KERESÉS search-close

korda házaspár

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "korda házaspár"

Fókusz 2016-08-01


szerző:
2016.08.01. 18:55
Korda György köszöni, jól van

A népszerű táncdalénekes-házaspár tavalyi éve nem végződött túl jól, Gyuri bácsi súlyos betegségen esett át, Klárika pedig szilveszter napján a bokáját törte. Szerencsére ma már mindketten jól vannak, amiről mi magunk is meggyőződhettünk, amikor meglátogattuk őket az otthonukban.

Dalban kívántak boldog új évet Kordáék

„Tanuljanak meg kártyázni, mert akkor boldog öregségük lesz. Legyenek egészségesek, a többit azt megvesszük!” Így kívánt boldog új évet Gyuri bácsi és Klárika.

Korda György és Balázs Klári új szerepben

Talán soha nem volt akkora a várakozás a híradó szerkesztőségében, mint ma, pedig néhányszor köszöntöttünk már új képernyősöket. Megérkezett a Korda házaspár, és mindenkit lehengereltek. Balázs Klári több ruhával készült, Korda György pedig bebizonyította, hogy a pletykák ellenére csúcsformában van.
 

Előzetes: Új műsorvezető páros debütál az RTL Klub Híradójában

Évtizedek óta szerepelnek kamerák előtt. Nincs lámpalázuk, és az egész ország szereti őket. Egyetlen estére az ország Gyuri bácsija és az ő Klárikája olvassa a híreket. A szilveszteri adásban láthatják majd őket!


 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való