KERESÉS search-close

kutyasétáltatás

12 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kutyasétáltatás"

Az állatok is nehezen viselik a meleget

Ezt a kánikulát pedig az állatok is nagyon nehezen bírják. Figyeljenek a gazdik például arra, hogy sűrűn itassák kedvenceiket. A kutyásoknak azt ajánlják az állatvédők, hogy csak reggel és este sétáltassák az ebeket, mert a forró aszfalt megégetheti a tappancsukat. A háztáji, haszonállatokra is fokozottabban kell ilyenkor figyelni.

Evelin Gábornak: „Remélem, egyszer végre magadba nézel…”

Evelin kiköltözött az albérletből. Totó új munkát talált. Roland nem bírta Bori rosszullétét.

Totót máris elveszítheti új állását?

Totó új munkát talált magának: kutyasétáltató lett! Azt gondolta így kevés munkával sok pénzt kereshet majd, de miután egyszerre négy kutya felügyelését is bevállalta, egyre több gondja akadt velük. Kettőt el is vesztett, Gábor fóbiájának köszönhetően, ezzel pedig hatalmas bajba keverte magát.

Klaudia a szülei ágyában szeretné csinálni...

A 19 éves Klaudia intim titkairól mesélt édesanyjának, akit lesokkolt, hogy lánya már a konyhapulton, a hűtőn és a szabadban is csinálta már, arra azonban ő sem számított, hogy milyen vágyai vannak még Klaunak...

Őszi séta!


szerző:
2016.11.21. 17:25
Őszi séta!

Madonna a koncertek között, amikor csak teheti, maga sétáltatja meg Gypsy nevű kutyusát. Szerencsére most is egy nyugodt időszaka van karrierjében, így együtt örülhettek a lehullott faleveleknek a francia bulldoggal.

Kitiltják a kutyákat a kerület parkjaiból

Nem lehet kutyát sétáltatni júniustól Budapesten, a 10. kerületi parkokban. A helyi önkormányzat ugyanis megszavazott egy rendeletet, ami szerint csak a kutyafuttatókban tartózkodhatnak az állatok, pórázzal sem lehet őket sétáltatni a parkokban. A bírság akár kétszázezer forint is lehet. A helyi állatvédők a szabály enyhítését kérték. A híradónk által megkérdezett kutyatulajdonosok felháborodtak a döntésen. Az önkormányzatot ma hiába kerestük.

Téli kutyaruhadivat


szerző:
2015.11.09. 09:53
Téli kutyaruhadivat

Mostmár azért egy reggeli vagy esti kutyasétáltatáshoz bizony nekünk, gazdiknak is jól fel kell öltöznünk, és bizony vannak olyan, elsősorban kistestű kutyusok, akiket hasonlóképp óvni kell a fagytól, mert ugyanúgy megfázhatnak, mint mi. Ha már öltöztetjük, tehetjük ezt stílusosan is! Kacsó Eszter, kutyaruha divattervező volt a vendégünk.
 

Előzetes: Veszélyes állatot talált egy kutyát sétáltató nő Törökbálinton

Az erdő közepén egy műanyag ládában hatalmas, emberre is veszélyes aligátorteknős lapult. A nő szólt az állatvédőknek, akik a teknőst a Veresegyházi Medveotthonba vitték. Azt egyelőre nem tudni, ki vihette az állatot az erdőbe, és mióta lehetett víz és élelem nélkül a ládában. Hogy milyen állapotban van most a teknős, és hogy mi lesz a sorsa, kiderül az RTL Híradóból.

200 ezerbe is kerülhet egy kutyasétáltatás

200 ezer forintos büntetésre számíthatnak a kutyájukat póráz nélkül sétáltatók mától a IX. kerületben. A büntetésre az önkormányzat új, közösségi együttélésről szóló rendelete ad lehetőséget.

Fókusz 12-06-28


szerző:
2012.06.28. 20:55
Fókusz 12-06-28

Fókusz: Elvarázsolta - Székhelyi József nem tud betelni újszülött lányával, jelent-e kockázatot 60 fölött gyereket vállalni? Feleségre vágynak - Az élet szép, a gazdaság működik, már csak egy dolog hiányzik, a szerelem. Házasodna a gazda. Mellbedobással - Kustánczi Lia már csak a zenének él, de már a családalapítás is megfordul a fejében. Miről álmodik a lány?

Kutyasétáltatás közben lőtték arcon

Kutyák közötti verekedésnek indult, majd másnap a gazdák közt folytatódott... Illés Attilát szerda reggel közvetlen közelről lőtték arcon gázpisztollyal. A szeme tele van a fegyverből kilőtt anyaggal.

Romantikus leánykérések a celebvilágban

Élő adásban kérték meg a kezét, éppen amikor a várható időjárási frontokról beszélt. Az egyik amerikai tévécsatorna időjósának csak jól kellett válaszolnia...

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való