KERESÉS search-close

lángok

92 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "lángok"

Újra tűz ütött ki a Jánossomorja mellett lévő szeméttelepen

A szeméttelepen múlt héten kedden kapott először lángra a hulladék a Győr-Moson-Sopron megyei város közelében. Akkor több száz négyzetméternyi területen égett a szemét. Vasárnap újra felcsaptak a lángok, ezúttal több ezer négyzetméteren.

 

A bódéban bennégett kislány testvére szerint húga látni akarta, hogyan borul lángba az épület

Egyre több megdöbbentő részlet derül ki a bódéban megégett kislány tragédiájáról: Zselyke bátyja, a 11 éves Dominik azt mesélte a rendőröknek és édesanyjának, hogy a kislány lángoló épületekről nézett videókat az interneten. Az édesanya azt mondta stábunknak, hogy a tragédia óta saját magát hibáztatja és állandóan az jár a fejében, hogy mi lesz, ha a gyerekeket elveszik tőle.

Fáklyaként lángolt a toronyház

Hatalmas tűz volt Varsó legmagasabb, még épülő felhőkarcolójában. A lángok a félkész toronyház felső részén, a 30. emelet magasságában csaptak fel, a lezuhanó, égő épületdarabok pedig az egész környéket beterítették. Akkora volt a tűz, hogy majdnem fél napig tartott amíg eloltották a lángokat.

Ég a párizsi Notre-Dame, a világörökség része!

Tűz ütött ki a párizsi Notre-Dame-ban, az épület hatalmas lángokkal égett. A templomban épp renoválási munkák folytak.

LÁNGOKBAN: így ég a párizsi Notre-Dame!

Tűz ütött ki a párizsi Notre-Dame katedrálisban, ahol épp renoválási munkálatok folytak. Az épület teteje hatalmas lángokkal ég. A Notre-Dame Párizs legismertebb gótikus stílusú temploma. Az alapkövét 1163-ban tették le. A francia forradalom alatt majdnem teljesen elpusztult, de 1845 után az eredeti tervek alapján újjáépítették. Tavaly a francia katolikus egyház sürgős segítséget kért a székesegyház megmentésére, mert az állapota romlásnak indult.

NÉZŐI: lángokban egy VIII. kerületi garázs

Tűz ütött ki egy garázsban Budapesten, a VIII. kerületben. Erről egyik nézőnk készített felvételt - másodpercekkel azután, hogy a kocsi lángba borult. Jól látszik, hogy sűrű füst gomolyog a melléképületből, miközben hatalmas lángokkal ég az autó. A videó készítője szerint már majdnem a második emeletig csaptak a lángok, amikor a tűzoltók megérkeztek.

Felvétel: Hochstein Norbert

Látványos felvételek a lángoló gáztartályokról

Hajnalban kigyulladt a hajdúszoboszlói gáztározó. A lángokat folyamatosan oltják. A környéket 11 km-es körzetben lezárták, közeli felvételeket is csak a katasztrófavédők készíthettek.

BRUTÁLIS: így küzdöttek a tűzoltók Budapest belvárosában a lángokkal

Leégett egy irodaház teteje délután Budapesten a belvárosban. Negyven tűzoltó három vízágyúval és kilenc vízsugárral megfeszített munkával körülhatárolták a tüzet, amit öt óra előtt sikerült megfékezni.

Felvételek: Poor Csaba, Jakab Ádám

Hatalmas raktártűz volt Budapesten pénteken este

Egy üresen álló épület tetőszerkezete égett. A raktár egy ipari terület közepén áll, volt olyan része, amihez a tűzoltók csak gyalog jutottak be. Végül 74 tűzoltó és három vízágyú kellett az oltáshoz. Hogy mitől gyulladt ki a raktár még vizsgálják.

Döbbenten nézték a lángokat

Mint egy katasztrófafilm - ezt mondta egy szemtanú csütörtökön este, miután hatalmas lángokkal, több órán át égett a régi mosonmagyaróvári laktanya teteje. Több mint 40 tűzoltó egészen hajnalig próbálta megfékezni a lángokat. A szemközti játszótéren tömegével gyűltek össze az emberek, mindenkit megdöbbentett az égő tető. Az épületet egy ideje már nem használják, így senki nem sérült meg a tűzben.

Tragédia: három hektáron lángolt a szemét!

Egy évvel ezelőtt történt a tragédia: kigyulladt egy szeméttelep a Bács-Kiskun megyei Vaskút közelében. A lángok délután csaptak fel, de a tűzoltók még este is a helyszínen voltak. 40 ember dolgozott az oltáson. Hogy mi okozta a tüzet, akkor még nem tudták, de lakóházak nem voltak veszélyben szerencsére.

FIRENADO: Egy brit műanyaggyárban csaptak fel a lángok

Az Egyesült Királyság tűzoltóinak ritka tűzesethez kellett vonulniuk, amikor a Woodville településen egy műanyaggyárban csaptak fel a lángok.

Lángol Kalifornia


2018.07.28. 18:09
Lángol Kalifornia

Görögország után Kaliforniában pusztít tűzvész. Döbbenetes felvételek készültek arról, ahogy tűztornádok elől menekülnek autósok.

Videóra vették, ahogy porig ég a tető

Egy nyírbogáti családi ház gyulladt ki vasárnap délután. Híradónk úgy tudja, a tulajdonos azt állítja, ételt melegített kutyáinak, eközben csaphattak fel a lángok. Ketten könnyebben megsérültek, a család otthona lakhatatlanná vált.

NÉZŐI: Hatalmas lángok csaptak ki az ablakon

Füstoszlop száll a magasba, pillanatok alatt beborítja a panelház oldalát. A hatalmas lángok eközben kicsapnak az ablakon. Egyik nézőnk készítette ezt a videót a szemben lévő házból, alig pár perccel azután, hogy reggel kigyulladt egy második emeleti lakás a XI. kerületben.

EXTRA VIDEÓ: 16 órán át oltották az égő szemetet

Válogatásra váró, mintegy háromezer köbméternyi, kupacokban álló szemét gyulladt ki. A hulladék egy 750 nm-es tárolóban kapott lángra. A tűzoltók egész este, majd éjszaka is oltották a tüzet, de csak 16 órányi munka után ma dél körül sikerült teljesen megfékezni a lángokat. A légi felvételeket a Kisalföld egyik olvasója sárkányrepülőről készítette kedden este.

Bozóttűz fenyeget 40 települést Ausztrália déli részén

A hatóságok attól tartanak, hogy az egyre erősebb szél miatt nem tudják megállítani a lángokat. Sok épület már megsemmisült, de sérültje szerencsére nincs a tűzvésznek.

 

KIGYULLADT: lángokban az autó Budapest belvárosában

Vérszállító autó gyulladt ki a fővárosban péntek este, miután nekicsapódott egy villamosnak. Valószínűleg túl gyorsan ment, ezért sodródhatott ki egy kanyarban, így ment neki a szemből érkező villamosnak. A sofőrnek szerencséje volt, ki tudott szállni, a roncs viszont fáklyaként égett. 

 

Lángolt a pizzeria


szerző:
2018.02.04. 18:05
Lángolt a pizzeria

Teljesen leégett hajnalban egy pizzéria teteje Kápolnásnyéken. A lángok éjfél után csaptak fel, pillanatok alatt terjedt a tűz. A rendőrök még a szomszédokat is felébresztették, mivel a nagy szél udvarról-udvarra vitte a parazsat.

Felrobbant az olajgyár


szerző:
2017.09.13. 18:30
Felrobbant az olajgyár

Félezer embert kellett kimenekíteni kedd éjszaka a romániai Szászvárosból, amikor felrobbant a település olajgyára. Az egész épület lángra kapott, és a várost mérgező füst lepte be. A tüzet csak szerda délelőttre tudták eloltani, addig a helyieknek azt mondták, zárják be az ablakaikat. A robbanásban öten sérültek meg.

BRUTÁLIS TŰZ: így lángolt az olajgyár

Hatalmas lánggal égett a romániai Szászvárosban a település olajgyára. A robbanásnak 5 sérültje is volt.

Gyújtogatást gyanít a tulajdonos

Kigyulladt és két szintje teljesen kiégett egy szállodának a Pest megyei Dobogókőn. 40-50 tűzoltó dolgozott órákon keresztül az épület oltásán. A tűz füstje még Budapest határából is látszott. 1500 négyzetméteren tomboltak a lángok. A szálloda évek óta nem üzemelt, a tulajdonos szerint néhány héten belül kezdődött volna a felújítás. Szerinte gyújtogatás történhetett. Az épületben ugyanis már régen kikapcsolták az áramot.

Több ezer hektár égett le


szerző:
2017.07.09. 18:30
Több ezer hektár égett le

Több ezer hektár erdő égett le, és százaknak kellett elhagynia otthonát Kaliforniában. Santa Barbarában még mindig nem sikerült megfékezni a lángokat, sőt, a forróság, az alacsony páratartalom és a viharos szél miatt még nagyobb területen tombolnak a lángok. Ezért továbbra is otthonok százai vannak veszélyben. Most is több mint ezer tűzoltó küzd, dolgozik a térségben, repülőkkel próbálják oltani tüzet, és megvédeni a már kiürített házakat.

Erdőtüzek tombolnak világszerte

Tovább tombolnak az erdő-és bozóttüzek a világ több országában. Az Egyesült Államoktól Európán át Oroszországig tűzoltók ezrei birkóznak a lángokkal. Az Egyesült Államok több államát is érinti a természeti csapás, köztük egy síparadicsomot.

LÁNGOK: belvárosi emeletesház gyulladt ki

Kigyulladt egy negyedik emeleti lakás és fölötte a tető egy VII. kerületi, Péterfy Sándor utcai házban szerda délelőtt. A lángoló épületről egy nézőnktől küldött felvételt. A lakók egy részét az utcára menekítették.

VILLATŰZ: A tetőre kellett mászniuk a tűzoltóknak

A XII. kerületben egy a szebb napokat látott villa gyulladt ki. A lakatlan épület teteje kapott lángra és olyan erősen füstölt, hogy azt még Pestről is látni lehetett. A tűzoltók felmásztak a tetőre, így kezdték el oltani a lángokat. Másfél órába telt, míg elfojtották a tüzet, ami az egész tetőszerkezetet beborította.

Hatalmas raktártűz volt Soltnál

Órákon át küzdöttek a hatalmas lángokkal a tűzoltók hajnalban a Bács Kiskun megyei Solt mellett. Egy több mint 1000 négyzetméteres raktár gyulladt ki, amelyben csontlisztet tároltak. Négy városból több tucat tűzoltót riasztottak. Hiába dolgoztak megállás nélkül, az épület teteje beomlott. Messziről is lehetett látni a felszálló fekete füstöt. Félő volt, hogy valamilyen mérgező anyag kerül a levegőbe, ezért folyamatosan méréseket végeztek a településen, a főutat lezárták.

LÁNGOK: Mindenük odalett a tűzben

Tűzoltók locsolják a füstölő tetőt, a gerendák izzását is látni. Ezek a felvételek tegnap délután készültek. Egy családi ház és a mellette lévő kazánház gyulladt ki a Bács-Kiskun megyei Jánoshalmán, a környék összes tűzoltóját riasztották. Az oltás idejére az egész utcát lezárták.

Kiégett az egykori bútorgyár

Kiégett az egykori bútorgyár irodaépülete éjszaka Veszprémben. 10 méteres lángokkal égett az épület, amit már régóta nem használnak. Órákba telt, mire a tűzoltók elfojtották a lángokat. Az irodaházban hajléktalanok húzták meg magukat, közülük egy embert kórházba kellett szállítani.  

Ne hagyd az olajat a gázon, mint Sári Évi! Kigyulladhat a konyha!

Mindenki belefuthat konyhai bakikba, így volt ezzel Évi is, amikor megfeledkezett a gázon forrosodó olajról, ami idő közben szépen lángra kapott. Vajon ilyenkor mi is a jó megoldás? Nem a víz!

LÁNGOLÓ LAKÁS: több lakót is menteni kellett

 Méteres lángok csaptak ki egy újpesti, kilencedik emeleti panellakás ablakán. Megmutatjuk az oltást és hogy hogy nézett ki a lakás a tűz után.

LÁNGOLT: Oltás a tetőn


szerző:
2016.11.17. 11:20
LÁNGOLT: Oltás a tetőn

Több embert kellett kimenekíteni egy budapesti, józsefvárosi házból, amelyben este tűz ütött ki. Ahol a lángok felcsaptak, abban a lakásban senki sem volt otthon, a szomszédokat kísérték az utcára a tűzoltók. A tűz a szomszédos lakóépületet is veszélyeztette. Több egység vonult a helyszínre, az oltás órákig tartott. A család, akiknél a tűz kitört, nem tudott visszaköltözni, rokonok szállásolták el őket.

Tomi a nagy kapkodásban felgyújtott egy edényt

Tomi is megcsúszott az idővel a második feladatban, a galamb készítése közben túlhevítette az olajat, az edény pedig lángolni kezdett.

FÜSTÖL: Kiégett kamion


szerző:
2016.10.18. 14:00
FÜSTÖL: Kiégett kamion

Egy kamion vezetőfülkéjének belseje gyulladt ki az M1-es autópályán a 22-es kilométernél. Egy elektromos hiba miatt keletkezhetett  a tűz. A lángok akkor csaptak fel, amikor a kocsi egy pihenőben állt, a Budapest felé vezető oldalon. A román kamionban csak a sofőr volt. Senki sem sérült meg, de a teherautó üzemképtelenné vált. A tűzoltók pár perc alatt a helyszínre értek, és megfékezték a lángokat. A MMM Transz felvétele.

20 méteres lángokkal égett a bútorgyár

Húszméteres lángokkal égett a Veszprém megyei Herenden egy bútorgyár. Gyorsan terjedt a tűz, órákon át, kétezer négyzetméteren pusztítottak a lángok. Egyelőre nem tudni, hogy mitől kaptak lángra az egymás melletti hangárok. Úgy tudjuk, egy matracvágógép okozhatta a tüzet az üzemben.

Egy igazán tüzes főételt dobtak össze Gordonék!

Eredetileg ugyanis csak egy könnyed ördöghal lett volna a főfogás citromos vinegrettel, azonban ismét Kennynek köszönhetően egy picit elszabadultak a lángok a konyhában.

Veszélyesen közel tombol a tűz egy spanyol városhoz

Hatalmas lángok csaptak fel az Észak-Afrikában fekvő spanyol város, Melilla mellett. Csak a város számít spanyol területnek, körülötte Marokkó terül el. Éppen ezért Melilla mellett több száz menekült él, akik arra várnak, hogy bejussanak az Európai Unió területére. A tűz feltehetően akkor keletkezett, amikor a marokkói csendőrség nagyszabású akciót indított a menekülttáborban. A tűzoltók munkáját nehezíti, hogy a térségben erős szél fúj, ami megkönnyíti a lángok terjedését.

Menet közben gyulladt ki a busz, majd kiégett

Menet közben kigyulladt, majd rövid idő alatt szinte porig égett egy busz Balatonföldváron kedd este. A sofőr és két gyereke volt a buszon, egy szállodához mentek volna a vendégekért. Az utcában, ahol a sofőr félreállt a füstölő busszal, többen is látták, hogy nagy a baj. Elrohantak porral oltókért, de nem tudták megfékezni a lángokat.

Lakhatatlanná vált a ház


szerző:
2016.04.02. 18:06
Lakhatatlanná vált a ház

A Bács-Kiskun megyei Helvécián tűz miatt lakhatatlanná vált egy ház. Ketten füstmérgezéssel kerültek kórházba. A lángok az egyik szobában csaptak fel, majd pillanatok alatt átterjedtek a ház más részére. Az anya és fia még időben ki tudott menekülni az épületből, úgy tudni, hogy valamelyikük az ágyban dohányzott, majd elaludt, ez okozta a tüzet.

Porig égett a Testnevelési Egyetem sportcsarnoka!

Hatalmas tűz pusztított a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnokában, csütörtök hajnalban. A 3000 négyzetméteres épület teljes terjedelmében lángolt, az ablakok betörtek, a tetőszerkezet beomlott és a 6-8 méter magas vasbeton szerkezetű falakat már nem tartja semmi.

Megint hétvégi házakat gyújtottak fel

Újabb hétvégi házakat gyújtott fel a gyanú szerint valaki Budaörsön. Vasárnap éjjel két épület égett porrá, a tűzoltóknak esélyük sem volt eloltani a lángokat. Ugyanezen a környéken péntek éjjel másik két ház vált a lángok martalékává, ezeket a tüzeket is gyújtogatás okozhatta.

KIÉGETT: Minden, ami éghető volt, lángra kapott a kocsiban

Az összeroncsolódott és teljesen összeégett karosszéria. Ennyi maradt csupán az autóból. Minden, ami éghető volt benne, lángra kapott. A tűz akkora volt, hogy a fán még három méter magasan is látszanak a lángok nyomai. Az autóban pedig hamuszőnyeg: az elszenesedett, összeolvadt alkatrészek darabjai. Hárman ültek a kocsiban, egy 10 éves kislány és szülei. Még időben ki tudtak menekülni a roncsból. A sofőr előzni kezdett, de már nem tudott visszasorolni, összeütközött egy másik autóval, majd fának csapódott.

Előzetes: Teljesen kiégett egy autó és egy motor a garázsban

A lángok nem sokkal éjfél után csaptak fel a 40 négyzetméteres csongrádi melléképületben. Mindenki ijedten futott ki az utcára, mert attól féltek, hogy tűz átterjed a környező házakra is. Részletek 18:00-kor az RTL Híradóban.

Saját házát oltotta a volt tűzoltó

12 éves autista kisfiának szobájába csapott bele a villám szerda délután Budakalászon. A család éppen nem volt otthon, és mire az apa hazaért, már a tűzoltók próbálták oltani a lángokat.

Helikopterrel próbálják megfékezni a lángokat

Erdőtüzek pusztítanak a dél-horvátországi szigeteken. Az Adrián is tombol a kánikula, ez is hozzájárulhatott a tűz kialakulásához. A lángokat helikopterekről és repülőgépekről próbálják megfékezni, egyelőre sikertelenül.

Egy borzalmas tűz, amely több ember életét tette tönkre

Miközben a nyíregyházi tragédiával kapcsolatban egyre több pletyka terjed a városban, még vizsgálják, mi okozhatta a tüzet, ami elől a mélybe vetette magát egy asszony, karjában hét éves unokaöccével. A nőt sokan hősként emlegetik, hiszen a szemtanúk szerint háttal, mellkasához szorítva a gyereket ugrott ki a negyedik emeletről, hogy saját testével védje a kisfiút.

Pusztít az aszály: porrá égtek az autók

Kamionok, autók és egy hajó is porrá égett az egyik autópályán Kaliforniában. Óriási erdőtűz pusztít az aszály miatt az állam déli részén. A lángok útját keresztezte egy autópálya, így amikor a tűz odaért az emberek a kocsikat hátrahagyva menekültek.

Csak nehezen tudták megfékezni a lángokat

Hatalmas füst borította be Dubait, mert a város közepén több áruszállító bárka is kigyulladt. A tűz pillanatok alatt a kikötőre is átterjedt, ahol főleg ruhaanyagokat tároltak. A hatalmas füst miatt a városban többen pánikba estek, sokan először azt hitték, hogy terrortámadás történt.

Porig égett egy bútorraktár Pilisjászfalun

A lángok egy 300 négyzetméteres üzemben csaptak fel, és félő volt, hogy átterjednek a szomszédos autószerelő műhelyre is. Onnan kilenc gázpalackot hozta ki a tűzoltók, így azok szerencsére nem robbantak fel. A tüzet reggel nyolcra sikerült megfékezni, de a raktár teljesen leégett. A kár több millió forint.

TŰZ: Ilyen a tűzoltók szemével


szerző:
2015.06.25. 15:56
TŰZ: Ilyen a tűzoltók szemével

Alig kezdődött el az oltás, a tűzoltók már biztosak voltak abban, hogy az épületet nem lehet megmenteni. Méteres lángok csaptak fel mindenhonnan, a szűk utcában nehezen ment az oltás. Az épület szerda hajnalban gyulladt ki a VIII. kerületi Tömő utcában. A tűzoltókat a szomszéd társasház lakói riasztották, ők ébredtek fel a hatalmas füstre.

Felméztelenül menekültek a tűz elől

Légzőkészülékben mentették a fiatalokat a tűzoltók az ifjúsági szállóról, volt, akit félmeztelenül. Több mint 60 embert kísértek ki az épületből, miután tűz ütött ki egy fővárosi, VI. kerületben lévő hostelben. A tűz az első emeleten, a klubhelyiségben keletkezett, de azt még nem tudni, mitől csaptak fel a lángok.

MENTÉS: Tűz ütött ki egy hostelben

12 fiatalt vizsgáltak meg füstmérgezés gyanújával a mentők, végül ketten kerültek kórházba. A tűz az első emeleten, a klubhelyiségben keletkezett, de azt még nem tudni, mitől csaptak fel a lángok.

Előzetes: Légzőkészülékben mentették a fiatalokat a tűzoltók

Több mint 60 embert kísértek ki az épületből, miután tűz ütött ki egy fővárosi, VI. kerületben lévő hostelben. 12 fiatalt vizsgáltak meg füstmérgezés gyanújával a mentők, végül ketten kerültek kórházba. A tűz az első emeleten, a klubhelyiségben keletkezett, de azt még nem tudni, mitől csaptak fel a lángok.

TŰZ: Így égett a felhalmozott szemét a zuglói telephelyen

Hajnali kettő körül hívták a tűzoltókat, 10 méteres lángok fogadták őket. 35-en dolgoztak a tűz megfékezésén.

Nem tudják, miért volt az égő házban

Háztűzben halt meg egy húszas éveiben járó fiatalember hajnalban Tiszaigaron. A lángoló épületből a férfi holtteste mellett egy átforrósodott gázpalackot is kihoztak a tűzoltók akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre, mert az erős szél miatt attól lehetett tartani, hogy a lángok a környező épületekre is átterjednek. A rendőrök most azt próbálják kideríteni, hogy a szerencsétlenül járt férfi mit keresett az égő házban, amelynek tulajdonosai börtönben vannak.

Értékes fényképek égtek el a tűzben

A rendszerváltás előtti legnagyobb út- és vasúttervező vállalat archívumában többek között a metrók, az Úttörővasút és a Ferihegyi repülőtér építéséről készült fényképek, térképek voltak. A gyűjtemény megmaradt részét lelkes amatőrök mentették szombat délelőtt.

Kigyulladt egy vadonatúj autókat szállító kamion

A sofőr a 86-os főúton tartott a szlovén határ felé, amikor Kozmadombja közelében füstölni kezdett a motortér. Azonnal megállt, de addigra már lángolt a kamion. A szállított kocsik egyikével még le tudott tolatni a trélerről, a többi hét viszont megsérült a tűzben.

Tűzvész: porig égett a ruharaktár

A körülbelül 2000 négyzetméteres raktár péntek este a VIII. kerületben gyulladt ki, a fekete füstöt kilométerekről is lehetett látni. A helyszínre több mint húsz autót és hatvan tűzoltót riasztottak, akik este nyolc órára tudták megfékezni a lángokat.

Előzetes: Porig égett egy 2000 négyzetméteres raktár

A VIII. kerületben kilométerekről is lehetett látni a fekete füstöt. A tűzoltók hatalmas erőkkel vonultak a helyszínre, a környéken óriási volt a káosz. A kétszintes raktárban ruhák égtek, a kartondobozok egészen a plafonig voltak pakolva.

Forró hangulatban telt Sophia Bush karácsonya

Szó szerint tüzes volt a Tuti gimi színésznőjének karácsonya, hisz váratlanul kigyulladtak a fenyőfa alatt heverő ajándékok.

Karácsonykor égett le a lakásuk


szerző:
2014.12.24. 18:32
Karácsonykor égett le a lakásuk

Kedd este kigyulladt Makón egy ötödik emeleti panellakás, hét hónapos és kétéves gyerekeikkel kellett menekülnie egy családnak. A vizsgálat még tart, de úgy tudjuk, valami zárlatos lett. Percek alatt mindent elborított a füst.
 

Fábry Pál, a lobogó lángok ura?

Pál a Válogatókon hozta a frászt a mentorokra, hiszen kis híján felgyújtotta a színpadot. Azóta persze félretette a számot és inkább biztonságosabb produkciókban utazik.

Rászoruló családok ajándékai vesztek oda

Több száz rászoruló család karácsonyi ajándékai váltak a lángok martalékává Pécsen. Az adományokat egy 250 négyzetméteres raktárban tárolták, ez gyulladt ki csütörtök este.

Előzetes: Lángok martalékává váltak az ajándékok

Több száz rászoruló család karácsonyi ajándékai égtek el Pécsen. Az adományokat egy 250 négyzetméteres raktárban tárolták, ez gyulladt ki csütörtök este. Ruhák, élelmiszerek, játékok, műszaki cikkek semmisültek meg.

Szinte mindenük odaveszett


szerző:
2014.10.24. 18:00
Szinte mindenük odaveszett

Sokkot kapott, amikor meglátta a lángokat- ezt mondta Híradónknak az a 70 éves püspökladányi asszony, akinek a háza csütörtök reggel kigyulladt. A lángok a padlástérben csaptak fel. Az asszony szívbeteg férjével együtt menekült ki az égő házból. Az idős házaspárnak szinte mindene odaveszett.

Előzetes: Sokkot kapott, amikor meglátta a lángokat

Ezt mondta az RTL Híradónak az az idős asszony, akinek leégett a háza Püspökladányban. Szívbeteg férjének készített éppen reggelit, amikor megérezte a füstszagot. Kirohant az udvarra, akkor látta, hogy a ház lángokban áll. Az idős házaspárnak szinte mindene odaveszett. 6-kor maguk mesélik el hogy mi történt.
 

Lángok: beszakadt a ház teteje


szerző:
2014.09.24. 17:14
Lángok: beszakadt a ház teteje

A szomszédok kihozták égő házából, mégsem tudták megmenteni az életét egy idős asszonynak Dányban, miután kigyulladt a háza.

Heccből dobtak Molotov-koktélt az udvarba

A szemtanú szerint két tizenéves meggyújtott valamit, és az idős házaspár kaposvári házának udvarára dobta.

Sok a gond az elavult metrókocsikkal

Legkevesebb nyolcszor kellett a tűzoltóknak metrótűzhöz vonulniuk ebben az évben. Az utóbbi 40 év legsúlyosabb tüze is idén volt.

Lángoltak a lakóházak Nyírbátorban

Három, egymás mellett lévő lakóházat gyújtott fel ismeretlen tettes vasárnap éjjel Nyírbátorban. A tűzben senki nem sérült meg.

Tűzgolyóvá változott a munkásbusz

Az első utas éppen felszállt, amikor a jármű kigyulladt és teljesen kiégett hétfő hajnalban Zala megyében.

Molotov-koktél landolt egy családi házban

Az áldozatok szerint a falubeliek már korábban is többször fenyegették őket, mielőtt a gyújtogatás történt.

Rendkívüli erdőtüzek a vihar után

Több mint fél évszázada nem tapasztalt erdőtüzekkel küzdenek Texasban.

Több gyermek is meghalt a tömegtragédiában

11-en vesztették életüket, amikor szerdára virradóra tűz ütött ki egy lakóházban az ausztráliai Loganban.

Újabb busz lángolt Budapesten


szerző:
2011.08.19. 17:02
Újabb busz lángolt Budapesten

A végállomás előtt párszáz méterrel ment tönkre az üzemanyagcső a Borsod Volán járatán, Budapesten.

Leégett egy veszprémi fröccsöntőüzem

Leégett egy polisztirolt vagyis hungarocellt gyártó üzem Veszprém mellett szerda este.

Tanyák közelében lángolt az erdő

Egy tanya melléképülete égett le, személyi sérülés nem történt.

Tűz emésztett fel egy lakást Zuglóban

Három felnőttet és egy gyereket vittek kórházba a mentők csütörtök délután, miután kigyulladt egy lakás Budapesten.

Lángoló teherautó a fővárosban

A 7 és fél tonnás jármű könyveket szállított, a tűz végül a rakományra is átterjedt.

Erdőtűzzel küzdött a hős Putyin

Az orosz kormányfő egy tűzoltó repülőgép másodpilótájaként sikerrel szállt szembe az erdőtüzek lángjaival.

Százezrek küzdenek az orosz erdőtüzekkel

Már 40-en haltak meg az oroszországi tüzekben. Az orosz államfő szerint hasonló katasztrófa talán csak 30-40 évente történik.

Elkeseredett harc a lángokkal


szerző:
2010.08.01. 13:14
Elkeseredett harc a lángokkal

Már 240 ezer embert mozgósított Oroszország az erdőtüzek elleni küzdelemhez.

Lángoló metró Chicagóban


szerző:
2010.06.21. 10:51
Lángoló metró Chicagóban

Az egyik vagon aljában csaptak fel a lángok, majd füst árasztotta el a kocsit. Sokan füstmérgezést szenvedtek.

Lángolt egy családi ház Pécelen

Egy férfi és a gyereke voltak otthon, nekik sikerült kimenekülniük az épületből.

Halálos háztűz New Yorkban


szerző:
2010.01.30. 19:19
Halálos háztűz New Yorkban

Öten meghaltak, egy kisbaba pedig kritikus állapotban van.

Lángok csaptak fel a börtönben


szerző:
2009.11.06. 16:08

Vendéglő égett Budapesten


szerző:
2009.10.18. 09:47
Vendéglő égett Budapesten

Már többször is akadt dolga a tűzoltóknak az épülettel.

Lángok a Champs Elysée-én


szerző:
2009.10.16. 20:07
Lángok a Champs Elysée-én

Párizs világhírű sugárútját blokád alá vették a dühös gazdák.

Képtelenek megfékezni az erdőtüzet

Csaknem 7000-en próbálják eloltani a napok óta pusztító tüzet.

Tűz a Mátrai Erőműben


szerző:
2009.07.27. 09:22
Tűz a Mátrai Erőműben

Becslések szerint akár 700 millió forint kár is keletkezhetett.

Tűz volt a metróban


szerző:
2009.04.17. 08:48
Tűz volt a metróban

Egy szerelvény burkolatában volt izzás. Senki nem sérült meg.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való