KERESÉS search-close

kocsi után kötötte

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kocsi után kötötte"

Lincshangulat alakult ki a közösségi oldalakon a balotaszállási kutyakínzás miatt

Komoly indulatokat váltott ki a balotaszállási kutyakínzás. Lincshangulat alakult ki a közösségi oldalakon, több mint 100 ezer ember követel súlyos büntetést. Kedden a Híradóban bemutattuk: egy 68 éves helybéli nő kocsija után kötötte elszökött kutyáját, úgy akarta hazavonszolni. Az állat útközben elpusztult. Egy felháborodott autós videóra vette az esetet és hívta a rendőröket, a nő ellen eljárás indult.

Kocsihoz kötve vonszolta kutyáját, az állat nem élte túl

Kocsihoz kötve akarta hazavonszolni szökött kutyáját egy asszony Balotaszálláson. Az állat nem élte túl. Egy másik autós videóra vette a kegyetlenséget, és hívta a rendőröket is. Mire a járőrök megérkeztek, a kutya elpusztult. A 68 éves asszony azt mondta, egyáltalán nem sajnálja az állatot. A rendőrök eljárást indítottak ellene.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való