KERESÉS search-close

lövés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lövés"

Akár életfogytiglant is kaphat a békásmegyeri óvónő gyilkosa

A férfi az ismerősök szerint beleőrült abba, hogy meghalt a felesége és a lánya is elköltözött tőle a szereleme családjához. Az volt a kényszerképzete, hogy a másik család el akarja venni tőle a lányát. Ezért tavaly ősszel egy reggel rövid szóváltás után agyonlőtte a fiú óvónőként dolgozó édesanyját.

Vadászpuskával támadt volt élettársára, a testőr fegyverezte le

Lövés a plázában! Egykori élettársát akarta egy lefűrészelt csövű vadászpuskával kivégezni az a 75 éves férfi, aki tegnap rátámadt az asszonyra az egyik kecskeméti áruházban. Információnk szerint a nőt már hétfőn is megfenyegette az üzletben. Az asszony mivel félt tőle, korábban testőrt fogadott. Miután eldördült az első lövés, ő fegyverezte le a támadót. Az idős férfit ezután fogták el a rendőrök, és őrizetbe vették.

Bozótvágó késsel támadt a rendőrökre, lelőtték

Lelőtték a rendőrök azt a férfit, aki bozótvágó késsel támadt rájuk vasárnap este Abdán. Apja Híradónknak azt mondta, 35 éves fia pszichés beteg volt. Vasárnap dührohamot kapott, ezért anyja mentőt hívott hozzá. Miután velük is agresszív volt, rendőrt hívtak. A férfi ekkor vette elő a bozótvágó kést, amivel a két járőrre támadt. Egyiküket meg is sebesítette.

Légpuskával lőtte arcon anyját egy részeg férfi

Életveszélyesen megfenyegette, majd légpuskával arcon lőtte édesanyját egy részeg férfi a Pest megyei Maglódon. Az asszony súlyosan megsérült, kórházba vitték. A támadás még 2017 őszén történt, a férfi ellen most emeltek vádat. Akár három évet is kaphat.

Lelőtték egy 10 éves kisfiú kutyáját

Lelőtték egy 10 éves fiú kutyáját Horvátzsidány közelében, amikor a gyerek és a kutya játszani indult. Az egyik szomszédos falu polgármestere vadász, a fiú apja szerint ő lőhette le az állatot, de úgy tett, mintha semmiről nem tudna, egészen addig amíg el nem vitték neki a tetemet.

Zé és Ákos tapsolva nézték, ahogyan Jenőt beteríti a krém

A séfet majdnem beterítette Bogi uborkás krémje, ami kilőtt a szifonból. Az attrakciót Zé és Ákos élvezték a legjobban, akik röhögve figyelték az eseményeket.

Nóra lelövi a saját testvérét?

Az egész család Mariannt gyászolja. Ervint kiengedik a börtönből. A férfi meglátogatja Steve-et, a találkozót egy nem várt rokon felbukkanása zavarja meg. Nóra színt vall az apjának és megtudja a család szörnyű titkát.

Szabályokkal a vadászbalesetek ellen

Szigorú szabályokat kell betartaniuk a vadászoknak, hogy elkerüljék a tragédiákat, mondta Híradónknak egy szakértő. Szóládnál egy 52 éves férfit lőtt le véletlenül vadásztársa, egy rendőr. A baleset a vadászat után történt, amikor hazafelé készülődtek.

 

 WERK: vajon túléli Ádám a lövést?

Az Alvilág első része azzal ért véget, hogy a sorozatban megismert családfőt, Ádámot egy motoros támadó lelövi. Azt még nem árulhatjuk el, hogy mi lesz a háromgyerekes apát alakító Schmied Zoltán sorsa, azt azonban megmutatjuk, hogy hogyan vették fel az akciódús jelenetet!

 SZÖKÖTT RAB: „Azonnal felém irányította a fegyverét!”

bíróságról megszökött rab pénteken legalább nyolc bűncselekményt követett el, alig negyven perc alatt. A férfit összesen öt lövés érte, végül Czégeni István adta le azt a találatot, ami leterítette a szökevényt. A rendőr a történtekről részletesen beszámolt kameránk előtt!

Riasztópisztollyal védekezett az eladó

Megtámadták az eladót, aki riasztópisztollyal védekezett egy budapesti üzletben. Háromszor is rálőtt a támadóra, aki könnyebben megsérült. A vita abból alakult ki szombat este, hogy egy járókelő szóvá tette, hogy az eladó a járdán parkol a motorjával.

Márk nekiment a vadásznak, aki rálőtt Dundira

Nem elég, hogy nagy volt az ijedtség, amikor nem találták Noémit, még egy lövés is eldörrent. Majd egy vadász került elő, aki elég bunkón viselkedett a kis családdal, amit Márk nem tűrhetett szó nélkül.

A teljes adásért kattints IDE!

Pisztolylövés egy szombathelyi általános iskolában

Légpisztolyt vitt magával és elsütötte egy 13 éves diák pénteken délelőtt. Szerencsére senkit sem talált el. A tanárok rendőrt hívtak, és azonnal nyomozás indult. A fegyverszakértő azt mondja, a légpisztolyhoz nem kell engedély, de akár súlyos sérülést is okozhatnak.

 

Felvételen: csak a lövés állította meg az ámokfutót

Súlyosabb büntetést kapott az az ámokfutó, aki 2016-ban Hajdúszovát közelében száguldozott egy lopott terepjáróval.

 

 

Egy lövés, mely az egész országot megdöbbentette

Itt a bizonyíték, hogy mikor a Barátok közt Zsoltja gondolkodás nélkül lelőtte Miklóst, rengeteg embert megérintett. Öt évvel ezelőtt a Fókusz stábja ott volt a forgatáson, és ha ez még nem lett volna elég, Rékasi Károlyt elvitték egy igazi lőtérre.

Ez volt a legdurvább pillanata a Barátok köztnek: Zsolt lelötte Miklóst!

Öt éve, pontosan ezen a napon Bartha Zsolt úgy gondolta, nincs annál jobb módszer, hogy leszámoljon Berényi Miklóssal, mint az, hogy egyszerűen lelövi. Akkor persze még nem tudhattuk, hogy szerencsére Miki túlélte a támadást, de akkor abban a pillanatban igen vérfagyasztóra sikerült a jelenet.

Azt hitte, megölte barátnőjét

Féltékenységből fegyverrel próbált meg magyar barátnőjével végezni egy olasz férfi a nyílt utcán Torinóban. A nő elesett, lövés dördült, a férfi pedig azt hitte, barátnője meghalt. A támadó ezután a rendőrök szeme láttára végzett magával. A táncosként dolgozó nő a fején sérült, azóta már elhagyta a kórházat.

Rendőr hallotta meg a lövést

Lövés dörrent az éjjel Budapesten a Kazinczy utcában. Egy kocsma tulajdonosa lőtt a gázpisztolyából, állítása szerint vaktölténnyel. Azt mondja, hogy drogárusokat akart elkergetni, akik korábban két üveget is bedobtak a bárjába. A vita azonban eldurvult, ekkor vette elő a pisztolyát. Mindezt egy rendőr is látta, azonnal közbelépett. A kocsmárost és az ötfős társaságot is előállították. 

ELKÉPESZTŐ! Lövöldözés VV Soma otthonában!

Pumped Gabo egy pisztollyal állított be a ValóVilág powered by Big Brother győzteséhez, aki gázsprével próbált védekezni... Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt a lövöldözés után, nézd meg a videót!

VESZÉLYES TRÜKK: Hogy kaphatta el a szájával a kilőtt golyót a bűvész?

Németh Gábor az interjúban azért erősen túloz, mivel nem ő az első ember a világon, akit paintball golyót lövet a szájába. Az internetes videómegosztó oldalakon több külföldi bűvész is rendszeresen bemutatja ezt a trükköt előadásain. A történet ugyanaz. Aláírat valakivel egy golyót, majd azzal betölti a fegyvert és jöhet a lövés. Azért otthoni gyakorlatra senkinek sem ajánljuk ezt a mutatványt.

Gordon életében először vitte vadászni a kisfiát

Varjúból ebéd? Pedig igenis finom fogás, mielőtt azonban nekiláttak volna a madarak levadászásának, Gordon elvitte a fiát, Jack-et egy kis lövöldözésre, ahol kiderült, hogy a kissrác nagyon jó célbalövő.

VV ATTILA: „Akkor is lebarnulok, hogyha lelőnek érte”

A ValóVilág 5. szériájának győztese nem csak az egykori főnyeremény miatt mondhatja magát szerencsésnek. Nagyjából 1 hónappal ezelőtt a háta mögött dördült egy fegyver – csak egy biztonsági üvegnek köszönhető, hogy nem esett baja.

Fókusz 2016-06-24


szerző:
2016.06.24. 18:55
Rálőttek a főszerkesztőre

Rálőttek egy újságíróra a nyílt utcán, rengeteg szemtanú előtt Isztambulban. A török rezsimet rendszeresen bíráló egyik lap főszerkesztője arra várt a központi bíróság épülete előtt, hogy bent meghozzák perében az ítéletet. A merénylő nem találta el, egy másik újságíró viszont könnyebben megsérült. A támadót a főszerkesztő felesége és ügyvédje fogta le.

Rendőröket gázolt, három év fegyházat kapott

Fához szorított egy rendőrt, egy másikat pedig métereken át vonszolt az autójával. Három év fegyházat kapott az a 47 éves férfi, aki tavaly januárjában nem állt meg igazoltatáskor Zalaegerszegen. Hatszor lőttek rá a kocsijára a város egy forgalmas részén, de a sofőr így is elmenekült. Végül ötven kilométerrel arrébb, Nagykanizsa határában fogták el.

Megcsúszott és lelőtte a kísérőjét

Véletlenül lelőtte magyar kísérőjét egy osztrák vadász Zalában, amikor megcsúszott és elsült a vállára akasztott fegyvere. Az osztrák vadász, aki egyébként rendőr, feltehetően nagyvadat akart lőni. Egymás mögött gyalogoltak kísérőjével, amikor a baleset történt. A lövés mellkason találta az 57 éves magyar kísérőt, aki a helyszínen meghalt.

Fokozódik a feszültség Moszkva és Ankara között

Legalább hét ember meghalt, amikor bombatámadás ért egy török segélyszállítmányt Szíria északi részén. Szakértők a rajtaütés mögött az orosz légierőt gyanítják, amely bombázójuk lelövése után megtorló akcióba kezdett a térségben. Moszkva sérelmezi, hogy a törökök nem kérnek bocsánatot az orosz gép lelövéséért, de Ankara erre nem hajlandó.

Előzetes: Biztonsági kamera rögzítette a verekedést

Két embert már elfogtak, kettőt még keresnek a vasárnap hajnali budapesti tömegverekedés résztvevői közül. A fegyveres támadásról egy közeli biztonsági kamera készítette felvételeket. A belvárosi szórakozóhely előtt hajnali fél egykor tört ki verekedés. Előkerült egy pisztoly, valaki lőtt is vele, másvalaki egy hatalmas késsel hadonászott, repültek az asztalok, a székek. Ketten sérültek meg. A szóváltásról, lövöldözésről és az azt követő csetepatéról készült felvételeket megmutatjuk este hatkor az RTL Híradóban.

Előző rész (2015. szeptember 16.)

Vajon sikeresen felkészül Liza a felvételire? Péter és Hanna közt nem lehet barátság. Mit tesz Zsolt, miután Ádám megtudta, hogy Aliz Zsolt fegyverével lőtt?

Ez történt a 36. héten


szerző:
2015.09.04. 21:15
Ez történt a 36. héten

Nóra megtudja, hogy mit tett Róbert Ágnessel, de a férfi azt mondja, hogy figyelemelterelésből tette. Ezek után Róbert pénzt kér Ritától a hallgatásáért cserébe. Zsolt titkos tervet forral Nikol ellen, amit egyelőre még Rudinak sem mond el. Luca kihallgatja Gizella, László és Vilmos beszélgetését és rájön, hogy Aliznak köze lehet Zsolt lelövéséhez. Zsolt azonban mindent tagad. Bözsinek nem sikerül utolérnie Alizt, hogy elmondja neki, nyugodtan hazajöhet, mert Zsolt nem hibáztatja. Pétet megnyitja a street food udvart. A terve, hogy a befolyt pénzből kivásárolja Hannát, aki nemet mond az ajánlatra.

Ez történt a 35. héten


szerző:
2015.08.28. 21:15
Ez történt a 35. héten

Róbert annyira belelovallja magát a szerelmes szerepébe, hogy Ágnes hatása alá kerül. Bözsi rajtakapja Rudit és Krisztiánt, amint Zsolt utasítására megsemmisítik a biztonsági kamera felvételeit. Bözsi megtudja tőlük, hogy ki lőtte le Zsoltot. Tóbiás a fitnesz DVD elkészítésével akar anyagi problémáitól megszabadulni. Miklós és Rita kapcsolata furcsa fordulatot vesz. Nóra arra gyanakszik, hogy Ritának köze lehet a férje halálához. Róbert kihallgat egy telefonbeszélgetését, ami komoly gyanúba keveri Ritát. Vajon mi az igazság?

Előző rész (2015. augusztus 24.)

Meg tud-e menekülni Róbert Ágnes hatása alól? Fog-e Gizellán az átok? Bözsi megtudja, hogy Aliz lőtte le Zsoltot.

Előző rész (2015. augusztus 13.)

Túléli-e Zsolt a lövést? Gizella és Bözsi barátok lesznek a bajban? Biztos, hogy meghalt Hanna édesanyja?

 

Következő rész (2015. augusztus 13.)

Túléli-e Zsolt a lövést? Gizella és Bözsi barátok lesznek a bajban? Biztos, hogy meghalt Hanna édesanyja?
 

Kétszer lábon lőtte a betörőt


szerző:
2015.06.28. 18:05
Kétszer lábon lőtte a betörőt

Az éjszaka egy férfi kalapáccsal a kezében akart betörni egy pékségbe. Az eladó ellenállt, de a rabló betörte az üveget. Tört-zúzott, de pénzt nem talált. A riasztó megszólalt, ezért a biztonsági cég embere kiment a bolthoz. A rabló rátámadt, mire az őr figyelmeztető lövéseket adott, majd kétszer lábon lőtte. A támadót a mentők kórházba vitték, úgy tudjuk nincs életveszélyben.

Golyóval a fejében él 41 éve


szerző:
2015.04.02. 19:35
Golyóval a fejében él 41 éve

Egy gyerekkori csíny, amely kis híján tragédiához vezetett. Marika 41 éve él egy 7 milliméteres légpuskagolyóval a fejében. Kilyén Tamás riportja.

Előzetes: Lövöldözés Budapesten

Pisztollyal lőtt rá ismerősére egy férfi csütörtök este Budapesten. Kocsiban ültek egy sötét parkolóban, amikor a közelről leadott lövés eldördült. Részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Baseballütővel megverték, és pisztollyal is rálőttek

Hárman támadták meg, a lövés a mellkasán érte. Még az éjjel megműtötték, ma már saját felelősségére elhagyta a kórházat. A rendőrségen nem nyilatkoznak az ügyben, ezért egyelőre nem tudni, hogy miért támadták meg - úgy tudjuk, semmit nem vettek el tőle.
 

Előzetes: Baseball ütővel megverték, majd pisztollyal rálőttek

Hárman támadták meg, a lövés a mellkasán érte a lengyel férfit, akit még az éjjel megműtötték, ma már saját felelősségére elhagyta a kórházat. A rendőrségen nem nyilatkoznak az ügyben, ezért egyelőre nem tudni, hogy miért támadták meg.
 

Előzetes: A buszon teperték le a kommandósok

Az elfogott férfi szombaton este három embert meglőtt Tatabányán. A négy férfi Győrből ment egy autóval Tatabányára, amikor egy elhagyatott területen megálltak, és egyikük rálőtt három társára.

Rátámadt a rendőrökre, lábon lőtték

Lábon lőttek a rendőrök egy férfit a Fejér megyei Száron. A férfi és két társa rátámadt a járőrökre, akik igazoltatni akarták őket. A rendőröket egy vadász hívta ki, akit megvert a háromfős társaság néhány perccel korábban. Mikor meglátták a két járőrt, ütni kezdték őket és még a figyelmeztető lövések ellenére sem hagyták abba a verekedést.

Felmondott a fergusoni rendőr


szerző:
2014.11.30. 18:42
Felmondott a fergusoni rendőr

Azonnali hatállyal távozott a rendőrségtől Darren Wilson, aki augusztusban lelőtt egy afroamerikai fiatalt az Egyesült Államokban. Egész héten tüntettek az esküdtszék ítélete ellen, amely szerint nem emelnek vádat a rendőr ellen.

Nyolcvan méterről lőtte meg társát a vadász

Vadászbaleset történt Konyáron. Nyolc sörét fúródott a testébe annak az 58 éves férfinak, akit reggel társa véletlenül meglőtt fácánvadászat közben. A vadászt adásunk alatt is operálják, egyelőre stabil az állapota. Úgy tudjuk a férfit egy kevésbé tapasztalt barátja lőtte meg, 80 méterről.

Lövéssel fékezték meg a verekedőket

Figyelmeztető lövéssel tudtak a rendőrök megfékezni egy tömegverekedést Miskolcon a hétvégén. Két társaság, összesen tízen verekedtek össze egy téren hajnalban.
 

Élete végéig is börtönben maradhat

A férfi tavaly nyáron volt feleségét és annak barátját is le akarta lőni Szigetszentmiklóson. A volt férj hétszer lőtt, csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem halt meg.

Pancser rablók fosztottak ki egy budai villát

A betörők először nem találták meg a házat, a később zsákmányolt fegyverekkel majdnem lelőtték egymást. Őket és tippadó társukat négy napon belül elfogták a rendőrök.

A paralimpiai bajnok négyszer lőtt rá barátnőjére

Lövésekre ébredtek csütörtök hajnalban a világhírű paralimpiai futó, Oscar Pistorius szomszédai. Az atléta többször lőtt szupermodell barátnőjére, aki azonnal belehalt sérüléseibe.

A szerelem rabjai 12-05-30

A szerelem rabjai, 140. rész - Paz nem akarja elmondani Juannak, ki is Luna. Juan féltékeny Pazra, azt hiszi van valakije. Barbara kikottyantja Tatiana előtt, hogy Victoria lefeküdt Nicolasszal. Carlost zavarja, hogy csak az Achaval Urien házban láthatja a fiát. Nicolas azt hazudja Barbarának, hogy már nem szereti. A keresztelőn Oso és Ruben megpróbálja elrabolni Miát, de Tango közbelép és lelövi Rubent.

Sürög-forog a kerekes kutyus


szerző:
2012.03.05. 19:00
Sürög-forog a kerekes kutyus

Követni is alig lehet, olyan sebesen indul el a rászerelt kiskocsival Tátika. A kutyus a kiskocsival lépcsőkről ugrik le, farol a hóban és önbizalma is óriási. Nyoma sincs a magát földön vonszoló, béna állatnak.

Etiópia kegyetlen arca: lövöldözés és harc

Az afarok egy népcsoport Afrika keleti oldalán, amely nem tűri az idegeneket. Az etióp-eritreai határon az elmúlt évtizedekben többször súlyos háború dúlt. Több tízezren haltak meg mindkét oldalon.

Akciófilmbe illő jelenetek az áruházban

Egyszerű áruházi lopásnak indult, végül dulakodás és lövöldözés lett belőle. Meglőttek két biztonsági őrt is, a menekülő lövöldözőt pedig egy civil segített lefegyverezni.

Áruházi lövöldözés, percről percre

Augusztus 19-én, nem sokkal fél nyolc előtt két férfit kezdett el figyelni a biztonsági kamera. Valamit megettek az áruházban, viszont nem fizettek érte. A rutineljáráson elszabaultak az indulatok.

Nem tudni, hogy halt meg Kadhafi


szerző:
2011.10.21. 15:03
Nem tudni, hogy halt meg Kadhafi

Addig nem temetik Moamer Kadhafit, ameddig ki nem derül, hogy pontosan milyen körülmények között halt meg.

Gázpisztollyal állt bosszút a biciklis

Gázpisztollyal fejbe lőtt két fiatalembert egy kerékpáros szerdán, Devecseren. Az egyik a szeme fölött, a másik a fülén sérült meg.

Rendőrökre tüzeltek a brit rendbontók

A brit rendőrség olyan felvételeket hozott nyilvánosságra, amelyeken az látható, hogy rendbontók rendőrökre lőttek Birminghamben.

Véletlenül lőtte fejbe magát puskával?

Túl van az életveszélyen az a 40 éves asszony, aki hétfőn Dombrádon - eddig tisztázatlan körülmények között - fejbe lőtte magát.

Továbbra is előzetesben az angyalföldi gyilkos

Meghosszabbította a bíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki júliusban több lövéssel végzett egy fiatal nővel.

Mubarak az igazságszolgáltatás kezében

Ketrecben, kórházi ágyon láthatják újra volt elnöküket az egyiptomiak, miután megkezdődött Hoszni Mubarak pere.

Öngyújtónak hitte a fegyvert, eltalálta lányát

Öngyújtónak nézett igazi pisztolyt egy nő az Egyesült Államokban, és amikor érdeklődve kipróbálta, véletlenül meglőtte a lányát.

Romák házára lőttek Putnokon?


szerző:
2011.07.21. 17:01
Romák házára lőttek Putnokon?

Szerda este a Borsod megyei településen élő család két dörrenést hallott. Az utcára kirohanva vették észre a lyukakat a ház kapuján.

Smsben szervezett pisztolypárbaj


szerző:
2011.07.20. 16:44
Smsben szervezett pisztolypárbaj

Fejenként öt év börtönre ítéltek két férfit, mert párbajt vívtak egymással régi sérelmeik miatt.

Elfogták a pilismaróti lövöldözőt

Pénteken fogták el azt a férfit, aki rálőtt egy 33 éves férfira szerda este Pilisszentkereszt és Pilismarót között.

Rokona lövette le a veszprémi férfit

Egy ismerősét bízta meg a gyilkossággal, aki többször rálőtt a férfira.

Lakása előtt lőtték le a veszprémi férfit

Több lövéssel életveszélyesen megsebesítettek egy férfit kedd hajnalban, Veszprémben.

Lábon talált egy fiút a brahiból lövöldöző tini

Focizó gyerekekre lövöldözött egy tizenhat éves fiú Miskolcon.

Hasba lőttek egy lányt Alain Delon házában?

Meglőttek egy tinilányt a francia filmsztár Alain Delon otthonában, a svájci Genfben.

Éles lőszerrel lövik a tüntetőket Szíriában

Gumibotokkal ütik-verik, elhurcolják és éles lőszerrel lövik a békés tüntetőket Szíriában.

Autópályán száguldozó traktorosra lőttek

Csak lövésekkel tudtak megállásra kényszeríteni egy traktort egy osztrák autópályán szerdán a rendőrök.

Nőket és gyerekeket ölt a NATO


szerző:
2011.05.29. 15:01
Nőket és gyerekeket ölt a NATO

12 gyermek és 2 nő halt meg a NATO egyik légicsapásában Afganisztán déli részén.

Lövések végeztek a farkasokkal


szerző:
2011.05.12. 17:11
Lövések végeztek a farkasokkal

A Farkas-és Medveotthon igazgatója ismeretlen tettes ellen tett feljelentést és 200 ezer forintot ajánlott a nyomravezetőnek.

Légpuskával lőtt rá testvérére egy hatéves

Hatéves kisfiú lőtte hasba egy légpuskával 12 éves féltestvérét Nyíregyházán csütörtök este.

Több mint 10 tüntetőt öltek meg Jemenben

Legkevesebb 15 kormányellenes tüntetőt lőttek agyon a jemeni biztonsági erők hétfőn Taezben.

Rálőttek Wyclef Jean-ra


szerző:
2011.03.20. 12:59
Rálőttek Wyclef Jean-ra

Meglőtték Wyclef Jean hiphopsztárt a vasárnapi haiti elnökválasztás előestéjén.

A háztetőkről lőtték a jemeni tiltakozókat

Legalább 46 embert öltek meg Jemenben, amikor orgyilkosok háztetőkről nyitottak tüzet ellenzéki tiltakozókra.

Vadászfegyverrel lőtte agyon feleségét

Pszichológus foglalkozik azzal a fiúval, akinek apja csütörtökön lelőtte feleségét, majd öngyilkos lett.

„Tökéletesek” a meglőtt képviselőnő kilátásai

Gabrielle Giffords-ot átszállításakor, a tucsoni kórház előtt hangos tapssal köszöntötték támogatói.

Pintér: Aki rendőrre lő, az viszonzásra számíthat

Pintér Sándor belügyminiszter több rendőrnek és civilnek adott át kitüntetést.

Lövések és hajsza a fővárosban

Több kerületen át üldöztek a rendőrök szombat este egy lopott autót a fővárosban.

Lincselők miatt menekítették a tömeggyilkost

A 10 embert meggyilkoló kenyai rendőrt mintegy ezer fős tömeg akarta meglincselni.

Álmában lőtte térden magát a holdkóros

Hatalmas dörrenésre riadt föl álmából. Ekkor vette észre, hogy a térde vérzik. Valaki lábon lőtte.

Külföldiekre támadtak Jemenben


szerző:
2010.10.06. 17:39

Krimibe illő fejlövés Békésen


szerző:
2010.09.29. 17:32
Krimibe illő fejlövés Békésen

Fejbe lőttek egy diákot kedd este Békésen. A fiú jól van, a légpuska golyója csak súrolta homlokát.

Heccből lőtt a rendőrre?


szerző:
2010.09.13. 14:51
Heccből lőtt a rendőrre?

Airsoft fegyverrel lőttek rá egy forgalmat irányító rendőrre vasárnap, Pécsett.

Alva gyilkolt a vadász


szerző:
2010.09.09. 14:30
Alva gyilkolt a vadász

Ey ukrán vadász álmában, tudta nélkül lőtte főbe szintén alvó vadásztársát.

Agyonlőttek egy rendőrt Alsóörsön

A 29 éves rendőr és az ellenőrzött kocsi egyik utasa meghalt, egy másik utas megsérült.

Lövések Olaszliszkán


szerző:
2010.07.05. 12:55
Saját ikertestvérét is megölte az ámokfutó

A brit média szerint családi viszályok miatt kattant be az 52 éves taxisofőr.

Megölte és feldarabolta feleségét

A gyomaendrődi férfi lelőtte és feldarabolta volt feleségét, majd egy etető alá elásta.

Láblövéssel fékezte meg az idős férfit

A 70 éves férfi vasvillával támadt a rendőrre, aki csak így tudta megfékezni.

Vasvillával támadt egy rendőrre az apóka

Fegyvert kellett használnia a Borsod megyei Csobajon egy rendőrnek, akit egy családi veszekedéshez hívtak kedden délután.

Lövéssel tett pontot a vita végére

A Vízgát utcai kiserdőben, egy telephelyen veszett össze két ember. A 72 éves férfi rálőtt 59 éves vitapartnerére.

Rálőttek a SOTE épületére


szerző:
2010.03.26. 22:03

Rablás és lövés az utcán


szerző:
2010.03.19. 06:10

Igazoltató rendőrt lőttek agyon


szerző:
2010.03.13. 17:55
Rálőttek egy szlovákiai magyar politikusra

Basternák László Ógyalla főellenőre régebben polgármestere volt. Több fenyegetést is kapott az elmúlt években.

Háromszor lőtt a rabló


szerző:
2010.01.13. 13:53
Rálőttek egy polgármester házára

A szakértők szerint vétlen lövésről van szó, ettől függetlenül vizsgálják az esetet.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való