KERESÉS search-close

kortesbeszéd

54 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kortesbeszéd"

Greg Zsuzsu vendégszereplésével szólt Adri rajongóihoz

Miközben Greg Adriról mesélt a nézőknek, Zsuzsu a háttérben mutogatva erősítette meg barátja minden szavát a kortesbeszédükben.
 

Hunor kortesbeszédében Roli legfontosabb mottóját idézte meg

Hunor nem akarta megmagyarázni, miért is Rolinak kell visszajönnie, hiszen ezt egyértelműnek tartotta. Kortesbeszédét Roli mottójával zárta.

Vajon Hunor és Roli duettje megmenti Lacikát?

A fiúk egy dalban mondták el érzelmeiket, Lacika pedig táncra is perdült a stúdióban.

 

Reni térden állva könyörgött a nézőknek

A lány teljes szívéből, őszintén szólt a publikumhoz. 

Zsuzsu így állt ki Era mellett

Kicsit döcögősen indult Zsuzsu beszéde, de a végén csak belejött...

Lacika nemcsak Rolinak üzent, hanem a nézőknek is

Egyszerű, de nagyszerű beszédet mondott a fiú...

Greg:

Greg szerint Adri az egyik legkiegyensúlyozottabb ember a Villában, hiszen sosem áll bele a vitákba, és senki szívébe sem gázol bele.

 

Csoki szerint Krisztián egy medve?

Bár Csoki véleménye alapján barátja leginkább egy medvéhez hasonlítható, hiszen imád lustálkodni, mégis arra kérte a nézőket, hogy szavazzanak Krisztiánra!

Adri Ginu mellett kampányolt

Ginu mellett Adri kampányolt, és azt is elárulta, hogy szerinte miért szavazzanak rá a nézők. 

Reni:

Mégis ki más mondta volna el Csoki kortesbeszédét, mint Reni? 

Radics kortesbeszédét bemutatja: Krisztián!

Krisztián maximálisan kihasználta a rendelkezésére álló időt, és elmondta, miért érdemes Radicsra szavaznia a nézőknek!

Elmaradottság és szuperfegyverek Oroszországban

Az orosz elnök évet értékelt Moszkvában. Habár felmérések szerint nincs komoly politikai ellenfele, korteskedésnek is felfogható beszédét 17 nappal az elnökválasztások előtt tartotta meg Vlagyimir Putyin.

Így kampányolt Soma Vivi mellett

Soma nem gondolta volna a játék elején, hogy egyszer Vivienért fog kortesbeszédet mondani, ám ez a pillanat is elérkezett!

Így kampányolt Krisztián Dávid mellett

Dávid mellett Krisztián kampányolt, így ő mondhatta el a párbajozó fiú kortesbeszédét.

Soma kortesbeszéde

Gina mellett sok érv szól: összeszokott közösségbe érkezett, de mindent megtett, hogy hamar beilleszkedjen és ezzel egyidőben rengeteg oldalát megmutatta.

Dávid kortesbeszéde

Dávid üdvözölte Ati családját és barátait , megköszönte, hogy az előző Párbajon visszaszavazták az ő villabéli legjobb barátját, és ezt az örömet szeretné újra átélni.

Ati kortesbeszéde

Mindegy hogy ő vagy Dávid, de kettőjük közül kell valakinek megnyernie a játékot. Picit elfelejtette a buzdító szavakat, de a végére csak meglett a kampányszöveg.

Vivien kortesbeszéde

Ha nem tér vissza Zsolti, benne van a pakliban, hogy szegény Vivi a diliházba köt ki. Megkért minden fiút, lányt, hideget, meleget, hogy szavazzanak az ő villabéli férjére.

Mici kortesbeszéde

„Küldjétek vissza az én kis csibészemet, mert nagyon komázom!” Ennél hatékonyabb kortesbeszédre nem is igen láthattunk példát. Mici szívvel-lélekkel buzdította a nézőket, hogy szavazzanak Krisztiánra.

Soma kortesbeszéde

Kismálnák, Tivy-rajongók, vagy aki nem ismerte volna ostorlábat, annak most sikerült, hiszen rengeteg arcát megmutatta. Bár a barátai kiesései megtörték, mégis helye van a Villában.

Dávid kortesbeszéde

Dávid első körben üdvözölte Ati barátait, majd a bizonytalan szavazókat buzdította arra, hogy nyomják a voksukat az igaz barátra.

Soma kortesbeszéde

A fiú szerint Evelin egy igaz személyiség, nem pedig egy összerakott karakter, mint a párbajellenfele. Szerinte azért is kell rá szavazni, mert mindenben száz százalékosan odateszi magát.

Krisztián kortesbeszéde

Mici minden helyzetben vagány és csibész, izgalmas perceket szerez a villatársaknak, a fiú szerint támogatottja nélkül rém unalmas lenne az élet, ő a csibészeket és a nyuszikat biztatta szavazásra.

Evelin kortesbeszéde

Zseraldin szívvel-lélekkel játssza ezt a játékot, mindenkivel őszinte, mindenkivel fair, és senkit nem beszél ki a háta mögött. Támogatója a focistákat és a zsonglőröket buzdította szavazásra.

Dávid nem csinál „univerzális” balhékat!

Az univerzális balhé fogalmát pedig nem más, mint Ati hangoztatta kortesbeszédében, ahol a kondisoktól kezdve a focistákig mindenkit szavazásra buzdított.

Lóri: „Amit én érzek, nem lehet leírni”

Lóri az egy perces kortesbeszédében nemcsak arra biztatta a nézőket, hogy szavazzanak Dinára, hanem az egészet megfejelte még egy szerelmi vallomással is.

Zsolti korteskedett Vikiért

Viki nem bízta akárkire a kortesbeszédet. Zsolti azonnal belevágott, és szavazásra buzdított mindenkit, szerinte, ha a lány kiesne, egy őszinte emberrel lenne kevesebb a Villa.

Tivy: Nyomom nektek a műsort!

A villalakók levélben értesültek arról, hogy nemsokára - a nézői szavazatok alapján - valakinek el kell hagynia a társaságot, a játékot és egyben a Villát is. Tiv Tivy szomorkodás helyett berobbant a sufniba, és kisebb kortesbeszédet tolt az ő málnácskáinak.

Ezért kell Dennisre szavazni!

A főnyereményért küzdő két finalista kampánybeszédet mondhatott magáért. Dennis kezdte a sort.

Laci kortesbeszéde


szerző:
2015.02.28. 22:39
Laci kortesbeszéde

Robin rendhagyó beszédet mondott Laciért.

Dennis kortesbeszéde


szerző:
2015.02.28. 22:38
Dennis kortesbeszéde

Dóri mondott beszédet a komiszért.

Laci és Fanni magáért mondott beszédet

Lacinak még mindig vannak lezáratlan ügyei, és ígéri, ha visszaküldik, benne lesz a TOP3-ban. Fanni küzd magáért, a családjáért és az álmaiért, és azért szeretne visszamenni, mert neki is vannak lezáratlan ügyei.
 

Fanni kortesbeszéde


szerző:
2015.02.22. 21:36
Fanni kortesbeszéde

Dennis állt ki Fanniért, a huncut nimfáért.

Laci kortesbeszéde


szerző:
2015.02.22. 21:35
Laci kortesbeszéde

Robin mondott beszédet Laciért.

Fanni anyukájának kortesbeszéde

Egyéniség, aki önmagát adja, szerethető, ráadásul csinálja a show-t!

Edina kortesbeszéde


szerző:
2015.02.15. 21:42
Edina kortesbeszéde

"Ha Laci megy vissza, emelt fővel fogok távozni." Így kezdte kortesbeszédét Edina, aki szintén magáért de nem Laci ellen kampányolt.

Laci kortesbeszéde


szerző:
2015.02.15. 21:40
Laci kortesbeszéde

Rendhagyó módon a párbajozók ezúttal magukért mondhattak kortesbeszédet.

Kortesbeszéd: Legjobb barátjáért harcolt Edina

Sokoldalú, humoros és nagyon tud küzdeni. Így jellemezte barátját Edina, akit tiszta szívvel visszavár.

Kortesbeszéd: Dennis a Villa motorja

Fanni a könnyeivel küszködve kérte a nézőket, hogy küldjék vissza Dennist, akinek helyén van az esze és a szíve, és nem játssza meg magát.

Hajszálon múlott: Laci folytathatja a játékot

A ValóVilág7 eddigi legszorosabb Párbaján alig néhány szavazat döntött. A megmérettetés előtt Zsu letáncolta Laci arcát. Szó szerint! A két párbajozó mielőtt kiment volna a stúdióba, egy riszaviadalon mutatta meg, melyikük táncol jobban. Zsu annyira belelendült, hogy Laci durcás orcája bánta.

Ádám kortesbeszéde


szerző:
2015.01.04. 21:45
Ádám kortesbeszéde

Laci kiemelte, hogy ők nem a Barátok köztöt jöttek leforgatni, hanem megnyerni a játékot, és hogy ezt megvalósítsák, várja vissza Ádámot.

Robin kortesbeszéde


szerző:
2015.01.04. 21:45
Robin kortesbeszéde

Dennis egy brokkoli segítségével hívta fel a szavazók figyelmét az érzelmes fiú jótulajdonságaira, és kérte a sportolókat és a gyönyörű nőket, hogy szavazzanak Robinra.

Dani kortesbeszéde


szerző:
2014.12.22. 23:11
Dani kortesbeszéde

A Cinkostárs Bt. társalapítója úgy izgult, mintha a kettesért felelt volna év végén, de a lényeget így is átadta: Danira kell szavazni, mert nélküle a Villa nem lenne az igazi.

Reni kortesbeszéde


szerző:
2014.12.22. 23:10
Reni kortesbeszéde

Maci szerint ha olyan emberek lennének a külvilágban, mint Reni, akkor nem lenne több háború és éhező gyermek. Lehet itt rontotta el, mivel amellett kellett volna érvelnie, hogy Reni visszakerüljön.

Vikcsu kortesbeszéde


szerző:
2014.12.07. 22:30
Vikcsu kortesbeszéde

Vikcsu kortesbeszédét nagy meglepetésre nem Dennis, hanem Reni mondta el, aki Vikcsu reklámozása helyett Zsu bemószerolását választotta szónoki technikaként.

Zsuzsa kortesbeszéde


szerző:
2014.12.07. 22:20
Zsuzsa kortesbeszéde

Zsu kortesbeszédét Dani mondta el, aki Zsu személyiségének pozitív tulajdonságait hangsúlyozta ki a nézőknek.

Mire számíthatunk Renitől?


szerző:
2014.11.19. 22:44
Mire számíthatunk Renitől?

Reni kortesbeszédében igyekezett minden szerettétől elbúcsúzni, ráadásul izgult is, de így is sikerült mindenkit szavazásra buzdítania.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-02-20

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Az Érzékeny lelkű lány ismét megkavarta a szálakat; ezúttal Csaba és Fecó barátságába rondított bele.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 12-02-12

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj: Ildikóról kiderült, hogy úgy tud horkolni mint egy traktor, Csabi és Attila összeugrott Kinga feje fölött, és kiderült, hogy Seherezádé még mindig Gergő miatt mérges a Cselszövőre. A vasárnapi Párbaj egy "ősi" konfliktusnak vetett végett. A két szőke ciklon hatalmas macskaháborút vívott a stúdióban, éppen csak egymás szemét nem kaparták ki.

ValóVilág 5 - Összefoglaló 12-01-02

ValóVilág 5 - Összefoglaló: Verának ismét sikerült felkavarnia az állóvizet a Villában: titkával kikészítette Kingát és Seherezádét, de a hallottaktól még Attilának is leesett az álla.

ValóVilág 5 - Összefoglaló és Párbaj 11-12-04

ValóVilág5 Összefoglaló és Párbaj: Eddigi legizgalmasabb Párbajon küzdött meg Annamari és Vera. A Villalakóknak még egy hetük van rá, hogy felkészüljenek a bokszmeccsekre. Attilát láthatóan megváltoztatta a büntetés, Péter saját kardjába dőlt.

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-22

ValóVilág5: Az Amazonok kezéből csak az ostor hiányzott! Riszáltak, puszit küldtek és a végsőkig küzdöttek. De végül, csak egy költözhet!

ValóVilág 5 - Beszavazó show 11-09-21

ValóVilág5: Nem sejtettük, hogy látunk keményebb harcot az eddigieknél. De a Skalpvadászok rácáfoltak. Márkó és Szili nehezen jutott szóhoz. Mostantól ezt a Villalakók fogják elszenvedni.

Szandika sírt, mert nem Anikó mondhatta a beszédét

A nézők úgy döntöttek, hogy Éva álljon ki Szandika mellett egy kortesbeszéddel a Párbajon. Anikó és Szandi csalódott volt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való