KERESÉS search-close

kiszavazás

95 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiszavazás"

Döntetlen eredmény született a Törzsi Tanácson!

Alexandra és Tamás Robira, míg Fanni és Robi Tomira szavaztak, így párbajjal zárult a Törzsi Tanács.

Így vették palira Tomit a többiek!

Amint Gábor eltűnt egy kis időre, beindult a látszat szövetkezés ellene. Tomi azonban mit sem sejtett a valós tervekről...

Alexandra: „Robi személye megingatja a Fanniba vetett bizalmamat!”

Fanni beavatta Alexandrát is a tervbe, azonban Szandinak egyáltalán nem tetszett, hogy Robi rá akart szavazni, és ez megingatta a hármas szövetséget.

Bejött Dávidék taktikája: szavazategyenlőség alakult ki a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanácson ismét szavazategyenlőség alakult ki: Dávid és Alexandra is 3-3 szavazatot kapott társaitól.

Szavazategyenlőség a Törzsi Tanácson!

Emese és Beni is négy-négy szavazatot kapott a Bayani törzs legutóbbi Törzsi Tanácsán, így azonnali párbajt tartottak, hogy eldőljön, melyiküknek kell a Holtak Szigetére mennie.

Emese: „Senkiben soha nem lehet megbízni!”

Emese nem számított rá, hogy ennyi szavazatot fog kapni, azonban megtisztelőnek tartja, hogy ennyiren rátették a voksukat, mert akkor valószínűleg erős játékosnak tartják őt.

A Törzsi Tanács megmutatta, hogy az egykori törzsek keveredtek-e a Bayaniban

Ha kíváncsi vagy, milyen gondolatokkal érkeztek a Bayani törzs tagjai a Törzsi Tanácsra, nézd meg a videót! Vajon még mindig az egykori törzsek mentén alakulnak a szövetségek?

Ilyen még nem volt: előkerült egy amulett a Törzsi Tanácson!

Fanni mindenkit meglepett a Törzsi Tanácson! A lány amulettje miatt teljesen más lett a Törzsi Tanács eredménye.

Ez történt a háttérben, amíg Nóri szervezkedett...

A sárga törzs már a múlté, de a pókháló vékony szálai még összekötötték az egykori Gagambát. Bár úgy tűnt, hogy Gábor szövetkezik az egykori Agilával, a háttérben egy Gagamba szövetség alakult ki Nórival a célkeresztben.

Nóri és Vera párharca a Bayani első Törzsi Tanácsán is megmutatkozott

A Bayani első Törzsi Tanácsa sokak számára meglepő fordulattal ért véget. Bár az egykori Agilások azt hitték, hogy Gábor átállt az ő oldalukra, mégis hat szavazat érkezett Nórira...

Kitty: „Végre rájöttem, hogy ki vagyok, mit akarok és merre tartok!”

A Gagamba kiesője a Survivorben töltött három hétről exkluzív interjúban mesél!

„A Survivor nem a barátságról szól” - Megtartotta utolsó Törzsi Tanácsát a Gagamba!

A Törzsi Tanács elején Istenes Bence arról kérdezte a szigetlakókat, hogy mit gondolnak, születhetnek-e igaz barátságok a Survivorben. Meglepő válaszok érkeztek!

A Törzsi Tanács előtti utolsó pillanatokban sem volt biztos, hogy ki kire szavaz

Több név is szerepelt a kalapban, csak az nem volt biztos, hogy kire hány szavazat érkezhet az esti Törzsi Tanácson.

Hangos szóváltások a Törzsi Tanácson: Alexandra újra feldühítette a törzset!

A Törzsi Tanács elején újra szóba került a banános konfliktus, és a törzs egy része nekiment Alexandrának, aki állítólag azóta sem kért bocsánatot a többiektől.

Meglepő eredménnyel zárult a Törzsi Tanács!

A Gagamba Törzsi Tanácsot tartott, ahol meglepően alakultak a szavazatok: a 2018-as Survivor történetében először szavazategyenlőség alakult ki, így párbaj döntött Viki és Alexandra sorsáról.

Robi: „Ha újrakezdhetném, máshogy csinálnám!”

Robi a kiesése után bevallotta, hogy másképp játszaná a játékot, ha újrakezdhetné, és azt is elárulta, hogy haragszik-e Tamásra, amiért rá szavazott.

Balázs: „Egy kicsit tartok attól, hogy egy nagyon jó színházba ültettek bele”

Robi és Balázs is veszélyben érezte magát a Törzsi Tanács előtt. Balázs attól tartott, hogy a többiek tökéletesen megkomponált színdarabot adtak elő az elmúlt napokban, hogy megtévesszék őt.

Az Agila megtartotta második Törzsi Tanácsát: valaki ismét elbúcsúzott a Survivortől!

Jérémy és Robi kivételével mindenki egy emberre szavazott, így egyértelmű volt, hogy kinek kell elhagynia a szigetet.

Óriási vita kerekedett Robi és Balázs taktikai megbeszéléséből

Robi félrehívta Balázst, hogy elmondja neki, veszélyben van, mert mindenki rá akar szavazni a közelgő Törzsi Tanácson. A taktikai megbeszélés azonban csak konfliktust generált a két srác között.

Balázs kinyomozta, hogy Robi igazat mondott-e neki

Balázs rákérdezett Tominál, hogy valóban őt szeretné-e kiszavazni a Törzsi Tanácson. Vajon igazat mondott Robi az új szigetlakónak, vagy Tamásnak egészen mások a tervei?

Megvan a Gagamba terve a következő Törzsi Tanácsra!

A sárga csapat megbeszélte, hogy kire teszik a voksukat a következő Törzsi Tanácson, már csak az a kérdés, hogyan jutnak el a Törzsi Tanácsig!

Jérémy adott egy pofont Bencének, és ráadásul még büszke is rá!

Az Agila törzs a Törzsi Tanács után összeült, hogy megbeszéljék, ki miért tette Bencére a voksát. Tamás pedig megosztotta a többiekkel az érzéseit, amit a srác elvesztése és utolsó szavai váltottak ki belőle.

Taktikázás miatt szinte a barátai is a Survivor játékosa ellen fordultak

A Survivor nemcsak a fizikai próbatételek miatt nehéz játék, hanem az őrült taktikázás miatt is, ami már az első naptól kezdve megy a játékosok között. Hétfőn Bencét küldték haza, akinek óriási csalódás lehetett, hogy szinte a barátai is ellene fordultak.

Bence hatalmasat csalódott két társában

Bencével közvetlenül a kiesését követően készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy mit szólt a Törzsi Tanács végeredményéhez az óvóbácsi, mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a Survivort, és szerinte kik azok, akik akár a döntőig is eljuthatnak a törzséből.

Hiába a betartott ígéret, egy szavazat híján egységes döntés született a Törzsi Tanácson

Az Agila törzs első Törzsi Tanácsán Bence kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett búcsúznia a Survivorből.

Robi: „Bence eléggé megkeverte a sz*rt!”

Az Agila fiú szövetsége nem áll biztos lábakon, ugyanis Bence óvatoskodva beszél a srácok előtt a Törzsi Tanácsról, így a fiúknak fogalmuk sincs arról, hogy megbízhatnak-e az óvóbácsiban.

Eszti hatalmasat hibázott?


szerző:
2018.10.01. 20:12
Eszti hatalmasat hibázott?

Eszti mindent elmondott Jérémynek, amit a csajokkal megbeszéltek. Vajon Jérémy megőrzi a lány titkát, vagy Eszti óriási hibát követett el azzal, hogy kiterítette előtte a lapjaikat?

Kegyetlen döntést hoztak a lányok: csúnyán átverik az egyik fiút!

A lila csapat lányai megegyeztek, hogy behülyítik Bencét, hogy Jérémyre fognak szavazni, majd jól hátbatámadják a srácot, és kiszavazzák őt a Törzsi Tanácson.

Jérémy: „A Survivorben vagyunk, nem egy állatkertben...”

Robi azt szűrte le Bence viselkedéséből, hogy Jérémyre akar szavazni a Törzsi Tanácson. Vajon mit szól ehhez Jérémy?

Sanyi: „Hibáztam! Nem gondoltam, hogy a legelején ennyire erős az egyéni harc”

A Survivor első kiesője szerint a többiek túl erős játékosnak gondolták, ezért gyorsan meg akartak szabadulni tőle. Nézd meg exkluzív videónkat Sanyival!

Viki szerint Kitty gázul viselkedik

Kitty bokasérülésének másnapra nyoma sem volt, és hirtelen nagyon jó kapcsolatba került Sanyival, Dáviddal és Gáborral.

Elképesztő fordulat! Az egyik legerősebb játékost küldte haza elsőként a Gagamba törzs

Sanyinak nem sikerült olyan sokáig menetelnie a játékban, mint barátjának, Ferinek. A törzs jobbnak látta, ha mihamarabb megszabadulnak az erős játékostól, hogy a későbbiekben ne jelentsen veszélyt számukra.

Dávid és Gábor kőkemény taktikázásba kezdett

Gábor és Dávid kigondolták, hogy kitől szeretnének megszabadulni a Törzsi Tanácson, azonban ahhoz, hogy tervüket véghez tudják vinni, további szövetségesekre van szükségük. Vajon Alexandra és Viki is kapható lesz az ötletükre?

Vasvári Viviék ismét megúszták a kiszavazást

Az utolsó kiszavazáson Viviék két szavazatot kaptak, míg Ádámék egyet sem, így nekik kellett elhagyniuk a Nyerő Páros villát.

Vivi: „Elment a másik felem...”

Így búcsúzott Berni és Ádám a bent maradt három párostól a kiszavazásukat követően. A videóból az is kiderül, hogy kinek szurkolnak Ádámék a továbbiakban.

Jöhet a trónörökös Solti Ádáméknál!

Solti Ádámmal és Kis Bernivel közvetlenül a kiesésükkor készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy milyen újdonságokat tudtak meg egymásról a Nyerő Páros alatt, és hogy mik a terveik a közeljövőre nézve.

Sánta Laci: „A Nyerő Páros nagyon jót tett a mi kapcsolatunknak!”

Nézd meg exkluzív interjúnkat Sánta Lacival és Sánta-Széphalmi Juliskával, ami közvetlenül a kiesésük után készült!

„Állati csalódottak vagyunk!”

Sánta Laciék csak Tokár Toméktól gyűjtöttek be egy szavazatot, így nekik kellett csomagolniuk és elhagyniuk a Nyerő Páros villát.

„A barátság és a szeretet többet ér mindenféle játéknál!”

A kiszavazás során Gáspár Laciék szavazatán múlt, hogy Sánta Laciéknak vagy Vasvári Viviéknek kell hazamenniük. Laci hosszas monológjának a vége sokakat meglepett!

Laci és Juliska végig reménykedtek a kiszavazás alatt

Juliskáék biztosak voltak benne, hogy Dóriék rájuk fognak szavazni, és azt is sejtették, hogy Laciék Viviéket tartják majd bent, egyedül Ádám és Berni volt egy nagy kérdőjel számukra.

„Minket senki nem siratna meg...”

Tomi és Dóri a kiszavazás másnapján Alindáék távozásáról beszélgettek. Dórinak ugyan volt egy megérzése, hogy Pali és Alinda kapja majd a kevesebb szavazatot, azt azonban nem gondolta volna, hogy senki nem szavaz majd rájuk.

Nyerő Páros: Veiszer Alindáék túl erősek voltak, ezért kellett menniük?

Alinda és Pali nulla szavazattal hagyták ott a Nyerő Páros villáját. Senki sem akarta visszatartani őket, senki nem adta támogatói voksát nekik. Lehet, hogy éppen azért kellett távozniuk, mert túl erősek voltak? Lehet, hogy a többiek kihasználva Alindáék gyenge pontját és aznapi teljesítményét éltek a lehetőséggel, és kiszavazták őket?

PALI ÉS ALINDA: „Jó kis hullámvasút volt, egyszer ki kell belőle esni”

Alindéák nulla szavazattal hagyták el a Nyerő Páros villáját. A kiszavazás eredményéről, a játék során gyűjtött élményeikről és kezdődő barátságaikról meséltek nekünk, de azt sem rejtették véka alá, hogy nem mindenkit kedveltek meg.

Alinda és Pali nulla szavazattal hagyta el a Nyerő Páros villát

A legutóbbi kiszavazás során Solti Ádám és Kis Berni, valamint Veiszer Alinda és László Pál kerültek a veszélyzónába, közülük dőlt el, hogy a többség kit szeretne játékban tartani. A végeredmény meglepően alakult!

„Mindannyian tudjuk, hogy ez nem volt ilyen egyértelmű”

A párok döntése alapján Palindáéknak kellett elbúcsúzniuk a játéktól. Ha kíváncsi vagy, hogyan élték meg a kiesést Alindáék, nézd meg a videót!

Kefir: „Ez egy nagyon-nagyon jó játék!”

Kefirék a kiesésüket követően meséltek a hullámvölgyekről, amiket a Nyerő Párosban megéltek. Nézd meg velük készült exkluzív interjúnkat!

„Nem mi vagyunk a nyerő páros!”

A többség úgy döntött, hogy Vivit és Fecsót tartják bent a játékban, így Mariannak és Kefirnek kellett elhagynia a villát. Mariann azonban csúnyán beszólt Berninek búcsúbeszédükben...

Dobó Ági: „Ez egy örök tüske marad bennem”

A Nyerő Páros legutóbbi kiesői, Dobó Ági és Kis Csaba a Reggeliben meséltek a játékban töltött időről, az élményeikről, a bent kialakult kapcsolataikról és a kiesésükről.

Vivi és Fecsó taktikai megbeszélést tartott

Vivi részéről tudatos döntés volt, hogy rosszul válaszolt a páros kihívás utolsó kérdésére, így ugyanis befolyásolni tudta azt, hogy melyik párossal kerülnek a veszélyzónába.

Kefirék mégsem adják fel: „Nem tudnék a saját szemembe nézni”

Kefir és Mariann a végsőkig vacilláltak, ám az utolsó pillanatban meggondolták magukat, és mégsem adták fel a játékot.

Dobó Ágiék egyetlen szavazattal hagyták el a villát

Nézd meg, hogyan zajlott a második kiszavazás, ahol a pároknak azt kellett eldönteniük, hogy Vasvári Viviék vagy Dobó Ágiék maradjanak játékban!

Gáspár Laci: „Gjoni egy önző ember”

Gáspár Laci és Niki a kiszavazás másnapján is még Gjoniról beszéltek, Laci ráadásul bevallotta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy csalódott Delhusában.

Valkó Eszti beszéde


szerző:
2018.08.30. 10:32
Sánta Laciék és Gjoniék mindent megtettek a bennmaradásért!

Elsőként Sánta Laciék és Delhusa Gjoniék kerültek veszélyzónába, a kiszavazást megelőzően pedig úgy látták jónak, ha leülnek beszélgetni a többi párral, hogy kipuhatolózzák, mit gondolnak róluk.

A többség Gjonit és Fannit küldte haza az első kiszavazáson

Mivel Gjoniék teljesítettek a legrosszabbul a Telefonos segítség játékon, és Sánta Laciéknak volt a második legkevesebb pénze, ezért kettejük között dőlt el, hogy kinek kell elsőként elhagynia a Nyerő Páros villát. Nézd meg, hogy ki melyik páros mellett tette le a voksát!

Valamelyik pártól búcsút veszünk a szerdai adásban!

A nagysikerű reality új évadában ezúttal kilenc pár költözik össze, hogy a Sebestyén Balázs által vezényelt, hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei év Nyerő Párosa? A győzelem titka ugyanaz, mint a jó párkapcsolaté: csak az nyerhet, aki ismeri a társát, bízik a döntéseiben, jól veszi az akadályokat és éppen olyan ügyesen igazodik el a szerelem útvesztőiben, mint ebben a játékban.

Egyszer volt, hol nem volt a ValóVilág csődöre!

A Való Világ nagyszájú skalpvadásza, a latin szerető öt évvel ezelőtt, ezen a napon elszenvedte első és egyben végzetes vereségét. Cristofel nem is tudta, nem akarta elhinni, hogy ő esett ki a játékból, hogy tényleg nem költözhet vissza a villába. A Fókusz stábja jelen volt az eseményen.

Kattints ide a többi ValóVilág tartalomért

Bódi Sylvi: „Aurelio és Laci együtt túl sok”

A Celeb vagyok, ments ki innen! véghajrájában Zsófi volt az egyik, akinek távoznia kellett. Az Afrikában maradt celebeknek viszont megoszlott a véleményük arról, hogy ennek most örülni kell, vagy sem. Gáspár Laci mindazonáltal szívesen tisztázott volna még Zsófival pár dolgot.

Szandi védettségi amulettel menekült meg a kieséstől

Szandi három szavazatot kapott a legutóbbi Törzsi Tanácson, ő azonban úgy döntött, hogy felhasználja védettségi amulettjét. Végül Szandi szavazata döntött arról, hogy kinek kell elbúcsúznia a játéktól!

Egy szavazat döntött Gergő és Zoli sorsáról a Törzsi Tanácson!

A Törzsi Tanács végeredménye szemmel láthatóan megdöbbentette Klaudiát, aki azt hitte, hogy a megbeszéltek szerint mindenki Zoli nevét fogja a papírra írni. A valóság ezzel szemben egészen más volt: Zoli ugyanis eggyel kevesebb szavazatot kapott, mint Gergő.

Iliász Lillának:

A Törzsi Tanács után Gergő elkönyvelte, hogy ő lesz a következő, aki elhagyja a szigetet, majd Adri is felhozta sérelmeit, Iliász pedig Lillát okolta a Buwaya törzsön belüli széthúzás miatt.

Lilla mindenkit meglepett a döntésével a Törzsi Tanácson

A Buwaya első Törzsi Tanácsát igencsak emlékezetessé tette Lilla, aki bár nemet mondott az Anitával való párbajozásra, és bevetette védettségi amulettjét, mégsem úgy tette mindezt, ahogy arra számítani lehetett, így végül Anitának kellett elbúcsúznia a játéktól.

Anita az első játékos a Holtak Szigetén!

Bár a Törzsi Tanácson Anitát szavazták ki a többiek, számára mégsem ér még véget a Survivor, ugyanis a Holtak Szigetére kerül, ahol ha jól teljesít, akár vissza is kerülhet a játékba!

Lilla visszatért, hogy bosszút álljon

Mivel Krisztián feladta a játékot, ezért egy szigetlakó visszatérhetett a szigetre a kiesett játékosok közül. Lilla saját bevallása szerint bosszúból érkezett a Buwaya törzsbe, és elsőszámú célpontja Anita lesz.

Bianka:

A legutóbbi Törzsi Tanácson Bianka kapta a legtöbb szavazatot, ezért neki kellett elhagynia a szigetet. A lány azonban egyáltalán nem keseredett el, pozitívan fogta fel kiesését és nem hitt a szemének, amikor megpillantotta Krisztiánt a szobája ajtajában!

Nóri és Zoli egykori szövetsége új tagokkal egészült ki!

Miután Nóri visszatért, és az Ibon ismét elvesztett egy védettségi játékot, újabb szövetségek alakultak. Mivel Barbara ki nem állhatja Biankát, ezért szervezkedni kezdett, és meggyőzte Zolit és Nórit is, hogy rá szavazzanak a Törzsi Tanácson.

Lillát meglepetésként érte a kiesése

A harmadik Törzsi Tanácson Lillának kellett elhagynia a játékot. A lány teljesen ledöbbent, amikor megtudta, hogy őt szavazták ki a többiek, azonban ennek ellenére Klaudiának szurkol. Ha kíváncsi vagy, hogy mit csinált volna másképp, és kit fog elsőként felhívni, nézd meg vele készült exkluzív interjúnkat!

Tamás védettségi amulettje fejtörést okozott az Ibonban

Tomi a Törzsi Tanács napján felfedte társai előtt védettségi amulettjét, aminek a többiek egyáltalán nem örültek. Az összetartó négyes csapat ugyanis így kénytelen volt félretenni az érzelmi kötelékeket és taktikus döntést hozni...

Véget ért a második Törzsi Tanács is

A második Törzsi Tanács is lezajlott. Ezúttal Gergely kapta a legtöbb szavazatot, így az ő fáklyája is kialudt.

Nóri távozása összekovácsolja az Ibon törzset?

Az első törzsi tanácson Nóri kapta a legtöbb szavazatot, így neki kellett elhagynia a szigetet. Vajon a lány távozása jó hatással lesz az Ibonra? Képesek lesznek a jövőben egy csapatként gondolkozni?

Fókusz 2017-08-31


szerző:
2017.08.31. 17:20
A nézők szavazatai alapján Krisztián távozott a Villából

A ValóVilág powered by Big Brother negyedik helyezettje Krisztián lett, ugyanis a nézők úgy döntöttek, hogy neki kell távoznia a Villából egy nappal a Finálé előtt.

Egy váratlan hír zavarta meg a hacacárét

Vivi visszatérését követően hatalmasat buliztak a villalakók, azonban az öröm nem tartott sokáig, ugyanis Anikó és Bence fontos hírt közölt a bulizó fiatalokkal.

Kabát Peti:

Legutóbb Kabát Peti és Róka Adri búcsúztak a játéktól. Bár Szabó Zsófiék szavazata nagyon jól esett nekik, Peller Annáékban hatalmasat csalódtak.

Meglepő fordulatok a kiszavazásnál!

Mindenkit meglepett Szabó Zsófiék döntése, de a legnagyobb port Peller Annáék szavazata kavarta.

Így próbált meg szavazatokat szerezni Kabát és Adri

Miután kiderült, hogy kik kerültek a veszélyzónába, Kabáték számára egyértelművé vált, hogy csak akkor maradhatnak játékban, ha Zsófiék és Annáék is rájuk szavaznak, így megpróbálták meggyőzni őket, hogy tegyék le mellettük a voksukat.

Király Peti:

Király Petiék számára hatalmas élmény volt a műsorban eltöltött idő, és csupán azért csalódottak, mert nem tudták végigvinni a játékot Papp Gergőék tiszteletére.

A párok döntöttek: Király Petiéknek kellett elhagyniuk a villát

Szabó Zsófi és párja két szavazatot kapott, míg Király Petiék csak egyet, így nekik kellett búcsút venniük a játéktól.

Szabó Zsófiék és Király Petiék kerültek a veszélyzónába!

A páros kihíváson nyújtott teljesítmény és az eddig összegyűjtött pénz alapján Király Peti és Kovács Dóri, valamint Szabó Zsófi és Kis Zsolti kerültek a veszélyzónába. Az már csak a többieken múlik, hogy kinek kell majd elhagynia a villát.

Pumped Gabo:

Legutóbb Pumped Gabo és Sebestyén Ági távozott a villából. A páros nagyon sajnálja, hogy kiestek, de örülnek, hogy részesei lehettek a műsornak, mert rengeteg barátra tettek szert a játék során.

Gabóék búcsúztak a játéktól

Szavazategyenlőség alakult ki, így Pumped Gabónak és Sebestyén Áginak kellett elhagynia a villát, mivel nekik kevesebb pénzük volt, mint Zsófinak és Zsoltinak.

Papp Gergő:

Bár a párok szavazatai alapján Király Petinek és Kovács Dórinak kellett volna távoznia a villából, Pimaszúrék úgy döntöttek, hogy felállnak, és átadják a folytatás lehetőségét a kiszavazott párnak. Gergőék elárulták, hogy számukra ez a játék sokkal inkább a kapcsolatuk próbájáról szólt, mintsem a versengésről, és amiért jöttek, azt megkapták.

Papp Gergőék feladták a játékot

Bár a kiszavazáson Király Peti és Kovács Dóri egyetlen korongot sem kapott, mégis Pimaszúrék hagyták el a villát. Döntésük okaiért kattints a videóra!

Három pár is a veszélyzónába került

Ezúttal három pár is a veszélyzónába került, a kiszavazást követően azonban egyértelművé vált, hogy kiknek kell elhagynia a villát.

Fókusz 2016-09-05


szerző:
2016.09.05. 17:25
Hétfőn este véget ér a második kör, és újabb párosnak kell távoznia!

Az első kör Gergely Robi és Némedi-Varga Timi távozásával ért véget. Akkor a párok úgy döntöttek, hogy inkább Valkó Esztivel és Radócz Petivel folytatnák a játékot. Ezúttal ismét szavazniuk kell a versenyzőknek, az azonban egyelőre még képlékeny, hogy kik kerülnek a veszélyzónába.

Gergely Robi:

Az első kör után Gergely Róbertnek és Némedi-Varga Tímeának kellett elhagynia a Nyerő Páros villát. Ha kíváncsi vagy, hogyan élték meg a kiesést, nézd meg a velük készített exkluzív interjúnkat!

Gergely Robiéknak kellett elsőként elhagyniuk a villát

Lezajlott az első kiszavazás. A szavazatok alapján Gergely Robinak és Némedi-Varga Timinek kellett elbúcsúznia a játéktól.

Szerdán este kiderül, melyik párosnak kell elsőként búcsúznia a játéktól!

Egy pár ma elhagyja a Nyerő Páros villáját. A jelenlegi állás szerint Eszter és Peti, valamint Anna és Mikike állnak a veszélyzónában, ez azonban a mai páros kihívást követően változhat.

Kongót száműzni akarják a Farmról!

Gergő hűséges társa is birtokba vette a Farmot, ám arra biztosan nem számított, hogy rajta kívül más állatok is lesznek majd a környéken. Először Szilveszter gazda ajándékaitól ijedt meg, viszont a kecskével már sokkal bátrabb volt. Sajnos azonban nem mindenki örül Kongó jelenlétének: Attila szeretné minél hamarabb kiszavazni a házból.

Attila kiborult a születésnapján

Két nappal a Párbaj előtt Csaba és Cristofel készülődése mellett Attila születésnapja is színesebbé tette a lakók életét.

Ármány és szerelem, cselszövés és félelem a Villában

Attila kivont karddal féltékenységi hadjáratot indított Csaba ellen. A bajkeverő nem titkolt szándéka az, hogy riválisát kiszavaztassa a többiekkel azért, hogy Kingával végre kettesben maradhasson.

Sokkolta a villalakókat a nézők döntése

Minden a feje tetejére állt a villában csütörtök este. Az új szabály szerint a nézők szimpátia szavazása után 2 lakónak mennie kellett. Bandi zokogott, Melinda tartotta magát, társaik pedig csak kapkodták a levegőt. Nem is tudtak mit szólni az új beköltözőkhöz.

ValóVilág - Összefoglaló 10-12-23

ValóVilág - Összefoglaló: Egy újabb eseménydús napot tudhatnak a hátuk mögött a Villalakók. Olivérnél ismét eltört a mécses, Szandika pedig Alekosszal töltötte az éjszakát.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való