak a ház közös képviselője. 1962 óta csak a legszükségesebb felújításokat végezték el, mert a teljes tatarozásra nincs pénzük a lakóknak.

 

Két helyen csaptak fel lángok


szerző:
2011.10.09. 09:49
Lángoltak a lakóházak Nyírbátorban

Három, egymás mellett lévő lakóházat gyújtott fel ismeretlen tettes vasárnap éjjel Nyírbátorban. A tűzben senki nem sérült meg.

Tűz költöztette ki a lakókat Kistarcsán

Egy tetőtéri lakás három lakóját kellett kiköltöztetni Kistarcsán, miután egy lakóház tetőszerkezete kigyulladt pénteken éjjel.

Aknavető gránát a XII. kerületben

Aknavető gránátot találtak Budapesten, a XII. kerületi Tusnádi utca egyik lakóházának belső udvarán csütörtökön.

Lakások ellen tüntettek Törökbálinton

Nincs megfelelő úthálózat, infrastruktúra és kevés az óvodai, iskolai férőhely is az ingatlanhoz.

Brutális erőszak egy lépcsőházban

Megverte, majd rálőtt volt barátnőjére egy férfi hétfő délelőtt Dunaújvárosban.

Magyarországra folyik a Lajta vize

Mosonmagyaróvár térségében órák óta 280 centimétert mérnek.

Eldőlt egy lakóház Sanghajban


szerző:
2009.06.29. 11:45
Eldőlt egy lakóház Sanghajban

Kilenc ember ellen indítottak nyomozást miután szombaton eldőlt egy 13 emeletes ház.

A rendőrök kimentették, de belehalt

Egy kigyulladt lakóházból mentett ki két rendőr egy idős férfit, aki belehalt sérüléseibe.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való