KERESÉS search-close

koncepciós per

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "koncepciós per"

Exkluzív: Bocsánatot kért áldozatától Kiss László

A volt úszókapitány virágcsokorral a kezében kereste fel Takáts Zsuzsannát, akit 55 évvel ezelőtt két úszótársával megerőszakolt. Mindhármukat több éves börtönbüntetésre ítélték. Kiss László koncepciós perről beszélt, az asszony azonban a múlt héten interjút adott az RTL Klubnak, és részletesen beszélt a történtekről. A találkozáson csak az RTL stábja lehetett ott.

7,5 év börtön az újságírónak

7 és fél év börtönre ítéltek kedden egy újságírót Azerbajdzsánban a vád szerint sikkasztás és adócsalás miatt, de emberi jogi szervezetek szerint koncepciós per zajlott, mert az újságíró az ország elnökének és családjának korrupciós ügyeit próbálta feltárni.

Egy eddig nem ismert film a rendőrgyilkos faluról

Rendőrgyilkosságnak mondták, pedig baleset volt. Kádárék mindenképpen a papot akarták bitón látni. Az első magyar koncepciós per, ahol kisemberek szenvedtek ártatlanul. Évekig nem beszéltek a perről.

XXI. század 11-11-29


szerző:
2011.11.29. 23:30
XXI. század 11-11-29

XXI. század: Az ÁVO titkos villájában kínozták, de nem vallotta magát amerikai kémnek. Barátai és harcostársai verték félholtra a kommunista belügyminisztert. Rajk Lászlóé volt az első koncepciós per, ezt még a rendszerváltás idején is így tanították. Csakhogy a koholt eljárások korábban kezdődtek, éppen Rajk irányításával. Tettes vagy áldozat?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való