KERESÉS search-close

kiss lászló

25 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kiss lászló"

Ez történt májusban


szerző:
2016.12.24. 18:45
Ez történt májusban

Megszólalt Kiss László áldozata, aláírta a 3-as metró felújításáról szóló szerződést a kormány és a BKV, de azóta sem történt semmi. Kényszerleszállás az autópályán Budaörsnél. Mutatjuk mi történt idén májusban.

Rekordidő alatt újratanult járni

Rekordidő alatt megtanult újra járni. Megkapta első művégtagját Kiss László, aki 7 hónapja autómentőként segíteni indult, de egy autó elgázolta. Életveszélyes állapotban vitték kórházba. A történtekről többször is beszámolt az RTL Híradó. Ahhoz, hogy valaki megtanuljon protézissel menni, 6-8 hét kell, Kiss László azonban egy hónap alatt mankóra cserélte a járókeretet.

Uszodai erőszak: verés, lelki terror, hatalmaskodó edzők, megalázott versenyzők

A Kiss László-ügy kapcsán sok minden feltárult az uszodák belső világáról. Ahol ott volt a szexuális erőszak, de volt más jellegű kínzás is. Gyerekek elleni erőszak, akár fizikai, akár lelki, amit sokszor a sikerekkel takartak el, vagy igazoltak. Hogy olimpiai arany. Aztán még egy arany. Világcsúcs. És még folytathatnánk. Erről még mindig kevesen mernek beszélni, pedig több sportológeneráció nőtt így fel, és edzők is ezt látták példának. Valami azonban talán változik, és néhányan már mernek beszélni. De vajon hol húzódik a határ a gyerekek motiválása és az erőszak, a kínzás között? Riport az uszodák belső világáról.

„Az üggyel egy pillanatig sem foglalkozom”

Nem akar bocsánatot kérni Takáts Zsuzsannától a férfi, aki először erőszakolta meg az asszonyt 1961-ben. Kiss László társa a Borsnak azt mondta, nem foglalkozik az 55 évvel ezelőtt történtekkel, mivel a jogszabályok szerint már büntetlen előéletű. A volt szövetségi kapitány három nappal ezelőtt az RTL kamerái előtt kért bocsánatot korábbi áldozatától. Takáts Zsuzsanna ügyvédje azt mondta, ügyfele mindenkinek a lelkiismeretére bízza a bocsánatkérést.

Kiss László úgy érzi, megbűnhődött az erőszakért

Az RTL Híradó csütörtök késő esti különkiadásában azt mondta, megkönnyebbült, hogy bocsánatot kért Takáts Zsuzsannától és boldog, hogy egykori áldozatán is ezt látta. Az erőszaktevő és az áldozat találkozása 55 évet váratott magára. Kiss László Papp Gergelynek azt mondta, szándékai szerint ezzel az interjúval lezártnak tekinti az ügyet.

Fókusz 2016-05-13


szerző:
2016.05.13. 17:25

Puszi nem, csak kézcsók


szerző:
2016.05.13. 15:11
Puszi nem, csak kézcsók

Ennyit engedett Takáts Zsuzsanna Kiss Lászlónak. Találkoztak, beszélgettek és lezárták az ügyet. Részletek 18 órakor a Híradóban.

Kiss László elismerte, amit tett

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Kiss bocsánatot kért tőle. Papp Gergely kamerája a találkozás minden percét rögzítette. A neki adott exkluzív interjúban az úszóedző azt mondta, ennyi idő után már nincs értelme a részletekbe belemenni, és azt reméli, a bocsánatkéréssel lezárhatják a múltat.

Vágatlanul: Így kért bocsánatot Kiss László áldozatától

Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, a bocsánatkérésével lezárhatja a múltat. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Exkluzív: Elismerte Kiss László, amit tett, és azt reméli, bocsánatkérésével lezárhatja a múltat

Az úszóedző szerdán találkozott Takáts Zsuzsannával, akit 55 évvel ezelőtt társaival együtt megerőszakolt. Bocsánatot kért tőle. A találkozás minden percét rögzítette a kamera és vágatlanul mutatjuk meg. Papp Gergelynek Kiss elmesélte, hogyan élte meg az elmúlt heteket, miért tagadott, majd miért gondolta meg magát, és mit gondol most arról, amit évtizedekkel ezelőtt tett. Azt mondta, ez az első és egyben utolsó nyilatkozata az ügyben.

Papp Gergely interjúja Kiss Lászlóval

Bár az ügy még áprilisban robbant ki, Kiss László eddig egyszer sem szólalt meg. Szerdán az RTL Klub riporterének mégis beszélt arról, mi történt évtizedekkel ezelőtt. Részlet az RTL Híradó exkluzív különkiadásából.

Nem volt benne bosszúvágy


szerző:
2016.05.12. 18:30
Nem volt benne bosszúvágy

Sosem volt benne bosszúvágy. De mostmár szeretné végleg lezárni az ügyet. Ezt mondta szerdán Takáts Zsuzsanna, Kiss László egykori áldozata, mielőtt 55 év után újra erőszakolója szemébe nézett. A megrázó találkozást csak az RTL mutatta be. Kiss László a bocsánatkérés után nyilatkozott is Papp Gergelynek - azt mondta, most először és utoljára.

Kiss László bocsánatot kért

Hetek óta arról beszél az ország, hogy mi történhetett pontosan 1961 nyarán a sportuszodában. Kiss László szerdán személyesen kért bocsánatot egykori áldozatától, Takáts Zsuzsannától kameránk előtt. A volt szövetségi kapitány lemondott díszpolgári címéről és időközben kérte, hogy a százhalombattai uszodát is nevezzék át másra.

Kiss-ügy: újabb megdöbbentő részletek

Egy fiatal lány molesztálása miatt három hónapra kitiltották Kiss Lászlót a Sportuszodából még azelőtt, hogy Takáts Zsuzsannát megerőszakolta két barátjával. Sőt a durva bűncselekmény másnapján is bánthattak egy fiatal lányt. A három ügyből csak egy miatt kellett bíróság elé állnia az úszószakembernek. Most hallhatják a másik két eset részleteit is az egész botrányt kirobbantó újságírótól.

Fókusz Plusz 2016-05-07


szerző:
2016.05.07. 18:55
Exkluzív interjú a Fókusz Pluszban a Kiss László-ügy halottnak hitt áldozatával

Meglepő fordulat a Kiss László ügyben! A nemrégiben lemondott úszókapitány korábban halottnak elkönyvelt áldozatával exkluzív interjút készíthetett Papp Gergő. A jó egészségnek örvendő, 73 éves Takáts Zsuzsanna az újságíró otthonában adott interjúját a szombaton 18.55-kor kezdődő Fókusz Pluszban láthatják az RTL Klub nézői.

Exkluzív interjú a Fókusz Pluszban a Kiss László ügy halottnak hitt áldozatával

Meglepő fordulat a Kiss László ügyben! A nemrégiben lemondott úszókapitány korábban halottnak elkönyvelt áldozatával exkluzív interjút készíthetett Papp Gergő. A jó egészségnek örvendő, 73 éves Takáts Zsuzsanna az újságíró otthonában adott interjúját a szombaton 18.55-kor kezdődő Fókusz Pluszban láthatják az RTL Klub nézői.

Egyelőre marad a Kiss László uszoda neve

Egyelőre nem fosztotta meg díszpolgári címétől Kiss Lászlót a százhalombattai önkormányzat, és a helyi versenyuszoda is tovább viselheti a nevét. A testület zárt ülésen arról döntött, hogy közvélemény-kutatást tartanak a városban és a bíróságtól is bekérik a hivatalos ítéletet az 1961-ben történt csoportos nemi erőszakról. Kiss Lászlóról április elején derült ki, hogy szexuális bűncselekményért börtönre ítélték, a szövetségi kapitány a botrány kirobbanása után pár nappal lemondott.

Maradhat-e Kiss László Százhalombatta díszpolgára?

Háromszáz százhalombattai válasza dönti majd el maradhat-e Kiss László a város díszpolgára. A település önkormányzata határozott úgy, hogy a helyiek döntsenek az országos botrány után a kérdésben. Arról is megkérdezik az embereket, hogy szerintük továbbra is Kiss László nevét viselje-e a városi uszoda?

Fókusz 2016-04-15


szerző:
2016.04.15. 17:25
Az eredmény érdekében mindent szabad?

Kiss László egykori tanítványa azért vállalta az interjút, mert szerinte az erőszak és a kiszolgáltatottság ma is jelen van életünkben, gyerekeink életében, és nem csak a versenysportban. Noémi ma már kétgyerekes anyuka, írónő, aki uszodai élményeit először az interneten idézte fel. Azt mondja meglepően sok egykori fiú versenytársa is reagált az írásaira, mindannyian megerősítették abban, hogy mennyire fontos végre minderről beszélni.    

Fókusz 2016-04-11


szerző:
2016.04.11. 17:25
Tagadja az erőszakot a lemondott kapitány

Tagadja a nemi erőszakot és perújrafelvételt szeretne Kiss László. Az úszóválogatott kapitánya csütörtökön mondott le, miután néhány nappal korábban kiderült, hogy 55 évvel ezelőtt csoportos nemi erőszak miatt 3 év börtönre ítélték. A sporttársadalmat megosztotta Kiss László lemondása, Cseh László szerint a sportág érdekében ez volt a legjobb döntés. Kárpáti György háromszoros olimpia bajnok viszont azt mondja: a bajban is össze kell fogni egymásért.

Fókusz 2016-04-08


szerző:
2016.04.08. 17:25

Lemondott Kiss László


szerző:
2016.04.07. 18:00
Lemondott Kiss László

Lemondott Kiss László, az úszóválogatott szövetségi kapitánya. Két nappal azután döntött így, hogy nyilvánosságra került az ítélet, miszerint 1962-ben csoportos nemi erőszak miatt jogerősen három év börtönre ítélték. Kiss László a százhalombattai alpolgármesteri tisztségéről is lemondott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való