KERESÉS search-close

látogatás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "látogatás"

Ünnep és éhínség Észak-Koreában

Tízezer emberrel, parádés autókonvojjal, fegyveres díszköszöntéssel, majd gingatikus revü műsorral köszöntötte Phenjan a kínai elnököt, akinek személyében 14 év után először látogatott kínai vezető a sztálinista országba. A széles mosolyok és a keleties pompa hátterében azonban súlyos ügyek húzódnak.

BÓDOTTÁ: 13 unokával büszkélkedik Matisz papa

Matisz István és családja azzal a hírrel hívta fel az egész világ figyelmét még 1998-ban, hogy 11 éves lányuk egy 17 éves fiúval élt együtt, ráadásul tiltott szerelmükből egy leánygyermek is született. Matisz papa élvezte a figyelmet és a szereplést, és még ma is szívesen állt kameránk elé: 59 éves, egy kicsit már fáj a karja, de a szövege még a régi.

Donald Trump: jó munkát végzett a magyar miniszterelnök

A washingtoni Fehér Házban fogadta Orbán Viktort az amerikai elnök. Donald Trump a rövid négyszemközti találkozó után úgy fogalmazott: jó munkát végzett a magyar miniszterelnök. Orbán Viktor pedig azt mondta: Magyarország együtt harcol az Egyesült Államokkal az illegális migráció és a terrorizmus ellen. A tárgyalásokon energiaügyekről, és fegyvervásárlásról is szó volt. 2010-es megválasztása óta Orbán Viktort most először fogadták a Fehér Házban.

Egy mindenre nyitott amerikai elnök magyarországi látogatása

George Busht nem a kommunista jelen, hanem a demokratikus jövő érdekelte, tükröt tartott a karót nyelt magyar politikának. Egy humoros, laza, mindenre nyitott amerikai elnök magyarországi látogatása és sosem látott felvételek a XXI. Században.

A rendszerváltás egyik emblematikus pillanata és George Bush látogatása

George Bush volt az első amerikai elnök, aki 30 évvel ezelőtt Magyarországra látogatott. Akkor még kommunisták irányították az országot és több tízezer szovjet katona állomásozott a laktanyákban. De az Egyesül Államoknak akkor fontos volt Magyarország. Már a látogatás híre is nagy port kavart, hiszen George Bush volt az évtizedeken át bírált és támadott kapitalista Nyugat első számú vezetője. George Bush 30 évvel ezelőtti látogatásának sosem látott felvételeit este láthatják a XXI Században.

A Tanár diákjai börtönbe kerülnek!

Szilárd (Nagy Ervin) elvitte az osztályát egy kis kirándulásra... a börtönbe, amivel egyet akart elérni: egy maradandó élményt.

Minden évben segít Oláh Gergő

Oláh Gergő nem csak énekelni jár a Mikulásgyárba: minden karácsony előtt elhozza gyerekeit, és igyekszik a többi hónapban sem megfeledkezni azokról, akik nélkülözni kényszerülnek. Természetesen idén sem maradhatott ki a látogatás, A Story Extra stábja pedig elkísérte az énekest és gyerekeit.

Joe Gábornak: „Mind azt hiszitek, hogy én öltem meg Ádámot?!”

Evelin és Gábor együtt mentek be a börtönbe Joe-hoz…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

MIKULÁS & SZUPERHŐSÖK: Meglepetés csapat beteg gyerekeknek

Tűzoltólétrán, szuperhősök kíséretében érkezett ebbe a siófoki kórházba a Mikulás. A gyerekek izgatottan várták, verset mondtak és énekeltek is a nem mindennapi csapatnak. Az osztályon dolgozó orvos szerint ez mindig hatalmas élmény a gyerekeknek, ami a gyógyulás folyamatát is meggyorsíthatja.

Diana hercegnő a háború borzalmaira akarta felhívni a világ figyelmét

A brit légierő gépével landolt ’92-ben Diana hercegnő Taszáron, ahonnan terepjáróval vitték a nagyatádi menekülttáborba – a kátyús somogyi utakon – így tudták garantálni a brit trónörökös feleségének épségét. Diana fittyet hányt az előírásokra: a 45 percre tervezett látogatás másfél órásra nyúlt. Amikor a délszláv háború öldökléséből kimenekített gyerekekkel találkozott, előbújt belőle az óvónő. A hercegnői vizit Póth Attila filmjében, a XXI. században.

Terence Hill titokban Magyarországra jött, hogy beteg gyerekek arcára csaljon mosolyt

Váratlan vendég érkezett a Heim Pál Gyermekkórházba. Terenc Hill titokban utazott Magyarországra, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára és még egy filmbéli Buggy kocsiba is bepattant. Nem is olyan rég, szeptember végén járt nálunk a 79 éves színész utoljára. Akkor új filmjét reklámozta és több száz rajongó várta, hogy csak néhány másodpercre megpillantsa kedvencét. És ezt a kedvességet most egy kicsit ő is viszonozta.

Padödö a Villában!


szerző:
2018.10.22. 23:30
Padödö a Villában!

Lang Györgyi és Falusi Mariann meglátogatták a villalakókat, és nem érkeztek üres kézzel...

Slime, boncterem és minivulkán

Elefántfogkrém, házi készítésű slime és titkosírás tonikkal. A gyerekek szerint ezek, a szülők szerint a bonctermi látogatás volt az egyik legérdekesebb program péntek este a Kutatók Éjszakáján. Sokan azt mondták, gyerekkori álmuk vált valóra azzal, hogy bejuthattak az egyébként elzárt laborokba.

Terence Hill újra hazánkba látogathat!

Sőt ha hinni lehet a híreszteléseknek, nem sokára már vissza is tér az olasz sztár, akit nem nevezünk nevén: Mario Girotti!

Több száz rajongó várta Terence Hillt Budapesten

Több száz rajongó várta csütörtökön este a spagettiwesternek királyát, a legendás pofonosztót, Terence Hillt Budapesten. A 79 éves színész vörös szőnyegen, testőrök gyűrűjében érkezett legújabb filmjének premierjére.

Orsi az anyjának: „Te tetted tönkre az életem…”

Orsi meglátogatta az édesanyját a börtönben, beszélgetésük azonban csúnya fordulatot vett, amikor Orsi anyja a jövőbeli terveiről kezdett mesélni…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Terence Hill nemsokára Magyarországra jön!

Terence Hill 79 évesen sem tud leállni, új filmjét jön népszerűsíteni hazánkba!

Gábor feladta a leckét a hazatérő Kristófnak

Joe nem tudta kiverni a fejéből Gingert. Tamara aggódni kezdett édesanyjáért. Lili Karesszal és Milánnal töltötte a napot. Gábor meglátogatta a hazaérkező Kristófot.

Ajjajj! VV Györgyit büntetés fenyegeti?

Miután a lány tegnap szívszorító hírt kapott nővérétől, most személyesen is találkozhatott barátjával. Bár nem volt szabad megérintenie Olit, Györgyi nem tudott ellenállni érzéseinek. Vajon lesz még ennek böjtje?

Hoppá! VV Ági a villában szakított barátjával…

Ági hetek óta vívódott viharos érzelmeivel, és végül a különválás mellett döntött. Barátja ezért meglátogatta őt a villában, ahol pontot tehettek a kapcsolatuk végére.

A Csodanő egy gyerekkórházban nyűgözte le a kicsiket

Gal Gadot éppen a Csodanő második részét forgatja Chris Pine-nal, de szakított rá időt, hogy beteg gyerekeket lepjen meg, ráadásul teljes harci díszben! Nézzétek!

Xzibit-et elvarázsolta Budapest

Xzibit ismét a magyar fővárosba látogatott, és teljesen magával ragadta a hangulata. Pénteken egy küzdősport gálán bíztatta jó barátját, egy amerikai harcost, amivel a közönséget is alaposan sikerült hergelnie. A hétvégéje már egy picit nyugodtabban telt, a belvárosba indult sétára.

 

Viharos pápalátogatás


szerző:
2018.01.19. 18:35
Viharos pápalátogatás

Megbokrosodott rendőrló, repülőn összeadott légikísérő-pár, megdobált pápamobil - a katolikus egyházfő dél-amerikai látogatása meglehetősen eseménydúsan indult Chílében. A legnagyobb visszhangot azonban az váltotta ki, hogy rágalomnak nevezte azokat a vádakat egy chilei püspökkel szemben, amelyek szerint az el akarta tussolni egy pap szexuális zaklatásait.

Varga Iza ellátogatott a kőszegi SOS Gyermekfaluba

A kőszegi SOS Gyermekfalu területén lévő 10 házban nevelőszülői családok élnek. Ide azok a gyerekek kerülhetnek, akik elveszítik az otthonukat haláleset, bántalmazás, vagy a család széthullása következtében.

Szívszorító találkozás a ValóVilág Villájában!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egyik játékosa, Dóri elveszítette nagymamáját. A címlaplány azonban akkor úgy döntött, folytatja a játékot, ezután a ány anyukája meglátogatta őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

Megérkezett a kínai kormányfő

A kínai kormányfő máris Budapesten tárgyal. Holnap írják ki a közbeszerzést a Budapestet Belgráddal összekötő, kínai kölcsönből épülő vasútvonal felújításáról. Ezt Szijjártó Péter külügyminiszter jelentette be. A kormány a beruházáshoz csaknem 500 milliárd forintos hitelt vesz fel a kínaiaktól.

Vidéki tehenészetben kaptuk lencsevégre Wossala Rozinát

Wossala Rozina szakmát vált? Egy vidéki tehenészetben kaptuk lencsevégre a Konyhafőnök VIP zsűrijét. Kameránk előtt került közelebbi kapcsolatba néhány borjúval, illetve Józsi, a helyi cowboy legféltettebb kincsét is kipróbálhatta. Sőt, úgy döngetett a hatalmas traktorral, hogy csak úgy porzott utána a földút!

Szandi nem tudta visszafojtani könnyeit

Szandi csapata csúfos vereséget szenvedett a röplabda mérkőzésen, ezért Adriék látogathattak el a filippínó családhoz. Szandi mérhetetlen csalódottságot és fájdalmat érzett a történtek kapcsán, de ez még Ferit sem tudta meghatni.

A szigetlakók bepillantást nyerhettek egy filippínó család életébe

Adri, Barbi, Benedek és Iliász nyerték a röplabda meccset, így meglátogathattak egy helyi családot, akik ebédre invitálták őket. A filippínó gyerekek azonnal közel kerültek Adri szívéhez, de Barbi szemébe is könnyek szöktek a meghatottságtól.

A röplabda meccs tétje: látogatás egy filippínó családhoz

A Mandirigma törzs két csapatra szakadt, és ezúttal egy röplabda mérkőzésen mérték össze erejüket. A győztes csapat egy kiránduláson vehet majd részt, ami során egy filippínó családnál ebédelhetnek.

Anita és Benedek a Buwaya szigetén járt!

Az Ibon két tagja, Anita és Benedek óriási lehetőséget kaptak: egy napra a Buwaya szigetén vendégeskedhettek, és rengeteg infót begyűjthettek az ellenséges törzsről. Mindezt persze úgy próbálták tenni, hogy közben minél kevesebbet áruljanak el magukról...

Az Ibon rájött, hogy miben erősebbek a Buwayánál!

Benedek és Anita visszatérése a szigetre feltöltötte energiával az Ibont, akik végre rájöttek, hogy mivel tudnák legyőzni a Buwayát! Vajon sikerül nekik?

Januárban indulhat Paks II

Jövő év elején elkezdődik az új atomerőmű blokkok építése Pakson, erősítette meg tegnapi budapesti látogatásán Vlagyimir Putyin orosz elnök. Az orosz elnök hivatalosan a dzsúdó világbajnokságra érkezett, de a sportarénában találkozott és tárgyalt is Orbán Viktor miniszterelnökkel. Késő este a Momentum a Gellérthegyen tartott fáklyás felvonulást, így tiltakozva Vlagyimir Putyin látogatása ellen.

Januárban kezdik Paks 2 építését

Újra Budapestre jött Vlagyimir Putyin, egy éven belül másodjára. Az orosz elnök hivatalosan a dzsúdó világbajnokságra érkezett, de a sportarénában találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel, akivel este tárgyalt is. Egyebek mellett arról, hogy már januárban elkezdik megépíteni Paks2-őt, az erre szánt 12 milliárd dollárt az oroszok félretették. Szíjjártó Péter külügyminiszter a találkozó után azt is elmondta, hogy Putyin meghívta Orbán Viktort a jövő évi oroszországi foci világbajnokságra. Az orosz elnök késő este utazott el Magyarországról.

Putyin a második legvédettebb személy a világon

Leszerelt kukák és lehegesztett csatornafedelek, minden utcasarkon egyenruhás és civil rendőrök. Így várták Vlagyimir Putyint már órákkal érkezése előtt Budapesten. A mindenkori orosz elnök a világon a második legvédettebb személy, így a legszigorúbb biztonsági intézkedéseket vezették be a Budapest Aréna környékén. Putyin és stábja két repülővel érkezett, a landolásukig nem is lehetett tudni, hogy pontosan melyiken ül. Ezúttal is magával hozta saját páncélautóját, amiben akár egy nagyobb rakéta vagy vegyitámadást is túlélnének az utasok.

Kivezették az Együtt és a Párbeszéd több politikusát

Kivezették az Együtt és a Párbeszéd több politikusát, és a pártok aktivistáit a Dzsúdó Világbajnokság helyszínéről, mert egy transzparenst mutattak fel a sportcsarnokban. A Momentum aktivistái Oroszországban betiltott Putyin-maszkokat vettek fel a nézőtéren. A párt városszerte utcatáblákat ragasztott át és szórólapokat osztogatott, így tiltakozott Vlagyimir Putyin látogatása ellen. Az Együtt ki akarta fütyülni az elnöki konvojt a Sportarénánál, de Vlagyimir Putyint másik bejáraton át vitték be a csarnokba.

Előző rész (2017. augusztus 25.)

Milán egy romantikus séta során egy játszótérre viszi Kírát, ahol újra lefekszik vele. Máté váratlanul meglátogatja Karolát a szalonban. Alexát reggel felhívják a stúdióból, hogy estére szerveztek neki egy kis dedikálást.

Kiss Norbi vasárnap hazai pályán versenyez!

Kiss Norbi kamionversenyző vasárnap a Hungaroringen versenyez! Norbi elmesélte, hogy telik a verseny előtti pár hét, és azt is elárulta, mit csinál a futam előtti percekben.

Bodrogi Gyulát családlátogatásra kísértük el

Bodrogi Gyula legnagyobb bánata, hogy jóval kevesebb időt tölthet imádott unokáival, mint azt szeretné. Úgyhogy kitörő örömmel és meglepetéssel fogadták nagyapjukat a kamaszok azon a „soron kívüli” családi látogatáson, ahova kameránk is elkísérte a 83 esztendős, korát meghazudtoló frissességgel közlekedő művészt.

Következő rész (2017. június 30.)

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a hajóról.

Előző rész (2017. június 29.)

Barbi továbbra is ellenségesen viszonyul Zoéhoz. Karola és Szilárd ellátogatnak a régi gyermekotthonukhoz. Emma egy szupermarketben véletlenül találkozik Lindával.

Konzultáció Bözsi nénivel

Politikai vitát kavart Orbán Viktor látogatása Bözsi néninél. A Szabolcs Szatmár Bereg megyei Nagygécre a videó címe szerint a nemzeti konzultáció miatt ment a nyugdíjas asszonyhoz a miniszterelnök. A találkozóról készült felvételt egy nap alatt több, mint félmillióan nézték meg. A kormányfő azt ígérte Bözsi néninek, hogy majd ő emeli a nyugdíjat, szóba került, hogy Gyurcsány Ferenc viszont elvette a 13. havi nyugdíjat. A volt miniszterelnök azonban ezt cáfolta.

A mi kis falunk legnagyobb rajongói már jártak Pajkaszegen!

Az RTL Klub népszerű sorozatának legnagyobb rajongói akár több száz kilométert is képesek voltak megtenni, hogy láthassák A mi kis falunk forgatásainak helyszínéül szolgáló Pilisszentléleket.

Ezt látnod kell! István, a király előadás Pajkaszegen!

A miniszter érkezését egész Pajkaszeg várta, mindenki kiöltözött és még egy kis produkcióval is készültek, hogy lenyűgözzék őt. Nézd meg a nagy találkozás pillanatát!

Fókusz 2017-02-02


szerző:
2017.02.02. 19:00
Közlekedési káosz Putyin miatt

Az orosz elnök látogatása óriási felfordulást okozott Budapesten. A belvárosban már napok óta tilos parkolni, ma az M3-as bevezetőjétől az Andrássy és Bajcsy-Zsilinszky útig minden lezártak. Leálltak  a villamosok, buszok, egész nap nem járt a földalatti, még a kukákat is leszerelték arra, amerre az orosz elnök konvoja haladt.

Nem biztos, hogy kifütyülhetik

Nemcsak az Országház közvetlen környékét, hanem a távolabbi utcákat is lezárhatja a Terrorelhárítási Központ Putyin csütörtöki látogatásakor. Így ha a rendőrök úgy döntenek, az ellene tüntetők az orosz elnök közelébe sem kerülhetnek. Az Együtt az Alkotmány utcában készült füttykoncertre. A demonstrációra területfoglalási engedélyt kaptak, de egyáltalán nem biztos, hogy ott megtarthatják.

Következő rész (2017. január 30.)

Evelin elmegy Dorkához, Dani barátnőjéhez. Tamás nyíltan háborút hirdet Márk ellen. Sári Kevével kettesben marad a lakóhajón, és nagy bajba kerül.

Gina végre találkozhatott az apukájával

Ginát meglátogatta az édesapja, aki nem érkezett üres kézzel, és némi feltöltődést is nyújtott lánynak, aki nem győzte őt a kinti dolgokról faggatni.

Zsolti újra a Villában!

Zsolti meglepte villabeli barátját, a Párbaj előtt álló Vivient, és látogatást tett a Villában, hogy jótanácsokkal lássa el a lányt.

Következő rész (2016. december 02.)

Roland szerencsét próbál egy fogadóirodában, de útközben elveszíti a pénztárcáját. Bori meghívja magához az anyját és a bátyját. Szilvi bevallja, hogy szerelmes az egyik kollégájába, Botondba.

Pumped Gabo és párja meglátogatták Peller Annát

Nem mindennapi esemény szemtanúi lehettünk: Pumped Gabo és párja, Ági meglátogatták Peller Annát. Mi az, hogy meglátogatták? Meg is nézték a színpadon, hiszen régen titkolt vágyuk volt, hogy eljussanak egy színházi darabra.

György herceg meghódította Kanadát is

Első hivatalos útján járt a 3 éves György herceg és az egy éves Sarolta hercegnő. 

Attila nekiment Cintia vendégének


szerző:
2016.05.24. 20:00
Attila nekiment Cintia vendégének

Gábor után ma Cintia volt a soros, aki vendéget fogathatott a tanyán. A lányhoz rég nem látott édesapja érkezett, aki nagyon gyorsan felkerült Attila céltáblájára.

Kórházba került Somló Tamás

Az LGT tagjáért mindenki aggódik, a Blikk szerint a kórházban meglátogatták barátai, Charlie és Demjén Ferenc is. Somló a Fókusznak telefonon megerősítette a hírt, azt mondta, napokig csuklott, egyszerűen nem tudta abbahagyni, egy percet sem tudott pihenni. Néhány vizsgálatot elvégeztek rajta, de bővebben nem akart nyilatkozni az egészségi állapotáról. A zenészt hétfőn már hazaengedték, mi jobbulást kívánunk Neki.

Endrei Judit hosszú idő után újra találkozott lányával

A műsorvezető nemrég látogatta meg külföldön élő lányát, és pár felejthetetlen napot töltöttek együtt. A fapapucsok és tulipánok földjén újra közel került kisebbik lányához.

Attila meglátogatja Júliát a börtönben

Attilának nagyon hiányzik a felesége, kezd szétesni a család. A látogatások megható pillanatokat rejtenek.

Visszavonul a nemzet színésznője?

Törőcsik Marit otthonában látogattuk meg, hogy utánajárjunk a nemrég felröppent pletykának. A színésznő mesélt egészségi állapotáról, és azt is megtudtuk, hogy mit csinál, amikor nem dolgozik.

Leonardo DiCaprio benézett Ferenc pápához

Az amerikai színész olaszul köszönte meg, hogy magánaudencián fogadta, ezután a beszélgetést angolul folytatták a Pápával. Dicaprio egy könyvet vitt ajándékba, asszisztense pedig egy csekkel toldotta ezt meg, amivel alapítványa az egyház jótékonysági munkáját támogatja.

Hugh Jackmant elvarázsolta Budapest

Az ausztrál színésznek már napok óta Budapesten van dolga, de azt nem tudni pontosan, hogy miért van itt.  Egy biztos: tetszik neki a fővárosunk.

Cameron hazánkba látogatott


szerző:
2016.01.07. 17:55
Cameron hazánkba látogatott

Óriási rendőri készültség, biztonsági intézkedések. Megérkezett Magyarországra a brit miniszterelnök David Cameron, és remélhetőleg megérkeznek vele a válaszok is azokra a kérdésekre, melyek több százezer Angliában dolgozó magyar életét változtathatják meg.

Cameron Budapesten győzködi Orbánt

Csütörtökön Budapestre érkezik David Cameron brit miniszterelnök. A politikus reformcsomagjához keres támogatókat az unióban, ezért több európai kormányfőhöz is ellátogat. A külügyminisztérium munkatársa szerint Orbán Viktor és David Cameron között sok kérdésben nem lesz vita, az unión belüli szabad munkavállalás ügyéről azonban eltérően gondolkodnak.

Mikulás látogatta meg a szívbeteg gyerekeket

Már nem csak szívizomgyengeségben, hanem mindenféle szívbetegségben szenvedő gyereket tudnak transzplantálni Magyarországon. Ezt mondta a Kardiológiai Intézet főigazgatója. Eddig már több mint 30 gyermek kapott új szívet, többségük jól van, és pont úgy él, mint egészséges társaik. Az intézet Mikulása idén több száz szívbeteg, vagy már gyógyult szívbeteg gyereket látogatott meg.

Ott jártunk a 44. Tokyo Motor Show-n!

Ha autó és motor show-ról beszélünk, akkor megszokott volt, hogy Genfből, Párizsból vagy Frankfurtból jelentkeztünk. Most sokkal messzebbre utaztunk!

Nézőink segítettek a nélkülöző családnak

Sokszor megesett, hogy nem volt mit enni, ezt mondja egy nyolcéves kisfiú egy ormánsági faluban. A családot múlt vasárnap mutattuk be az RTL Híradóban. A riport után több nézőnk is jelentkezett, segítenének rajtuk. Stábunk, több család adományával újra meglátogatta a családot.

Nagy Feró végre a Partyzánokban!

Eddig csak a hangját hallhattuk, Muri Enikő kedvéért viszont végre megjelent teljes valójában! Így megtapasztalhattuk azt is, hogy alighanem Nagy Ferónak senki sem tud beszólni úgy, mint saját maga!
 

Testőrök gyűrűjében járta be Kubát a 4 for Dance

Nem mindennapi élményben volt része a 4 for Dance tagjainak, ugyanis kubai látogatásuk során védett személyként kezelték őket és egészen különleges bánásmódban részesültek. A részleteket a csapat tagjai mondták el.

Farkas Mózes megvalósítja álmait

A 20 éves ózdi fiú egy hajszállal maradt le a Konyhafőnök győzelméről. Nézzék meg, honnan, milyen körülmények közül érkezett, nem titkolja: az éhezésből, a nélkülözésből, és az alhoholizmusból.

Farkas Mózes győzelem nélkül is meghódított mindenkit

A fiú, aki kitört a szegénységből, aki nem akart beletörődni sorsába: Farkas Mózest egy hajszál választotta el attól, hogy ő legyen az új Konyhafőnök. A végsőkig menetelt, de végül nem nyerte meg a versenyt, ám a 20 éves fiú az ország kedvencévé vált. Fodor Bianka riportja.

Világsztár az élet napos oldalán

Amolyan angol humoros interjút adott a Fókusznak a Monty Python legendás alakja, Eric Idle, akinek slágerét az első taktus után önök is fütyülni fogják. A dal hihetetlen világkarriert futott be. Ez volt a Manchester United himnusza, a brit hadsereg katonáit is ezzel lelkesítették, Angliában pedig máig ez az elsőszámú dal temetéskor.

Az angol humor királya Budapestre látogatott

A Monty Python legendája, Eric Idle néhány napot töltött Budapesten, látogatása alatt a Fókusznak is mesélt különleges életéről. Hubai Antal riportja.

Mi a skandináv sikerkönyvek titka?

Budapestre látogatott a világhírű krimiíró, Jo Nesbo. A norvég író új könyvét dedikálta és a rajongóival találkozott. Következő könyvének néhány oldalát is itt írta. Az RTL Híradónak adott exkluzív interjúban arról is mesélt, hogy mi a titka a skandináv könyvek sikerének.

Tóth Andi végre találkozhatott az az édesanyjával

Amióta a 2014-es X-Faktor győztese, Tóth Andi Budapestre költözött, csak nagyon ritkán tud találkozni Erdélyben élő szüleivel, nemrégiben azonban az édesanyja meglátogatta, így néhány napot együtt tölthettek. Egyik közös programjukra a Reflektor riportere is elkísérte őket.

Hogyan védik a világ leghatalmasabb emberét?

Ha egy esetleges támadásban kilőnék a Putyint szállító páncélozott limuzin kerekeit, az akkor is képes lenne nyolcvan kilométer per órával tovább haladni. Megmutatjuk, mit tud még a szuperbiztonságos gépjármű, amivel kedden Budapesten közlekedett a világ egyik legveszélyeztettebb embere. Láthatják hogyan védték a magyar főváros utcáin és hogyan okozott zavart egy meztelen aktivista a védelmi rendszerben. Hubai Antal riportja.

Putyin-látogatás: kockázatok?

Kedden néhány órára Budapestre jön az orosz elnök. Ez alkalomból Szijjártó Péter külügyminiszterrel készítettünk interjút, aki azt mondta, 20 milliárd köbméter gázt nem használtunk fel az elmúlt 20 évben, s a magyar-orosz  tárgyalások egyik tétje, hogy ezt a fel nem használt gázt Magyarországnak ki kell-e fizetnie, vagy, ahogyan azt mi szeretnénk, ezt a következő években használhassuk fel és fizethessük ki. A tárgyalások egyik tétje tehát 20 milliárd köbméter gáz, amelynek ára 1200 és 2000 milliárd forint között van.

Putyin Magyarországon


szerző:
2015.02.13. 22:00
Putyin Magyarországon

Európa elsőszámú vezetője, a német kancellár néhányórás látogatása után két héttel az orosz elnök lesz Budapest vendége. Hivatalosan azért, hogy Orbán Viktorral megtárgyalja az idén lejáró gázszerződés megújítását. Hogy még miért – műsorunk első részében erről kérdezzük vendégeinket: Borisz Sesztakov, a Polit.ru portál budapesti tudósítója és Stier Gábor, a Magyar Nemzet külpolitikai rovatvezetője.

Putyin-látogatás – kinek nagyobb a tét?

Aligha csak egy gázüzletért jön Budapestre az orosz elnök négy nap múlva, de akkor még miért? Kinek nagyobb e látogatás tétje: az unió és Oroszország egyensúlyozó Orbán Viktornak vagy Vlagyimir Putyinnak? Magyar – orosz újságírói párbeszéd. És: gázügyekről és gázárakról egy szakemberrel. Kérdés: az ellátás biztonsága és ennek ára.

Német sajtó: Merkel keményen bírált

A német közszolgálati televízió tudósítója azt mondta: jól jellemzi a magyar sajtószabadság helyzetét, hogy a sajtótájékoztatón csak egy magyar és három német újságíró kérdezhetett.

Külpolitika: Magyarország dilemmái

Angela Merkel után jó két hét múlva az orosz elnök jön Budapestre. Külpolitikai és biztonságpolitikai értelemben Magyarország egyfelől felértékelődik, másfelől nincs könnyű helyzetben: hol legyen, hol lehet a helye Oroszország, Németország – értelemszerűen az Európai Unió – és a távoli NATO-szövetséges, az Egyesült Államok között. Nem ugyanazt akarják tőlünk, de a szomszédunkban polgárháború zajlik – tisztázatlan méretű orosz részvétellel. A Magyarul vendége Gyarmati István biztonságpolitikai szakértő, nagykövet.

Vitás kérdések Merkel és Orbán találkozóján

Több kérdésben sem értett egyet Angela Merkel és Orbán Viktor a német kancellár hétfői, budapesti látogatásán. A találkozójukat követően kiderült: máshogy vélekednek a magyar demokrácia helyzetéről és az orosz-ukrán konfliktusról is.

Előzetes: Angela Merkel érkezése miatt szinte teljesen kiürült a belváros

Lezárt utak, parkolók, elterelt BKV járatok. Angela Merkel érkezése miatt szinte teljesen kiürült Budapest belvárosa napközben. Több úton még a hétvégéken szokásosnál is kisebb volt a forgalom. A Parlament környékét csak lakcímkártyával és rendőri kísérettel lehetett megközelíteni napközben. A látogatás részletei 6-kor az RTL Híradóban.

Tüntetés Angela Merkel látogatása előtt

A Kossuth téren tüntettek Orbán Viktor kormánya ellen. A Parlamentnél felszólalók azt mondták: így akarják megmutatni a német kancellárnak, hogy Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és kormányával.

Korda György köszöni, jól van

A népszerű táncdalénekes-házaspár tavalyi éve nem végződött túl jól, Gyuri bácsi súlyos betegségen esett át, Klárika pedig szilveszter napján a bokáját törte. Szerencsére ma már mindketten jól vannak, amiről mi magunk is meggyőződhettünk, amikor meglátogattuk őket az otthonukban.

Reflektor 15-01-23


szerző:
2015.01.24. 02:10
Reflektor 15-01-23

Reflektor: VV Zsuzsa meglátogatta Macit a kórházban. Kiss Ramóna meghódította a havas lejtőket.

A legfrissebb hírek Maci állapotáról!

Aurelio meglátogatta a kórházban a zabálnivalót, aki most már jobban van.

Szívszorító találkozás: Dórit meglátogatta az édesanyja

Dóri az őt ért tragédia miatt úgy döntött, hogy él a szuperképességével is kihasználja a családi órát. Édesanyja meglátogatta, Dóri pedig sírva borult a nyakába.

Dórit meglátogatta édesanyja

Dóri nemrég veszítette el nagymamáját, a címlaplány azonban úgy döntött folytatja a játékot. A minap anyukája látogatta meg őt a villában, hogy lelki támogatást nyújtson neki a továbbiakhoz.

Exkluzív interjú Piedonéval


szerző:
2014.10.09. 15:20
Exkluzív interjú Piedonéval

A Puffin lekvár adott nekünk is erőt és mindent lebíró akaratot, hogy ne remegő térdekkel lépjünk be Bud Spencer római otthonába. Egy ilyen legendát látni olyan érzés, mint újra gyereknek lenni.

Magyarországon mulatott a trónörökös

A hétvégén titokban Magyarországon járt Harry herceg. A legfiatalabb brit trónörökös barátja esküvője miatt látogatott hazánkba. A Fókusz stábja bejutott abba a kastélyba, ahol a lakodalmat tartották, sőt Harry szobáját is megmutatjuk.

Reflektor 13-01-11


szerző:
2013.01.12. 00:50
Reflektor 13-01-11

Reflektor: Oláh Gergő meglátogatta András gazdát.

Teljesült egy álom: különleges látogatás az RTL világában

Az RTL 2. emeletére, ahol a Fókusz és a Híradó készül, csak ritkán vetődik látogató, az pedig még ritkábban fordul elő, hogy a vendéget egyenesen Szellő István, Gönczi Gábor, Barabás Évi, vagy éppen Pataki Zita vezesse körbe.

Fluor kalandos „túrája” Londonban

A rapper útnak indult, hogy életében először ellátogasson a brit fővárosba. Miután felfedezte a várost, londoni rajongói álmát is teljesítette: kinn is magyar parti szemüvegek tomboltak a magasban.

Rögtönzött koncert a kanapé előtt

El tudják képzelni, hogy egy sztárénekesnő egyszercsak becsönget, és a saját nappalijukban ad privát koncertet? Merthogy van ilyenre is példa: Keresztes Ildikót négyen várták a lelátón, illetve a kanapén.

Vendégségben a dj világ krémjénél

A legnépszerűbb magyar lemezlovasok avattak be bennünket a szakma titkaiba. Bárány Attila még a családját is bemutatta nekünk, de meglátogattuk Sterbinszky-t is. Bulijaikon fiatalok ezrei tombolnak, és most a közönség a kedvencek kedvencét is díjazta.

Muri Enikő titkos szöktetése


szerző:
2011.11.23. 19:00
Muri Enikő titkos szöktetése

Az X-Faktor énekesének már nagyon hiányzott édesanyja, kiskutyája és saját szobája is. A Fókusz elvitte őt Nyíregyházára.

Fókusz 11-11-15


szerző:
2011.11.15. 20:20
Fókusz 11-11-15

Fókusz: A siker ára - Hogyan élik meg a népszerűséget, és ez hogyan befolyásolja kapcsolataikat? X-Faktoros versenyzők vallanak erről. Szakítottak - Nemrég még Dubaiban látogattuk meg őket. Karsai Zita elárulja miért váltak külön férjével. Stílusikonok - Sármosak, és kiváló ízléssel rendelkeznek! Bemutatjuk Magyarország legjobban öltözött férfiait!

Dya megállás nélkül pörög, amióta kijött

Zokogva búcsúzott, de máris élvezi a villaléttel szerzett ismertséget. Dya egyelőre fürdik az élményekben. Közönségtalálkozóra és családlátogatásra is elkísértük, Kinga apukája mellett nekünk is sikerült meglepnünk őt. Néhány rég elfeledett, szexi fotóval.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való