KERESÉS search-close

kiszolgáltatottság

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiszolgáltatottság"

Bekameráztuk egy mozgássérült srác otthonát, aki százezreket költ segítőkre

Dani kiszolgáltatott helyzetben van: a fiatal srác autóbaleset miatt kerekesszékben éli az életét. Dolgozik, bulizik, csajozik, ahogy a vele egykorúak teszik, de neki ez csak segítőkkel megy, ami százezrekbe kerül havonta. Dani kivételes helyzetben van, mert ki tud fizetni ennyi pénzt, de azt szeretné, ha ez az élet annak is megadatna, akinek nincs ennyi pénze. Hogy megmutassuk Dani mindennapjait és kiszolgáltatottságát, egy napra bekameráztuk a lakását.

Hürrem ennyire még sosem félt

Egy hirtelen érkezett rossz hír felforgatja a palota életét. A szultána kétségbeesik, és összeszedve minden erejét anyatigrisként kezdi védeni gyermekeit.

Hürrem: „Imádkozzunk értük”

A palota férfitagjai csatába indultak, így Hürremnek egyedül kell szembenéznie a rá leselkedő veszélyekkel. A szultána kiszolgáltatott helyzetét egy nagyon rossz hír tetézi. Szulejmán megsérült?

Júlia bátor lépésre szánta el magát

Juli bizonyára nem gondolta volna, hogy milyen komoly helyzetek elé lesz állítva a zárkában, és valószínű arra végképp nem, hogy az erőszak néha jót is szülhet. Szerencsére, időben vette észre a dolgoknak a súlyát, és merész lépésre szánta el magát.

Juli bátor tettre szánta el magát

Júliának komoly döntést kellett hoznia, bátor volt, és merész lépésre szánta el magát.

„A nevem Ibrahim”


2016.02.18. 14:30
„A nevem Ibrahim”

Megrázó őszinteséggel vall múltjáról, gyerekkori fájdalmáról a pasa.

Előző rész (2015. december 14.)

Attila Ágnes érdekében letesz a Ludwiggal való konfrontációról. De vajon ezzel mennyire szolgáltatja ki magát és a céget? Rudi reménytelenül próbál szabadulni a Róbert-féle pénzügyi zsarolás terhe alól. Liza és Ottó fontos döntést hoz, mely teljesen új szintre emelheti a kapcsolatukat.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való