KERESÉS search-close

kivégzés

83 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kivégzés"

Tagadja bűnösségét a Magyarországon őrizetbe vett szír terrorista

Tagadja bűnösségét a szír férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy tagja volt az Iszlám Állam terrorszervezetnek, és akit pénteken vettek őrizetbe. Már három hónapja a nyírbátori befogadóállomáson élt, kitoloncolásra várva. A gyanú szerint 2016-ban részt vett húsz ember kivégzésében. Az ügyészség kezdeményezte a 27 éves férfi letartóztatását.

Nem végzik ki az istenkáromlásért elítélt pakisztáni nőt

Szabadlábra helyezték azt a keresztény nőt Pakisztánban, akit még nyolc éve ítéltek halálra istenkáromlásért. A négygyermekes családanyát azzal vádolták, hogy tiszteletlenül beszélt Mohamed prófétáról. A döntés hírére radikális iszlamista csoportok országszerte utcára vonultak, és összecsaptak a rendőrökkel, a bíróság épülete előtt is több száz fős tömeg követelte a nő kivégzését.

60 éve végezték ki Nagy Imrét

Hatvan évvel ezelőtt, 1958. június 16-án végezték ki Nagy Imre miniszterelnököt, aki az életével fizetett politikai szerepvállalása miatt. A miniszterelnökkel egy napon Maléter Pál honvédelmi minisztert és Gimes Miklós újságíró politikust akasztották fel.

Lehet, hogy soha többé nem engedik ki a börtönből

Lehet, hogy soha többé nem engedik ki a börtönből azt a férfit, aki társaival együtt brutálisan megvert egy kábítószeres fiatalt Putnokon tavaly márciusban. Most emeltek vádat ellenük. A férfi az eset után előzetesbe került, de később szabadon engedték. Idén februárban a gyanú szerint újabb bűncselekményt követett el. Három társával szó szerint kivégzett egy másik fiatalt Dövényben.

 

Egy 20 évvel ezelőtti gyilkosság lehet Gyárfás Tamás veszte

Elég meglepő látvány volt Gyárfás Tamás egykori újságíró, médiavállalkozó, nagyhatalmú úszószövetségi vezető bilinccsel a kezén. Annak ellenére, hogy már jó régóta pletykálják, hogy köze lehetett Fenyő János pont 20 évvel ezelőtti kivégzéséhez. Moskovics Judit visszament az időben, hogy kiderüljön, hogy keveredett Gyárfás Tamás gyilkossági ügybe.

Kivégezte a szüleit


szerző:
2018.03.03. 18:27
Kivégezte a szüleit

Saját szüleivel végzett egy 19 éves amerikai diák egy michigani egyetemen. Az újabb iskolai lövöldözés tegnap délután történt. Az ámokfutó a gyilkosság után elmenekült, hajnalban fogták el a rendőrök.

Megdöbbentő és megható Musztafa búcsúlevele

A herceg tudta, hogy abban a pillanatban meg fog halni, mikor belép az apja sátrába. Valahol a szíve mélyén természetesen bízott abban, hogy az uralkodó mégsem fogja bántani, de sajnos nem így lett. Mielőtt elindult volna a halálba, levélben megírta a szultánnak, mekkorát csalódott benne, és örökre lelkiismeret-furdalása lesz, amiért kivégeztette őt. Szulejmán könnyek között olvasta el halott fia utolsó levelét.

Örökre lezárult egy korszak: Musztafa meghalt!

A herceg hiába reménykedett a szíve mélyén abban, hogy az apja mégsem ítéli halálra, és hiába vágyott Szulejmán szeretetére, sosem kaphatta meg. Musztafa sorsa megpecsételődött azzal, mikor belépett a sátorba, ugyanis soha többé nem hagyhatta el élve azt.

Cihangir: „Az én apám nem ilyen, te szeretsz bennünket!”

A fiatal herceg sírva járul az uralkodó elé, abban bízva, hogy nem igaz az a hír, hogy testvérét, Musztafát kivégzik. Szulejmán egyelőre megnyugtatja Cihangirt, csak az a kérdés, hogy valóban minden rendben van-e, és nem hazudott most neki.

„Nem mindenki a rendszer híve”

Nyilvános kivégzésekkel félemlítik meg az embereket Észak-Koreában. Ezt mondta a Sky Newsnak egy férfi, aki elmenekült az országból. Szerinte az észak-koreai emberek csak félelemből nyilatkoznak pozitívan Kim Dzsongunról, és egyáltalán nem olyan nagy a támogatottsága, mint ami a velük készült tudósításokból látszik.

Szinte kivégezte áldozatát

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélete az egri bíróság azt a férfit, aki brutálisan meggyilkolt egy 18 éves lányt tavaly márciusban, a Heves megyei Ivádon. Többször megütötte és autójával is áthajtott rajta a férfi, mert a lány elutasította szexuális közeledését. A vádirat szerint, szinte kivégezte a lányt. Megrázó tudósítás!

ROBBANTÁS: „Ki akarták végezni a rendőreimet”

Házi készítésű bomba robbant szombat éjszaka Budapest belvárosában, két rendőr sérült meg. Egy 23 éves törzsőrmesternő életveszélyes, társa, egy 26 éves törzsőrmester súlyos sérüléseket szenvedett, megműtötték őket, állapotuk stabil. Az eddigi adatok szerint ők voltak a robbantás célpontjai, a támadó ki akarta végezni őket.

KIVÉGZÉS: A támadás vége


szerző:
2016.07.15. 13:57
KIVÉGZÉS: A támadás vége

A támadás vége – francia rendőrök vették körbe a gázoló teherautót és folyamatosan tüzeltek a vezetőfülkére. Az egyik rendőr a lövöldözés közben kissé hátrébb húzódik, mintha a sofőr viszonozta volna a tüzet, majd visszamegy és újra tüzelni kezd. A 31 éves, tunéziai származású férfi egyedül volt a fülkében, a rendőrség az átvizsgálás után  fegyvereket, robbanószereket és gránátokat talált a teherautóban.

Nyilvánosságra hozták a neveket

Nyilvános a Nagy Imre-per előkészítőinek életútja - a Nemzeti Emlékezet Bizottsága 100 állambiztonsági alkalmazott karrierjét tette fel honlapjára, melyből kiderült, sokan közülük még a nyolcvanas években is az államapparátusban dolgoztak. Éppen ma 58 éve végezték ki az '56-os forradalom miniszterelnökét, Nagy Imrét, valamint társait.

Marihuánát termeszthetett a kivégzett család

Marihuánát termeszthetett az a család, amelynek 8 tagját pénteken kivégezték az amerikai Ohio államban. Hogy a tiltott tevékenységnek volt-e köze a brutális gyilkosságokhoz, a rendőrség nem közölte. A hidegvérű támadót, vagy támadókat azóta is keresik. A helyi seriff szerint a család többi tagja is veszélyben lehet, ezért azt tanácsolta a nekik, szerezzenek fegyvereket.

Ez volt Ibrahim utolsó felkiáltása

Ibrahim legszebb álmából felriadva veszi tudomásul, hogy élete veszélyben van. A többi már történelem...

Ez volt Ibrahim legutolsó szava, mielőtt megfojtották - Vigyázat, megrázó videó következik!

Négy ember kellett ahhoz, hogy lefogják a pasát, és négy ember kellett ahhoz, hogy örökre elhallgattassák. A halála előtti pillanatban még felkiáltott. Tudjátok, mi volt az utolsó szava?

Ibrahim pasa utolsó monológja

Az uralkodó döntött, kivégezteti a pasát. Ibrahim gyönyörű búcsúgondolatai igazán meghatóak.

Szulejmán nehezen búcsúzik barátjától

Hiába hozta meg döntését Szulejmán, nagyon nehezen engedi el barátját.

Forrong az iszlám világ


szerző:
2016.01.03. 18:40
Forrong az iszlám világ

Iránban megostromolták és felgyújtották a szaúdi nagykövetséget, több közel-keleti országban pedig zavargások törtek ki, miután Szaúd-Arábiában szombaton kivégeztek egy híres siíta hitszónokot.

50 embert készülnek lefejezni Szaúd-Arábiában terrorizmus vádjával

Csakhogy arrafelé kissé máshogy értelmezik a terrorizmus fogalmát: már azért is kivégezhetnek valakit ilyen indokkal, ha a kormányt bírálta. Az elítéltek egy részét még tizennyolc éves koruk előtt tartóztatták le.

Újabb fiatalembert készülnek kivégezni Szaúd-Arábiában

Röviddel azután, hogy óriási nemzetközi felháborodást váltott ki, hogy keresztrefeszítésre ítéltek egy fiatal fiút, amiért 2012-ben a demokráciáért tüntetett, Szaúd-Arábia halálbüntetést rótt a 20 éves Dawoud al-Marhoon-ra is.

Felfoghatatlan brutalitás – 20 embert végeztek ki az ISIS harcosai

Fokozhatatlan az az embertelenség és brutalitás, ahogyan az Iszlám Állam szélsőségesei végeznek áldozataikkal. Sajnos újabb lefejezésekről kell beszámolnunk.

Befalta 5000 kalóriás utolsó vacsoráját, és várta hogy kivégezzék

Az 52 éves Richard Glossip-ot halálra ítélték egy 1997-es gyilkosságért. A büntetést méreginjekcióval hajtották volna végre rajta, azonban hiba csúszott a tervekbe, ami miatt a kivégzést elhalasztották. Glossip nem csak életben maradt, de még a halálra ítélteknek járó utolsó vacsoráját is behabzsolhatta. Az általa összeválogatott menüből két másik ember is gond nélkül jóllakhatott volna.

Susan Sarandon az életben is a halálbüntetés ellen küzd

Egykor egy filmszerepben, most a való életben indított küzdelmet a halálbüntetés eltörléséért Susan Sarandon, az Oscar-díjas amerikai színésznő. A hollywoodi híresség, akárcsak leghíresebb filmjében, a Ments meg uramban, egy halálraítélt kivégzését szeretné megakadályozni. Egy 52 éves oklahomai férfi, Richard Glossip halálos ítéletének a visszavonását követeli az állam kormányzójától. A színésznő szerint ugyanis a férfi ártatlan.

Családja előtt akarta kivégezni a vállalkozót, 11 év után emeltek vádat ellene

Az ügyészség szerint a férfi még 2004-ben, a hírhedt Fekete Sereg tagjaként, egy másik bandataggal támadt a vállalkozóra, akire többször is rálőttek. A férfi megsebesült, de túlélte a támadást.

Tunézia: így fest a turistaparadicsom a terror után

Június 26-a gyászkeretes nap a tunéziai idegenforgalom történetében. A 23 éves merénylő, gumicsónakon érkezett az egyik szálloda strandjára, majd gépfegyverével tüzet nyitott a strandolókra. 38 halálos áldozat, közülük 30-an britek. A merénylő a szállodába is berohant, majd nem sokkal később az utcán lőtték le. A vérengzés után kiürültek a tunéziai nyaralóhelyek, mégis vannak olyan magyarok, akik vállalják az utazást. Czakó József riportja.

Lefejezték, akinek látták a rokonát a tévében

15 embert fejeztek le Szíriában, mert hozzátartozóikat felismerték európai híradások felvételein. Erről beszéltek Szegeden híradónknak azok a Szíriából menekültek, akik 1 napja lépték át a szerb-magyar határt. Egy apa például ezért nem szeretett volna kamera előtt beszélni. Sokan arról panaszkodnak, hogy a görög és szerb rendőrök megverték őket, és volt, hogy pénzt kértek tőlük, hogy átjuthassanak a határon.

Biszku Béla és a megtorlás

Még mindig érzelmeket kavar fel valószínűleg azért, mert következmények nélkül maradt.

Újabb rombolást vitt véghez az Iszlám Állam

Több száz kivégzés és felbecsülhetetlen értékű ókori szobrok szétverése: ez köthető az Iszlám Államhoz. Hol a határ és mi a cél? Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel beszélgettünk.

Mi lehet az Iszlám Állam célja?

Több száz kivégzés és felbecsülhetetlen értékű ókori szobrok szétverése – de mi lehet az Iszlám Állam célja? Egy biztonságpolitikai szakértővel beszélgetünk. Miért nem fogadják el teljes értékű szülőnek az apákat?  Bálint Ádámmal járjuk körbe a témát. De megmutatjuk azt is, hogy mi lesz az idei plus size divat.

Elrettentő: pro és kontra érvek a halálbüntetésről

27 évvel ezelőtt volt az utolsó kivégzés Magyarországon, két évre rá, 1990-ben az Alkotmánybíróság eltörölte a halálbüntetést. A téma azóta is megosztja  közvéleményt. Vadász Ernőnek hívták, 27 éves volt, és a szegedi Csillagbörtönben akasztották fel, mert különös kegyetlenséggel elvette egy másik ember életét. De vajon nem lenne nagyobb büntetés számára ha azóta is börtönben ülne?

Mi lehet az igazi büntetés egy gyilkosságért?

27 évvel ezelőtt volt az utolsó kivégzés Magyarországon, két évre rá, 1990-ben az Alkotmánybíróság eltörölte a halálbüntetést. A téma azóta is megosztja  közvéleményt. Vadász Ernőnek hívták, 27 éves volt, és a szegedi Csillagbörtönben akasztották fel, mert különös kegyetlenséggel elvette egy másik ember életét. De vajon nem lenne nagyobb büntetés számára ha azóta is börtönben ülne?

HALÁLBÜNTETÉS: Nem bizonyított, hogy elrettentő ereje van

Magyar Gábor ügyvéd szerint nem bizonyított, hogy a halálbüntetésnek visszatartó ereje lenne, viszont helyrehozhatatlan károkat okozhat. Ma már - az Egyesült Államokon kívül - csak konzervatív társadalmakban alkalmazzák, ezért nem tekinthető civilzált büntetési formának.

A véres XX. század mérlege a XXI. században

Kamera előtt a nevelőtiszt, aki a kivégzés előtti utolsó órákat felügyelte. Egy bíró, aki visszafordíthatatlan döntést hozott, és az orvos, aki a bitófán vizsgálta a halálraítéltet. Amikor korszakok és rendszerek váltották egymást, de a halálbüntetés természetes maradt.

XXI. század 15-05-12


szerző:
2015.05.13. 00:05
XXI. század 15-05-12

XXI. század: Kamera előtt a nevelőtiszt, aki a kivégzés előtti utolsó órákat felügyelte. Egy bíró, aki visszafordíthatatlan döntést hozott, és az orvos, aki a bitófán vizsgálta a halálraítéltet. Amikor korszakok és rendszerek váltották egymást, de a halálbüntetés természetes maradt. A véres XX. század mérlege a XXI. században.

Kegyetlenkedtek a foglyokkal


szerző:
2015.05.04. 18:25
Kegyetlenkedtek a foglyokkal

Megdöbbentő részletekről számolt be az a 300 nő és gyerek, akiket a nigériai hadsereg a múlt héten szabadított ki a Boko Haram nevű terrorszervezet fogságából. Sok nőt erőszakkal férjhez adtak, sokukat verték, kínozták, éheztették, majd megölték azokat a férfiakat, akik a nigériai hadsereg támadásakor nem akartak a terroristákkal együtt harcolni. Megrázó tudósítás!

Meggyilkolták az orosz ellenzéki politikust

Borisz Nyemcov a barátnőjével sétált a Kreml közelében egy hídon péntek este, amikor tüzet nyitottak rá egy autóból. Azonnal meghalt. Nyemcov többször is élesen bírálta Vlagyimir Putyint. Állítólag bizonyítékokat akart nyilvánosságra hozni arról, hogy Moszkva közvetlenül beavatkozik a kelet-ukrajnai háborúba.

Keresztény munkásokat fejeztek le

Lefejezte 21 kopt keresztény túszát az Iszlám Állam terrorszervezet líbiai szárnya. A tömeges kivégzésre válaszul az egyiptomi légierő légicsapásokat hajtott végre a csoport ellen. Egyiptomban egy hetes nemzeti gyászt rendeltek el. Figyelem, megrázó képek következnek.

Kivégezte a kutyáját


szerző:
2015.01.30. 18:10
Kivégezte a kutyáját

Konyhakéssel szabályosan kivégezte kutyáját egy 53 éves férfi a Jász-Nagykun–Szolnok megyei Kengyelen. A szomszédja vette észre a tetemet az udvaron, ő hívta a rendőröket. Amikor kiérkeztek, a férfi éppen vasvillával a kezében az óvoda mellett őrjöngött. Úgy tudjuk, többször kezelték már a pszichiátrián. Pár éve a házát akarta felrobbantani.

MEGRÁZÓ: Az utcán végezték ki a rendőrt

A fekete ruhás támadók a párizsi utca közepén álló, nyitott ajtajú kocsijukat hátrahagyva eszeveszetten lövöldöztek. Ez már a szerkesztőségben történt vérengzés után történt. Amikor kisétáltak az épületből, az utcán tűzharcba keveredtek a helyszínre érkező rendőrökkel. Ezen az amatőr videón feltűnik egy sebesült, járdán fekvő rendőr. Az egyik terrorista futtában agyonlőtte a már földön fekvő rendőrt. Ezután a támadók beültek az autójukba, és elhajtottak.
 

Újabb túszt fejeztek le


szerző:
2014.10.04. 14:50
Újabb túszt fejeztek le

Az Iszlám Állam ezúttal egy brit segélymunkással végzett, hiába kérte a dzsihádistáktól a felesége, hogy hagyják életben. Közben bemutatták a következő áldozatukat az iszlamisták.

Kivégzés: Nyaralóhelyeken nincs veszély

Az Észak-Afrikába szervezett társasutazások és üdülőhelyek biztonságosak, a nyaralóhelyektől távol ugyanakkor nem árt a nagyobb elővigyázatosság. Ezt mondta egy biztonságpolitikai szakértő az RTL Híradónak annak kapcsán, hogy Algériában iszlám terroristák elraboltak és kivégeztek egy francia férfit.
 

A második amerikai újságírót fejezték le

Egy újabb amerikai újságírót fejezett le az Iszlám Állam nevű terrorszervezet. A barbár kivégzést megint videóra vették, majd feltették az internetre.
 

XXI. század 13-01-15


szerző:
2013.01.16. 00:05
XXI. század 13-01-15

XXI. század: Főleg politikai foglyokat akasztottak. Úgy bántak velük, mint a sorozatgyilkosokkal. A hóhér 12 másodperc alatt végzett. Amikor korszakok és rendszerek váltották egymást, de a halálbüntetés természetes maradt. A véres XX. század mérlege a XXI. században.

Hazajöttek az etiópiai túlélők


szerző:
2012.01.20. 19:23
Hazajöttek az etiópiai túlélők

Ép ésszel teljesen felfoghatatlan, hogyan végeztek a magyar turistákkal Etiópiában. Miközben a túlélők megérkeztek Budapestre, az áldozatok hozzátartozói a válaszokat keresik.

Búcsút inthetnek az utolsó vacsorának

Megelégelte a texasi igazságszolgáltatás és azonnali hatállyal beszüntette a halálraítélteknek biztosított utolsó étkezés lehetőségét.

Botrányt kavart a kivégzés


szerző:
2011.09.22. 16:13
Botrányt kavart a kivégzés

Az utolsó pillanatáig ártatlanságát hangoztatta Troy Davis, akit egy georgiai börtönben végeztek ki.

Kivégzett zsidók holttesteit találhatták meg

Golyónyomokat találtak azokon a csontvázmaradványokon, amelyek a Margit híd felújításakor kerültek elő - értesült a Népszava.

Líbia: Kegyetlen gyilkosságok


szerző:
2011.08.26. 12:04
Líbia: Kegyetlen gyilkosságok

Önmérsékletre szólította fel a Líbiában egymással harcoló feleket az ENSZ.

Felvették a kivégzést


szerző:
2011.07.22. 10:11
Felvették a kivégzést

Videóra vettek egy méreginjekciós kivégzést csütörtök este az Egyesült Államokban.

Lelőtték az afgán elnök féltestvérét

A támadó a férfi személyes testőrségének vezetője volt, aki géppisztollyal mellbe és fejbe lőtte egykori főnökét.

Hiány van a „kivégző” injekcióból

Először használt csütörtökön állatoknak való altatószert egy kivégzéshez az amerikai Alabama állam.

Képíró ártatlannak vallotta magát

Csütörtökön kezdődött tárgyalása a Fővárosi Bíróságon. Az egykori csendőr századost háborús bűntett elkövetésével vádolják.

Halálbüntetést is kaphat Mubarak

Kivégzésre ítélhetik Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnököt, ha bebizonyosodik, hogy utasítást adott a tüntetők megölésére.

Kórházakban gyilkoltak Kadhafi emberei

A Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hűséges fegyveresek betörtek a tripoli kórházakba és kivégezték az ott kezelt sebesült tüntetőket.

Kivégzés tévedésből


szerző:
2010.10.15. 09:20
Kivégzés tévedésből

Hibás bizonyítékok alapján ítéltek halálra, majd végeztek ki egy férfit az Egyesült Államokban - állította a perben egy szakértő.

Nőt végeztek ki az Egyesült Államokban

Az asszony megölette férjét és mostohafiát, hogy megszerezze életbiztosításukat.

Agyonlőttek egy bankelnököt Moszkvában

A Leszprom-bank vezetőjével egy csuklyát viselő bérgyilkos végzett sötétedés után.

Fókusz 10-08-19


szerző:
2010.08.19. 20:35
Fókusz 10-08-19

Fókusz: Sztárok a medencében. Babinyecz Timi cáfolja, hogy leégett a Miss Universe-en. Mellbevágó botrány. Vajon mi vár ránk hétfőn Barátok közt? Fenyegetőzött az ácsi gyilkos.

Kivégeztek két embert egy kórházban

A sürgősségi osztály folyosóján, mindenki szeme láttára lőtték őket agyon.

Bosszúból végezték ki a 78 éves túszt

A francia segélymunkás, Michel Germaneau kiszabadítására a múlt héten kezdtek akciót.

Kivégzőosztag lőtte le az elítéltet

A férfit egy homokzsákokkal körbevett székhez kötözték, fejére csuklyát húztak, a szívhez egy céltáblát helyeztek.

Méreginjekció helyett kivégzőosztagot kért

A golyó általi halált választotta a méreginjekció helyett egy amerikai halálraítélt.

Újabb kivégzés az Egyesült Államokban

Darryl Durr a vád szerint 1988-ban megerőszakolt és meggyilkolt egy 16 éves lányt.

Utolsó pillanatban maradt el a kivégzés

Henry Skinnert egykori barátnője és a nő két fiának meggyilkolásáért ítélték el 1995-ben Texasban.

Kivégzés Texasban


szerző:
2010.03.03. 07:29
Kivégzés Texasban

Miután elköltötte a burrítót és a pudingot is tartalmazó utolsó vacsoráját, a vesztőhelyre vitték.

Brit drogcsempészt végeztek ki Kínában

A férfi 53 éves volt, korábban Londonban élt, 5 gyermek apja. Családja szerint mentálisan zavart volt.

Humánusabb kivégzések Kínában


szerző:
2009.12.11. 19:39
Humánusabb kivégzések Kínában

Kína magasan vezeti a legtöbb elítéltet kivégző országok listáját.

Tíz perc alatt öl az új méreg


szerző:
2009.12.09. 11:41
Tíz perc alatt öl az új méreg

Először végeztek ki elítéltet az Egyesült Államokban az új szerrel.

29 év siralomház után végezték ki

Kivégeztek egy három rendbeli gyilkosság miatt halálra ítélt férfit Tennessee államban szerdán.

Politikai mészárlás a Fülöp-szigeteken

Közelről lőttek fejbe 46 embert, köztük újságírókat, aktivistákat és politikusokat.

Kivégzések a szennyezett tejporért

Kivégeztek két férfit Kínában kedden a melamin-botrány miatt.

Életveszélyben a kőbányai lövöldözés sérültje

A Független Hírügynökség információ szerint a férfit nyílt koponyasérüléssel szállították kórházba.

Hagyták meghalni Magyarosi Árpádot?

A magyarországi boncolás szerint nem a lövésekbe halt bele. Megfulladt, miután nem kapott orvosi segítséget.

Megverték, majd kivégezték


szerző:
2009.09.24. 18:50
Megverték, majd kivégezték

Tavaly egy üzleti vita után szabályosan kivégeztek egy szlovák férfit.

Kivégezték gyermeke szeme láttára

Egyetlen fejlövéssel ölték meg az ausztrál férfit. Gyermeke sokkot kapott.

Tükörtojás volt a kivégzett utolsó vacsorája

A férfi családtagjai nem, de két áldozatának hozzátartozói ott voltak a kivégzésénél.

Tizennégy év után végezték ki


szerző:
2009.07.11. 09:36
Tizennégy év után végezték ki

Az oklahomai férfi 1995-ben, 19 éves korában támadt rá 54 és 60 éves áldozataira.

Tömeges kivégzések a drog miatt


szerző:
2009.06.26. 09:29
Tömeges kivégzések a drog miatt

20 embert kivégeztek, és 20 vádlottat elítéltek a Drogellenes Világnapon Kínában.

Brutálias macskagyilkosságok Pécelen

Megcsonkított, kibelezett, lefejezett macskák tetemeire bukkantak Pécelen.

Újabb felvételek a leszámolás helyszínéről

A bolíviai televízió drámai zenével aláfestve mutatta be a lövöldözés helyszínét.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való