KERESÉS search-close

kis tehetség

10 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "kis tehetség"

Így zajlott Trap Kapitány kis tehetség válogatója

Tibi először édes kis énekes tehetségeket hallgatott meg, majd megérkezett Martin, akivel többek között Sebestyén Balázsról is beszélgettek, és a tökéletes farsangi jelmezekről.

Hogy miért pont Madonna Olívia kedvence? Balázsék kiderítették!

A színpadon biztosan Olívia volt a legnagyobb hős, hiszen édes puszikkal olvasztotta meg a zsűri szívét. Utána pedig Balázzsal beszélgettek egy kicsit Madonnáról. Hogy miért pont róla? Ő Olívia kedvence.

Így zajlott Kovácsovics Fruzsina kis tehetség válogatója

Elvarázsolták volna az énekesnőt? Vagy csak furfangosan a kanapé mögé bújt. Az biztos, hogy a kicsik elvarázsolták Fruzsit, főleg Olívia, akit beválasztott a csapatába.

Geszti: „Amikor bejöttél, jól láttam, hogy a koreográfia közben ide intettél nekünk?”

Vivi már Tóth Vera csapatának biztos tagjaként bizonyíthatott a színpadon. A Single Ladies előadása közben pedig bőven maradt idő egy-két közönségnek küldött szívecskére, és a zsűri felé dobott integetésre is.

Így zajlott Tóth Vera kis tehetség válogatója

Vera teljesen lesokkolta Vivient, amikor elárulta, hogy Gabi bizony az ő testvére. Ezután pedig egy igazán csajos téma jött elő: a házasság. Vajon a kis tehetség szívét elrabolták már?

Balázs lelőtte a titkos ajtó-titkot!

Oláh Gergő kis tehetsége, Viki Psy Gangnam Style című dalára mutatta be tánctudását. A fellépés után Viki a zsűrinek elárulta, hogy egy nap többször is szeret átöltözni. Mielőtt csatlakozott volna Gergőékhez, odapirított Balázsnak, aki egy kulisszatitkot ejtett el a közönség előtt.

Így zajlott Oláh Gergő kis tehetség válogatója

A válogatón különféle produkciókkal találkozhatott a csapatkapitány: volt, aki táncolt, olyan is akadt, aki énekelt, egy-egy fellépés között még cukorka is jutott Gergőnek, végül pedig Viki következett, aki egy mesét adott elő.

Dávid: „Mutasd meg kérlek a Balázson, hogyan kell megvédeni magadat!”

Miután a válogatón Kincsőre esett Ramóna választása, a 6 éves kislány énekelt a nagy színpadon, utána pedig a sztoriké lett a főszerep: szakítások és nindzsaképző. Végül még Balázs is veszélybe kerülhetett volna, ha rosszul viselkedik.

Így zajlott Kiss Ramóna kis tehetség válogatója

Ramóna ebben a kategóriában egyetlen apróságot választott a csapatába. A kis tehetségek ugyanis nem párbajoztak az első adásban, csupán bemutatták, mit tudnak.

A színpadon Kiss Ramóna, vagy mégsem?

A kis tehetségek bizony mindig megmondják mit szeretnének: a színpadon most a csapatkapitány foglalt helyet, a mikrofon pedig új helyre került.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való