KERESÉS search-close

kiss lászló-ügy

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiss lászló-ügy"

Exkluzív: Bocsánatot kért áldozatától Kiss László

A volt úszókapitány virágcsokorral a kezében kereste fel Takáts Zsuzsannát, akit 55 évvel ezelőtt két úszótársával megerőszakolt. Mindhármukat több éves börtönbüntetésre ítélték. Kiss László koncepciós perről beszélt, az asszony azonban a múlt héten interjút adott az RTL Klubnak, és részletesen beszélt a történtekről. A találkozáson csak az RTL stábja lehetett ott.

Fókusz 2016-05-10


szerző:
2016.05.10. 17:25
Levennék Kiss László nevét az uszodáról

Összehívta szerdára a százhalombattai képviselőtestület rendkívüli ülését a polgármester, hogy minél hamarabb dönthessenek Kiss László díszpolgári címéről. Vadász Mihály az RTL Híradónak azt mondta, hogy az áldozattal készített interjú után nem várhatnak tovább, és a városi uszodát is átneveznék.

Nincs sok esély a perújításra?

Nincs sok esély perújításra, így reagált Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak arra, hogy Kiss László újranézetné ügyvédjével a korábbi iratokat. Így látja az az egykori rendőr is, aki kihallgatta az úszókat a történtek után. Martinkó Károly a Népszabadságnak beszélt erről Takáts Zsuzsa interjúja után. A Fókusznak pedig egy mesteredző azt mondta, azért nem beszéltek kollégái, mert féltek a következményektől.

Takáts Zsuzsanna megkönnyebbült, hogy elmondta

Megkönnyebbült és végre nyugodtan aludt - ezt mondta Takáts Zsuzsanna ügyvédje az RTL Híradónak azok után, hogy az asszony megrendítő interjút adott az RTL Klubnak. Takáts Zsuzsannát 55 évvel ezelőtt erőszakolta meg három válogatott úszó, köztük Kiss László, az Úszószövetség későbbi kapitánya a Margitszigeti Uszodában.

KISS LÁSZLÓÉK ÁLDOZATA: Megkönnyebbült, és végre nyugodtan alszik

Takáts Zsuzsanna szombaton adott exkluzív interjút az RTL-nek. A riportban részletesen elmesélte, mi történt 55 évvel ezelőtt a Sportuszodában. Nagy Henrik - az asszony ügyvédje – bízik abban, hogy ez talán más áldozatokat is arra sarkall, hogy kiálljanak a nyilvánosság elé.

Kitart mellette, hogy megerőszakolták

Megdöbbentő részletekről beszélt Kiss Lászlóék áldozata. Kitart amellett, hogy a későbbi úszókapitány és két társa megerőszakolta és nem bocsátotta meg az 55 évvel ezelőtt történteket. Takáts Zsuzsanna maga jelentkezett az RTL-nél, Papp Gergely kollégánknál, hogy elmondja, mi történt vele pontosan 1961-ben a sportuszodában.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való