KERESÉS search-close

konyár

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "konyár"

Kameránk előtt vették el az unokáit

Vigasztalhatatlan gyerekek, könnyek és fájdalom – hétfő délelőtt a gyámhivatal elvette az unokáit annak a nagymamának, akinek lányát meggyilkolták másfél éve. A konyári asszony azóta nevelte lánya gyerekeit. A 4 éves kisfiú és a 7 éves kislány az utolsó pillanatig kétségbeesetten kapaszkodott a nagymamájukba. Édesanyjukat a vád szerint az apjuk ölte meg, ő most is előzetesben van, mindent beismert. A gyilkossággal vádolt apa 60 éves nővérét jelölték ki a gyerekek gyámjának. Megrázó tudósítás!

KÖNNYFAKASZTÓ: Zokogtak a gyerekek, mikor eltépték őket nagymamájuktól

Úgy kellett eltépni a gyerekeket a nagymamától, aki másfél éven át nevelte a 7 éves kislányt és a 4 éves fiút a konyári otthonában. Anyjukat tavaly megölték, a gyilkossággal az apát vádolják. A bíróság a nagymamát nem tartja alkalmasnak a gyereknevelésre, ezért most az apa nővéréhez kerülnek a kicsik.

Elveszik a nagymamától a gyerekeket

Másfél éve neveli árván maradt unokáit egy 52 éves asszony Konyáron. Lányát tavaly nyáron gyilkolták meg. A gyilkossággal a gyerekek apját vádolják, aki jelenleg is börtönben van. A felügyeleti jogot a nagymama kapta, de csak ideiglenesen. A bíróság ugyanis alkalmatlannak találta a feladatra, ezért a gyerekeket az apa 60 éves nővérére bízta. Az asszony történetét a haon.hu írta meg először. Otthonába csak az RTL kameráit engedte be. Megrázó történet!

Nem érzi magát bűnösnek

Nem érzi magát bűnösnek az a volt őrnagy, aki a vád szerint megpróbálta megölni korábbi élettársát tavaly Konyáron. Az adóhatóság korábbi szolnoki igazgatóhelyettese a bíróság előtt azzal védekezett, hogy először az asszony támadt rá. Az ügyészség szerint viszont késekkel és baltával támadt a nőre, akinek életveszélyes sérülései lettek, de túlélte a támadást.

Rejtélyes késelés: egy NAV-os is érintett lehet

A Nemzeti Adó és Vámhivatal egyik megyei vezetője is érintett lehet egy késelésben, amely a Hajdú-Bihari Konyáron történt. Úgy tudjuk, egy családi veszekedés fajult el, férj és feleség között. A helyiek szerint a férfi a NAV-nál dolgozik vezető beosztásban. Az biztos, hogy a késeléssel kapcsolatban a Nyomozó Ügyészség nyomoz, és teljes hírzárlatot rendeltek el. Egyelőre csak annyit tudni, hogy mentőhelikopter is volt a helyszínen.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való