KERESÉS search-close

koronázás

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "koronázás"

És ím, megkoronázták első Lacikát

A koronázási szertartás után – ahol elrepült a királyi ékszer – a kancellár ismertette a törvényeket a Villa népével.

100 éve volt az utolsó koronázás

100 éve pontosan ezen a napon koronázták meg az utolsó magyar királyt, IV. Károlyt. 1916. december 30-a filmtörténeti szempontból is különleges, mivel 8 operatőr forgatott az eseményen. Az évfordulóra a Nemzeti Múzeum és a Filmarchívum felújította a felvételeket, sőt azonosítottak rajtuk olyan embereket is, akikről eddig senki tudta, hogy van róluk mozgókép.

Vivien a Villa Neil Armstrongja

Vivi lett a Villa gólkirálynője, a lány ajándéka pedig egy korona volt. A koronához természetesen koronázási ceremónia is dukál, így Soma és Gina szeme láttára Viviből gólkirálynő lett.

Zsu királyi beszéde


szerző:
2015.01.06. 23:15
Zsu királyi beszéde

Alighogy megkoronázták, Zsu máris beszédet intézett népéhez. Reméli, hogy jól fognak szórakozni ezen a héten, de vajon mit szólnak ehhez a rovarok?

„Isten óvja az oroszlánkirálynőt, az elmebajtól is!”

Zsuzsát méltó módon megkoronázták, majd az alattvalók elé járultak, hogy üdvözöljék. A köszöntőbeszédek persze nem nélkülözték az iróniát és a gúnyt sem.

Király lett az idősek ápolójából

Az ugandai férfi évekig dolgozott egy otthonban az Egyesült Államokban. Titkolta származását.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való