KERESÉS search-close

kisfiú

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kisfiú"

Játékgépbe szorult egy kisfiú keze Tiszafüreden

Beszorult egy kisfiú keze egy játékgépbe Tiszafüreden a Fürdő utcában. A tiszafüredi hivatásos tűzoltók mentek ki a helyszínre, hogy segítsenek a gyereknek.

A vonat és a peron közé esett egy kisfiú Ausztráliában

Sokkoló felvételt tett közzé az ausztrál Új Dél-Wales állam közlekedési minisztere. Éppen egy vonat érkezett meg az állomásra, amikor egy kisfiú az anyukájával együtt fel akart szállni rá.

Halálos áramütést szenvedett egy kisfiú, felmentették a szülőket

Felmentették a tiszavasvári szülőket, akiknek 3 éves kisfia 2015-ben otthon szenvedett halálos áramütést. Egy zárlatos hűtő rázta meg. Kiderült, hogy a szülők lopták az áramot, amit rosszul szigetelt vezetékekkel és elosztókkal használtak, ez okozta kisfiuk halálát. A bíróság a szülők korlátozott beszámítási képességére hivatkozva nem büntette őket.

Áramütés ért egy 2 éves kisfiút egy vendégház udvarán

Áramütés ért egy kétéves kisfiút hétvégén, a Baranya megyei Palkonyán, mentőhelikopter vitte Pécsre. Egy vendégház zárt udvarán érte őt a baleset, súlyos égési sérüléseket szenvedett. A családja szerint bár a vendégházat úgy hirdetik, hogy a kicsiket biztonsággal ki lehet engedni a kertbe, a tulajdonosok mégsem szigetelték megfelelően az áram alatt lévő vezetéket.

Életveszélyes lehet a szúnyogcsípés

Allergiás sokkot kapott néhány szúnyogcsípéstől egy csolnoki kisfiú. A 4 éves gyereken mindössze három csípés nyomát látták a szülei, mikor tele lett hólyagos kiütésekkel és fulladni kezdett. Kórházba kellett vinni. Esetéről először a Blikk írt. Az akadémia szakembere szerint több veszélyes szúnyogfaj jelent meg Magyarországon az elmúlt években, melyek betegségeket is terjeszthetnek és allergiát válthatnak ki.

Túl van az életveszélyen a pusztaszabolcsi kisfiú

Már nincs életveszélyben, holnap várhatóan felébresztik a mélyaltatásból azt a kisfiút, akire betontömb zuhant egy házromnál hétfőn Pusztaszabolcson. Az épület korábban egy gázrobbanásban semmisült meg, nagy részét már elbontották. A terület körül kerítés nincs. Az RTL Híradónak nyilatkozó ingatlanokkal foglalkozó ügyvéd szerint azonban ez nem jelenti azt, hogy bárki bemehet egy magánterületre.

Stabil az állapota annak a fiúnak, akire egy 100 kilós betontömb esett

Stabil az állapota annak a tizenkét éves fiúnak, aki életveszélyesen megsérült, amikor egy csaknem 100 kilogrammos betontömb dőlt rá Pusztaszabolcson. Életét társai lélekjelenlétének, és a közelben kutyát sétáltató, hős osztályfőnökének köszönheti.

Lelőtték egy 10 éves kisfiú kutyáját

Lelőtték egy 10 éves fiú kutyáját Horvátzsidány közelében, amikor a gyerek és a kutya játszani indult. Az egyik szomszédos falu polgármestere vadász, a fiú apja szerint ő lőhette le az állatot, de úgy tett, mintha semmiről nem tudna, egészen addig amíg el nem vitték neki a tetemet.

Lilu: „Figyelj, szerintem szülünk!”

A műsorvezető először mesélt a szülés körülményeiről, és arról, milyen érzés számára, hogy karjában tarthatja második kisfiát.

Lilu a föld felett lebeg a boldogságtól

A műsorvezető szinte egy másik bolygón érzi magát, mióta megszületett második kisfia. Imádta a kismama időszakot is, aminek aztán hamarabb vége lett, mivel a kis Félix már alig várta, hogy láthassa az édesanyját.

Alexander lesz a neve Harry és Meghan gyermekének?

Bár még szinte semmit sem tudni róla, azonnal sztár lett a brit uralkodói ház legifjabb tagja. A londoni Buckingham palota előtt sorok állnak, hogy lefotózzák Harry herceg és Meghan hercegné gyermekének születését hirdető táblát. A kisfiú nevét még mindig nem tudni, a fogadóirodák szerint az Alexander a legesélyesebb.

Megszületett Meghan Markle és Harry herceg gyermeke!

Óriási örömhírről számolhatunk be, ugyanis a hercegi párnak megszületett az első kisbabája!

Bot fúródott a kisfiú szemébe, két kórház is megtagadta az ellátását!

Bot sértette fel a szemét egy két és fél éves kisfiúnak kirándulás közben, mentőt hívtak hozzá, de két kórház is megtagadta az ellátást. Az anya aszerint a Bajcsy Kórház azért nem fogadta, mert nem volt altatóorvosuk. A Semmelweis Egyetem Szemészeti Klinikáján az ügyeletes doktornő pedig először szintén elküldte volna őket. Végül itt mégis ellátták.

IDEGŐRLŐ: Bottal szúrta meg a szemét a kisfiú, 21 órát vártak az ellátásra

21 óra telt el a balesettől a műtétig. A család éppen kirándult, amikor a kétéves Benő elesett és a kezében lévő bottal megszúrta a szemét. Az anyuka elmondta, rögtön mentőt hívtak, azonban a kórházak nem akarták fogadni őket arra hivatkozva, hogy nincsenek a kisfiú ellátására megfelelő eszközeik. Az anyuka elkeserítőnek tartja, hogy itt tart az egészségügyi ellátás, hogy nincs elég orvos, nincs elég műszer és nincs átgondolva a sürgősségi ellátás.

Szilánkosra törte 5 hónapos kisfia kezét, az összes gyerekét elvették tőle

Látni sem akarják a faluban a gyerekverő apát, ezt mondják a Somogy megyei Ötvöskónyiban. A férfi a múlt héten úgy megverte 5 hónapos kisfiát, hogy szilánkosra tört az egyik karja. A brutális bántalmazás nyomait a családsegítő vette észre, így került kórházba a gyerek, ahol kiderült, a feje megsérült és súlyosan alultáplált.

 

Az az álma, hogy kijuthasson a paralimpiára - műlábra gyűjtenek a kisfiúnak

Amputálni kellett a lábát, de a műtét után tíz nappal már versenyzett egy 11 éves alsónyéki kisfiú. Andor tehetséges íjász, de egy autóbalesetben elvesztette a bal lábát, ezért most kerekesszékkel indul a versenyeken. Szeretné valóra váltani az álmát, dobogóra állni a paralimpián, de ehhez először egy sportolásra alkalmas műlábra lenne szüksége, amire a családnak nincs pénze. Ha szeretne segíteni a családnak itt megteheti: Kollár Andor: OTP: 11773463-01075379.

 

Depressziója miatt fojtotta meg kisfiát

Kényszergyógykezelésre szorul. Ezt állapította meg az orvosszakértő annál a nőnél, aki tavaly októberben vízbe fojtotta 4 hónapos kisfiát a Pest megyei Sülysápon. Az asszony szülés után depressziós lett, hangokat hallott, az elmezavar oda vezetett, hogy nem fogta fel mit csinál a gyerekével. A bíróság szerdán úgy döntött, hogy a kórós elmeállapota miatt megszüntetik a letartóztatást.

EXKLUZÍV: megcsodálhattuk Kiss Ramóna és Lékai Máté babáját!

A boldog szülők veszprémi otthonukban fogadták a Fókusz stábját, ahol bepillantást nyerhettek a hathetes Noé mindennapjaiba.

Ráborult egy matrac, meghalt egy 7 éves kisfiú

Ráborult egy matrac, meghalt egy 7 éves kisfiú Jánoshalmán, kedden délután. Híradónk úgy tudja, a nagymamájánál játszott az udvaron, amikor a fejére esett az ágybetét. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de már nem tudtak segíteni a kisfiún. Azt egyelőre nem tudni, hogyan történt a tragédia és vigyázott-e valaki a gyerekre a baleset idején. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított.

Me&myMummy: A szülők és a gyerekek egyforma ruhába bújnak!

Metcalf Éva a megálmodója annak a ruházati márkának, ami a kicsikre és a nagyokra is egyaránt gondol. A teljes adásból kiderül, hogy sikerült-e meggyőznie az öt cápa valamelyikét!

Háztűzben halt meg egy öt éves kisfiú

Egy öt éves kisfiú meghalt vasárnap éjszaka Miskolcon, amikor kigyulladt egy ház. Az épületben hárman voltak, amikor a lángok felcsaptak. A nagymama és az édesanya időben kimenekült az épületből, de a kisfiút nem tudták kimenteni. A háznál hétfőn egész délelőtt helyszíneltek a rendőrök. A szomszédok szerint a család néhány éve költözött oda, nem nagyon barátkoztak senkivel. Azt, hogy mi okozta a tüzet egyelőre nem tudni. A rendőrök gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoznak.

Súlyos génbetegségben szenvedő kisfiúnak gyűjtenek

Nemsokára egy éves, de nem tud egyedül felülni - a bükkösdi kisfiú egy ritka, de nagyon súlyos génbetegségben, gerincvelő-izomsorvadásban szenved. Ismert gyógymód nincs rá, de egy drága kezelésnek köszönhetően fejleszthető lenne a kisfiú izomzata. Zente anyukájával készített teljes interjút megnézhetik ITT.

Gólyahír: a Barátok közt egykori szereplőjének megszületett a kisbabája!

Szabó Kitti a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt.

Hogyan menthetik ki a 110 méter mély kútba esett kisfiút?

Kilencedik napja próbálnak eljutni a 110 méter mély, szűk kútba esett kisfiúhoz a mentőcsapatok Spanyolországban. A kúttal párhuzamosan fúrnak lefelé, hogy aztán ebből a mentőaknából átáshassanak majd oda, ahol a két éves kisfiú valószínűleg beszorult.

Örömhír: megszületett Kiss Ramóna babája!

Hatalmas örömhírről számolhatunk be, ugyanis világra jött az X-Faktor műsorvezetőjének és párjának, Lékai Máténak a kisfia.

CUKI: meglátogattuk Voksán Virágot és kisfiát, Benit!

Már három és fél hónapos Voksán Virág kisfia. A lemezlovas Beni születéséről és nevelési módszerekről is mesélt a Fókusz stábjának. A teljes riportot ITT nézheted vissza!

Örömhír: Lilu elárulta születendő kisbabája nemét!

A Keresem a családom! műsorvezetője novemberben jelentette be, hogy második babáját hordja a szíve alatt. Most pedig azt is elárulta, hogy kisfia lesz-e, vagy kislánya.

Era szerint Hunor nem elég férfias?

A lány szóvá tette, hogy Hunor olyan, mint egy kisfiú, és nincs benne semmi férfiasság. Persze ezt az érintett sem hagyhatta szó nélkül!

Hallássérült kisfiú rohant fel a pápához

Kedves közjáték zavarta meg a pápa mai általános audienciáját. Egy kisgyerek sétált fel a pódiumra, ahol Ferenc pápa éppen misét tartott. A hallássérült fiú a svájci gárda egyik tagját is megzavarta, majd anyja ment fel érte, de ekkor már a katolikus egyházfő azt mondta, nyugodtan maradhat, sőt még záróimájába is belefoglalta.

Apja előtt gázolták halálra

Biztonsági kamera vette fel, a csütörtöki gyerektragédiát, amikor halálra gázoltak egy 19 hónapos kisfiút Kisberényben. Mostanra kiderült, hogy a gyerek apja épp átvette a leveleket a postástól az utcán, amikor fia kiszaladt a kertből a postás kocsi elé. A sofőr valószínűleg nem vette észre az elé lépő gyereket. Az édesapa megrendítő interjút adott Híradónknak.

GYÁSZOLÓ APA: Mikor felvettem, tudtam, hogy nagy a baj

Egy 19 hónapos kisfiú halt meg Kisberényben, miután elütötte egy postás kocsi. A tragikus baleset csütörtökön délelőtt történt a Somogy megyei faluban. A család gazdálkodásból él, szegényes körülmények között laknak. Egyelőre azt sem tudják, hogy miből fogják eltemetni a fiúkat.

Érthetetlen tragédia Nyírmadán

Hiába érkezett mentőhelikopter is, nem tudták megmenteni annak a fiúnak az életét, akik ma reggel Nyírmadán összeesett és meghalt. Úgy tudjuk, hogy a 4. osztályos fiú szerdán leesett az iskola lépcsőjén. Nevelőanyjával, a baleset után elmentek a sürgősségi osztályra, ahol megröntgenezték a gyereket, aztán hazaengedték.

Szemétszedő csipesz volt az álma

Nem mindennapi ajándékot kért egy 7 éves komáromi kisfiú születésnapjára. Kende vágya ugyanis egy szemétgyűjtő csipesz volt. Miután megkapta, körbejárta az utcákat és összegyűjtötte a mások által eldobott szemetet… Elkísértük mai szemétgyűjtő túrájára!

TRAGIKUS: még mindig hallja kisfia hangját, aki halálra égett a tűzben

A halálra égett kisfiú édesanyja a helyszínen mesélte el az RTL Híradó stábjának, hogyan élnek férjével és másik három gyerekükkel a tragédia óta.

Az amerikai légierő eddigi legifjabb pilótája

A hatéves angol kisfiúnak nagy álma vált valóra, amikor egy napra pilóta lehetett a stratfordi légibázison. William körbejárhatta a repülőgépgyárat, megismerhette a pilótákat és vezethette is az egyik helikoptert. A nap végén tiszteletbeli tesztpilótának járó jogosítvánnyal lepték meg.

Kiss Ramóna kisfiús anyuka lesz!

A műsorvezető tegnap este jelentette be a nagy hírt: végre kiderült, hogy kislányt vagy kisfiút hord a szíve alatt. A kommentjeik láttán tutira elolvadtok.

Jobban van a kizuhant kisfiú

Napokkal korábban már megszökött a kórházból az a 8 éves kisfiú, aki szerdán kizuhant a kaposvári kórház harmadik emeletéről. A baleset előtt megint szökni próbált, az egyik takarítószertárban bújt el, annak ablakából zuhant a mélybe. Több csontja is eltörött, és belső sérülései is vannak, a Pécsi Gyermekklinikán ápolják.

3 emeletnyit zuhant a kisfiú

Kizuhant egy nyolcéves kisfiú a kaposvári kórház gyermekosztályának egyik ablakából ma délelőtt. Úgy tudjuk, hogy kiszökött a kórteremből és a takarítószertárban bújt el. Innen esett ki az ablakon. A kisfiú nagyon magasról esett, három emeletnyi mélységbe zuhant, de nagy szerencséje volt, és túlélte az esést. Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség büntetőeljárást indított. A kisfiú állítólag egyszer már megszökött a kórházból.

Nagyon cuki Eva Longoria kisbabája!

A színésznő több mint két hónapja adott életet kisfiának, akiről igazán megható képeket posztol a sztáranyuka.

MENTÉS: 30 másodpercet lehetett a víz alatt

Mondok Lilian a gyömrői rendőrkapitányság őrmestere. Szolgálatban volt a strandon, amikor a baleset történt. Épp a közelben volt, még az úszómesterek előtt odaért a partra húzott kisfiúhoz. A gyerek körülbelül 30 másodpercet lehetett a víz alatt. Azt mondja, a rendészeti iskolában is tanulták, mit kell ilyenkor tenni.

Rendőrnő mentette meg a kisfiút

Az arca falfehér volt, a szája elkékült és nem lélegzett. Ilyen állapotban húztak ki a vízből egy kilencéves kisfiút tegnap délután a Gyömrői Tófürdőben. A gyereket a strandon szolgálatban lévő rendőr élesztette újra. A rendőr őrmester elmesélte Híradónknak, hogy lélegeztette a kisfiút, akit a mentők már stabil állapotban tudtak kórházba vinni.

A rendőrnővel készült interjút ide kattintva hosszabban is megnézheti.

5 éves kisfiú halt meg a tűzben


szerző:
2018.08.14. 15:52
5 éves kisfiú halt meg a tűzben

Megrázó riport következik! Egy öngyújtóval játszott testvérével a fészerben – ez okozta egy 5 éves kisfiú halálát a Pest megyei Kosdon. Hétfőn délután a melléképületben játszottak a gyerekek, amikor egy üres zacskó meggyulladt az öngyújtó szikrájától. Ettől pedig az egész fészer lángra kapott. Három gázpalack is felrobbant. A nagyobbik fiú még ki tudott menekülni, de öccse már nem. Szüleik megtörten nyilatkoztak az RTL Híradónak.

Megszületett Istenes Bence kisfia!

A Survivor műsorvezetője immáron kétszeres édesapa: most kaptuk hírt, hogy megszületett második babájuk Csobot Adéllal.

Fürdőző élesztett újra egy 11 éves kisfiút

Az egyik debreceni strandon a gyerek megcsúszott a medence szélén, beverte a fejét és a vízbe esett. Eszméletlenül lebegett a felszínen, amikor a strandolók kihúzták. Egyikük egy szabadnapos nőgyógyász, ő élesztette újra, majd a mentők kórházba vitték. Az RTL Híradó úgy tudja a gyermek felnőtt felügyelet nélkül, egy 16 éves lánnyal volt a strandon.

Nyári Dia először mesélt a szülés élményéről

A Barátok közt színésznője július 16-án hozta világra első gyermekét. Az anyuka és a baba is jól vannak, azonban kiderült, egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok a szülőszobán, ahogy azt eltervezték, ugyanis Diát sürgősségi császárral tolták be a műtőbe.

Tóba fulladt egy nyolc éves kisfiú

Testvérével békákat akartak fogni a Mikes-tónál, eközben csúszott meg a fiú. Miután vízbe esett, azonnal elmerült. 20 perccel később találták meg, de akkor már nem lehetett segíteni rajta. A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított eljárást.

Vízbe esett, meghalt a kisfiú

A kerti medencébe esett és meghalt egy másfél éves kisfiú. A mentők majd egy órán át küzdöttek a helyszínen az életéért, kórházba vitték, de megmenteni már nem tudták.

 

Már nem kell lélegeztetni a fiút

Először ültettek be rekeszizom-pacemakert Magyarországon. A Semmelweis Egyetem orvosai egy ötéves kisfiú testébe ültették be a készüléket. Azért volt rá szüksége, mert egy születési rendellenesség miatt alvás közben nem tudott magától lélegezni. A készülék stimulálja a légzőizmot, így a pacemakerrel már nem szorul lélegeztetésre. Még ebben az évben várhatóan három másik gyereket is megoperálnak.

 

Elmaradt nyaralás: Horváth Éva kisfia váratlanul megbetegedett

Az egykori szépségkirálnyő nem érti, hogyan történthetett ez gyermekével. Éva saját közösségi oldalán kért segítséget követőitől.

Ex vagy sem?


szerző:
2018.05.28. 18:00
Ex vagy sem?

Roland nemrég költözött össze a barátnőjével, Krisztivel és a lány 7 éves kisfiával, ám az állandó veszekedések beárnyékolják a fiatal pár életét. Roland ugyanis úgy tudja, hogy barátnője visszajár az exéhez…

Szurikáta-ügy: durván fenyegetik a kisfiút

Óriási indulatokat váltott ki az elpusztult szurikáta története. Kommentelők fenyegetik a diákot, aki a park igazgatója szerint ijedtében földhöz vágta a kecskeméti vadaskert vemhes szurikátáját, miután a tiltás ellenére benyúlt hozzá, az állat pedig védekezésül megharapta. Egy gyermekvédő alapítvány szerint nem kellene veréssel fenyegetni a fiút.

Megszületett a világhírű modell második gyermeke!

Miranda Kerr május 7-én adott életett egy kisfiúnak, akinek már a nevét is tudni! Hihetetlenül megható, hogy miért pont ezt a nevet választották!

Nyári Dia megmutatta gömbölyödő pocakját!

A Barátok közt színésznője hamarosan anyai örömök elé néz: a szépen növekvő pocijáról készült fotót követőivel is megosztotta a színésznő.

Daráló: szülők, akik összeöltöztek a gyermekükkel

Vannak, akik nem csak a párjukkal, hanem a gyerekükkel is szeretnek összeöltözni. Ami, ha eltalálják, akkor lehet nagyon aranyos és szellemes, bizonyos esetekben viszont erőltetett és hát valljuk be, akár vicces is… Hogyan tudunk jól összeöltözni a családdal? Holdampf Linda segített nekünk!

Nyelvtudás nélkül külföldön?

Miközben Ricsi börtönben volt, több dolgot is megtudott a nővéréről, többek között azt, hogy testvére a testéből él. Sőt, arra is fény derült, hogy eldobta magától a kisfiát…

Minden, amit eddig tudni lehet Katalin hercegné és Vilmos herceg kisfiáról!

Hétfőn késő délelőtt megszületett Vilmos és Katalin harmadik gyermeke. Összegyűjtöttünk minden infót, amit eddig tudni lehet a kisfiúról!

Barátnője ölte meg kisfiát

Apja barátnője ölhette meg azt a nyolc éves spanyol kisfiút, akit február végén tűnt el. A nő a gyerek apja mellett részt vett a kisfiú keresésében. Gabrielt a halottkémi vizsgálat szerint eltűnése napján fojtották meg. A gyanúsan viselkedő nőt kezdetektől megfigyelték a rendőrség és akkor fogták el, amikor a kisfiú holttestét egyik rejtekhelyről a másikra akarta elszállítani

 

Nyári Dia kisfia makkegészséges!

A Barátok közt színésznőjét genetikai szűrésre kísértük. Ahol nem csak az derült ki, hogy a baba jól van, de Dia azt is elárulta, hogyan készül vőlegényével a szülővé válásra.

 

Nyári Diáéknak kisfiuk lesz

Nyári Diának és vőlegényének azon már nem kell gondolkozni, hogy rózsaszín, vagy kék kiegészítők kerüljenek a babaszobába.

Autójába próbálta csalni a kisfiút

Azt állította a gyereknek, anyukája küldte, hogy hazavigye – ezzel próbált autójába csalni egy 4. osztályos diákot egy ismeretlen Győrben. Még édességet is ígért. A hírt a helyi polgárőr egyesület osztotta meg közösségi oldalán, miután a család szólt nekik a történtekről. Az esetet a rendőrségnek is jelentették, akik vizsgálatot indítottak, hogy kiderítsék történt–e bűncselekmény.

Így fogadta Istenes Bence, hogy kisfia lesz!

Két évvel ezelőtt, pont ezene a napon a műsorvezető és énekes szerelme, Csobot Adél első közös babájukat várták, akiről kiderült, hogy kisfiú lesz. A Fókusz megkérdezte a párt, mit szól a nagy hírhez.

Bemutatkozik Szabó Zsófiék szeme fénye

Nem könnyű ismert kisbabának lenni. Ha az ember fia sírdogál a kamerák előtt az a baj, ha nem sírdogál az a baj. Szabó Zsófiék Mendelje inkább aludt, ő ugyanis egyelőre az éjszakai életformát részesíti előnyben. Szülei még jó formában, ébren fogadtak minket otthonukban, ahol amióta a trónörökös megszületett éjjelente nagy a jövés-menés.

KIS TRÓNÖRÖKÖS: Először a Fókuszban Szabó Zsófiék kisfia

A fiatalúr nem más, mint Szabó Zsófi és férje, Zsolt hathetes gyermeke, Kis Mendel. A kis trónörökös hol békésen szuszog, hol pedig harsányan megköveteli a figyelmet. Zsófiékkal készült riportot ide kattintva nézheti meg.

Niki Belucci megmutatta kisbabáját

Már az első fotót is megmutatta Niki Belucci kisbabájáról, aki múlt héten jött világra. A Dj a Story Extrának korábban részletesen elmesélte, milyen nehezen esett teherbe. Bendegúz Benett 3300 grammal, 53 centivel jött világra. Anyukája pedig nem lehetne boldogabb írta instagramján.

Szilveszter gazda nekünk mutatta meg először kisfiát

Szeptemberben még tagadta, hogy gyereke született, Szilveszter Gazda az apasági teszt után már boldogan fogadta stábunkat otthonában! A Kis Kornél a nagymama szerint előbb nem hasonlított az apukájára, de most már le sem lehetne tagadni!

SZILVESZTER GAZDA:

Kornél Medvegy Szilveszter, vagy, ahogy mindenki ismeri, Szilveszter gazda kisfia. Az apa nagyon büszke rá. A kisbaba minden szempontból megváltoztatta az életét. Az éjszakái egyelőre nyugodtak, de ez elsősorban az édesanyán múlik.

Hamisított Legót vásároltak

Új legót kapott ma az a kisfiú, aki hamisított, kínai építőkockákat talált szenteste a Tescoban vásárolt eredeti dobozban. Az üzletlánc kicserélte a terméket, sőt, egy vásárlási utalványt is adott kárpótlásul. Emellett azonnal vizsgálatot indítottak, akárcsak a Lego gyár.

Megmentették a kisfiú lábát

Romániában amputálták volna a lábát, Budapesten megmentették egy erdélyi kisfiú végtagját. A nyolcéves Dávid jobb lábszárában csontdaganatot találtak. Szülei úgy döntöttek, Magyarországon műttetik meg gyereküket, de a több mint 2 millió forintos operációra nem volt pénzük. Barátaik segítségével jutottak el egy budapesti céghez, akik kifizették az operáció és a rehabilitáció teljes összegét.

Szilvitől 8 éve „lopták el” a kisfiát

Szilvi nem adja fel a küzdelmet gyermekéért, Alexanderért. Nyolc évvel korábban kisfia apukája, Árpi elvitte tőle a kisfiút, és Szilvi szerint ebben anyósa is nagy szerepet játszott, hiszen már kijelentette: addig nem nyugszik, míg menyére nem húzza a koporsófedőt.

Átültetett anyaméhből született a kisfiú

Először született gyerek átültetett anyaméhből az Egyesült Államokban. A kisfiú jól van, anyjával már haza is vihették. Az átültetés olyan nőknek segít, akik méh nélkül születtek. Világszerte kevesebb, mint hússzor végezték el ezt a műtétet.

 

Megszületett Boldizsár!


szerző:
2017.11.25. 16:00
Megszületett Boldizsár!

Szerencsésen elérkezett a pillanat, mikor Boldizsár egészségesen, 3620 grammal és 58 centivel megszületett.

Gondatlanság miatt emeltek vádat az anya ellen

Vádat emeltek egy anya ellen, aki négy és fél éves kisfiát engedte főzni, de eközben a gyerek magára rántotta a lábost és megégett. Az eset még januárban történt. A családon azóta a falujuk is próbált segíteni, pénzt gyűjtöttek a fiú kezelésére. Most az ügyészség gondatlanság miatt emelt vádat az anya ellen.

Idős férfi zaklathatta a kisfiút

Hatéves kisfiút zaklathatott szexuálisan egy 78 éves férfi a Zemplén megyei Vajdácskán. A férfi azzal hívta át a szomszédjában lakó gyereket, hogy mutatni akar neki valamit, majd a gyanú szerint a kerti fészerbe vitte és molesztálta. A kisfiú otthon sírva mesélte el, hogy mi történt vele, azóta pszichológus kezeli, mondta az RTL Híradónak családja. A 78 éves férfi előzetes letartóztatásban van.

Túl van az életveszélyen a kizuhant kisfiú

Túl van az életveszélyen az a kisfiú, aki két hete kizuhant egy miskolci panelház ötödik emeletéről. Állítólag a mackója kiesett az ablakon, az után nyúlt. Édesanyja és két másik testvére otthon volt, amikor a baleset történt. A gyereket eszméletlen állapotban, koponyatöréssel, felkartöréssel, mellkasi zúzódásokkal vitték kórházba. Az intenzív osztályra került, lélegeztető gépen volt, megműtötték. Mára stabilizálódott az állapota.

Hosszas próbálkozás után Niki Belucci babát vár

Könnyeivel küszködve beszélt nekünk élete egyik legszebb, de egyben legszomorúbb napjáról a 34 éves lemezlovas Niki Belucci. Amikor ugyanis megtudta, hogy hosszas küzdelmek és több vetélés után végre sikerült teherbe esnie, aznap 2 fontos családtagot is elveszített.

A teljes adást ITT nézheti meg!

NIKI BELUCCI:

Niki Beluccinak sokadszor kell egyszerre a boldogságot és a fájdalmat megélnie. Korábban lengén öltözött DJ múltja zavart bele a későbbi sikerekbe, most pedig, túl több vetélésen végre babát vár, de minden percben aggódik születendő gyermekéért.

Véletlenül lúgot ivott a kisfiú

Maró lúgot ivott egy hatéves kisfiú a Baranya megyei Gödrén. A család szomszédjai szerint a szert üdítős palackban, az innivalók között tárolták a szülők. Mentőhelikopter ment érte, már stabil állapotban került kórházba, de hogy jobban van-e arról egyelőre nem adtak tájékoztatást. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz.

VV Krisztián megmutatta kisfiát!

A büszke apuka közösségi oldalain posztolt közös fotót legkisebb gyermekével. A rajongók teljesen ledöbbentek az egykori valóságshow-hős nem mindennapi képén…

Istenes Bence megmutatta kisfiát!

A műsorvezető most először osztott meg olyan képet közösségi oldalán, ahol láthatjuk Natant. A tündéri fotó azonnal meghódította a rajongók szívét! Szerintetek kire hasonlít a pici?

Vonat gázolt halálra egy 15 éves gyereket

Vonat gázolt halálra egy 15 éves gyereket a Heves megyei Ludas határában vasárnap este. Úgy tudjuk a sorompót megkerülve, a piroson akart átbiciklizni. A mozdonyvezető dudált és vészfékezett, de nem tudott megállni és elütötte. A fiú azonnal meghalt.

 

Küzdenek a 12 éves fiú életéért

Most is küzdenek annak a 12 éves fiúnak az életéért, akit rendőrök gázoltak el csütörtök délután Miskolcon. A fiú egy busz takarásából futott az útra, szemtanúk szerint eközben a rendőrautó a záróvonalon átlépve, épp előzte a buszt. Azt állítják nem szirénázott és fényjelzést sem használt. Mivel rendőrök is érintettek, a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja a történteket.

Egy négy éves kisfiú és édesanyja halt meg a balesetben

Családi tragédia Hódmezővásárhely közelében. Egy négy éves kisfiú, édesanyja és a nő élettársa halt meg péntek este, amikor frontálisan összeütköztek egy másik autóval a 47-es úton. Abban a kocsiban öten ültek, ők túlélték, de mindannyian megsérültek. A család egy közeli tanyáról tartott a városba, a rendőrök szerint a nyílegyenes úton valamiért átsodródtak a szemközti sávba és ekkor történt a baleset. Megrázó tudósítás következik.

Fresh Vikiéknek kisfiuk lesz


szerző:
2017.04.06. 17:25
Fresh Vikiéknek kisfiuk lesz

Bőszen készül kisbabája születésére Gyulai Viki, a Fresh énekesnője. Sarkalatos pont ilyenkor a babaruha-vásárlás… persze erre csak akkor kerülhet sor, ha már tudjuk a pici nemét. Nincs több titkolózás: Viki elmesélte, kisfiú, vagy kislány lesz a baba.

 

3 éves kisfiú halt meg a tűzben

Szörnyű háztűz a Szabolcs megyei Balkányban. Egy három éves kisfiú halt meg füstmérgezés miatt. A gyerek a kiságyából nézhette a tévét, amikor lángok csaptak fel kora délelőtt a szobában. Szülei azonnal az udvarra menekítették, ahol a mentők telefonos segítségével kezdték el az újraélesztést. A kisfiúhoz közben kiérkeztek a mentők, másfél órán keresztül küzdöttek az életéért, de nem sikerült megmenteni.

Bilincsbe verték az 5 éves fiút

Bilincsbe vertek és órákon át fogva tartottak egy kisfiút a washingtoni nemzetközi repülőtéren, mert anyai ágon iráni származású. A Fehér Ház szerint az eljárás jogos volt, mert egy 5 éves gyerek is lehetne terrorista. Közben Donald Trump azonnali hatállyal menesztette az igazságügyi minisztert, amiért az nyíltan bírálta a bevándorlás-korlátozó elnöki rendeletet, ami ellen folyamatosak a tüntetések.

 Napokig nem szólhatott az anya

Szombaton halt meg a kisfia, de az anya csak hétfőn szólt az orvosnak. Ezt mondta több szomszéd Híradónknak a január elején meghalt tizenegy éves székesfehérvári kisfiúról. Információnk szerint az ötödikes fiú szobájában mindössze nyolc fok volt, de a halálához súlyos cukorbetegsége is hozzájárulhatott.
 

Kiderült, hogy milyen nemű babát hord a szíve alatt Horváth Éva!

Decemberben arról számoltunk be, hogy Horváth Éva babát vár. A televíziós műsorvezető Instagramon osztotta meg rajongóival az örömhírt. A csodálatos karácsonyi hangulatú képen Éva gömbölyödő pocakkal állt a kamera elé. Most arra is fény derült, hogy kisfiú vagy kislány lesz az egykori szépségkirálynő gyermeke!

Megszületett a második is!


szerző:
2016.12.02. 17:25
Megszületett a második is!

November 30-án jött világra Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfia - erősítette meg a színésznő menedzsere. A sztárpár már a terhességet sem verte nagydobra és a szülés híre is csak véletlenül derült ki - egy barát kotyogta ki a sajtónak.

Az anya verhette agyon a kisfiát

A kisfia megölésével gyanúsítanak egy anyát Cegléden. Fejsérüléseibe hallhatott bele a másfél éves gyerek. Úgy tudni az anyát az idegesítette, hogy nem tudja megvigasztalni a folyton síró gyereket, ezért bántotta. Vasárnap hívtak mentőt a kisfiúhoz, de már nem lehetett rajta segíteni, hétfőn a boncolás derítette ki, hogy bántalmazták a gyereket. A 31 éves anyát ezután vették őrizetbe. Úgy tudjuk, hogy az asszony elismerte, hogy bántotta a gyereket.

A szülők szerint csak részben bűnösök

Döbbenetes brutalitás egy 3 éves pécsi kisfiúval szemben. Pincébe zárta, megverte és fürdetés közben le is forrázta édesanyja és nevelőapja. A szülők szerint baleset volt mindegyik eset, de mentőt mindössze egyszer hívtak a kisfiúhoz. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja a szülőket. Hétfőn kezdődött tárgyalásukon mind a ketten csak részben ismerték el bűnösségüket. Figyelem, megrázó történet következik.

13 éves fiú szülei buktatták le a pedofilt

A szülők buktatták le a pedofilt! Egy 36 éves férfi az interneten ismerkedett meg egy 13 éves fiúval, akinek meztelen képet küldött magáról, aztán megkérte, hogy találkozzanak. A fiú el is ment a találkozóra, ahol teljesítette, amit a férfi kért, és pénzt is kapott tőle. A második találkozójuk előtt azonban a fiú szüleinek feltűnt valami és közbeléptek.

Gránát végzett a kisfiúval

Meghalt egy nyolc éves kisfiú a svédországi Göteborgban, amikor kézigránátot dobtak éjszaka a szobába, ahol aludt. Az Angliában élő gyerek rokonlátogatáson volt családjával a svéd városban, amikor megtámadták őket. A hatóságok alvilági leszámolást gyanítanak az ügy hátterében.

„Ő egy szót sem szólt”

Aleppó bombázásának leállítására szólít fel az a mentős, aki megmentette az ötéves Omran Daqneesht. Ő az a sebesült kisfiú, akinek a képe bejárta az egész világsajtót, és a szír városban dúló harcok jelképévé vált. Megmentője szerint a gyermek máshogy viselkedett, mint hasonló helyzetben lévő társai. Figyelem, megrázó felvételek!

Rémült, poros, véres kisfiú a háború arca

Az öt éves Omran a szíriai háború új jelképe. A házat, ahol Aleppoban lakott, bombatámadás érte az éjjel. Hárman meghaltak. A kisfiú és családja megúszta, de a róla készült videó bejárta a világot. Sokak szerint ő lett a szimbóluma annak a kilátástalan harcnak, amely Szíria egykor virágzó kereskedelmi és ipari központjában zajlik. Megrázó felvételek!

Megszületett Megan Fox harmadik kisfia

A Transformers filmek gyönyörű színésznője, Megan Fox világra hozta harmadik gyerekét, Journeyt: így férjével, két fiával, a hároméves Noah-val és a két éves Bodhival összesen négy férfivel él együtt.

Cuki képeken Jamie Oliverék újszülött gyermeke

Megszületett a sztárszakács ötödik porontya is, így az eddig is népes Oliver család plusz egy fővel bővült. Az újszülött kisfiúról a büszke apuka osztott meg néhány fotót.

Gyászolják a 3 és fél éves kisfiút

Sokan gyászolják a szombati, tragikus balesetben elhunyt három és fél éves tolnai kisfiút. A család autója egy pénzszállítóval ütközött frontálisan a hatos úton. A kisfiú a helyszínen meghalt, két nővérét és szüleit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A Gyermekklinikán azt mondták a két lánynak eltört a gerince, kábító fájdalomcsillapítót kapnak. Egyiküket szombaton megoperálták, testvérét pedig vasárnap műtik. A szülők állapotáról egyelőre nincs információ.

Már nincs életveszélyben a megégett fiú

Jobban van és már enni, beszélni is tud az a 8 éves kisfiú, aki súlyosan megégett még tavasszal. Házuk mellett egy bokor gyulladt ki, Dominik pedig megpróbálta eloltani, de lángra kapott a ruhája. Teste 80 százaléka megégett, sokáig az sem volt biztos, hogy túléli. Nemrég kiengedték a miskolci kórház intenzív osztályról, de még hosszú kezelés vár rá. Legnagyobb vágya most egy TV, hogy tudja nézni a kedvenc mesefilmjeit.

Igazi buszt épített kisfiának

Ikarus busszal járja az utcákat az angliai Watfordban egy 6 éves magyar kisfiú. Álmos a buszok és a kamionok szerelmese. Szimulációs játékokon már több ezer kilométert levezetetett, és akkor találta ki az apukája, hogy megajándékozza egy igazi busszal, illetve annak kicsinyített másával. Összegyűjtötte az alkatrészeket és csaknem egy éves munka után meg tudták tenni vele az első métereket.

Hogyan változott meg Istenes Bencéék élete kisfiuk érkezésével?

Megmutatják gyermeküket Istenes Bencéék. A leleményes újságolvasók már láthattak képeket a kis Nátánról. De izegni-mozogni most először láthatják őt! A büszke szülők egyébként már teljesen belejöttek a napi rutinba, sőt, már autókáznak is a két és fél hónapos fiúval.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való