KERESÉS search-close

krémes

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "krémes"

Fókusz 11-02-02


szerző:
2011.02.02. 20:45
Fókusz 11-02-02

Fókusz: Mi a véleményük a luxusbörtönben tanító tanároknak a villalakókról? Ott voltunk a tanári értekezleten, ahol Olivér, Alekosz vagy Béci furcsa húzásai is szóba kerültek. Az is kiderült, hogy ki szerezte a legnagyobb meglepetést! Mi köze a franciasalátának, -krémesnek, -kulcsnak, -ágynak a franciákhoz? A svábbogaraknak a németekhez és a svédasztalnak a svédekhez? Mit tud egy nálunk élő spanyol a spanyolviaszról? Svédcsavar a magyar nyelvben.

Mitől spanyol a viasz, vagy sváb a bogár?

A franciák a mi franciasalátánkat orosznak hívják, a svédek a svédasztalt inkább szendvicsasztalnak, és a spanyoloknak is nyomozniuk kell, ha fel, vagy megtalálni szeretnék a spanyolviasz eredetét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való