KERESÉS search-close

lélek

59 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lélek"

Hunor tartotta a lelket Viviben...

Vivi egyre inkább kétségbe van esve a közelgő Párbaj miatt, ám Hunor biztatta egy kicsit a lányt.

A zene gyógyító ereje


szerző:
2018.11.29. 07:41
A zene gyógyító ereje

Jáger Bandi már két éve dolgozik együtt Malek Andival, és ezúttal is egy közös koncertre készülnek. Sőt, olyan dalokat írnak, ami valóban lélekből jön, és akár orvosság is lehet a fájdalomra.

Ginu megbánta, hogy Csokival parittyázott?

A lány úgy érzi, belebukott a saját taktikájába, és talán már meg is bánt mindent...

Sebestyén Balázs megmutatta spirituális oldalát

Sebestyén Balázs kevésbé ismert oldaláról mutatta meg magát egy balatoni fesztiválon egy évvel ezelőtt, ugyanis a hallgatóságnak a lelki spiritualitásról beszélt, amit ő maga is folyamatosan próbál építeni. A műsorvezető azt mondja, a munkájában és a magánéletében sem lehetne olyen sikeres, ha nem foglalkozna eleget spirituális oldalával. Használja is, ahogy a nyilvánosságot is kihasználja arra, hogy felkeltse az emberek kíváncsiságát ilyen dolgok iránt.

Nagy Tóbiás: „Annyira rohadék ez az élet!”

Hanna balesetének a híre teljesen összetöri Tóbiást, és egyelőre nem bírja feldolgozni a történteket.

Drámai pillanat: Gigi megmenti Bartha Zsolt életét!

A sors különös fintora, hogy pont Gigi talál rá az öntudatlanul földön fekvő Zsoltra…

Hürrem: „Nem akarok élni, nem akarok így!”

A szultána ráeszmél, hogy a saját hibája miatt halt meg a fia, és sosem gondolta volna, hogy Musztafa megöletésével Cihangir halálos ítéletét is aláírja. Hürrem annyira összetörik a fia elvesztése miatt, hogy önmaga halálát kívánja, mert úgy érzi, így már nem tud tovább élni. 

Bréking: Rékasi Károly visszatér a Barátok köztbe!

A színész a ma Reggeli műsorban elárulta, hogy hamarosan újult erővel forgathat a „Mátyás király téren.”

Tamás:

Miután Móni, Balázs és Ilonka egymásra találtak, megérkezett Móni öccse, Tamás. A fiú azért jött az Anikó Show-ba, hogy bevallja, ő más, mint a többi srác. Tominak az a legnagyobb vágya, hogy nővé operáltassa magát, de testvére ebben nem szeretné támogatni. 

Csodálatos gondolatokat osztott meg Pál Feri atya!

Pál Feri atya három évvel ezelőtt azt mondta, nem ő választotta papi hivatását, hanem „meghívták” rá. A szerda az „embermentes”napja és ő sohasem magányos, csak szeret magával lenni és azon igyekszik, hogy jó társasága legyen saját magának. Pál Feri atya hasznos gondolatokat mondott el most is az életről, családról, párkapcsolatról, önmagunk és egymás elfogadásáról.

Így teltek Karády Katalin utolsó évei!

A gyönyörű színésznő, Amerikában, csendben és magányosan töltötte utolsó éveit. Katalin egykori angol tanárja, később egyik legjobb barátja elmesélte nekünk, hogy a művésznő milyen érzelmi válságba került, és hogyan élte mindennapjait a tengerentúlon.

Vajon Nagy Sanyi mikor sírt utoljára?

Heller Csilla pszichológus a nők és férfiak lelki világába kalauzolta el Mikiéket. A szakértő szerint manapság egy férfinek sem szégyen kimutatni érzelmeit. A fiúk nem sírnak?

Fókusz Plusz 2017-05-20


szerző:
2017.05.20. 18:50
Az Anamé módszer beindítja az élet áramlását!

Balázs Valéria és Riz Olivér az anamé módszerről mesélt Mikiéknek. Az anamé valójában egy személyre szabott, megoldásorientált módszer, ami a csakrák energiaáramlásának beindításával gyógyítja a testet és a lelket.

Szulejmán – Ezektől a vallomásoktól garantáltan meg fogsz hatódni! VIDEÓ!

Egy évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon szedtük össze a híres török sorozat két igen megható vallomását. Szulejmán és Nigar asszony lelki tusáját követhetjük nyomon. Mindketten a meggyilkolt Ibrahim pasát hiányolják, természetesen más okból, de a fájdalmuk pontosan ugyanolyan erős, és megható. 

A hit segít, a tudás gyógyít

Felfokozott életritmusban élünk, és ez a rohanó világ, amiban mostanság vagyunk, megviseli az embereket. Ha megjelenik a testben egy probléma, az mindig a múltban keresendő. A test, a lélek, és a szellem harmóniája bomlik meg ilyenkor. Ezt minden szinten kezelni kell.

Lélekvizsgáló – Vajon mit rejt a tudatalattink?

Manapság többször halljuk azt a tényt, hogy a testi betegségeknek legtöbbször lelki okai vannak. Kovács-Magyar András bizony ezt vizsgálja, vagyis azt, hogy miről is árulkodik a lelkünk, milyen terheket cipelünk magunkkal. Hogyan szólítja meg a tudatalattinkat? Itt a csoda! Egy számítógépes program segítségével.

A Barátok közt sztárja elárulta, mi bomba alakjának titka! – INTERJÚ!

Varga Izabella kirobbanó formában van, mind testben és lélekben. Nem is gondolnánk, de ez nem volt mindig így. A művésznő őszintén vallott félelmeiről, kudarcairól és a boldogsághoz vezető útról. 

Kristóf majdnem összeesik

A tűzoltó nehéz időszakon van túl. Tóbiással kemény csatát vívtak Zsófival, emellett az egyik bevetésén történt egy kis baj. Talán emiatt, nem lehet tudni miért, de mostanság Kristófot furcsa rosszullétek gyötrik. 

Mi történik Kristóffal? – VIDEÓ!

A tűzoltó nem bírja megemészteni az egyik mentése során átélt szörnyű emlékeket. Egyelőre teljesen magába zárkózott a fiú, és úgy tűnik, ennek csúnyán meglesz a böjtje.

Lefotózta a halál pillanatát

Egy orosz kutató állítja, hogy le tudta fotózni a halál pillanatát. A képeken a férfi állítása szerint a lélek emelkedik ki a testből. Ha ez így van, akkor brit kutatók eredményei szerint az emberi agy mindezt képes érzékelni, szerintük ugyanis az agy - a szív leállása után - még három percig működik.

Fókusz 2016-11-02


szerző:
2016.11.02. 17:25
Lélekvizsgáló – Mit rejt a tudatalattink?

Manapság többször halljuk azt a tényt, hogy a testi betegségeknek legtöbbször lelki okai vannak. Kovács-Magyar András bizony ezt vizsgálja, vagyis azt, hogy miről is árulkodik a lelkünk, milyen terheket cipelünk magunkkal. Hogyan szólítja meg a tudatalattinkat? Itt a csoda! Egy számítógépes program segítségével.

Nóra: „Azért jöttél ide, mert magányos vagy”

Berényi Miklós szívét igen nehéz megérinteni, sőt szinte lehetetlen. Egyedül talán az ügyvédnő az, aki még hatással lehet a kft. vezetőjére, és most sikerült is célt érnie.

Zsófi: „Nincs jogotok elítélni!”

Békítő bográcsozásnak indult az udvaron megtartott főzőest. Tóbiás és Bence Kristóffal érkezett az eseményre, Zsófi pedig nagy reményekkel várta az estét. Feleslegesen, ugyanis  óriási botrány tört ki a két szülő között. 

A sztárok is emberek? – Lelki feltöltődés hete volt ez!

A borúsan induló hetünk valahogy más volt, mint az eddigi összes többi. A párás levegőt a sejtelmesség kedves terhe tette még nehezebbé. Közben jól éreztük, hogy történni fog valami: titkok tárultak fel, és új karrierek indultak el celebvilágunkban.

Lilu gumicsizmát húzott?!


szerző:
2016.06.30. 06:59
Lilu gumicsizmát húzott?!

Négy évvel ezelőtt a csinos műsorvezető fogta magát, és simán felkapta a sártaposót, hogy jobban megismerje azt a nyolc gazdát, akik belefogtak abba, hogy megtalálják végre a szerelmet.

Novák Laci túlélte a zarándoklatot!

Laci visszatért a hosszú útról, ahol volt ideje gondolkodni, és a saját lelkét megszólítani. Úgy tűnik, sikerrel járt a "Mackó". 

Laci: „Megtudtam, hogyan kell élni”

Novák zarándokútja lett élete legnagyobb, és legsikeresebb kalandja, hiszen megismerte önmagát, megverekedett a démonjaival, és legyőzte a vadon kihívásait.

Vízi jóga az egészségért

Az egészséges életmód és az élvezet igen is jól megférnek egymás mellett. A jóga különösen megfelelő arra, hogy testünk és lelkünk is egyensúlyba kerüljön, főleg ha a csodamozdulatokat vízben végezzük.

László elhagyja Gizit?


szerző:
2016.05.26. 22:00
László elhagyja Gizit?

Laci végül úgy dönt, nekivág a nagy útnak, és elzarándokol.  Az otthon maradt Gizi pedig egyre magányosabb.

 

Laci: „Mi van akkor, ha megunom a lelkemet?”

Novák végül úgy dönt, lesz, ami lesz alapon elindul a zarándokúton. Felpakolva, főképp élelemmel, büszke mosollyal az arcán ki is lép a Mátyás király tér kapuján.

Mi a közös Adam Levine-ben és Nyári Diában?

A kérdéshez hozzá csaphattuk volna Miley Cyrus nevét is, hiszen bármennyire hihetetlen, a történetben ő is szerepet játszik.

SOMA MAMAGÉSA:

Soma Mamagésával 5 éves kora óta történnek logikailag megmagyarázhatatlan dolgok, ő ezeket csodáknak hívja. Azt állítja, gyermekeivel együtt a lélekvándorlás emlékével születtek, és hiszi, saját gondolataival is alakíthatja a sorsát.

Julia Roberts nem viccel, ha fel kell vállalnia önmagát – Vallomás!

A széles mosolyáról jól ismert színésznő mindig is a természetes szépségek táborát erősítette, mind a mai napig. Sosem volt hivalkodó, netán sok, a lágyság, a nőiesség, és az őszinteség az ő védjegye, amiről újra megbizonyosodhattunk.

Szulejmán békés álmát megzavarja valami

Szulejmán próbálja kizárni a körülötte történő eseményeket, talán egy kicsit el is szundikál, mikor megijeszti valami, és felriad álmából.

Zsolt kiönti a lelkét a pszichológusnak

Zsolt újra összeroppant. Nem tudja feldolgozni, hogy szeretet testvére nincs többé.

Emília érdekes megoldást talált Zsolt problémájára

A doktornő mindent megtesz azért, hogy Zsolton segítsen. Ha kell, elhívja Andreát is, Zsolt volt párját.

Kozsó nem vett vissza a fordulatszámból

A halál torkából jött vissza, Kozsó másfél évvel a kritikus operáció és újjászületése után még néha keresi a szavakat interjú közben. Szerelmével együtt álltak kameránk elé, és ahogy a lány a kórházi ágy mellett a legnehezebb időszakban, most is segít az énekesnek.

Férfi testbe ragadt nők

Gyerekkora óta érezte, hogy nem jó testbe született. A férfi fokozatosan változtatta meg külsejét, és bár már nőként éli az életét, a legfontasabb műtétek még várnak rá.

Pantomim - öngyógyítás a léleknek?

Sokan nem is gondolnák, de valaminek az eljátszása szavak nélkül bizony használ a léleknek. Karsai Veronika pantomim művésszel arról beszélgettünk, mire leet jó a pantomim egy gyereknek és mire egy felnőttnek. 

Cyberbullying: mindennapos veszély az interneten

Egy gyermekpszichológus mondta el, hogy milyen komoly károkat okozhat a gyerek lelki fejlődésében, ha társai zaklatják az interneten, és arról is beszélgettünk, mit tehet a szülő, hogy megelőzze a bajt vagy tompítsa a káros hatást.

Ne csak testünket, lelkünket is tartsuk fitten!

A Megafit percekben szakértőink segítettek abban, hogyan érjük el a testi-lelki egyensúlyt.

Tények és tévhitek az álmokról

Mindenki álmodik, csak nem mindegy, hogy mit és mikor. Egy alvásszakértővel beszélgettünk az álmodás folyamatáról, fázisairól és a rémálmok mögött húzódó lelki tényezőkről.

Nem jön a baba: pszichés gátak?

Szinte mindenki környezetében van olyan barát, rokon, aki szeretne gyereket, de nem jön össze, vagy akinek nagyon sokat kellett rá várni. Soma Mamagésával próbáltuk kideríteni ennek a lelki okait.

Ha az élet citrommal kínál, csinálj belőle limonádét!

Mindannyiunk életében vannak olyan mélypontok, amelyek sorsfordító hatással vannak az életünkre. Fontos, hogy megtanuljunk ezekből építkezni, ezekkel együtt élni és méltón viselni az élettől kapott sebeket. Muri Enikő, Szabó Zsófi és Czutor Zoli mesélt arról, hogy milyen tapasztalataik vannak ezen a téren, és őket miben változtatta meg egy-egy élettől kapott pofon.

Katus Attila is a testfasizmus áldozatává vált

Egyre terjed az interneten a testfasizmus, aminek régen Katus Attila is áldozatául vált. Kevesen gondolnánk, de sportos testalkata miatt többen tettek rá rosszmájú megjegyzéseket. Hogy hogyan sikerült ezt annak idején feldolgoznia és hogyan segít azokon, akik nem tudják kezelni az őket ért atrocitásokon az videónkból kiderül.

A szem csak a lélek tükre?

Dr. Aranyos Edit ayurvedikus gyógyító árulta el műsorunkban, hogy szemszínünkből milyen belső tulajdonságokra vagy akár gyulladásos és idegrendszeri betegségek kialakulására következtethetünk.

Tippek lelki bajok ellen

A sztárokat sem kerüli el a rosszkedv: Péterffy Lilit és Agyal Andrást a zene, Csomor Csillát a sport deríti jobb kedvre.

A reinkarnációs utazás során választ kaphatunk az életünket érintő fontos kérdésekre

Illés Sarolta árulta el, hogy egy terapeuta által vezetett reinkarnációs utazás milyen testi és lelki problémákra nyújthat hatékony megoldást.

Forró nyomon 13-11-16


szerző:
2013.11.16. 19:55
Forró nyomon 13-11-16

Forró nyomon: Ha az ember siet, egyszerűen, csak bedobja laptopját a csomagtartóba, ilyenkor azt hiszi, mindent elkövetett, hogy ne törjék fel a kocsiját. Pedig a trükkös tolvajoknak elég egy okostelefon és máris tudják, mit és hol keressenek. De utánajárunk annak is, hogy kik és hogyan húznak hasznot a lélek ápolásából.

Sztár-hajcihő és a frizuraváltás lelki okai

A vörös a bátrak színe, de ugyanakkor érzékeny, önfejű is a viselője. A nőket szexszimbólummá varázsolja ez az izgalmas hajszín. VV Dya, a ValóVilág nehézbombázója is emellett a szín mellett döntött. A Fókuszban elárulja, hogy miért.

Hétköznapi hőseink belső küzdelmei

Mi kívülállók talán bele sem gondolunk, hogy hivatásos hőseink minden nap le kell, hogy küzdjék félelmeiket, félre kell, hogy tegyék fájdalmukat, hogy amikor mindenki leblokkol, ők kizárólag a munkájukra koncentrálhassanak.

Tabáni a Bikinivel barátkozik


szerző:
2010.11.23. 20:48
Tabáni a Bikinivel barátkozik

Az Olcsó vigasz című dal összehozta Tabáni Istvánt egyik kedvenc zenekarának, a Bikininek a frontembereivel. Német Alajos szerzeményét feldolgozta az új reménység. A Bikini érdeklődve fogadta a fiatalembert.

Ezoterikus utazás sztárokkal


szerző:
2010.10.14. 19:12
Ezoterikus utazás sztárokkal

Julia Roberts Indiában kereste a lelki békét egy filmszerep kedvéért, de a valóságban is sokan teszik ezt. Pszichowellness és ezotériabiznisz a Beatlestől Delhusa Gjonig.

Léleknyomorító mindennapok


szerző:
2010.10.01. 19:37
Léleknyomorító mindennapok

10 felnőttből 5 biztosan szenved a munkahelyi stressztől, de a gyerekek nagy része is feszültségben éli mindennapjait.

Megette a cellatársa tüdejét


szerző:
2010.06.21. 18:10
Megette a cellatársa tüdejét

Bár tüdőt evett szív helyett, mégis bíróság elé áll a francia kannibál.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való